Şimdi Ara

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
0
Favori
81.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Canawar_

benimde hafiza kartı içindeydi ama bütün alet edavati çıktı adaptör dediğin şarz aleti dimi oda çıktı kulaklık pc bağlantı kablosu falan çıktı yani
  • sony ericsson nie şu sim kart olayını nokia gibi yapmaz anlamam illa zorlaştırcak işi
  • arkadaşlar ya msn bulabilecek yokmu 810 için ceptemsn ve mig33 yükledim ama bağlanmıyo ikiside ceptemsn bağlantı hatasi diyo
  • ebuddy var bide onu dene formda bi arkadaş yayınlamıştı arama yap bulursn belki
  • arkadaşlar ben telefonu ilk ladıgımda şarz a falan takmadım baya kurcaladım falan sonra pc ye bağladım dosyalar attım bi kaçkere öyle taktım çıkardım falan gece şarz a taktım sabah 7 30 da aldım ve suan saat 15 ve şarz ı sarıdaydi acaba pili azmı gidiyor yada başta şarz mı yapmam lazımdı pilin ömrünümü yedim ama bu saatler arasında gün boyu telefonu kurcaladım yoksa ondanmi bitti sanki pili çabuk bitiyormöuş gibime geldi yüzdesi hızlı azalıyor sanki yoksa baştan şarz etmediğimdenmi acaba bilemiyorum sizce :(
  • alakası yok bi kaç kez şarzlaktan sora verim almaya başlarsn
  • quote:

Orjinalden alıntı: FKMAL

çin malı yazması benimde dikkatimi çekti hatta terddüt bile ettim ama içinda dora iletişim falanfilan kvk falan ıvır zıvırlar çıkan kağıt çıkınca rahatladım birde bişi sorcam kutusu naylonluydu falan ben açtım ama hafıza kartı telefonun içindeydi ayrıca adaptörüde çıkmadı herkeste ölemi amaca pek normal gelmedide bana

bendede aynen öyle çıktı.anormal bi durum yoktur
  • arkadaşlar selam.. bu c,haza nasıl java programları yada oyun atabilirim.. pc suite i nokia nınki gibi değil.. jar veya jad dosyalarını nasıl kurabilirim usb ile.. cevaplarsanız sevinirim..
  • diğer klasörüne at, sonra telefondan diğer klasörüne gir ve üstüne tıkırdat joystickle o kuruluma geçecektir zaten
  • beyler bişey sorucam bu bizim k810 i nin arkası slikon wari bi maddeyle kaplanmış daha yeni bişi olmuo ama önceden alan arkadaşlar çizik falan çok oluyormu belli bi süre kullandıktan sonra .birde ön taraf full şeffaf parmak izinden geçilmio görgüsüz görgüsüz her allan dakikası siliyorum onu geçtim ama çizilmesine korkuorum bu nokialara falan yapıştırılan şeffaf ekran kuruyucu wardı bunun için olanıda warmıdır acaba?warsa ankarada nerde bulabilirim
  • arkadaşlar anlamadim ya sizin gibi resimlerim kaliteli olmıyor telefonda güzel görünüyo ama pc ye attiğim zaman hüsran yaşıyorum çok vazla noise oluşuyo yanlış yaptıgım birşey mi war acaba 3mp le çekiyorum siz çektiklerinize 800 600 boyutlarında ondanmi acaba 790i nin çektiği resimler daha güzel duruyo sanki :( bitane örnek vereyim

buda orginal boyutu
    http://img225.imageshack.us/img225/2563/dsc00019xq3.jpg

birde telefona uygun msn bulamadım ya :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canawar_ -- 14 Ekim 2007; 23:09:37 >

• Çözünürlüğü düşürdüğümüzde elbette fotoğraflardaki kusurlar daha az görünür hale gelecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Çözünürlüğü düşürdüğümüzde elbette fotoğraflardaki kusurlar daha az görünür hale gelecektir.

ozaman 3.2 mp niye aldım 2mp alırdım anlamadim ben bu işi ya acayip net olmıyo resimler 3.2 deli net olması lazım ya
  • arkadaşlar ya bu msn konusunda yardımcı olacak yokmu cepte msn mig33 ve ebuddy yukledim hiç biri bağlanmıyor sanirim ayarlarla ilgili bilgisi olan warmi yada k810i den msn girebilen
  • hangi hattı kullanıonuz internet ayarlarınızda bi problem olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: yagmur_ygmr

hangi hattı kullanıonuz internet ayarlarınızda bi problem olabilir

turkcell kulanıyorum turkcelli aradim soyledim hiç bir programdan bağlanımıyorum diye dediki telefondan nete girebiliyosaniz sorun bizden kaynaklanmıyordur giriliyo ayarları biraz kurcaladım cepte msn ve ebuddy çalışmadı ama mig33 çalıştı ama oda üyelik istedi üye oldum acaba paralımıydı bilmiyorum ya mesaj yolladı falan şuan mig33 den girebiliyorum ama acaba ceptemsn gibi azmi gidiyodur yoksa dahami çok gidiyor şuan turkcell faturalı kulandıgım için anlıyamıyorum nedemekse tcp den bağlanadi mig33 den http den bağlandı çok gidermi acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: Canawar_

quote:

Çözünürlüğü düşürdüğümüzde elbette fotoğraflardaki kusurlar daha az görünür hale gelecektir.

ozaman 3.2 mp niye aldım 2mp alırdım anlamadim ben bu işi ya acayip net olmıyo resimler 3.2 deli net olması lazım ya

Fotoğraf kalitesini lens kalitesi, sensör boyutu ve türü (CCD / CMOS), fotoğrafı işleme kapasitesi belirler. Cep telefonlarından dijital kameralara yakın performans beklemek pek de doğru değildir. Örneğin 200 YTL civarında fiyat etiketine sahip giriş seviyesi dijital kamera (Samsung S500), Nokia N95'ten daha iyi fotoğraf performansı sunuyor. Megapiksel ile kalite doğru orantılı değildir.

• ya beyler bana az gidio gibi gelio k810i nin şarjı 6 gün oldu alalı ama gerçi uzun sürede şarja koydum ama zaten telefon otomatik şarjı kesio dolunca hatta akşam takıorum sabah doluyo sabah %1 2 gitmiş bile oluyo neden acaba böle
  • quote:

ya beyler bana az gidio gibi gelio k810i nin şarjı 6 gün oldu alalı ama gerçi uzun sürede şarja koydum ama zaten telefon otomatik şarjı kesio dolunca hatta akşam takıorum sabah doluyo sabah %1 2 gitmiş bile oluyo neden acaba böle

Öncelikle telefonu ilk aldığımız zaman uzun süre şarj etmek gerekmiyor. İlk 5-6 şarjı pili tam boşaltıp yapmanızı öneririm. Pil, esas performansını zamanla gösterecektir.
  • quote:

quote:

ya beyler bana az gidio gibi gelio k810i nin şarjı 6 gün oldu alalı ama gerçi uzun sürede şarja koydum ama zaten telefon otomatik şarjı kesio dolunca hatta akşam takıorum sabah doluyo sabah %1 2 gitmiş bile oluyo neden acaba böle

Öncelikle telefonu ilk aldığımız zaman uzun süre şarj etmek gerekmiyor. İlk 5-6 şarjı pili tam boşaltıp yapmanızı öneririm. Pil, esas performansını zamanla gösterecektir.

inşlhh düzelir bi 2 gündür öle yapıorum çünkü ama bu flaş acaip götürüo 3 tane resim çekiosun tak die 2 sewiye gidio nerdeyse
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.