Şimdi Ara

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
0
Favori
81.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: FKMAL

ya beyler bana az gidio gibi gelio k810i nin şarjı 6 gün oldu alalı ama gerçi uzun sürede şarja koydum ama zaten telefon otomatik şarjı kesio dolunca hatta akşam takıorum sabah doluyo sabah %1 2 gitmiş bile oluyo neden acaba böle

aynisi bendede oluyor ya şarz bi gün zor gidiyo daha çıkarıyosun şarz dan dışarıya çıkıcan mesela aşşa iniyosun bakıyosun %98 olmuş zaten bluetooth um çalışmıyor onada moralim bozuldu şimdi git servis e uğraş falan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Canawar_

quote:

ya beyler bana az gidio gibi gelio k810i nin şarjı 6 gün oldu alalı ama gerçi uzun sürede şarja koydum ama zaten telefon otomatik şarjı kesio dolunca hatta akşam takıorum sabah doluyo sabah %1 2 gitmiş bile oluyo neden acaba böle

aynisi bendede oluyor ya şarz bi gün zor gidiyo daha çıkarıyosun şarz dan dışarıya çıkıcan mesela aşşa iniyosun bakıyosun %98 olmuş zaten bluetooth um çalışmıyor onada moralim bozuldu şimdi git servis e uğraş falan

geçmiş olsunn hocam ama gerçekten sinir bozucu bekliorum bakalım inşllh açılır pil yavaş yavaş çünkü kimse şarj konusunda problemini belirtmio bi yeni alan biz warız oda ondan heralde

• Arkadaşlar bu forumda bayağı soru olmus aklıma gelenleri cevaplayayım.
    Fotolarında solukluk yaşayan arkadaŞIM foto çekme konusunda yeni olduğunüz icin biraz alışma süresi oluyor.ayarları değiştirerek deneme yanılma yolu ile foto çekmeyi öğreniyorsunuz.resim boyutu hep 3 mp olacak.beyaz dengesini bulunduğun ortamdaki ışığa göre ayarlayacak çektiğin fotoğrafa göre moda getireceksin.bu telefon k 790 dan kötü çekmiyor.bende iki cihazda var.2 sayfaya ikisi ilede çektiğim aynı andaki fotoları koydum bir fark yok.teknik olarak k 790 ile aynı farkı kasa ve 3 g baska bir farki yok.
    Msn isteyen arkadaş ana konudaki mig33 k 810 da sorunsuz çalışıyor.ayarlarını kontrol et ve o konuyu incelemeni tavsiye ederim.mig ceptelefonu msninde 1 numara.ve cok ucuz.
    Sese gelince kulaklıktaki ses hpm 70 ile daha güzel ses elde ediliyor.orjinal kulaklığıda bayağı güzel ve tatmin edici ses veriyor.dis sestede ekolayzir ayarlarını dogru yaparsanız hem güçlü hemde daha güzel ses elde edebilirsiniz.sarzi az giden arkadaşda ekran ayarını biraz düşürürsen sarz süren cok uzun olacaktır.birde arkadaşlar sorularınızı k 790 ana konusunada sorabilirsiniz cünkü oradaki arkadaşlar daha önceden bu telefonu kullandıkları icin daha bilgililer size daha iyi yanıt vereceklerini düsünüyorum.zaten bu telefonlar arasında hic bir fark yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 17 Ekim 2007; 18:05:01 >

• Kimse telefon kodu, güvenlik parolası ya da kilidini değiştirmek istemedi mi?
    Eğer yapan varsa fabrika çıkışı şifre parola ya da lilitler nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalok

Kimse telefon kodu, güvenlik parolası ya da kilidini değiştirmek istemedi mi?
    Eğer yapan varsa fabrika çıkışı şifre parola ya da lilitler nedir?

bildiğim kadariyla 0000 yada 1234 olması lazım
  • 1234
  • unutmadan bi sorum olacak bi msj geldiğinde telefonda direk başı gözüküo birazı açmadan bunu nası iptal edicezz denk gelip bulan arkadaş warsa birde yardımcı olursa çok makbule geçer
  • quote:

unutmadan bi sorum olacak bi msj geldiğinde telefonda direk başı gözüküo birazı açmadan bunu nası iptal edicezz denk gelip bulan arkadaş warsa birde yardımcı olursa çok makbule geçer

Evet bu benimde canımı sıkıyor özelimize bu sekilde mudahele olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deniz

quote:

unutmadan bi sorum olacak bi msj geldiğinde telefonda direk başı gözüküo birazı açmadan bunu nası iptal edicezz denk gelip bulan arkadaş warsa birde yardımcı olursa çok makbule geçer

ewet çok saçma yapmışlar kimden geldini bile göstermemesi lazım normalde .yok heralde bi çözümü
  • Arkdaşlar bana gelen çok güzel mesajlar oluyor. bunları başkalarına da göndermek istiyorum.Ancak başaramıyorum.

bize gelen mesajları değiştirmeden başkalarına nasıl gönderiyoruz?

onun dışında K810i den çok memnunum (Maşallah diyeyim).

Çok şükür şarz yada başka problemim olmadı...

Dış ses biraz kısık olsada kalitesi iyi olduğu için alışılıyor. Kulaklıkta tatmin edici.

İzmirden Selamlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: muallim35

Arkdaşlar bana gelen çok güzel mesajlar oluyor. bunları başkalarına da göndermek istiyorum.Ancak başaramıyorum.

bize gelen mesajları değiştirmeden başkalarına nasıl gönderiyoruz?

onun dışında K810i den çok memnunum (Maşallah diyeyim).

Çok şükür şarz yada başka problemim olmadı...

Dış ses biraz kısık olsada kalitesi iyi olduğu için alışılıyor. Kulaklıkta tatmin edici.

İzmirden Selamlar...

gelen mesajın üstüne gel görüntüle seçim ilet bukadar
  • quote:

quote:

quote:

ewet çok saçma yapmışlar kimden geldini bile göstermemesi lazım normalde .yok heralde bi çözümü

k810 i yi bilmiyorum ama k790 da Mesajlar--gelenler--seçim--liste seçenekleri oradan değiştirebilirsin sanırım k810i de de aynıdır

• Yazılım ile ilgili söylenecek birşey varmı en son versiyon nedir telefona ne gibi özellikler ekler.
    Bendeki versiyon R6BC002 versiyonu yenimidir eskimidir.
    şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ryan cohen

quote:

quote:

quote:

k810 i yi bilmiyorum ama k790 da Mesajlar--gelenler--seçim--liste seçenekleri oradan değiştirebilirsin sanırım k810i de de aynıdır

saol hocam ilk msj geldiğinde msjı biraz gösteren yer gitti sadece ismi gösterio

• Arkadaşlar sonunda K810i’me nasıl FLASH MENÜ atılacağını buldum.ve gerçektende çok güsel. Sizinle paylaşmak istiyorum. Ben herhangi bi hata ile karşılaşmadım. Ama eğer hata olursa ben sorumlu değilim haaaa ... hemen anlatayım:

Önce telefonumuzu kapatıp herşeye karşı sim kartımızı ve hafıza kartımızı çıkarıyoruz,pili tekrar takıyoruz ama telefonu açmıyoruz.

1) setool2lite diye bi programı indiriyoruz.

DOWNLOAD SETOOL2LİTE:
    http://uploaded.to/?id=lc2z4k&lang=en

programı bilgisayarımıza indiriyoruz.setool2lite.exe ‘yi açıyoruz. Yukarıda PHONE TYPE yazan yerden K810’ u seçiyoruz.

2) Sonra ZİP lenmiş tema dosyalarını bilgisayarımıza indiriyoruz.
    3) Setool2lite programından MICS File yazan yerin sağ tarafında ... (3 nokta olan yere) tıklıyoruz.
    4) Açılan pencerede yüklemek istediğimiz ZİP li flash tema dosyasını seçiyoruz.
    5) Sağda üstten 2. sırada olan FLASH butonuna tıklayıp kapalı olan telefonumuzun “C” tuşuna basılı tutarak usb ile bilgisayara bağlıyoruz.

program otomatik olarak dosyaları yükleyecektir.tahmini yükleme süresi 35-50 saniye arasındadır.

FLASH MENÜ LİNKLERİ:

http://uploaded.to/?id=r73wy6 ------------> vista teması

http://uploaded.to/?id=42nasw -----------> ekolayzır tema

dikkat edin tema dosyaları zip li olmalı.ve dosya sırası iç içe olmak kaydı ile

tpa  preset  system  menu  ve içinde icon lar, menu.ml ve Thumbs.db dosyaları olmalı.

Dosya sırasına dikkat edin ve içinde olması gereken 12 icon’a , menu.ml ve Thumbs.db dosyalarına da... yoksa flash tema çalışmaz. Size yukarıda vermiş olduğum ZİP li flash tema dosyalarında sıra ve içerikleri eksiksizdir. Oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilimdir.

Yükleme bitince sim kartınızı takıp telefonunuzu açın.eğer anlattıklarımı sırayla yaparsanız FLASH MENÜNÜZ yüklenmiş olur. Kolay gelsin.

Kaynak olarak gösterebileceğim site: http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=153489&start=90

Ben burdan yaptım. Bazı k790/ 800 flah menü K810 a uyuyor. Anlatımda yazım hatalarım olabilir kusura bakmayın.sorularınıza elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa_Caliskan -- 19 Ekim 2007; 20:13:19 >

• buarada orjinal menü isteyenler için ZİP li orjinal menü dosyası alttaki linlkte dir:

http://uploaded.to/?id=2wiw9n

yukarıdaki şekilde uygulayarak eski haline çevirebilirsiniz.dosya zip lidir, içinde tek bi menu.ml dosyası vardır.
  • buyrun bunlarda yeni flas menüler; dediğim gibi bazı k800 temalarıda k810 a uyuyor.ben hepsini denedim ve çalıştı

http://uploaded.to/?id=tqg8mt -------- elements

http://uploaded.to/?id=5xyco4 ------- backstreets

http://uploaded.to/?id=6269q8 -------- future

KAYNAK: http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=153990&start=45

bütün flash menü ler bu yabancı arkadaşların çalışmalarından alıntı yapılarak aktarılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa_Caliskan -- 19 Ekim 2007; 20:16:27 >

• k790/800 ün menüleri tam olarak olmuyor ben önceden kurmuştum görüntülü konuşma ve trackid kayboluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildwolft

k790/800 ün menüleri tam olarak olmuyor ben önceden kurmuştum görüntülü konuşma ve trackid kayboluyor

bende hiçbişi olmadı.sadece menü ikonları değişiyor.özellik kaybına yol açmıyor(k810 da tabi).
  • K790 ve 800 bulunan resim çekme oyunu K810 yok nasıl ve neren alabiliriz yardımcı olan arkadaşlarteşekürler
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.