Şimdi Ara

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
0
Favori
81.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: spunky24

quote:

Orjinalden alıntı: wildwolft

k790/800 ün menüleri tam olarak olmuyor ben önceden kurmuştum görüntülü konuşma ve trackid kayboluyor

bende hiçbişi olmadı.sadece menü ikonları değişiyor.özellik kaybına yol açmıyor(k810 da tabi).

herhalde benim yüklediklerim k790 içindi ondan olabilir
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: spunky24

quote:

k790/800 ün menüleri tam olarak olmuyor ben önceden kurmuştum görüntülü konuşma ve trackid kayboluyor

bende hiçbişi olmadı.sadece menü ikonları değişiyor.özellik kaybına yol açmıyor(k810 da tabi).

herhalde benim yüklediklerim k790 içindi ondan olabilir

yok bunlardada oluyor vista menüsünü yükledim budada track id kayboldu
  • Katze

teşekurler ilgilendigin için ama verdigin likten nasıl indirecem olmuyor
  • 20 gündür kullandığım k810i min ekranın da sağ üstteki tusun yanında ve ondeki kameraya doğru rahatsız edici 2 tane çizik oldu bilmediğim sebepten.. çizikleri yok etmenin yolu yok sanırım.. ekranını mı değiştirmem gerek.... yardıcı olursanız sevinirim.
  • Beyler avea kullanıyorum, mms yollarken servis mevcut değil hatası veriyor. mms ayarlarını sms olarak aldım ve kur dedim. Başka ne yapmak gerekiyor?
  • hocam kurmuşsundur ama seçmemişsindir mms ayarlarına gir ordan avea mms i seç büyük ihtimal öledir bide bişi sorcam bizim tellerde edge warmı yokmu bazı yerlerde wardio bazı yerlede yok yazıo avea reklamlarında edgeyi k790 da kullanıo anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: h7755

20 gündür kullandığım k810i min ekranın da sağ üstteki tusun yanında ve ondeki kameraya doğru rahatsız edici 2 tane çizik oldu bilmediğim sebepten.. çizikleri yok etmenin yolu yok sanırım.. ekranını mı değiştirmem gerek.... yardıcı olursanız sevinirim.

Ekran çiziklerine karşı özel maddeler bulunuyor. Ancak bu tür maddelerin çok etkili olduğu söylenemez.
  • evet bir kaç çekim daha

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi)

• hyundai getz kaza mı yaptmış yoksa diğer yoldan araba mı geçiyor.. fotolar güzel bu arada..

• evet kaza yapmıştı.hemen ilerisinde de polis tutanak tutuyordu ama çıkmamış karede.

yorumunuz için teşekkürler
  • @ xsalihx

Çok özür dilerim link silinmiş ben size yenisini eklerim.
  • Katze

tekrar teşekurler ben buldum sagol
  • bu günkü Elazığ mitinginden

• işte memleketim, katılım 100000 i buldu dedi tv de.tebrikler
  • Fotolardaki netlik gerçekten çok hoş.

Keşken bende foruma foto koyabilmeyi becersem.

Birde video çekiminde netlik için, yüksek kaliteli video seçeneğinden başka bir seçenek var mı?

Çekilen videoları pc de izlerken, quicktime küçük ekranda netlik çok hoş; ancak ekran boyutu büyüdükçe netlik bozuluyor.

İzmirden Selamlar
  •  **K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi)

• Arkadaşlar sizler için birbirinden kaliteli,çoğu 3D ve hepsi 240X320 boyutunda 210 adet oyun upload ettim.Umarım beğenir,keyifle oynarsınız...

http://www.filefactory.com/file/a9b5b6

real footbol 2008 ve asfalt 3 3d oyunlarıda mevcut
  • Hocam paylaşım için çok teşekkürler ancak download etmeyi başaramadım. bu işin de kısa bir tarifini yaparsan çok iyi olur...

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

Arkadaşlar sizler için birbirinden kaliteli,çoğu 3D ve hepsi 240X320 boyutunda 210 adet oyun upload ettim.Umarım beğenir,keyifle oynarsınız...

• dowland da bas gelen yere clık here sonra gelen karakterleri gir indirmeye başla
    quote:

Orjinalden alıntı: muallim35

Hocam paylaşım için çok teşekkürler ancak download etmeyi başaramadım. bu işin de kısa bir tarifini yaparsan çok iyi olur...

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

Arkadaşlar sizler için birbirinden kaliteli,çoğu 3D ve hepsi 240X320 boyutunda 210 adet oyun upload ettim.Umarım beğenir,keyifle oynarsınız...

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.