Şimdi Ara

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.307
Cevap
0
Favori
81.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar uçuş moduna almak istediğimde ya sim kartı takın yada demoyu izleyin diyor bir türlü geçemedim nasıl telefonun menülerine ulaşabiliriz???
  • Sim kartsız uçuş modu açılmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FKMAL

arladaşlar cnm sıkıldı bi k810 umla foto makinemi karşılaştırayım dedim kodak cx6330 fotolar aynı modda çekildi iki makinedede walla ben telefonumu başarılı buldum ama tabiki kodaktaki lens daha kalite.

3 mp de çekip orjinal boyutlu link koyarsan daha iyi anlaşılır hangisi kaliteli çekiyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tgezer

quote:

arladaşlar cnm sıkıldı bi k810 umla foto makinemi karşılaştırayım dedim kodak cx6330 fotolar aynı modda çekildi iki makinedede walla ben telefonumu başarılı buldum ama tabiki kodaktaki lens daha kalite.

3 mp de çekip orjinal boyutlu link koyarsan daha iyi anlaşılır hangisi kaliteli çekiyor..

hocam her biri 1 1,2 mb tutuyo ozmn
  • Akşamüstü hafıza kartı almak istiyorum. Telefonum tabikide k810i Foruma konu açtım en fazla 2 gb a kadar destekliyor dendi. Daha fazla alma imkanı yok mu ? ve 2 gb kart ortalama ne kadardır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozan123

Akşamüstü hafıza kartı almak istiyorum. Telefonum tabikide k810i Foruma konu açtım en fazla 2 gb a kadar destekliyor dendi. Daha fazla alma imkanı yok mu ? ve 2 gb kart ortalama ne kadardır?

4 gbyt destekliyor2 gbyt ortalama 70 ytl
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Akşamüstü hafıza kartı almak istiyorum. Telefonum tabikide k810i Foruma konu açtım en fazla 2 gb a kadar destekliyor dendi. Daha fazla alma imkanı yok mu ? ve 2 gb kart ortalama ne kadardır?

Yardım için teşekkür ederim.SanDisk 2 gb aldım. 75 ytl idi 67,5 verdi. Simdiden 1 gb'ını doldurdum telefon uçuyo valla maşallah:)))

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Yardım için teşekkür ederim.SanDisk 2 gb aldım. 75 ytl idi 67,5 verdi. Simdiden 1 gb'ını doldurdum telefon uçuyo valla maşallah:)))
    iyi almışsın bizim burda (elazığ) 256 mblığa 50-60 ytl diyiyorlar

• dayıma bu telden aldık gayet güzel hepsiburada.com da 8 taksitle 609 ytlye aldık.Parasını hakeden bir telefon.
  • quote:

Orjinalden alıntı: onboardx

dayıma bu telden aldık gayet güzel hepsiburada.com da 8 taksitle 609 ytlye aldık.Parasını hakeden bir telefon.

Sende iyi almışın. Ben kadıköyde nakit 600 ye aldım. Biraz gacırt oldu ama dediğin gibi şuana kadar parasını fazlasıyla hakediyor
  • Yeni alan arkadaşlara hayirli olsun.
  • arkadaşlar benim telefonda şöle bi durum var:resimde gösterdiğim yerlerden o metal çerçeve içe doğru esniyo,altında boşluk var oturmamış yerine ,buda beni rahatsız ediyo biraz.acaba bu benim telefona özel bi durummu,yoksa sizinkilerde böylemi??

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rikimaru -- 31 Ekim 2007; 23:34:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: rikimaru

arkadaşlar benim telefonda şöle bi durum var:resimde gösterdiğim yerlerden o metal çerçeve içe doğru esniyo,altında boşluk var oturmamış yerine ,buda beni rahatsız ediyo biraz.acaba bu benim telefona özel bi durummu,yoksa sizinkilerde böylemi??

hocam benim de kızıl ötesinin olduğu yerin azcık yukarısı gacırdıo uyus oldum bide öle olduya habire elim oraya gidio uyuz oldum walla ama senin dediğin yerlerde öle bişi yok bende sadece kızıl ötesiyle foto tuşunun arası

• evet işte gıcık edende o gıcırdama ,onu yazmayı unutmuşum.yoksa esnesin,o önemli değil.şöyle gacur gucur ses gelmiyomu,acayip gıcık oluyom
    senin dediğin yerdede benim telefonda bi esneme,gıcırdama yok.sadece o işaretlediğim yerlerde var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rikimaru -- 31 Ekim 2007; 23:52:34 >
  • haydaa kasa işçiliğyle çok övülmüştü k810 ama bir kaç küçük arıza çıkmaya başladı kullananlar arttıkça..
  • quote:

evet işte gıcık edende o gıcırdama ,onu yazmayı unutmuşum.yoksa esnesin,o önemli değil.şöyle gacur gucur ses gelmiyomu,acayip gıcık oluyom
    senin dediğin yerdede benim telefonda bi esneme,gıcırdama yok.sadece o işaretlediğim yerlerde var.

ya okadarda çok önemli deil elimi oraya fazla götürmemeye çalışıorum iice kötü olmasın die
  • Yeni versiyon yükleyen arkadaşlar var mı aramızda? Eskiye göre ne gibi değişiklikler var?
    Ayrıca Bu versiyona nasıl ulaşabiliriz?
    İzmir'den Saygılar.
    quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Yeni versiyon çıkmış hayırlı olsun arkadaşlar. Tarih kayıt süresi kısalmış ve foto çekimindeki sorunlar giderilmiş.
  • Aynı durum bendede var ayrıca tuş takımının sol alt tarafıda içine girip çıkıyor şu şeffaf kaplaması
  • quote:

quote:

arkadaşlar benim telefonda şöle bi durum var:resimde gösterdiğim yerlerden o metal çerçeve içe doğru esniyo,altında boşluk var oturmamış yerine ,buda beni rahatsız ediyo biraz.acaba bu benim telefona özel bi durummu,yoksa sizinkilerde böylemi??

hocam benim de kızıl ötesinin olduğu yerin azcık yukarısı gacırdıo uyus oldum bide öle olduya habire elim oraya gidio uyuz oldum walla ama senin dediğin yerlerde öle bişi yok bende sadece kızıl ötesiyle foto tuşunun arası

Hocam o dediğin yerdeki esneme bende de mevcut çok dert etmemeye çalışıyorum. Ama bariz bir şekilde fotoğraf çekerken gacurdamalar meydana geliyor. Çok büyük bir sorun değil idare edicez artık :))

• Bir kaç fotoda benden olsun .Mükemmel çekim yapıyor

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.