Şimdi Ara

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi) (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
0
Favori
81.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gece çekimi - sıfır ışık

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi)

Ayarsız - alelacele çekilmiş fotolar

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi)

[simage]http://www.resim-yukle.com/img01/14/106204DSC00461 - Kopya.jpg[/simage]

• quote:

Orjinalden alıntı: paTRon

evet konuyu biraz hareketlendirelim

Dostum sağol, yanlız son 2 resimde sağ taraflar özellikle hafif SİSLİ gibi dikkat edersek, bu 2 resimde sağda olması sanki objektifin sağ yarısı parmak izi yada buğu mu var dicem,

resimlerdeki doygunluk iyi görüyorum diğer arkadaşlarında fikrini almak isterim ayrıca ÜST e yazdığım mesaja bilgili ve deneyimli arkadaşların cevaplarına acil olarak ihtiyacım var

iyi forumlar
  • lens kirli sanırım ondan olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemali7
    Öncelikle FOTO çok önemli ki bu tel de FOTO ön plana çıkarılmış ayrıca,
    - Video çekimi,
    - Dışa Verdiği Ses,
    - BT ile PC arasında sorunsuz bağlantı,
    - Menüler arasına geçiş erişim sürati v.b. diğer konular

Birde Kasada orta gövde de ve bazı yerlerinde gıcırdama ve tutulunca içe doğru kasılma olduğunu arkadaşlar yazmışlar,

yani bu içe kasılma ve gıcırdama sesi gerçekten rahatsız edici ve üzücümü ileriye dönük ne gibi sorunlar çıkarabilir bunu kullanan arkadaşlar açık olarak yardımcı olurlarsa sevinirim,

video çekimi kötü
    dışa verdiği ses kalite olarak iyi yükseklik olarak düşük
    bt ile hiç bağlanmadınm bilmiyorum ama sorun olacağını sanmıyorum
    menüler arasında geçişler dehızlı k750 kullandıysan onunla hemen hemen aynı
    gıcırdamayıda fazla önemseme sabahtan belli bastırıyoum hiç bişe olmadı

• quote:

Orjinalden alıntı: cemali7

quote:

Orjinalden alıntı: paTRon

evet konuyu biraz hareketlendirelim

Dostum sağol, yanlız son 2 resimde sağ taraflar özellikle hafif SİSLİ gibi dikkat edersek, bu 2 resimde sağda olması sanki objektifin sağ yarısı parmak izi yada buğu mu var dicem,

resimlerdeki doygunluk iyi görüyorum diğer arkadaşlarında fikrini almak isterim ayrıca ÜST e yazdığım mesaja bilgili ve deneyimli arkadaşların cevaplarına acil olarak ihtiyacım var

iyi forumlar

evet lenste parmak izleri var, önceki sayfalarda 7 ile 9. sayfalardı sanıyorum öyle bir sorun yok zaten.temizlik yapmanın zamanı gelmiş

• Arkadaşlar benim K810i telefonum aac ses dosyalarını çalmıyor ,fakat desteklediğini biliyorum acaba neden bilen varmı?
  • normalde k810 da kaç mb memori stik çıkıyor?512 mı? yoksa bunu hediye olark mı sunuyorlar bizimkiler.ben bu gun alıcam da bunu bilmem gerek yani ya adam vermezse 512 i?
  • evet sonunda aldım bende

şimdi daha yeni aldım gelirken bi kaç foto çektim gerçekten guzel iş çıkartıyor yanız kafama bi şey takıldı eski telefonum k750 idi ona flash i açık bıraka biliridm hatta sos signali bile verebiliyordu çok guzel di o flash olayı bunda o ozelliği bulamadım varmı oyle bişeyi ?!

bide içinde şarji yarıda onu tamamen bitirp sonra mı şarja taksam yoksa şimdi mi şarja takayım pilin ömrü için hangisi daha iyi?

bilenlerden kuçuk bi bilgi paylaşımı rica ediyorum teşekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: arash0

evet sonunda aldım bende

şimdi daha yeni aldım gelirken bi kaç foto çektim gerçekten guzel iş çıkartıyor yanız kafama bi şey takıldı eski telefonum k750 idi ona flash i açık bıraka biliridm hatta sos signali bile verebiliyordu çok guzel di o flash olayı bunda o ozelliği bulamadım varmı oyle bişeyi ?!

bide içinde şarji yarıda onu tamamen bitirp sonra mı şarja taksam yoksa şimdi mi şarja takayım pilin ömrü için hangisi daha iyi?

Uzun süre önce dizüstü bilgisayarlarda ve cep telefonlarında ''Nikel Kadmiyum'' piller kullanılıyordu. Telefonu ilk aldığımızda pili en azından 9-16 saat arası şarj etmek ve pil tam olarak boşalmadan şarj işlemini gerçekleştirmemek zorundaydık. Eğer pili uzun şarj etmezsek ya da telefonun şarjı bitmeden pili şarj edersek ''bellek etkisi'' denen bir olay gerçekleşiyordu. Böylece pil şarj tutma kapasitesini yitiriyor, bekleme süresi ciddi oranda zamanla azalıyordu.

Günümüzde telefonlar ''Lityum Polimer'' ya da ''Lityum İyon'' piller kullanıyor. Nikel kadmiyum pillerde yaşanan tüm problemler bu pillerder büyük ölçüde aşılmış bir durumdadır. Telefonu ilk aldığınızda şarjı tamamen bitirip telefonu şarj edebilirsiniz. Telefonun şarjı dolunca da telefonu şarj cihazından çıkarabilirsiniz. Pil dolar dolmaz şarj aleti pile düşük akım gönderecektir. Kısacası pil dolduktan sonra telefonu hala şarj cihazında tutmanın herhangi bir anlamı bulunmuyor. Ancak pil çok uzun süre şarjda kalırsa ''sürşarj'' dediğimiz bir olay gerçekleşir ki bu da pile zararlıdır. Telefonda ilk 5-6 şarjı pili tam boşaltıp yapmanızı tavsiye ederim.

K750i'de çift led flaş; K810i'de ise xenon flaş kullanılmıştır. Flaşlar arasında çalışma prensibi açısından fark olduğu için K810i'de S.O.S sinyali gönderme seçeneği yer almıyor.

• quote:

evet sonunda aldım bende

hayırlı olsun güzel telefon almışsın.pili bitirip şarja takarsan daha iyi olur.flaşın ömrünü kısaltmamamk için bunu menüden kaldırmış olabilirler.

• Xenon flaşlar sürekli açık kalamazlar. Onlar patlar, ciddi anlamda hani mesela bir odaya girersiniz, düğmeye bir basarsınız ampulden hafif bir patlama sesi gelir ya bazen, işte onun gibi patlarlar. Sürekli yanmalarına imkân yoktur. Yani sürekli yanık kalmaması bir strateji değil, çalışma prensibidir.
    Diğer tellerde bulunan led ışık yanar, adı da üzerindedir zaten.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

quote:

evet sonunda aldım bende

Uzun süre önce dizüstü bilgisayarlarda ve cep telefonlarında ''Nikel Kadmiyum'' piller kullanılıyordu. Telefonu ilk aldığımızda pili en azından 9-16 saat arası şarj etmek ve pil tam olarak boşalmadan şarj işlemini gerçekleştirmemek zorundaydık. Eğer pili uzun şarj etmezsek ya da telefonun şarjı bitmeden pili şarj edersek ''bellek etkisi'' denen bir olay gerçekleşiyordu. Böylece pil şarj tutma kapasitesini yitiriyor, bekleme süresi ciddi oranda zamanla azalıyordu.

Günümüzde telefonlar ''Lityum Polimer'' ya da ''Lityum İyon'' piller kullanıyor. Nikel kadmiyum pillerde yaşanan tüm problemler bu pillerder büyük ölçüde aşılmış bir durumdadır. Telefonu ilk aldığınızda şarjı tamamen bitirip telefonu şarj edebilirsiniz. Telefonun şarjı dolunca da telefonu şarj cihazından çıkarabilirsiniz. Pil dolar dolmaz şarj aleti pile düşük akım gönderecektir. Kısacası pil dolduktan sonra telefonu hala şarj cihazında tutmanın herhangi bir anlamı bulunmuyor. Ancak pil çok uzun süre şarjda kalırsa ''sürşarj'' dediğimiz bir olay gerçekleşir ki bu da pile zararlıdır. Telefonda ilk 5-6 şarjı pili tam boşaltıp yapmanızı tavsiye ederim.

K750i'de çift led flaş; K810i'de ise xenon flaş kullanılmıştır. Flaşlar arasında çalışma prensibi açısından fark olduğu için K810i'de S.O.S sinyali gönderme seçeneği yer almıyor.

çok teşşekur ederim bilgilendirmeniz için bende oyle yaptım zaten tam boşaltıp sonrada şarja taktım buarada xenon falsh ve cameranın kalitesi inanılmaz ozellikle bi cep telefonu için telefonu sallayarak çeksen bile mukkemele yakın sonu veriyor iyik n73 un yerine bunu almışım çunku fotoğraf kalitesine çok onem veriyorum ama tabiki de n73 unde ustun olduğu bi çok alan var ben daha çok yavaş çalıştığı ve sorunları yuzunden ondan vazgeçtim symbianın gucu yetmediği bi telefona koymalarında hata yaptılar bence

rica edersem bana en son fw i guncelleye bileceğim ve foto ve video kalitesini yukselten progrmlar varmış vede hoparlor sesi yukselten aucostic (bildiğim kadarıyla) bunları yukleye biliceğim bi link vere bilirmisnz bana ?

teşekkurler yardımınız için

• quote:

hayırlı olsun güzel telefon almışsın.pili bitirip şarja takarsan daha iyi olur.flaşın ömrünü kısaltmamamk için bunu menüden kaldırmış olabilirle

çok teşekkur ederim dostumaslında bunu hiç pılanlamamıştım ama birden bire k750 imin ekranı bozulunca artık telefon değiştireyim dedim tabiki onun sorunununda halledip satacam sonra

flaş olayı k750 de çok işime yarıyordu el feneri olarak çok kullanmıştım
    ama olsun xenon falaşın fotoğraf kalitesindeki etkiyi gorunce uzulmuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiQelangelo -- 8 Kasım 2007; 23:20:57 >

• telefonu guncellemek için acilen bi link rica ediyorum fw,ses,video,resim kalitesini arttırmak için yokmu yardım edecek biri?!!!!
  • arkadaşlar bu arada telefonu aldığım adam kvk garantili olduğunu soyledi sorun çıktığında direkt kvk ya gotur dedi ama kutunun yanlarındaki etiketde ve garanti belgesinde Eko Group yazıyor ve kvk dan kesinlikle bahsedilmiyor !!!şimdi bu kvk garantilimi değilmi anlamadım bu işi
  • kvk servisleride bakıyor telefona.yazılım güncelleme ile ilgili bir seçenek menü/ayarlar kısmında var oradan yazılım güncellemeyi yapabilirsiniz.
  • telefon gzl bişeye benzio arklarda dışarı nsl ses verio biraz açarmısınız?mesele diyer telefonlarla kıyaslasanz?

bende 6630 var dışarı ses biraz az verio arkda k610i var dışarı sesi fena değil
    mesela k610i w810i n73 e göre dışarı verdiği ses nsl kıyaslayabilirmsnz lutfen
  • Valla arkadaşlar şansıma EURO yükseldi TAVAN yaptı, yoksa bugun alacaktım Hepsiburada dan 600 YTL ideal karta 16 taksit ama şimdi tavan yaptı

Bide diyorum ay sonuna K850i çıkma ihtimali varmış eğer oleyse alt modellerde bir indirime gidilir mi sizce ?

Bu duruma göre Euro olarak fiyat düşermi sizce ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3rm@N

telefon gzl bişeye benzio arklarda dışarı nsl ses verio biraz açarmısınız?mesele diyer telefonlarla kıyaslasanz?

bende 6630 var dışarı ses biraz az verio arkda k610i var dışarı sesi fena değil
    mesela k610i w810i n73 e göre dışarı verdiği ses nsl kıyaslayabilirmsnz lutfen

k810 nun son sesi n73 ün %40 ı kadar
  • benim anlamak istediğim şu bana kvk garantili diye satıldı telefon bildiğiniz gibi kvk gartisinde sigortada mevcut ve bu yuzden kvk garantili eşyalar biraz daha pahalı oluyor şimdi bu benim aldığım kvk garantili yani sigortalı mı değilmi?
    zaten aldığım yere de soracam ama once size sorayım dedim
    quote:

Orjinalden alıntı: onboardx

kvk servisleride bakıyor telefona.yazılım güncelleme ile ilgili bir seçenek menü/ayarlar kısmında var oradan yazılım güncellemeyi yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.