Şimdi Ara

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
0
Favori
81.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • demekki herkezde warmış içinde saklıomuş yaw kağıt falan sıkıştırsam noolur acaba kızıl ötesinin yanına? bayaa eskiden 3650 wardı onda öle yapıodumm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKMAL -- 1 Kasım 2007; 15:19:13 >
  • arkadaslar sizden ricam bana 1 adet gunduz bir adette gece videosu ekleyebilirmisiniz.

gece videsosunu yakin cekim istiyorum. ornegin bir takvimin sayilarini veya televizyon kumandasinin ustundeki sayilari vs.. hem sabit tutarak hemde oynatarak ornek bir video gonderirseniz cok sevinirim.

benim elimde su anda w810 ve n73 var. n73 gunduz iyi video cekiyor olabilir ama gece berbat. kamera isigi cok yetersiz. w810 projektor gibi aydinlatiyor ve cok iyi cekiyor. bende k810 merak ediyorum, acaba o nasil cekiyor.

beni bilgilendirirseniz sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

arkadaslar sizden ricam bana 1 adet gunduz bir adette gece videosu ekleyebilirmisiniz.

gece videsosunu yakin cekim istiyorum. ornegin bir takvimin sayilarini veya televizyon kumandasinin ustundeki sayilari vs.. hem sabit tutarak hemde oynatarak ornek bir video gonderirseniz cok sevinirim.

benim elimde su anda w810 ve n73 var. n73 gunduz iyi video cekiyor olabilir ama gece berbat. kamera isigi cok yetersiz. w810 projektor gibi aydinlatiyor ve cok iyi cekiyor. bende k810 merak ediyorum, acaba o nasil cekiyor.

beni bilgilendirirseniz sevinirim.

hocam gece videosunda bişi bekleme çünkü bizim aletlerde xneon flaş olduğunda bizde ışık hiç açılmıo heralde
  • evet bende onu bildigim icin merak ediyorum.

ama n73 ve w810 gece videolarini IŞIKSIz karsilastiracak olursak yine w810 daha iyi cekiyor. gece modu w810 da daha cok ise yariyor ve videoyuda donuk donuk cekmiyor. zaten isigi yakinca daha bir guzel oluyor.

belki k810 gece moduna getirince kalitesini artiriyordur. bunu merak ediyorum ve bu yuzden ornek video istiyorum. rica etsem ekleme yapabilirmisiniz.
  • hocam sana şöle söyliyim hiç bişi gözükmüyor çektim az önce sadece bilgisayarın ekranı açık odada kapkaranlık
  • gece fotograf kalitesi harika olsa da xenon flaşın tek eksisini yakalamış bulunuyoruz. Bu telefonla gece de gündüz de video mideo cekilmez video istiyosanız gidin kamyon takozu n73 alın:)))
  • quote:

Orjinalden alıntı: FKMAL
    hocam sana şöle söyliyim hiç bişi gözükmüyor çektim az önce sadece bilgisayarın ekranı açık odada kapkaranlık

gece moduna getirip cektiginiz videoyu rica etsem ekleyeiblirmisiniz, birde ben gormek istiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozan123
    gece fotograf kalitesi harika olsa da xenon flaşın tek eksisini yakalamış bulunuyoruz. Bu telefonla gece de gündüz de video mideo cekilmez video istiyosanız gidin kamyon takozu n73 alın:)))

bende zaten n73 var. telefonun cektigi videodan kalite beklemiyorum. dahili isigi olan bir cihazin gece iyi bir goruntu yakalamasini istiyorum.
    n73 gibi bir cihaz malesef IŞIĞI OLMASINA RAGMEN aydinlatamiyor.
    w810 en azindan iyi aydinlatip cekiyor ama kalite biraz dusuk.
    bende k810 almayi planliyorum bu yuzden onun performansini merak ettim.
    k810 iyi cekmemesi gayet normal, ama n73 takozu isigi olmasina ragmen cekemiyor.
    zaman bulursam iki cihazin gece cekimini ekleyim.

• Sende biyerde haklısın telefon almak istiyosun yorum bekliyosun ama simdi bi tane cektim bu kadar ısrar etmene değmecek kadar kötü bir çekim hiç biyer belli olmuyor ısık olursa görüntü netleşiyor. Eklemeyi bilsem göstermek isterim ama!
  • adaş rapidshare.com adresine eklemeyi yapip linki buraya atabilirsin.

bende 2 adet video ornegi cikariyorum. birazdan eklemeyi yaparim.
  • bir inceleme yaptim. w810 ve n73 telefonlarimi karanlik bir ortamda, ikisininde isiklari acikken ve gece konumundayken test ettim.

-n73 zayif isigiyla ortami aydinlatamiyor ve ne kadar *.mp4 ceksede karanlik cekiyor.

-w810 ise cok iyi aydinlatmasina ragmen *.3gp kaydiyla goruntuyu piksellere ayiriyor.

ama yinede w810 gece performansi daha iyi. dikkat edin rakamalar ve harfler net, okunakli, videoda donukluk yok.
    n73 bulanik, karanlik, donuk, birde yetmiyormus gibi video cekimindeki hatasi cizirti eşliginde cekmesi tam bir rezalet.

TEST ViDEOLARI
    http://rapidshare.com/files/66752372/w810_n73.rar.html

sizlerinde k810 incelemelerinizi bekliyorum.
    tesekkurler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

bir inceleme yaptim. w810 ve n73 telefonlarimi karanlik bir ortamda, ikisininde isiklari acikken ve gece konumundayken test ettim.

-n73 zayif isigiyla ortami aydinlatamiyor ve ne kadar *.mp4 ceksede karanlik cekiyor.

-w810 ise cok iyi aydinlatmasina ragmen *.3gp kaydiyla goruntuyu piksellere ayiriyor.

ama yinede w810 gece performansi daha iyi. dikkat edin rakamalar ve harfler net, okunakli, videoda donukluk yok.
    n73 bulanik, karanlik, donuk, birde yetmiyormus gibi video cekimindeki hatasi cizirti eşliginde cekmesi tam bir rezalet.

TEST ViDEOLARI
    http://rapidshare.com/files/66752372/w810_n73.rar.html

sizlerinde k810 incelemelerinizi bekliyorum.
    tesekkurler.

videp çekimini beklemek yerine w810 un ışığını kapatarak çekim yapsan olmaz mı ikiside aynı zaten

• arkadaşlar acilen biri k810i nin işlemci hızını söyleyebilirmi bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildwolft
    videp çekimini beklemek yerine w810 un ışığını kapatarak çekim yapsan olmaz mı ikiside aynı zaten

o kadar basit degil iste.
    kimi cihaz gece modunda donuk yapar fakat net yapar, kimisi ise akici yapar ama karanlik yapar. tamamen mercek ile alakali.
    ben nerden bilim k810 hangi turden cekim yapiyor.
    bir video ornegini yollamak zor olmasa gerek. zira olasiliklar uzerinde yorum yapmak istemiyorum, elimde somut bir seyler olsada ona gore yorum yapsam.
    anlatabildim umarim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: melezsnape

arkadaşlar acilen biri k810i nin işlemci hızını söyleyebilirmi bana

189 MHz ARM9 işlemci var.
  • Öncelikle selamlar arkadaşlar.
    Bir seyi alırken cok fazla dusunurum Herseyin mukemmeli olmasına ozen gosterir ve zamanı geldiginde alırım. Uzun zamandır Hangi telefonu alacam diye ..knight.. paTRon Gibi Gercekden telefondan anlayan kisilere cok fazla soru sordum . Dusundum Tasındım en sonunda Gittim k810i Markalı cep telefonunu aldım gercekden bu telefonu almamda buyuk katkı saglayan DH ailesine Tesekkur ederim. Telefon gerek kamera gerek Karizma Gerek Ses Kalitesi ile Ustun bir telefon . Herkese Oneririm :)
    iyi Forumlar
  • Telefonunuz hayırlı olsun, imzanızda şimdi gördüm en iyi seçimi yapmışsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Telefonunuz hayırlı olsun, imzanızda şimdi gördüm en iyi seçimi yapmışsınız.

tskkurler :) n70 eski telefonum onu kucuk kız kardesime vererek sorundan kurtuldum
  • Merhaba arkadaşlar,

Bende K810i yi her an alabilirim ama bazı arkadaşlar çok süper derken bazılarıda yerden yere vuruyor, geçtiğimiz ay başlarında RAKS R667 aldım ama telefon sorunlu idi hem kitleniyordu hemde BT ile PC arasında bağlantı yapamamıştım, sonra firma ile telefon trafiği başladı ve telefon tam 3 kez değişti sonuç aynı hüsran, sonunda iade ettim, gönlüm zaten K810i de idi

Şimdi almak istiyorum ama Foto çekimlerinde gerçekten 10/9 u sorunlu ise 600 ytl vermek mantıklı gelmiyor, Telefon görüntü itibari ile çok hoş ve mağzalarda elimede aldım inceledim görüntüsü cezbediyor, ama görüntü bi yana

Öncelikle FOTO çok önemli ki bu tel de FOTO ön plana çıkarılmış ayrıca,
    - Video çekimi,
    - Dışa Verdiği Ses,
    - BT ile PC arasında sorunsuz bağlantı,
    - Menüler arasına geçiş erişim sürati v.b. diğer konular

Birde Kasada orta gövde de ve bazı yerlerinde gıcırdama ve tutulunca içe doğru kasılma olduğunu arkadaşlar yazmışlar,

yani bu içe kasılma ve gıcırdama sesi gerçekten rahatsız edici ve üzücümü ileriye dönük ne gibi sorunlar çıkarabilir bunu kullanan arkadaşlar açık olarak yardımcı olurlarsa sevinirim,

Telefona vereceğimiz bedel yeterince yüksek, 1 telefon alıp insan memnun kalmayınca cep telefonu kullanmaktan artık nefret eder oluyor, bilmiyorum diğer arkadaşlar nasıl düşünür, PİNİNFARİNA arkadaşıma teşekkür ederim.

son olarak telefon kullanıcıları 5-10 resim çekerek, kötü olarak gözlerine gelen resimleri SİLMEDEN eklemelerini rica edecem, 3-5 kullanan arkadaşımız bunu yaparsa en azından ARTI ve EKSİ lerine detaylı olarak bakma şansımız olur.

quote:

Orjinalden alıntı: termit.

K750 kullandım,K790 kullandım,şimdi K810 ve N95 im var.Ben K790 ve K810 nun çektiği fotoğraflara hiç ısınamadım,siz seviyorsanız sevin.Ben fotoğrafta keskinlik ve canlılık ararım,K790 ve K810 ne canlı renklerde nede keskin foto çekemiyor.Birde telefonla resim çekerken 10 tane ayarla uğraşamam,ayar işi profesyonelliğe girer,amatör fotoğrafçı amatör fotoğraf makinelerinde olduğu gibi basar çeker,belki bir beyaz ayarı,onun dışında K modelleriyle profesyonel fotoğrafçı gibi ayarla uğraşamam.Özellikle oda içinde,oda ışığında adamı sinir ediyor bu Kserisinin çekimleri,floresan altında çok çok bulanık ve tam netlenmemiş resimler çekiyor.Ben nokialardaki pratiklik,canlı renk ve keskinlik olayını daha çok seviyorum.Aynı zamanda sıfır ışıkta N95 in led flaşı hemen hemen K810 un xenon flaşıyla çekilen resimlere yakın resimler çekiyor.
    Buyrun sıfır ışık led flaş N95

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi)

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.