Şimdi Ara

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
0
Favori
81.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 3 hafta k810i aldım ama hiç memnun kalmadım açıkçası. öncelikle en büyük sorunum çektiğim fotoğrafları hafıza kartına kaydederken geçen süre. neredeyse 20 25 saniye sürüyo beni deli ediyo ekranın ortasında kaydediliyor yazısı çıkıyor. çektiğim fotolar ortalama 600 - 800 mb yer kaplıyor. yazılım sürümüm R6BC002. ikinci sorunumda fotoğraf netliği. asla sizin çektiğiniz kadar net fotoğraflar çekemiyorum ayarda yapıyorum çok uğraştım ama ilk sayfadaki arkadaşın alelacele çektim dediği fotolar bile benimkilerden çok daha iyi. hem otomatik ayarlarda hemde manuel ayarlarda. kendimde bi sorun yok ondan eminim. videosu zaten berbat eski 6630um daha iyi çekiyodu ama zaten telefonu alırken bunu bilerek aldım. telefonun hafıza kartı 512 mb sandisk. kendi kulaklığıyla aldığım mp3 performansı da 6630 dan kötü. ama zaten mp3 çalarım var bunuda çok sorun yapmıyorum gerekirse hpm-70 ve cx300 alırım ama ihtiyacım yok şu an. sorunlar heralde yazılım sürümünden diyip kendimi kandırıyorum şu an :D önerdiğiniz bi sürüm varsa yazarsanız çok iyi olur yada güncelleme yapmalımıyım sizce? telefonu bursa carrefour vodafone shop tan 610 ytl ye 9 taksitle aldım.

şu anda evde modem bozuk cafeden giriyorum o yüzden foto koyma şansım yok :( bu sitedeki önerilere güvenerek teli aldım ve şu an sizden yardım bekliyorum. eğer sorunu çözemezsem teli satıp n73 alıcam. yardım ederseniz çok sevinirim.

cevaplar için şimdiden teşekkürler :)

amacım kesinlikle telefonu kötülemek değil yanlış anlaşılmasın ama böyle giderse satacam aleti :D

• bence senin telde sorun var.çünkü gerek foto kalitesinde gerekse mp3 çalma kalitesinde de hiçbir sorunum yok..versiyon güncellemeyi denemelisin..
  • fotoğraf kaydının bu kadar uzun olmasının nedeni tarihin açık olmasıdır tarih kapatırsan sorun çözülür
  • quote:

Orjinalden alıntı: ajfa

merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 3 hafta k810i aldım ama hiç memnun kalmadım açıkçası. öncelikle en büyük sorunum çektiğim fotoğrafları hafıza kartına kaydederken geçen süre. neredeyse 20 25 saniye sürüyo beni deli ediyo ekranın ortasında kaydediliyor yazısı çıkıyor. çektiğim fotolar ortalama 600 - 800 mb yer kaplıyor. yazılım sürümüm R6BC002. ikinci sorunumda fotoğraf netliği. asla sizin çektiğiniz kadar net fotoğraflar çekemiyorum ayarda yapıyorum çok uğraştım ama ilk sayfadaki arkadaşın alelacele çektim dediği fotolar bile benimkilerden çok daha iyi. hem otomatik ayarlarda hemde manuel ayarlarda. kendimde bi sorun yok ondan eminim. videosu zaten berbat eski 6630um daha iyi çekiyodu ama zaten telefonu alırken bunu bilerek aldım. telefonun hafıza kartı 512 mb sandisk. kendi kulaklığıyla aldığım mp3 performansı da 6630 dan kötü. ama zaten mp3 çalarım var bunuda çok sorun yapmıyorum gerekirse hpm-70 ve cx300 alırım ama ihtiyacım yok şu an. sorunlar heralde yazılım sürümünden diyip kendimi kandırıyorum şu an :D önerdiğiniz bi sürüm varsa yazarsanız çok iyi olur yada güncelleme yapmalımıyım sizce? telefonu bursa carrefour vodafone shop tan 610 ytl ye 9 taksitle aldım.

şu anda evde modem bozuk cafeden giriyorum o yüzden foto koyma şansım yok :( bu sitedeki önerilere güvenerek teli aldım ve şu an sizden yardım bekliyorum. eğer sorunu çözemezsem teli satıp n73 alıcam. yardım ederseniz çok sevinirim.

cevaplar için şimdiden teşekkürler :)

amacım kesinlikle telefonu kötülemek değil yanlış anlaşılmasın ama böyle giderse satacam aleti :D

hocam foto konusunda zamanla alışıosun ilk başta bende öle diodum sonradan bende artık yavaş yavaş çekebiliorum ama yazdıın bazı şeylerde aşırı abartmışsın mp3 kalitesi 6630 dan lötü demişsin kusura bakma ama yuh diorum resim kaydetme olayına gelince tarih saati kapat düzelir.çünkü ortalama 800 mb lık fotonun üstüne tarih işlio alet bunu 1 snyede yapmasını bekleme fotoların yüksek yer kaplamasını istemiosan 1mp yap kaliteyi de düşür ozmn az yer kaplar ama kalite gider birsüre sonra alışacağını umud ediorum kolay gelsin

• 1,5 aydır bu telefonu araştırıyordum..bu aksama kısmetmiş aldım geldim eve ilk izlenimlerim gayet guzel...cihaz kendine dogru çekiyor adeta..foto çekimi gayet ii ...seside bence gayet yuksek ve olumlu...grafikleri harika...suan mutluyum:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: caution

1,5 aydır bu telefonu araştırıyordum..bu aksama kısmetmiş aldım geldim eve ilk izlenimlerim gayet guzel...cihaz kendine dogru çekiyor adeta..foto çekimi gayet ii ...seside bence gayet yuksek ve olumlu...grafikleri harika...suan mutluyum:)

hayırlı olsun arkadaşım
  • Yeni versiyon çıkmış hayırlı olsun arkadaşlar. Tarih kayıt süresi kısalmış ve foto çekimindeki sorunlar giderilmiş.
  • sağolun hocam tarihi kapattım artık hemen kaydediyor. en son versiyonun kodunu yazarsan çok sevinirim katze. bu telefonda kullanmak üzere hpm-70 ve sennheiser cx-300 sizce yeterlimidir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ajfa

sağolun hocam tarihi kapattım artık hemen kaydediyor. en son versiyonun kodunu yazarsan çok sevinirim katze. bu telefonda kullanmak üzere hpm-70 ve sennheiser cx-300 sizce yeterlimidir?

sennheiser yaterli olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Yeni versiyon çıkmış hayırlı olsun arkadaşlar. Tarih kayıt süresi kısalmış ve foto çekimindeki sorunlar giderilmiş.

bi yanlış war kontrol ettim zaten güncel dedi şu anki geçerli yazılım sürümüm CXC1250811 R6BC002070607
    telefonum 18 günlük aldığımdan beri zaten en güncel sürüm buymuş
  • arkadaşlar dün akşam u600 aldım ancak alırken 1 kaçgün içinde k810 la değişebilirim dedim :) ikisini karşılaştırma yapmak istiyorum ve sizden öneri ve yardımlarınızı bekliyorum..

1)samsung u600 de fotograf çekerken çek tuşuna bastıkdan yaklaşık 5-10 saniye sonra çekiyor bu k810i de var mı?

2)görüntü olarak k810i daha iyi değilmi(fotograf)

3)ses olarak bazı arkadaşlar sorunlu demiş ancak tahminimce ericsson hertürlü sesde samsungdan daha iyidir ,peki ya sizce?

4)tuş takımı telefonu kendindne soğutuor çok garip geliyor herhangi bir zorlanma var mı yoksa alışılıyomu?

5)önde bulunan kamera sadece görüntülü konuşmadamı kullanılıyo keyfi olarak çekilez mi?

6)u600 ü epey bi araştırdım ve klasik samsung larda oldugu gibi sarj problemi war çabuk bitiyor ,k810i de bu war mı?

7)video kalitesi olarak büyük fark war mıdır k810i ile u600 arasında? veya k810isi olan arkadaşlardan birisi çekilen videolardan birini upload edebilirmi?

belki biraz fazla soru sordum ama açıkcası u600 ü pek sevmedim ve ne bileyim yazılan yazılar ve çekilen fotograflar dolayısı ile k810i alma isteği oluştu ,sorularıma vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anything -- 28 Ekim 2007; 3:33:17 >

• Arkadaşım ben yanıtlayayım.samsung uzmanı olarak imzamdanda anlayabilirsin.k 810 tuş takımında hicbir sorun olmuyor.ses u 600 den daha kaliteli u 600 den ses bile gelmiyor desem doğrudur.foto konusunda k 810 nun yanina bile yaklaşamaz.samsung forumuna bakarsan u 600 fotoları bulman zor cünkü kimse çekmiyor.sonra senin sormadığın sorulara javada samsung cok geri.javalar telefon ile stabil çalışmıyor.javaları küçültemiyor arka plana atamıyorsun.radyo k 810 daha kalite.pil malum samsunga dayanmıyor.u 600 diğer samsunglar kadar kaliteli kızak mekanizmasına ve kasaya sahip değil dis ekranı aynalı ve 1 ay içinde telefon ekranı çizikten harita gibi oluyor.bu yorumlar kesin cevaptir.ben bu telefonların ikisinide kullandım suanda k 810 k 790 ve w 810 num var.kullanmadığım samsung modelide yok denecek kadar azdir.samsung forumuna bir göz atarsan beni daha iyi tanırsın:-)aklına baska ne takılırsa yardım edebilirim.bende doğruya doğrudur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

Arkadaşım ben yanıtlayayım.samsung uzmanı olarak imzamdanda anlayabilirsin.k 810 tuş takımında hicbir sorun olmuyor.ses u 600 den daha kaliteli u 600 den ses bile gelmiyor desem doğrudur.foto konusunda k 810 nun yanina bile yaklaşamaz.samsung forumuna bakarsan u 600 fotoları bulman zor cünkü kimse çekmiyor.sonra senin sormadığın sorulara javada samsung cok geri.javalar telefon ile stabil çalışmıyor.javaları küçültemiyor arka plana atamıyorsun.radyo k 810 daha kalite.pil malum samsunga dayanmıyor.u 600 diğer samsunglar kadar kaliteli kızak mekanizmasına ve kasaya sahip değil dis ekranı aynalı ve 1 ay içinde telefon ekranı çizikten harita gibi oluyor.bu yorumlar kesin cevaptir.ben bu telefonların ikisinide kullandım suanda k 810 k 790 ve w 810 num var.kullanmadığım samsung modelide yok denecek kadar azdir.samsung forumuna bir göz atarsan beni daha iyi tanırsın:-)aklına baska ne takılırsa yardım edebilirim.bende doğruya doğrudur.

Video kalitesi u 600 daha kaliteli ceker.k 810 da yeterli bence sonuçta tel ekranında bu fark anlaşılmıyor ama bilgisayar ekranında u 600 video bir boy büyük çekiyor ikiside sonuçta küçük.tercih senin gerisi sana kalmis.ben artıları eksileri söyledim:)simdiden hangisini alırsan al hayirlisi olsun.

• Herkese slm lar!!! aranıza yeni katıldım bende k810i almayı düşünüyorum ama formda yazılanlar olumlu yönde olduğu gibi olumsuz yöndede bir çok yorum gördüm bu da benim kafama takıldı sonuçta 600 lira civarında para verecez telefonun görünüşüne diyecek birşey bulamıyorum zaten tasarımcısıda türkmüş ilk görüşte hoşuma gitti ama şuanda k810i alan arkdaşlardan bir ricam sizce fiyatının hakkını veriyormu bunu açık yüreklilikle söyleyecek birçok arkdaşın çıkacağına inanıyorum sonuçta birçok kişi burdaki yorumlara bakarak karar verecek şimdiden teşekkürler....
  • fiyatının hakkını kesinlikle veriyor.şu anda 550 ytl ye alınacak en iyi telefon.aklında soru işareti bulunmasın
  • cvp için teşekkürler

2 gün önce gittiğim bir tanıdık telefoncuda 600 ytl ye 9 ay taksit imkanı sundu sizce nasıl?

ama son sorularımı da sorayım çünkü sık sık tel değiştiren birisi deilim almışken en az 1 yıl kullanırım..

*Bataryası nasıl gidiyor k750i ye kıyasla çünkü şuanki telim k750i ve çok memnunum batarya süresinden

*tuş takımı bence çok güzel resimlerden gördüğüm kadarıyla msj yazarken yada arama yaparken yanlış tuşa basma derdi hiç olmayacak(bu çok büyük avantaj bence) merak ettiğim bu tuşların kalitesi nasıl aşınma renk çıkarma gibi sorunlarla karşılaşırmıyız?

*ekranı çiziklere karşı dayanıklımı?

*İnternete bağlandığımızda sayfayı tam olarak görebiliyomuyuz? mesela ben k750i de bağlanırken sayfanın bazı kısımları gözükmüyor tam olarak tarayıcısı nasıl?...

*birde ses tabiki k750i de megabass özelliği muzik dinlerken ayrı bir zevk veriyor k810 da nasıl sanırım megabass yok ama stereo akolayzır varmış bu konu hakkında bilgi alabilirmiyim?

*eee tabi son olarak foto kalitesi bazı arkadaşlar memnun kalmadığını söylemiş ama burda gördüğüm bazı fotolar çokgüzel şu çekirge makrosuna zaten hasta oldum(k810 ile çekilmişti sanırım yanlış biliyorsam düzeltin) sanırım farklılıklar foto çekme tecrübesi veya versiyondan kaynaklanıyo kullanan arkadaşlardan son yorumları bekliyorum

biraz uzunca oldu ama her cvp lanan soru bazı arkdaşlarıda aydınlatacağına inanıyorum kararımı tam verip aldığımda ki zaten %90 aşamasında bende burda paylaşımlarda bulunup bizden sonraki kullanıcılara yardımcı olmak isterim...

• quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: caution

1,5 aydır bu telefonu araştırıyordum..bu aksama kısmetmiş aldım geldim eve ilk izlenimlerim gayet guzel...cihaz kendine dogru çekiyor adeta..foto çekimi gayet ii ...seside bence gayet yuksek ve olumlu...grafikleri harika...suan mutluyum:)

hayırlı olsun arkadaşım

tesekkürler saol ....bende ilk fotolarımda yuksek performans yakalayamadım...prof arkadaslar bu konuda zmanla tecrubelerini burdan paylaşırlarsa hepimiz yararlanırız...tesekkk
  • arladaşlar cnm sıkıldı bi k810 umla foto makinemi karşılaştırayım dedim kodak cx6330 fotolar aynı modda çekildi iki makinedede walla ben telefonumu başarılı buldum ama tabiki kodaktaki lens daha kalite.
    ilk ölce rakipler
     **K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi)

k810i

cx6330

k810

cx6330

k810

cx6330

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKMAL -- 29 Ekim 2007; 14:57:05 >

• son resimde sadece otomatik düzelt dedim k810i de belki ilk reesimdede düzeltseydim daha iyi olurdu biraz parlak çıkmış çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKMAL -- 29 Ekim 2007; 15:04:18 >
  • son resimde fotoğraf makinasi daha iyi çekmiş gibi geldi bana onun dışında k810i daha başarılı gibi
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.