Şimdi Ara

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
0
Favori
81.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: nightsorrow

hakkaten su V seklindeki K810i ekolayzırını nasil yapicaz forumu bastan sona okudum da ekolayzır ayarlarını V seklinde yaparsanız fln diyo herkez ama onu nasil yapicam yani ne kadar eğim olucak ortadakini sonuna kadar indiricekmiyiz biraz bilgi verirseniz cok iyi olur ....

ayrıca K810i lerin icinden garantili kutulu aldigimizda Stereo dönüştürücü cikiyor mu 3.5mm lik cx300 baglamak icin ???????????

dönüştürücü çıkmıyor sonradan dışarıdan alıosun onu tabi heryerde bulmak zor 5-6 liraya bulabilirsin bu arada azönce ep630 aldım vatan bilgisayardan kulaklıkla bilgisayarda dinlediğin zaman mükemmel zevk alıosun fakat k810 da kullanınca okadar aşırı bir fark yok orjinal kulaklığıyla
  • Ya arkadaşlar Oyun A tuşu diye geçen bu sol en üsteki tuşu resim değiştirirken kullanamıyorum işlemiyor yani.

Bu geneldemi böyle yoksa bendemi

çünkü teyzemde K790 var onda her iki OYUN A-B tuşuda kullanılıyor.
  • bende şimdi dönüştürücü ile cx300 siparisi verdim umarım cx300 farkedilir bir etki yaratır...
  • quote:

bende şimdi dönüştürücü ile cx300 siparisi verdim umarım cx300 farkedilir bir etki yaratır...

ya aslında haksızlık etmişim ep630 yavaş yavaş alışmaya başladım bununla dinleyince orjinal se kulaklıkla dinleyesim gelmedi ama dediğim gibi bilsayara takınca mütiiş oluo iiki almışım cx300 de daha iyi bi kulaklıkmış memnun kalırsın tabi aldığın ürün orjinalse
  • quote:

Orjinalden alıntı: FKMAL

quote:

bende şimdi dönüştürücü ile cx300 siparisi verdim umarım cx300 farkedilir bir etki yaratır...

ya aslında haksızlık etmişim ep630 yavaş yavaş alışmaya başladım bununla dinleyince orjinal se kulaklıkla dinleyesim gelmedi ama dediğim gibi bilsayara takınca mütiiş oluo iiki almışım cx300 de daha iyi bi kulaklıkmış memnun kalırsın tabi aldığın ürün orjinalse

Cx-300 + 3.5 Jack kullanıyorum ve son derece memnunum. Hpm-70 le geçen günlerime yanıyorum :) Son derece kullanışlı, kulak içi olması ayrıca güzel bi olay zaten.

• evet herkez cx300 ve k810i birleşmesi icin harika olduğunu söliyor inşallah cumartesi telefonu alacağım cx300 ile dönüştürücünün siparisini simdiden verdim...gelsinde bir değerlendirme de ben yazarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Canawar_

arkadaşlar sizlere birşey sorucam hoperlörden ve kulaklıkdan en iyi sesi almak için M şeklinde ayar yapmamı soylediler bana ama ekolayzırı yani bana şeyleri söylerseniz sevinirim yani kaçıncı kademede durucaklar 1. 10 2. 8 gibi soylerseniz sevinirim hoperlorden biraz sesler tizden çıkıyor sanki

bu konu hakkında birşey soyluyucek yokmu arkadaşlar birde bu normal değişik temalar indirebileceğimiz bi yer biliyomusunuz ?
  • quote:

quote:

arkadaşlar sizlere birşey sorucam hoperlörden ve kulaklıkdan en iyi sesi almak için M şeklinde ayar yapmamı soylediler bana ama ekolayzırı yani bana şeyleri söylerseniz sevinirim yani kaçıncı kademede durucaklar 1. 10 2. 8 gibi soylerseniz sevinirim hoperlorden biraz sesler tizden çıkıyor sanki

bu konu hakkında birşey soyluyucek yokmu arkadaşlar birde bu normal değişik temalar indirebileceğimiz bi yer biliyomusunuz ?

www.trnokia.com da var.

• Aynı telefondan bende aldım arkadaşlar gerçekten çok kullanışlı ve şık bir telefon fotoğrafları mükemmel.. Cybershot ile saniyede 9 fotograf çekilebiliyor..
  •  **K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi)

Arkadaslar 550 YTL ye K810 buldum, yuksek ihtimalle bu hafta alacagim. Bir aksilik cikarsa gelecek ay ancak alirim.
    Ama su anda ciddi ciddi K810 alma planlari yapiyorum. Hatta 1 de degil arkadasimla beraber 3 tane alabiliriz.

Bana net olarak bu telefonun yazilim ve donanim hatalarini siralayabilirmisiniz. Ama nesi var, nesi yok, hepsini yazin.
    Alacaz madem, arizalarini bilelimde oyle alalim.
    Simdiden tesekkurler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi)

Arkadaslar 550 YTL ye K810 buldum, yuksek ihtimalle bu hafta alacagim. Bir aksilik cikarsa gelecek ay ancak alirim.
    Ama su anda ciddi ciddi K810 alma planlari yapiyorum. Hatta 1 de degil arkadasimla beraber 3 tane alabiliriz.

Bana net olarak bu telefonun yazilim ve donanim hatalarini siralayabilirmisiniz. Ama nesi var, nesi yok, hepsini yazin.
    Simdiden tesekkurler.

K810i'nin Çok büyük bir sorunu, problemi yok...

Sadece ses çıkışında, diğer tel. lere göre biraz daha zayıf durumda.

Birde foto çekiminin mükemmelliğine göre, video kaydı bir parça sönük kalıyor

• quote:

Simdiden tesekkurler.

şu ana kadar gördüğüm tek sorunu hoparlör sesinde son seste patlamalar olabiliyor seste.onun dışında herhangi bir sorun göremedim ben.

zifiri karanlık - flashlı otomatik

edit: hareket halinde çekildi..belirtmek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Su Samuru -- 16 Kasım 2007; 21:31:12 >

• quote:

Simdiden tesekkurler.
    diğer arkadaşların dediği gibi telefonun en büyük eksisi hoparlör sesinin çok düşük olması kulaklık sesininde o kadar yüksek olduğu söylenmez ama acoustic yükledikten sonra orjinal kulaklıkla kulağı çınlatıyor bnun dışında video çekimi berbat kamerası harika diyebiliriz ama gece flasın menzili dışında bir şeyi çektiğimiz zaman baloncuklar oluyor

• quote:

Simdiden tesekkurler.

Bende ki k810i da resimlerin beyaz cikma sorunu vardi.Sanki bir sis perdesinin arkasindan resim ceker gibi.Su anda k800i kullaniyorum onda oyle bir sorun yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: wildwolft

quote:

Simdiden tesekkurler.
    diğer arkadaşların dediği gibi telefonun en büyük eksisi hoparlör sesinin çok düşük olması kulaklık sesininde o kadar yüksek olduğu söylenmez ama acoustic yükledikten sonra orjinal kulaklıkla kulağı çınlatıyor bnun dışında video çekimi berbat kamerası harika diyebiliriz ama gece flasın menzili dışında bir şeyi çektiğimiz zaman baloncuklar oluyor

kulaklık sesi w810 dan daha yüksek çıkıo ona emin ol bugun karşılaştırdık arkadaşla ep630 almıştım megabass olayı falan fasofiso benim k810 daha yüksek çıkıo basslar aynı farkyok

• evet bugün bende k810i alarak aranıza katıldım bu topiğin tercihimdeki rolü cok büyük oldu hemen ilk izlenimlerimi anlatim...

bir sürü foto cektim ancak aralarından cok güzel diyebilecegim max 10 tane fln cikti yaklasık 60 taneden tabi bu bnm beceriksizligim :D modları bi türlü denk getiremiyorum...
    Fotoğraf çekimi inanilmaz iyi harika ötesi bişey... video su da idare eder cokta berbat değil şimdi...
    menüsü biraz garip karısık görsellikten bi haber pek beğenmedim.
    ses kalitesi daha tam olarak test etmedim yarın cx300 üm elime gecicek direk onunla test edeceğim...
    tuşları şimdilik biraz ufak gelior ama zamanla alisirim sanırım ekranın çözünürlüğü cokta tatmin etmedi beni acikcası.

geceleri bu telefon karizma abidesi oluyo shirocco fln yalan eder o masmavi ışıkları fln hele su flaş patlamadan önceki kırmızı ışık yok mu ne deli bişeydir o yaw :D

biraz kurcaliyim daha cok sey anlatcam simdilik bu kadar...

• www.topsony.com da number1 adlı kullanıcının hazırladığı 2.89 kamera driverı ve (adını hatırlamadığım) bir acoustic yükledim, kamera ve sesin şekli şemali değişti daha bir güzel oldular.

dünde gidip 2gb kart aldım tadından yenmiyor. alalı neredeyse 3-4 gün oldu daha telefonu, kurcalamadığım yeri kalmadı.

gece fotoğraflarında isoyu yüksek tutmadan kaynaklanan gren miktarı çoktu son driver da azalmış baya. ayrıca dikkatimi çekti bugün güneşte çektiğim bir fotoda enstantene hızı 1/2000 saniye olmuş. (canon powershot a540 var onun en son hızına bu bile ulaşabiliyor hayret ettim)
  • Firmware update i için bunlardan hangisi cekeceğim yaw ve cektigim dosyayı ne yapacagım ccaparli biraz anlatırmısın

K810_R8BA024_FS_BALTIC_RED52 10-24-2007

K810_R8BA024_FS_CENT_EUROPE_RED52 10-24-2007

K810_R8BA024_FS_EUROPE_2_RED52 10-24-2007

K810_R8BA024_FS_EUROPE_3_RED52 10-24-2007

K810_R8BA024_FS_EUROPE_4_RED52 10-24-2007

K810_R8BA024_FS_ORANGE_GEN_RED52 10-24-2007

K810_R8BA024_FS_S_E_EUROPE_RED52 10-24-2007

K810_R8BA024_FS_TAIWAN_RED52 10-24-2007

K810_R8BA024_FS_TELEF_GEN_RED52 10-24-2007

K810_R8BA024_FS_T_MOB_INT_A_RED52 10-24-2007

K810_R8BA024_FS_T_MOB_INT_B_RED52 10-24-2007

K810_R8BA024_FS_VFE_3_RED52 10-24-2007

K810_R8BA024_MAIN_GENERIC_SM_RED52 10-24-2007

K810_R8BA024_MAIN_HONG_KONG_SM_RED52 10-24-2007

K810_R8BA024_MAIN_ORANGE_SM_RED52 10-24-2007

K810_R8BA024_MAIN_TAIWAN_SM_RED52 10-24-2007

hangisi bunlardan ?

• Benim bildiğim "C_ASIA" olanları yükleyeceksin.
  • bugün bende yeni bir cam. driver yükledim kamerayı açınca başka bir program çalışıyor onu kapattıktan sonra cam açabilirsin diye bir şey yazdı bende fs deki driverı yükledim yine aynısını dedi sonra tüm ayarları sıfırlaım şimdi telefon açılıyor ama hiç birşey gözükmüyor bi tamam var bi de bilgi şifreyi yazıp tamam dediğimde de bir şey olmuyor ne yapacam bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.