Şimdi Ara

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
0
Favori
81.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: farukkk

türkiye karayolu haritası isteyenler için

www.cepvakit.com dan yükleme seçeneğinden cep harityı indirebilirsiniz

Diğer programlarımız gibi CepHarita da internet bağlantısı gerektirmez. Tüm Türkiye haritasını barındırdığı için sadece bir kademe zoom olanağı bulunmaktadır. Yüksek boyutlu olması dolayısı ile sadece uygulama boyut sınırı olmayan cihazlarda çalışabilmektedir.

Yolunuz açık olsun....

güzel paylaşım teşekkürler... şöle bilinen güzel güvenilir bi theme ve program sitesi bilen varsa oda güzel olur..

• K810_R8BA024_FS_EUROPE_2_RED52 10-24-2007 nerden yükleyebilirim
    bana adres yada bir dowload link i verebilirmisiniz ve bu yazılımın faydaları nelerdir ? tşk ederim ve ayrietten nasıl yüklicem acemiyim yardım ederseniz sevinirim tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomenore -- 22 Kasım 2007; 1:42:47 >
  • yakında bu teli alabilirim

aslında k850i güzel ama çok pahalı hem çıkmadı daha

çıksada 1-2 ay fiatı düşmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: apuskal

yakında bu teli alabilirim

aslında k850i güzel ama çok pahalı hem çıkmadı daha

çıksada 1-2 ay fiatı düşmez

K850 çıkınca bu telefonu almanı tavsiye ederim. k850 çıkınca bu tli in fiyatını aşşa çeker gibime geliyor. k850 aralık sonu çıkar heralde. ocakta alırsan kârlı çıkarsın gibime geliyor. yinede kendin bilirsin

• arkadaşlar 2 gb hafıza kartı kullanan varmı acaba diyorum kaldırıyormu herhangı bır yavaslama oluyormu almayı dusunuyorumda birde daha once nokia kullandıgım ıcın soruyorum bunun hafıza kartı uafak ne olarak gecıyor ınternetten alıcam arama yaptırcamda onun ıcın soruyorum
  • telefonun sesi konusrken mi dusuk cikiyo diyosunuz muzik dinlerken mi
  • Merhaba arkadaşlar,

K810i de arayanların veya 1 kişinin kaç kez çağrı bıraktığını ve hangi saatlerde bıraktığını detaylı olarak gösterebiliyor mu ?

Arkadaşımdaki telefonu biraz inceledik ama ben göremedim acaba bi ayarı mı var yoksa böle bir özellik yokmu ?

Çünkü sadece miktar olarak gösteriyor ve en son çağrının ne zaman geldiğini gösteriyor

Bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemali7

Merhaba arkadaşlar,

K810i de arayanların veya 1 kişinin kaç kez çağrı bıraktığını ve hangi saatlerde bıraktığını detaylı olarak gösterebiliyor mu ?

Arkadaşımdaki telefonu biraz inceledik ama ben göremedim acaba bi ayarı mı var yoksa böle bir özellik yokmu ?

Çünkü sadece miktar olarak gösteriyor ve en son çağrının ne zaman geldiğini gösteriyor

Bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim

kaç kez aradığını gösteriyor ama detaylı bir şekilde göstermiyor sadece en son arama detaylı şekilde
  • Sağol arkadaşım, peki böle bi detay tutabilecek Java uygulama var mı acaba, bu konu benim için çok önemli de,

en azından telefonu aldığımda ek yazılımla tamamlamış olurum, Getjar sitesinde rastlamadım, telefonla görüşme yaparkenki konuşmaları kaydedecek uygulamada baktım bulamadım

Bunlar olursa çok iyi olurdu
  • arkadaşım telefonla gorusme yaparken gorusmeyı kaydedebılıyorsun secım de orada kaydet var demek ıstedıgın bu ıse tabıkı

quote:

Sağol arkadaşım, peki böle bi detay tutabilecek Java uygulama var mı acaba, bu konu benim için çok önemli de,

en azından telefonu aldığımda ek yazılımla tamamlamış olurum, Getjar sitesinde rastlamadım, telefonla görüşme yaparkenki konuşmaları kaydedecek uygulamada baktım bulamadım

• konuşulanları kaydetme yanılmıyorsanm sonylerin hemen hemen hepsinde vardı tabi a1018 leri falan demiyorum
    quote:

Sağol arkadaşım, peki böle bi detay tutabilecek Java uygulama var mı acaba, bu konu benim için çok önemli de,

• evet o zaman kayıt konusunda bir sorun yok

yanlız, bu kim ne zaman kaç kez aramış konusunda bir uygulama program varsa iyi olurdu
  • K810i nin tuşları nasıl yazmak zor mu benim fazla olmasada parmaklarım büyük çok sorun olur mu ?

• quote:

Orjinalden alıntı: duff

K810i nin tuşları nasıl yazmak zor mu benim fazla olmasada parmaklarım büyük çok sorun olur mu ?

kesinlikle gördüğüm en rahat kullanımlı tuştakımı.tuşlar elinin altında kayıp gidiyor adeta.

not: boyum 1.94. bunu ellerimin ne kadar büyük olduğunu ve buna rağmen zorlanmadığımı bilmeniz için söylüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Su Samuru -- 25 Kasım 2007; 15:06:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: paTRon

quote:

K810i nin tuşları nasıl yazmak zor mu benim fazla olmasada parmaklarım büyük çok sorun olur mu ?

kesinlikle gördüğüm en rahat kullanımlı tuştakımı.tuşlar elinin altında kayıp gidiyor adeta.

not: boyum 1.94. bunu ellerimin ne kadar büyük olduğunu ve buna rağmen zorlanmadığımı bilmeniz için söylüyorum

evet birde bi tuşa basarken yanlışlıkla başka bi tuşa basma şansın yok çok rahat msj yazması
  • quote:

quote:

maşşallah boyunda amma kısaymış
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildwolft

quote:

quote:

maşşallah boyunda amma kısaymış

hehee

foto ekleyelim bir tane

edit: makro mod..beyaz ışık altında çekildi.

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Su Samuru -- 27 Kasım 2007; 21:12:35 >

• K810i'si olanlar çift sim kart kullanırken nasıl bir yol izliyorsunuz?
  • arkadaşlar sony nin sitesinden update service i indirdim
    ama çalıştıramadım,flashplayer hatası veriyor,adobenin
    sitesinden yeniden yükledim ama hala aynı hatayı veriyor,
    nasıl çözümlerim bu sorunu?

http://img138.imageshack.us/img138/9400/25183920qi3.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akisa33 -- 28 Kasım 2007; 14:14:04 >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.