arkadaşlar sony nin sitesinden update service i indirdim ama çalıştıramadım,flashplayer hatası veriyor,adobenin sitesinden yeniden yükledim ama hala aynı hatayı veriyor, nasıl çözümlerim bu sorunu?
arkadaşım flash ı yeni indirdim,şu anda son sürüm yüklü zaten
flash ı iki kere kaldırıp yeniden yükledim olmadı. update prg. ını kaldırıp tekrar kurdum gene olmadı.
Evet arkadaşlar.Ben de 10 gün önce K 810 İ aldım.Sony kalitesi ve sağlamlğını beğendm.Sanırım resim çekmeye zamanla alışacağım.
Yalnız telefonun tarihini ayarlamama rağmen 1 gün sonraki tarihe gidiyor.Saat dilimi ile ilgili sanırım bilen var mı.Birde müzik dinlerken ekolayzır
işiklandırma veya animasyonu yok.Bembeyaz ekran üzerinde şarkı çalıyor.İndirebileceğim bir program varmı.Bu arada rss haber servisi müthiş.Çok kısa
zaman dilimi bağlanıp tüm son dk haberleri vs telefonda.
cevap yokmu
arkadaslar bısey sormak ıstıyorum.Bu onundekı camerayı sadece goruntulu konusma ıcın mı kullanabılıyoruz fotaraf cekemıyor muyuz onunla.Bugun media markrte kurcaladım ama bulamadım.foto cekebılıyorsak nerden nasıl yapacağımı soylermısınız bırde ceken arkadas varsa bı foto ekleyebılır mı?
quote:
Orjinalden alıntı: plamenali
arkadaslar bısey sormak ıstıyorum.Bu onundekı camerayı sadece goruntulu konusma ıcın mı kullanabılıyoruz fotaraf cekemıyor muyuz onunla.Bugun media markrte kurcaladım ama bulamadım.foto cekebılıyorsak nerden nasıl yapacağımı soylermısınız bırde ceken arkadas varsa bı foto ekleyebılır mı?
Öndeki kamerayla sadece görüntülü konuşma yapabiliyoruz.. Foto çekmiyor.
Bilen yok mu arkadaslar.Telefon tarihi ayarlıyorum bir gun sonraya geciyor.
merhaba arkadasım senın dedıgın programı bende kurdum karsıma cıkan bır goruntu sonyericsson yazısı ıle amblemı altındada soyle bır yazı checking for updates yanında noktalar gidip geliyor yarım saattır bende anlamadım ne işe yarar bu yardımcı olacakta yok galıba
quote:
Orjinalden alıntı: akisa33
flash ı iki kere kaldırıp yeniden yükledim olmadı. update prg. ını kaldırıp tekrar kurdum gene olmadı.
ana beklentılerım boşa gıtmedı galıba dıl secenegı acıldı turkce yı sectım dogal olarak baslat dıyorum sozlesme cıkıyor kabul et dıyorum telefon stılını sec dıyor secım devam dıyorum orada kaldı dur bakalım bıraz daha beklıycem galıba
quote:
Orjinalden alıntı: DorSey
merhaba arkadasım senın dedıgın programı bende kurdum karsıma cıkan bır goruntu sonyericsson yazısı ıle amblemı altındada soyle bır yazı checking for updates yanında noktalar gidip geliyor yarım saattır bende anlamadım ne işe yarar bu yardımcı olacakta yok galıba
quote:
Orjinalden alıntı: akisa33
Selamlar herkese, Arkadaşlar, birkaç saat evvel ben de bu telefondan aldım. Biraz kurcaladıktan sonra en son firmware'i yüklemek üzere Sonyericsson'un sitesinden yazılımı indirdim. Daha evvel ki K790'ımdan bildiğim üzere denetim masasından dil ayarlarını ingilizce yaptım (yoksa update edilecek telefonlar çıkmıyor, boş beyaz bir sayfada kalıyor) ve güncelleme arattım. Tam hatırlayamadığım ......_Asia kodlu bir güncelleme var dedi ve ben de güncelledim. Ancak telefonu açtığımda dil olarak sadece ingilizce çıkıyor. Bir yanlışlık mı oldu diye yeniden aynı firmware'i yükledim ama nafile.. Telefon şu anda ingilizce. Bu sorunun çaresini bilen var mı acaba aranızda??
benimde bir kaç sorum war arkadaşlar bu ekran çok çabuk kapanıyor acaba onun bi ayari yokmu birde telefona klip atmak istiyorum ama hangi programla convert edip atıcam acaba bilgisi olan warmı
rss yayını için adres verebilirmisiniz kullanan varsa
quote:
Orjinalden alıntı: Canawar_
benimde bir kaç sorum war arkadaşlar bu ekran çok çabuk kapanıyor acaba onun bi ayari yokmu birde telefona klip atmak istiyorum ama hangi programla convert edip atıcam acaba bilgisi olan warmı
imtoo mpeg encoder ve ya total video converteri kullanabilirsin
Telefonda RSS seçim-yeni veri kaynağı seçip adresi girin.10 sn gprs bağlantısı ile son dk gelişmeler cepte.
vodofone kullanıyorum o yuzden pek korkum yok vodofone bu gprs olayında bayagı cazıp msn kullanıyorum oradan bılıyorum bazen msn de 3 saat falan durdugum oluyor en fazla 3 kontur attıgını gordum ama bu rss olayında nasıl olur bılemem bır deneyım bakayım
quote:
Orjinalden alıntı: FKMAL
avea kullanıyosanız yapmayın bence çok piss girio kontörler
Arkadaşlar yakın zamanda bu teli almayı düşünüyorum. Bir şeyi merak ettim. Acaba mp3 leri zil sesi olarak atayabiliyor muyuz?
quote:
Orjinalden alıntı: Macıllı
Arkadaşlar yakın zamanda bu teli almayı düşünüyorum. Bir şeyi merak ettim. Acaba mp3 leri zil sesi olarak atayabiliyor muyuz?
tabikide zil sesi yada mesaj sesi olarak mp3 atılıyor