Şimdi Ara

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
0
Favori
81.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben tukcell faturalı kullanıyorum.Rss bağlantı ücreti düşük gibi.Zaten 10 saniye bağlantı yetiyor.
  • Vodafonda ücret daha düşük olabilir.
  • merhaba arakdaslar spor haberleri veren bir rss adresi bilen varmı ???
  • Bende kendi çektiklerimden koyayım bi iki resim

-Gündüz çekim makro mode ,Daylight white balance,Auto scenes

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi)

-Gece çekimi ,kapalı ortam ,makro mode-Auto white balance ,Auto scenes , Flash:Red-eye reduction

-Yağmurlu havada Cloudy White Balance ,Auto scenes'' HAREKET HALİNDE ÇEKİLDİ!''

-Buda Taşlar makro mode cloudy white balance ,Auto scenes

• resimler gayet güzel.
  • Arkadaslar sizden rica etsem:

- k810 kulaklik ve sarj aletinin birkac fotografini ekleyebilirmisiniz. (inceleme tarzinda)

- birde makro modunda cekilmis, zifiri karanlikta, beyaz kagit uzerindeki yazilari cekebilirmisiniz.

- birkacta gonlunuzden kopan makro - manzara fotograflarida fena olmaz yani.

simdiden tesekurler.
  • bende aldım yaklaşık bir ay önce cok memnunum ama maddi sorunlar nedeni ile satıyorum almak isteyen ark lar ulaşabilirler bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

Arkadaslar sizden rica etsem:

- k810 kulaklik ve sarj aletinin birkac fotografini ekleyebilirmisiniz. (inceleme tarzinda)

- birde makro modunda cekilmis, zifiri karanlikta, beyaz kagit uzerindeki yazilari cekebilirmisiniz.

- birkacta gonlunuzden kopan makro - manzara fotograflarida fena olmaz yani.

simdiden tesekurler.

ben çeşitli modlarda çekmiştim.

http://forum.donanimhaber.com/m_14755656/mpage_7/key_/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_14755656/mpage_9/key_/tm.htm

bu sayfalarda görebilirsiniz.

• tesekkur ederim.

birde rica etsem, beni en cok merak ettigim noktada aydinlatirmisiniz.

kulaklik ve sarj aleti.
  • kulaklık ve şarj aletinin neyini istiyorsunuz anlayamadım.kulaklık ses çıkış kalitesi mi nasıl ??
  • ya ben bu telefonu almayı düşünüyorum ama sony ericsson'un joystickli telefonlarında bi süre sonra joystick'inde sorun oluyor hiç yaşayan varmı acaba?
    yada ciddi sorunlar yaşayan josstick dışında?
  • quote:

Orjinalden alıntı: paTRon
    kulaklık ve şarj aletinin neyini istiyorsunuz anlayamadım.kulaklık ses çıkış kalitesi mi nasıl ??

- kulakligin giris yerlerini merak ediyorum.
    - sarj aletinin ise telefona giren kisminda kulaklik girisi yuvasi olup olmadigini.
    hepsi bu.
  • quote:

quote:

kulaklık ve şarj aletinin neyini istiyorsunuz anlayamadım.kulaklık ses çıkış kalitesi mi nasıl ??

- sarj aletinin ise telefona giren kisminda kulaklik girisi yuvasi olup olmadigini.
    hepsi bu.
    kulaklık giriş yeri k750 ile aynı
    şarj aletinin üzerindede kulaklık girişi var
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildwolft

quote:

quote:

hepsi bu.
    kulaklık giriş yeri k750 ile aynı
    şarj aletinin üzerindede kulaklık girişi var

arkadaş açıklamış

• quote:

Orjinalden alıntı: dwyanewadecns

ya ben bu telefonu almayı düşünüyorum ama sony ericsson'un joystickli telefonlarında bi süre sonra joystick'inde sorun oluyor hiç yaşayan varmı acaba?

cvp?
  • quote:

quote:

ya ben bu telefonu almayı düşünüyorum ama sony ericsson'un joystickli telefonlarında bi süre sonra joystick'inde sorun oluyor hiç yaşayan varmı acaba?

cvp?

3 ay olacak neredeyse telefonu alalı hiçbir problem yok.problem çıkartacağa da benzemiyor.halen ilk günkü gibi
  • Bu inceleme için emeği geçenlere teşekkür ederim. Zaten almayı düşünüyodum. Burayı takip ettikten sonra kafamda soru işareti kalmadı ve K810i mi 2gün önce aldım. Beklediğim kadar iyi. Henüz kurcalamaya çok fırsatım olmadı. 4 5 tane değişik şartlarda resimler çektim. Kapalı ortamlarda biraz noise var. Hangi camdriveri kullanmam gerekiyo. Genus 5.0+24fps denicem akşama. İyi midir? Ses çıkışı beni tatmin edecek düzeyde. Ama iyi bi acoustic de tavsiye ederseniz sevinirm. Flash tema yapamıyoruz sanırım. Acaba menu değiştirmek nasıl oluyo?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matem27 -- 8 Aralık 2007; 11:47:26 >
  • iyi oyle olsun.
  • Merhaba arkadaşlar

sizlerden bir ricam olacak K810i den bluetooth yolu ve pc suite yazılımı ile cep telefonundan mesaj çekmemiz mümkün mü yada farklı bi yazılımla

bu konuda bilgisi olan yol gösterirse sevinirim
  • Hayırdır arkadaşlar K850i çıkınca K810i nin pabucu damamı atıldı, ben K810i modelini çok beğeniyorum ve ekonomik olarak gerçekten fiyatları uygun

HAdi açıklık bekleyen konular var inceleme yapan arakdaşlar yardımcı olun
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.