Şimdi Ara

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
0
Favori
81.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende telefonu aldığımdan beri orjinal temasını kullanıyorum....

K810i sine tema yükleyenler telefonun performans değişimi olup olmadığı yorumlarını yazarlarsa sevinirim....

Bir de varsa K810i ye uygun tema ve programlar için link verirlerse çok sevinirim...

Bu arada

HERKESİN MÜBAREK KURBAN BAYRAMINI KUTLUYORUM. BAYRAMIN TÜM İSLAM ALEMİ VE İNSANLIĞA HAYIRLAR GETİRMESİ TEMENNİSİYLE...

İZMİRDEN Selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: muallim35

Bende telefonu aldığımdan beri orjinal temasını kullanıyorum....

K810i sine tema yükleyenler telefonun performans değişimi olup olmadığı yorumlarını yazarlarsa sevinirim....

Bir de varsa K810i ye uygun tema ve programlar için link verirlerse çok sevinirim...

Bu arada

HERKESİN MÜBAREK KURBAN BAYRAMINI KUTLUYORUM. BAYRAMIN TÜM İSLAM ALEMİ VE İNSANLIĞA HAYIRLAR GETİRMESİ TEMENNİSİYLE...

İZMİRDEN Selamlar

k790 ,k800,k810 paylaşım arenasına bakarsan istediğin hatta istemediğin herşeyi de bula bilirsin
    bizzat kendim bisuru supeer çok kapsamlı link paylaştım orda setoolu nasıl kullanman gerektiğinide o topikten oğrene bilirisn.

sanırım thema dan kastın menu değiştirme (tema yı zaten gunde 5000 kez değiştirirsin telefonun kendi ayarlasından )
    menu değiştirmek eğer menu ml dosyası bozuk yada hatalı yada viruslu değilse hiç bir problem yaşatmaz kesinlikle yavaşlatmaz.

seninde bayramın kutlu olsun

• süper ötesi bomba menü

attığım menüde bütün java uygulamaları ve kullanacağınız temada mevcut k 790 k 800 k 810 için uyumludur herşey fazlasıyla mevcut

menü bu http://rapid-share.com/files/78077670/tpa.zip.html tıklayın emeğe saygı aradaki - çizgiyi kaldırın

tema ve gerekli java uygulamaları burada

http://rapid-share.com/files/76987008/Future_II_By.CaitO.rar.html aradaki - çizgiyi kaldırın

tıkla

[/b

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 22 Aralık 2007; 1:02:32 >

• eline sağlık güzel olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildwolft

eline sağlık güzel olmuş

ÖNEMLİ DEĞİL ARKADAŞIM
  • quote:

Bende telefonu aldığımdan beri orjinal temasını kullanıyorum....

Bu arada

İZMİRDEN Selamlar

www.getjar.com
    www.myk810.lasyk.net

• faruk kardesim bu verdigin
    http://rapid-share.com/files/76987008/Future_II_By.CaitO.rar.html linkteki logolari ve fontlari nasil yükleyecegim yardim edermisin?
  • Güncel fiyat listesi (26.12.2007):

Ereyon.com.tr: 532 YTL / 521 YTL (Havale indirimi)
    KVK.com: 624 YTL
    Genpatech.com: 612 YTL / 587 YTL (Havale indirimi)
    Hepsiburada.com: 622 YTL / 603 YTL (Havale indirimi)
  • arkadaşlar benim size bir sorum olacak ben yaklaşık 9 aydır d900 kullanıyorum k810i yi çok begendim bekleme süresi, kamerası ve mp3 çalma özelliği d900 e göre nasıl tuşların kullanımı bana baya zor gibi geldi şimdiden teşekkürler

edit:ayrıca sony ericson kullanan arkadaşlarım var ve hepside her zaman bir sorun yaşıyolar (yazılım,joystick gibi) şu an itibariyle durum nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnoMomento -- 27 Aralık 2007; 11:25:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: UnoMomento

arkadaşlar benim size bir sorum olacak ben yaklaşık 9 aydır d900 kullanıyorum k810i yi çok begendim bekleme süresi, kamerası ve mp3 çalma özelliği d900 e göre nasıl tuşların kullanımı bana baya zor gibi geldi şimdiden teşekkürler

edit:ayrıca sony ericson kullanan arkadaşlarım var ve hepside her zaman bir sorun yaşıyolar (yazılım,joystick gibi) şu an itibariyle durum nasıl?

Allah'a şükür telefonlarda şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım.Halihazırda K810 var kullanıyorum joystick sorunu veya yazılım veya herhangi başka sorunum olmadı,taş gibi telefon
  • beyler güncelleme çıktımı telefonu alalı 2 ay oldu hala arada bi güncelle dediğimde en güncel sürüm diyor da?
  • quote:

Orjinalden alıntı: FKMAL

beyler güncelleme çıktımı telefonu alalı 2 ay oldu hala arada bi güncelle dediğimde en güncel sürüm diyor da?

En son yazılım R8BA024 bundan başka daha çıkmadı,şimdilik.
  • Arkadaşlar k810 ile w910 arasında kaldım.w910 da 2mp kamera var ama çektiği fotolar iyi değilmiş ama tipi çok hoşuma gitti. Sizce hangisini alayım? Bir de n95 alma şansım da var ama bir Allah'ın kulu n95 e iyi demiyor.Biliyorum k 810'nun nokia n 95 ile karşılaştırılması abes ama ben bu işin içinden çıkamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tevbu

Arkadaşlar k810 ile w910 arasında kaldım.w910 da 2mp kamera var ama çektiği fotolar iyi değilmiş ama tipi çok hoşuma gitti. Sizce hangisini alayım? Bir de n95 alma şansım da var ama bir Allah'ın kulu n95 e iyi demiyor.Biliyorum k 810'nun nokia n 95 ile karşılaştırılması abes ama ben bu işin içinden çıkamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

arkadsm bende 2 ay oldu alalı K810İ YI COOOK MEMNUNUM RESIM KALITESI SESI DIZAYNI MUKEMMEL ınternettende bı ton java program thema oyun vss bulabılıyorsun

sen bence bı cep markete gıt ve elıne al k810i yi o an emınım karar vermıs olucaksın

tek uzuntum K850İ NIN CIKMIS OLMASI BEN ALIRKEN YOKTU yoksa bırazdaha bırıktırıp (300ytl kadar) ustune koyup k850i 5megapıksel alıcaktmm ama suanda en gozde k serıler 810i ve 850i IKISNDEN BIRINI AL ASLA PİŞMAN OLMASSIN BEN OZELLIKLE RESIM CEKMEK VE muzık ıcın aldım ıkı sıde super gorunum tus dızaynı cok kullanıslı sen gıt elıne al bak ıncele emınım dogru kararı verırsın

• arkadaşlar benim telefon bilgisayara taktığımda flash disk olarak görünüyordu
    (dosya aktarma modu),şimdi görmüyor.
    usb yi bağlayıp
    dosya aktarma diyorum,
    tel.açılıp kapanıyor sonra gene aynı menü geliyor,
    bu işlem tekrarlayıp duruyor,buna bir çare varmıdır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BERGX

Arkadsm bende 2 ay oldu alalı K810İ YI COOOK MEMNUNUM RESIM KALITESI SESI DIZAYNI MUKEMMEL ınternettende bı ton java program thema oyun vss bulabılıyorsun

sen bence bı cep markete gıt ve elıne al k810i yi o an emınım karar vermıs olucaksın

tek uzuntum K850İ NIN CIKMIS OLMASI BEN ALIRKEN YOKTU yoksa bırazdaha bırıktırıp (300ytl kadar) ustune koyup k850i 5megapıksel alıcaktmm ama suanda en gozde k serıler 810i ve 850i IKISNDEN BIRINI AL ASLA PİŞMAN OLMASSIN BEN OZELLIKLE RESIM CEKMEK VE muzık ıcın aldım ıkı sıde super gorunum tus dızaynı cok kullanıslı sen gıt elıne al bak ıncele emınım dogru kararı verırsın

Eyvallah yardım için sağol. K 810 almaya karar verdim. K 810 tipi, k 850 ye oranla çok daha güzel.K 850 'nin özellikleri güzel de adamlar keşke telefonu yaparlarken güzel bir tip seçselermiş.Bak o zaman tadından yenmezdi..

• quote:

Orjinalden alıntı: akt23

quote:

Orjinalden alıntı: UnoMomento

arkadaşlar benim size bir sorum olacak ben yaklaşık 9 aydır d900 kullanıyorum k810i yi çok begendim bekleme süresi, kamerası ve mp3 çalma özelliği d900 e göre nasıl tuşların kullanımı bana baya zor gibi geldi şimdiden teşekkürler

Allah'a şükür telefonlarda şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım.Halihazırda K810 var kullanıyorum joystick sorunu veya yazılım veya herhangi başka sorunum olmadı,taş gibi telefon

teşekkür ederim inş yakın bir zamanda bende k810 almayı düşünüyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Güncel fiyat listesi (26.12.2007):

Ereyon.com.tr: 532 YTL / 521 YTL (Havale indirimi)
    KVK.com: 624 YTL
    Genpatech.com: 612 YTL / 587 YTL (Havale indirimi)
    Hepsiburada.com: 622 YTL / 603 YTL (Havale indirimi)
    Ben de tam bunu soracaktım. İnternetten alış veriş yaptım daha önce de çok pahalı ürünler almadım ve ereyon.com.tr yi de hiç kullanmadım. Arada nerdeyse 80 - 100 ytl fark var. 600 ytllik telefon için bu az para değil. İçime kurt düştü şimdi. Zamanında Siemens Sx1 vardı. İlk versiyonları çok sorunluydu. Hatta millet alırken şu versiyon yok bura üretim olsun diye dikkat edin vs. diyordu. Bu SE K810i de bu tip bir versiyon problemi var mı? Ellerinde patlayan malları 100 ytl ucuza kaktırmasınlar bize. Nedense kıllandım. Telefonu alasım da var ama ereyona güvenebilir miyim? Bir de internetten alınan cep tellerinde ilerde garantide problem oluyor mu? Atıyorum ürün 5 gün sonra problem çıkardı o vakit ereyon ile mi yoksa Genpa ile mi muhattap oluyorum? Net bilmediğim için sorayım dedim.

• bende aldım sonunda
    şuan ilk şarjında 3saattir şarjda ve fulledi bekleyeyimmi daha
  • vallaha bu benim 3. nesil 7. "k" serisi telefonum henüz be o bahsedilen meşhur joystic sorununa denk gelemedim..Bu sanırım kullanımla alakalı
    quote:

Orjinalden alıntı: dwyanewadecns

ya ben bu telefonu almayı düşünüyorum ama sony ericsson'un joystickli telefonlarında bi süre sonra joystick'inde sorun oluyor hiç yaşayan varmı acaba?
    yada ciddi sorunlar yaşayan josstick dışında?
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.