Şimdi Ara

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.307
Cevap
0
Favori
81.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım k850i nin tipine lap ettin kalbimi kırdın :D şaka bi yana sen bi telefoncuya git k850i yi bi eline al ön yüzüne arka yüzüne bi bak dizayn süper. öndeki dokunmatik tuşlar oldukça rahat dolaşım tuşlarına da kolay alışırsın. eğer bu yönden bi tereddütün varsa hiç düşünme
    quote:

Orjinalden alıntı: tevbu

quote:

Orjinalden alıntı: BERGX

Arkadsm bende 2 ay oldu alalı K810İ YI COOOK MEMNUNUM RESIM KALITESI SESI DIZAYNI MUKEMMEL ınternettende bı ton java program thema oyun vss bulabılıyorsun

sen bence bı cep markete gıt ve elıne al k810i yi o an emınım karar vermıs olucaksın

tek uzuntum K850İ NIN CIKMIS OLMASI BEN ALIRKEN YOKTU yoksa bırazdaha bırıktırıp (300ytl kadar) ustune koyup k850i 5megapıksel alıcaktmm ama suanda en gozde k serıler 810i ve 850i IKISNDEN BIRINI AL ASLA PİŞMAN OLMASSIN BEN OZELLIKLE RESIM CEKMEK VE muzık ıcın aldım ıkı sıde super gorunum tus dızaynı cok kullanıslı sen gıt elıne al bak ıncele emınım dogru kararı verırsın

Eyvallah yardım için sağol. K 810 almaya karar verdim. K 810 tipi, k 850 ye oranla çok daha güzel.K 850 'nin özellikleri güzel de adamlar keşke telefonu yaparlarken güzel bir tip seçselermiş.Bak o zaman tadından yenmezdi..

• @ Technics

Cihazınızı şarjdan çıkarabilirsiniz, 3-4 saat şarjda tutmak gereksizdir. Bu arada telefonunuz hayırlı olsun.
  • teşekkürler Katze dayanamayıp çıkartmıştım zaten
    şarjı nekadar gidecek bakalım...tel gayet güzel bugün bide 2 giga m2 aldım yahu ne zormuş bunları bulmak
    quote:

Orjinalden alıntı: Katze

@ Technics

Cihazınızı şarjdan çıkarabilirsiniz, 3-4 saat şarjda tutmak gereksizdir. Bu arada telefonunuz hayırlı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akt23

quote:

Orjinalden alıntı: FKMAL

beyler güncelleme çıktımı telefonu alalı 2 ay oldu hala arada bi güncelle dediğimde en güncel sürüm diyor da?

En son yazılım R8BA024 bundan başka daha çıkmadı,şimdilik.

ya benimki R6BC002 E hala güncelle diorum zaten en güncel sürüm dio hala anlamadım
  • Telefonun hayırlı olsun @Technics, K serisinden yola devam ediyorsun anlaşılan.
  • teşekkürler dostum..Vallaha açıkçası ilk gözlemlerime göre walkman phones almak gayet gereksiz görünüyor..
    Bunlarda ekstra kamera fonksiyonları varken
    wp lerde sadece sağlam bir kulaklık ve daha fonksiyonel mp3 çalar ile destekleniyor telefonlar..
    oysa farklı bir kulaklık ile CyberShot Serisi "k" telefonlar sadece mp3 çalarlarının zayıflığıyla çok daha öndeler bu kapışmada bence...
    çünkü ben ses kalitesi olarak hiç bir farklılık göremedim (güzel bir kulaklık ile elbette..Original hpm70le tadından yenmiyor k810 maşallah)
    quote:

Orjinalden alıntı: HuNTeR_1907

Telefonun hayırlı olsun @Technics, K serisinden yola devam ediyorsun anlaşılan.
  • @ FKMAL

En güncel sürüm R8BA024. Ancak bunu SEUS ile yükleyemiyoruz sanırım daha gelmemiş. Bu sürümü XS++ yada SeTool programı ile yükleyebilirsin.
  • Yeni çıkan K850 ile http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telceperick850i

K810i karşılaştırılmasında sadece fark 5mp kamera görüntü değeri mi? Yorumlarınız nedir?

Ben telefonumu (K810i) çok başarılı buluyorum. Gerçi K850 de çok başarılı ve şık olmuş.

İzmirden Selamlar.
  • K850i'nin artıları var. Sadece kamera değil.
  • aradaki farkı elinize almadan anlayamazsınız..
    bir lcd koymuşlar o k850 denen merete aklım sırrım almadı..şuana kadarki aksak aksak dönen düşük fpsli temalar gitmiş film gibi hareketli temalar gelmiş..
    k810 elbetteki muazzam bir alet..
    ama benim bundan sonraki durağım daha şimdiden belli
    quote:

Orjinalden alıntı: muallim35

Yeni çıkan K850 ile http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telceperick850i

K810i karşılaştırılmasında sadece fark 5mp kamera görüntü değeri mi? Yorumlarınız nedir?

Ben telefonumu (K810i) çok başarılı buluyorum. Gerçi K850 de çok başarılı ve şık olmuş.

İzmirden Selamlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: muallim35

Yeni çıkan K850 ile http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telceperick850i

İzmirden Selamlar.

- Quadband / EDGE / HSDPA desteği (K810i: Triband / UMTS desteği)
    - Cybershot v2.0 arayüzü (K810i: Cybershot v1.0 arayüzü)
    - A200 platformu desteği
    - 2.2 inç ekran (K810i: 2.0 inç)
    - 40 MB dahili bellek (K810i: 64 MB)
    - Memorystick Micro ve MicroSD hafıza kartlarıyla uyum
    - 5 MP kamera, otomatik objektif kapağı
    - 320x240@30 FPS, MPEG4 formatında video kaydı (K810i: 176x144@15 FPS, 3GP)
    - Xenon ve üç led flaş (K810i: Xenon flaş)
    - Megabass desteği
    - Hareket sensörü

• bu 810un mp3 çaları modlansa ne güzel olucak ama
  • ekran telefona göre küçükmü? En azından k790 ile kıyaslarsak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Katze

@ FKMAL

En güncel sürüm R8BA024. Ancak bunu SEUS ile yükleyemiyoruz sanırım daha gelmemiş. Bu sürümü XS++ yada SeTool programı ile yükleyebilirsin.

dedigin prgramı nerden bulabilir dostum peki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

süper ötesi bomba menü

attığım menüde bütün java uygulamaları ve kullanacağınız temada mevcut k 790 k 800 k 810 için uyumludur herşey fazlasıyla mevcut

menü bu http://rapid-share.com/files/78077670/tpa.zip.html tıklayın emeğe saygı aradaki - çizgiyi kaldırın

tema ve gerekli java uygulamaları burada

http://rapid-share.com/files/76987008/Future_II_By.CaitO.rar.html aradaki - çizgiyi kaldırın

tıkla

[/b

dostum bunları indirdik bunları usb baglantısıyla neyin icine atmalıyız hangi klasorun?simdiden saol

• bu temayı istiyorum bulamadım henüz varmı elinde olan
  • çok güzel telefon
  • bizim 3 akrabadada k810i var 3 üde memnun
  • gördüğü kadarıyla çokta cybershot adına yakışacak fotolar alınmıyor k810lada k850 ilede..
    gereksiz bir contrast yüklenmesi var fotolarda grenlenmelerde cabası..

elimde sahip olduğum digital makina kadar sağlam değil bunlardan alınan fotolar..İleride versiyon ile düzeltileceğine inandığım kamera versiyonlarında bence bilinçli oluşturulmuş sorunlar var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

bu temayı istiyorum bulamadım henüz varmı elinde olan

Bendeki thema linki http://rapid-share.com/files/80243797/Cyber-shot.zip.html

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.