Şimdi Ara

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
0
Favori
81.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Burada SeTool programı var.

http://www.forumturka.net/forum/archive/index.php/t-164646.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 31 Aralık 2007; 10:28:12 >
  • arkadaşlar kususra bakmayın bu SeTool programı ne işe yarar
    saygılarr
  • quote:

Orjinalden alıntı: assault79

arkadaşlar kususra bakmayın bu SeTool programı ne işe yarar
    saygılarr

forumda arttırsan gerekli bilgiyi bulabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

gördüğü kadarıyla çokta cybershot adına yakışacak fotolar alınmıyor k810lada k850 ilede..
    gereksiz bir contrast yüklenmesi var fotolarda grenlenmelerde cabası..

elimde sahip olduğum digital makina kadar sağlam değil bunlardan alınan fotolar..İleride versiyon ile düzeltileceğine inandığım kamera versiyonlarında bence bilinçli oluşturulmuş sorunlar var..
    K810i'nin yorumlandığı bir sitedeki şu iki resim resmen kafamı karıştırdı.

K810i
    http://www.mobile-review.com/review/image/sonyeric/k810/k810sample/DSC00039.JPG

K800
    http://www.mobile-review.com/review/image/sonyeric/k810/k810sample/k800/DSC00688.JPG

öyle böyle değil K800 çok daha iyi poz yakalamış. Demek istediğiniz bu herhalde.

Kafam iyice karıştı. w810i alacaktım aslında hem hesaplı hem de bol fonksiyonul bir cihaz diye. Sonra o mu bu mu derken k810i ile tanıştım. 3G'yi desteklemesi ve k serisinin özellikle fotoğraf için olması daha çok hoşuma gitti. Mp3 çalarım var ve ses kalitesinden memnunum, teli daha çok tel olarak kullanmayı seven birisiyim. Ama kamera bazen çok lazım olabiliyor özellikle güzel bir anı yakalamak için. Bu yüzden 350 ytl civarında gezerken birden 600 ytl civarına yukseldim. Konuyu araştırırken bir de k850 ye bakayım dedim. hop kafa daha da karıştı Hem fotoların çözünürlüğü yüksek hem de daha yüksek çözünürlükte video kaydı yapabiliyor. Megebass özelliği de eklenmiş ve mp3'ü arka fonda çalabiliyorsunuz. Mp3 ile işim yok ama şeytan dürtüyor işte. 350 ytl nerde 850 ytl nerde. O paraya dizüstü alınıyor. Telefona o kadar para veresim de yok ama almışken iyi ve uzun ömürlü birşey olsun istiyorum. 850 ytl veriyorum bari wi-fi olsa o da yok. w960 var ama onda da kamera 5 mp değil.

k810i sizce parasını hak eden bir cihaz mi? w810i sanırım aşağı yukarı k750 kalitesinde fotoğraf çekiyordu. Xenon flaş de güzel bir özellik. Hadi hesaplı olsun diye k790 alacağım ne de olsa onda da Xenon flaş var ve 3.2 mp ama k810i ye göre daha kaba ve kemara kapağı kullanışlı değil. Üstelik edge var 3g yok. Gerçi k810i'de de 3g var edge yok. Çıldırcam bana kıllık olsun diye mi yapmışlar bu özellikleri ?

Bir yardım etseniz de bir telefon seçsem sıyırcam yoksa.

• quote:

ZekininYeri

kesinlikle k 810 almanı öneririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

quote:

Orjinalden alıntı: muallim35

Yeni çıkan K850 ile http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telceperick850i

K810i karşılaştırılmasında sadece fark 5mp kamera görüntü değeri mi? Yorumlarınız nedir?

Ben telefonumu (K810i) çok başarılı buluyorum. Gerçi K850 de çok başarılı ve şık olmuş.

İzmirden Selamlar.

- Quadband / EDGE / HSDPA desteği (K810i: Triband / UMTS desteği)
    - Cybershot v2.0 arayüzü (K810i: Cybershot v1.0 arayüzü)
    - A200 platformu desteği
    - 2.2 inç ekran (K810i: 2.0 inç)
    - 40 MB dahili bellek (K810i: 64 MB)
    - Memorystick Micro ve MicroSD hafıza kartlarıyla uyum
    - 5 MP kamera, otomatik objektif kapağı
    - 320x240@30 FPS, MPEG4 formatında video kaydı (K810i: 176x144@15 FPS, 3GP)
    - Xenon ve üç led flaş (K810i: Xenon flaş)
    - Megabass desteği
    - Hareket sensörü

megabass özelliği yok k850i' de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rakı buzu -- 3 Ocak 2008; 15:57:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: rakı buzu

quote:

quote:

Yeni çıkan K850 ile http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telceperick850i

K810i karşılaştırılmasında sadece fark 5mp kamera görüntü değeri mi? Yorumlarınız nedir?

Ben telefonumu (K810i) çok başarılı buluyorum. Gerçi K850 de çok başarılı ve şık olmuş.

İzmirden Selamlar.

- A200 platformu desteği
    - Megabass desteği
    - Hareket sensörü

megabass k850 de var

• quote:

quote:

quote:

İzmirden Selamlar.

- A200 platformu desteği
    - Megabass desteği
    - Hareket sensörü

K850i megabass desteği veriyor(aha değiştirdim). Kullanan arkadasların yorumu ise megabass ha var ha yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermeydan -- 4 Ocak 2008; 13:11:21 >

• http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones?cc=tr&lc=tr#view=phones&cdl=1&s=0&detail=0&cmp=1&acc_cid=0&cid=0&cmp_id0=255954&cmp_id1=236977&cmp_id2=243349&acc_pid=0&pid=0

link acılırmı bilmem ama ben sitede w serisi telefonlarla karşılaştırma yaptıgımda bu özelliğin olmadıgını gösterior. siteye göre konuşmuştum. telefonu satın alıp kullananlar var diosa sitenin yalancısıyım

• quote:

http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones?cc=tr&lc=tr#view=phones&cdl=1&s=0&detail=0&cmp=1&acc_cid=0&cid=0&cmp_id0=255954&cmp_id1=236977&cmp_id2=243349&acc_pid=0&pid=0

link acılırmı bilmem ama ben sitede w serisi telefonlarla karşılaştırma yaptıgımda bu özelliğin olmadıgını gösterior. siteye göre konuşmuştum. telefonu satın alıp kullananlar var diosa sitenin yalancısıyım

SE nin kendi sitesini pek ciddiye alma. Şuan W960 piyasada görünüyor ama piyasada değil. K850 de de buna benzer bişey olmuştu. tel piyasad ayokken piyasada görünüyordu ama piyasaya girmişti piyasada yok görünüyordu. biraz karışık oldu galiba. yani siteyi pek sallama derim

• megabass özelliği nekadar gerekli ve aranan bir özellik olabilirki sağlam bass veren bir kulaklıkla..
    Ben hpm70 varken w800e modladığım k750mde bir kere bile aktifleştirmemiştim..
    Da şu telefonların kamera özelliklerini düzenleseler yazılımla çokdaha hora geçecek benim için..
    k850ninde bununda foto çekimi tam bir hayal kırıklığı bence..
  • aynısı değil ama çok teşekkür ederim hocam
    çekicem hemen
    quote:

Orjinalden alıntı: akt23

Bendeki thema linki http://rapid-share.com/files/80243797/Cyber-shot.zip.html
    http://img186.imageshack.us/img186/9831/31122007215rg6.jpg

• k810 çok kral görünüyor vallaha
    aldıktan beri gözümü alamıyorum desem yeri..
    k790a sakın yaklaşma derim çünkü çok kısa zamanda fiyatı tepe taklak olacak şuanda 550 isteyen bile var anlamıyorum bu telefoncuları
    k850 bomba alet ama o kadar para bağlanmaz asla.. o düşünülüyorsa 4-5 ay beklemek en mantıklısı...
    beklemek istenmiyorsada şuanın en iyi modeli bence k810
    hocam sen bana bir pm at paranı cebine koyduğunda ve alıcak olduğunda mutlaka
    quote:

Orjinalden alıntı: ZekininYeri
    k810i sizce parasını hak eden bir cihaz mi? w810i sanırım aşağı yukarı k750 kalitesinde fotoğraf çekiyordu. Xenon flaş de güzel bir özellik. Hadi hesaplı olsun diye k790 alacağım ne de olsa onda da Xenon flaş var ve 3.2 mp ama k810i ye göre daha kaba ve kemara kapağı kullanışlı değil. Üstelik edge var 3g yok. Gerçi k810i'de de 3g var edge yok. Çıldırcam bana kıllık olsun diye mi yapmışlar bu özellikleri ?

Bir yardım etseniz de bir telefon seçsem sıyırcam yoksa.

• quote:

Orjinalden alıntı: Ermeydan

quote:

quote:

quote:

İzmirden Selamlar.

- A200 platformu desteği
    - Megabass desteği
    - Hareket sensörü

K850i megabass desteği veren ilk K serisi SE telefonu. Kullanan arkadasların yorumu ise megabass ha var ha yok.

k850 den önce k750 dede megabass özelliği vardı yani ilk k serisi telefon deil lütfen yanlış bilgi vermeyelim

• k850 hertürlü iyi de cidden o kadar para veresim yok. o paraya hw olarak tatmin etmese de dizüstü alırım. hiç olmadı canım sıkılınca tekme atarım ciğerim yanmaz. ama telefona o kadar para çok geldi. k810 iki noktada kafamı karıştırıyor. hala 600 ytl eder mi diye düşünüyorum. k790 500 - 480 ytl civarında. tek adam akıllı fark 3g. bizde de 3g ne zaman çıkacak belli değil. çıksa da hemen yararlanabilir miyiz o da belli değil. fiyatı kim bilir ne olur. ikincisi ise herkesin illallah ettiği joystick sorunu. k810i de de navigasyon tuşu olarak joystick var. 600 ytl ver sonra joystick için servislerde gez, kıl olurum ben. tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı olurmuş ben yine ilk seçtiğim telefona yani w810i ye dönüş yapsam iyi olacak. 320 ytl aldım mı paradan da kar ederim autofocus ve flashlı 2 mp ve ses kalitesi de tatmin edici bir telefonum olur.

w810i 2006 yılında 900 ytl civarında satılırken 1.5 sene sonra 320 ytl ye gerilemiş durumda. bence abartı düşmüş. fotoğraf kalitesi olarak k750 seviyesinde olsa bile w serisi bir tel olarak mp3 kalitesi yüksek. dolayısıyla k790'nın fiyatına pararlel olarak 450-500 ytl civarında tutunması gerekirdi. o fiyata olsaydı şimdi 2mp yerine 3.2 mp li xenon flaşlı k810 ye acaba 600 ytl versem mi diye daha ciddi düşünürdüm. 100-150 ytl vereceksiniz ama fark getirecek bir tel alacaksınız. şimdi ise aralarında 280 ytl gibi ciddi fark var. en büyük fark da çözünürlük ve flaş teknolojisi. o zaman insan sadece teknolojiyi değil parayı da düşünüyor.

1-2 yıl idare ederim. o zaman uygun fiyata ya k850i ya da w960i alırım olur biter.

konuyu biraz gereksiz işgal ettim ama kusura bakmayın artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZekininYeri -- 4 Ocak 2008; 0:55:34 >

• w810 tam bir performans ürünü gerçektende ama ben joystiksiz bir telefon kullanamıyorum malesef kısacası kullanımla alakalı olmalı tercih sebebinde mutlaka..
    ayrıca 790ve810 ile ilgili tercih zorluğu yaşıyorsanızda haala k810u piyasada 520lere şuanda bulmanız mümkünken k790ada yaklaşık paraların istendiği bir ortamda düşünmeden k810 almak en mantıklısı

quote:

k850 hertürlü iyi de cidden o kadar para veresim yok. o paraya hw olarak tatmin etmese de dizüstü alırım. hiç olmadı canım sıkılınca tekme atarım ciğerim yanmaz. ama telefona o kadar para çok geldi. k810 iki noktada kafamı karıştırıyor. hala 600 ytl eder mi diye düşünüyorum. k790 500 - 480 ytl civarında. tek adam akıllı fark 3g. bizde de 3g ne zaman çıkacak belli değil. çıksa da hemen yararlanabilir miyiz o da belli değil. fiyatı kim bilir ne olur. ikincisi ise herkesin illallah ettiği joystick sorunu. k810i de de navigasyon tuşu olarak joystick var. 600 ytl ver sonra joystick için servislerde gez, kıl olurum ben. tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı olurmuş ben yine ilk seçtiğim telefona yani w810i ye dönüş yapsam iyi olacak. 320 ytl aldım mı paradan da kar ederim autofocus ve flashlı 2 mp ve ses kalitesi de tatmin edici bir telefonum olur. 1-2 yıl idare ederim. o zaman uygun fiyata ya k850i ya da w960i alırım olur biter.

konuyu biraz gereksiz işgal ettim ama kusura bakmayın artık.

• joystickli telefon daha önce kullanmıştım. çok güzel birşey ama SE de joystick kullananların hemen hemen hepsi şikayetçi. dandik midir genel bir sorun mu vardır, yoksa hor mu kullanıyorlar anlamadım ama hep öyle. iki arkadaşıma sordum ikisi de problemli dedi. hatta burada ikinci el kısımına bakarken orada bir se modeli vardı satıcı bir tek joysticki arızalı başka birşeyi yok demiş iyice kıllandım. yoksa joystick daha kullanışlı biliyorum.

ben fiyat skalsı mantıklı olsa k serisi bir tel alırım. cep telefonuna fotoğraf makinesini daha çok yakıştırıyorum. mp3 çalar her zaman şarjı bitirir. ben müzik dinmeleyi seven adamım. mp3 çalarımı bile AAA pilli alıyorum. usb şarja bile kılım. tatilde dağda bayırda mp3üm sürekli çalmalı. telefondan mp3 dinlersem tırtlar o tel. hergün şarjla uğraşamam. ama bir telefonda kaliteli bir fotoğraf makinesi olabilir. mükemmel olmasına gerek yok. insan bazen iyi kötü güzel bir anı dondurup saklamak istiyor. o vakit orta karar bir fotoğraf makinesine ihtiyaç duyuyor. her zaman f. makinesi yanımızda olmayacağı için ara sıra cep telin deklaşörüne basmışım çok olmaz. iki resimle şarj da bitmez. ama işte gel gelelim SE'nin harika! fiyat politakasi yüzünden k serisi bir tel alamıyorum şuan. k790 biraz daha kibar olsa ve mercek kapağı potluk yapmasa joystick de sorun etmeyip alacağım ama tasarım olarak malesef gerilerde. madem beklentilerimi azalttım o zaman fiyat/performansta en iyisini alayım deyip kendimce w810i de karar kıldım. ekstra 150 ytl bile fazla k790 için.

• hocam benim bilmem kaçıncı joysticli telefonum daha birinde bile tek bir arıza yaşamadım..o joystiği çok sorunlu k700 serisinde bile 3 telefon değiştirdim birisinde bile sıkıntım olmadı..Bence kullanımla doğrudan alakalı..Ben her telefonumu düzgün bir kılıf veya koruyucu ile kullanıyorum muhakkak..Cihazın toz tutmasına asla izin vermem.. tozlu ortamlara bırakıp atmam telefonumu...
    herneyse sana şimdiden hayrlı olsun diyelim ozaman
    quote:

joystickli telefon daha önce kullanmıştım. çok güzel birşey ama SE de joystick kullananların hemen hemen hepsi şikayetçi. dandik midir genel bir sorun mu vardır, yoksa hor mu kullanıyorlar anlamadım ama hep öyle. iki arkadaşıma sordum ikisi de problemli dedi. hatta burada ikinci el kısımına bakarken orada bir se modeli vardı satıcı bir tek joysticki arızalı başka birşeyi yok demiş iyice kıllandım. yoksa joystick daha kullanışlı biliyorum.

ben fiyat skalsı mantıklı olsa k serisi bir tel alırım. cep telefonuna fotoğraf makinesini daha çok yakıştırıyorum. mp3 çalar her zaman şarjı bitirir. ben müzik dinmeleyi seven adamım. mp3 çalarımı bile AAA pilli alıyorum. usb şarja bile kılım. tatilde dağda bayırda mp3üm sürekli çalmalı. telefondan mp3 dinlersem tırtlar o tel. hergün şarjla uğraşamam. ama bir telefonda kaliteli bir fotoğraf makinesi olabilir. mükemmel olmasına gerek yok. insan bazen iyi kötü güzel bir anı dondurup saklamak istiyor. o vakit orta karar bir fotoğraf makinesine ihtiyaç duyuyor. her zaman f. makinesi yanımızda olmayacağı için ara sıra cep telin deklaşörüne basmışım çok olmaz. iki resimle şarj da bitmez. ama işte gel gelelim SE'nin harika! fiyat politakasi yüzünden k serisi bir tel alamıyorum şuan. k790 biraz daha kibar olsa ve mercek kapağı potluk yapmasa joystick de sorun etmeyip alacağım ama tasarım olarak malesef gerilerde. madem beklentilerimi azalttım o zaman fiyat/performansta en iyisini alayım deyip kendimce w810i de karar kıldım. ekstra 150 ytl bile fazla k790 için.

• quote:

Orjinalden alıntı: wildwolft

k850 den önce k750 dede megabass özelliği vardı yani ilk k serisi telefon deil lütfen yanlış bilgi vermeyelim

Ya birisi k750 de megabass yok demişti. yada ben öyle hatırlıyorum. Faka iyi bastırdın beni

• işte o mavi tema tamamen kendi modumdur güle güle kullanın

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi)

http://r apidshare.com/files/81229330/Cyber-Shot_Moded_by_Technics_Bilgisayarsanati_Edition.thm.html

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.