Şimdi Ara

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
0
Favori
81.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar K810i imde sanırım bir sorun var sizin flaşınız alacakaranlık potresi secili iken kac kere patliyor ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nightsorrow

arkadaslar K810i imde sanırım bir sorun var sizin flaşınız alacakaranlık potresi secili iken kac kere patliyor ?

normal flaşda bir kırmı<ı göz de iki defa patlar
  • Gaza getirdin beni aldım.. kral alet valla... çok pis gaza geldim girdim dükkana dayanamadım aldım. Hay allam gaza gelmezdim bu kadar oldu bir kere
    quote:

Orjinalden alıntı: Technics

k810 çok kral görünüyor vallaha
    aldıktan beri gözümü alamıyorum desem yeri..
    k790a sakın yaklaşma derim çünkü çok kısa zamanda fiyatı tepe taklak olacak şuanda 550 isteyen bile var anlamıyorum bu telefoncuları
    k850 bomba alet ama o kadar para bağlanmaz asla.. o düşünülüyorsa 4-5 ay beklemek en mantıklısı...
    beklemek istenmiyorsada şuanın en iyi modeli bence k810
    hocam sen bana bir pm at paranı cebine koyduğunda ve alıcak olduğunda mutlaka
    quote:

Orjinalden alıntı: ZekininYeri
    k810i sizce parasını hak eden bir cihaz mi? w810i sanırım aşağı yukarı k750 kalitesinde fotoğraf çekiyordu. Xenon flaş de güzel bir özellik. Hadi hesaplı olsun diye k790 alacağım ne de olsa onda da Xenon flaş var ve 3.2 mp ama k810i ye göre daha kaba ve kemara kapağı kullanışlı değil. Üstelik edge var 3g yok. Gerçi k810i'de de 3g var edge yok. Çıldırcam bana kıllık olsun diye mi yapmışlar bu özellikleri ?

Bir yardım etseniz de bir telefon seçsem sıyırcam yoksa.

• güle güle kullan arkadaşım güzel telefon aldın gerçektende

quote:

Gaza getirdin beni aldım.. kral alet valla... çok pis gaza geldim girdim dükkana dayanamadım aldım. Hay allam gaza gelmezdim bu kadar oldu bir kere

• Teşekkür ederim cihazı henüz tanıma safhasındayım. bunun kılıfı varmış ipk-100 bulan alan var mı? alırken sormayı unutmuşum. nette satılan bir yer var mıdır acaba?
    quote:

Orjinalden alıntı: Technics

güle güle kullan arkadaşım güzel telefon aldın gerçektende

quote:

Gaza getirdin beni aldım.. kral alet valla... çok pis gaza geldim girdim dükkana dayanamadım aldım. Hay allam gaza gelmezdim bu kadar oldu bir kere

• k 790 k 810 bütün değişiklikler

Gerekli Programlar

Setoll2 lite cid51/52
    http://rapid-share.com/files/54671587/setool2_cid_51_cid52.rar.html

Usb Driver

http://rapid-share.com/files/54685177/usb_flash_driver.zip.html

Orginal menü tpa.zip
    http://rapid-share.com/files/54675942/TPA.zip.html

Yapacaklarımız

ilk önce setolllite programını rarından dışarı çıkarıyoruz ve yukarda verdiğim usb driver programını pc ye kuruyorsunuz driver kurulduktan sonra telefonu kapalı şekilde C tuşuna Basarak Usb kablosuna bağlayın Yeni Donanım Bulundu Uyarısı Verecektir pc Bu Uyarıya Otamatik Yükleyi seçip Telefonu Pc ye Tanıtın

pc telefonu tanıdıktan sonra Setoll Programını çalıştırın

1. Modeli seçin
    2. aşagıda verdiğim tpa.zip dosyasını mics file bölümüne seçin
    3. flash yazan yere tıklayıp telefonu kapalı bir şekilde C tuşuna basarak bağlayın

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

bu menü bunu direk at tel modelini seç
    mısc fıledan

http://rapid-share.com/files/79178146/tpa.zip.html

bu linktede yukarıdaki menünün javauygulamaları mevcut bu uygulamaları telinize kurun ayrıca temada mevcut

tema ve gerekli java uygulamaları burada

http://rapid-share.com/files/76987008/Future_II_By.CaitO.rar.html aradaki - çizgiyi kaldırın

------------------------------------------------------------------------------------

bu akustik direk at tel modelini seç mısc fıledan

http://rapid-share.de/files/38221088/ifs.zip.html

bu kamera driver direk at tel modelini seç mısc fıledan
    http://rapid-share.de/files/38221098/ifs.zip.html

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://rapid-share.com/files/80242987/tpa.zip.html

yukarıdaki dosyayı direk telinize atın telefonuuz windows şeklinde açılsın kapansın setolden misc file bölümündensüper tavsiye

• Akradaşlar u600 ve K810i arasında kaldım. Aralarında 80 ytl fark var SE daha pahalı. Sizce bu fark değer mi ? Belirtmek isterim, benim için görünüş ön plandadır ve aynı zamanda msg yazarken de kullanışlı olması önemli. Diğer özelliklerin hepsi 2. planda kalıyor. Çok fazla da telefon değiştiren birisi değilim, önerileriniz nelerdir. Bu arada eğer bunların ikisini de alma diyorsanız yeni alternatifleri de gözden geçirebilirim.

SE'cilerin arasına yazdım bu soruyu ama umarım tarafsız cevaplar gelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: N1ghtfall_01

Akradaşlar u600 ve K810i arasında kaldım. Aralarında 80 ytl fark var SE daha pahalı. Sizce bu fark değer mi ? Belirtmek isterim, benim için görünüş ön plandadır ve aynı zamanda msg yazarken de kullanışlı olması önemli. Diğer özelliklerin hepsi 2. planda kalıyor. Çok fazla da telefon değiştiren birisi değilim, önerileriniz nelerdir. Bu arada eğer bunların ikisini de alma diyorsanız yeni alternatifleri de gözden geçirebilirim.

tarafsız yorumdur
    arkadaşım ben samsung uzmanı şuanda sony ericsoncuyum

samsung topiğine ve imzama bakarsan anlarsın

kesinlikle k 810 al u 600 parasını hakeden bir tel değil foto müzik java desteği radyo kulaklık hiç bir anlamda geçemez

ayrıca kısaca u 600 kasaı çok ince olduğundan kayar kapak ta problem yaşayan arkadaşlar çok var

kesin ve net cevaptır.

en güvenirlir kaynak k810 al derim k 810 nu eline alıp baktıysan aşık olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 6 Ocak 2008; 15:14:37 >

• teşekkürler farukkk valla u600 ün temasının değiştirilemiyor olması ve buna karşılık SE nin tema değiştirilebiliyor olması çok cazip Bende k810i aliyim diyorum ama u600 cok guzel geliyor gözüme kendimi kandırmak icin bi kac kisinin böyle yorumlar yapması lazım. Bekleyelim bakalım daha ne yorumlar yapılacak

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: N1ghtfall_01

Akradaşlar u600 ve K810i arasında kaldım. Aralarında 80 ytl fark var SE daha pahalı. Sizce bu fark değer mi ? Belirtmek isterim, benim için görünüş ön plandadır ve aynı zamanda msg yazarken de kullanışlı olması önemli. Diğer özelliklerin hepsi 2. planda kalıyor. Çok fazla da telefon değiştiren birisi değilim, önerileriniz nelerdir. Bu arada eğer bunların ikisini de alma diyorsanız yeni alternatifleri de gözden geçirebilirim.

tarafsız yorumdur
    arkadaşım ben samsung uzmanı şuanda sony ericsoncuyum

samsung topiğine ve imzama bakarsan anlarsın

kesinlikle k 810 al u 600 parasını hakeden bir tel değil foto müzik java desteği radyo kulaklık hiç bir anlamda geçemez

ayrıca kısaca u 600 kasaı çok ince olduğundan kayar kapak ta problem yaşayan arkadaşlar çok var

kesin ve net cevaptır.

en güvenirlir kaynak k810 al derim k 810 nu eline alıp baktıysan aşık olursun

• k 810 nu eline aldınmı arkadaşım karizma göreceli ama k 810 bayağı güzel bir telefondur

herkesin elinde bir e 250 kayan kapaklı telefon var işin karizması nerede kaldı

kayar kapak 6600 gibi oldu bir ara herkesin elinde vardıya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 6 Ocak 2008; 15:28:57 >

• bu videoyu yukardaki kamera driveri ile az önce çektim yetersiz ışık iç mekan farkı görelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 6 Ocak 2008; 15:44:17 >
  • Farukkk bir kaç gün içinde k810 alacağım. Yorumların epey yardımcı oldu. Hele şu koyduğun örnek video kararımı netleştirdi. Kutu içeriği olarak kablo veriliyor değil mi? Yada telefonu bluetoth ile bağladığımızda setuldan her hangi bir şey atamıyor muyuz telefona, illaki kablo ile mi bağlanacağız.
  • K810 almayı düşünenler, elimizde 2 haftalık, full kutu, 1 gb kartlı, KVK lı ve faturalı, toz-çizik v.s bir şeyi olmayan, hpm70 kulaklıklı sıfır denilebilecek bir ürün var. PM atın, görüşelim
  • slm telefondakı sony ericsson dosyaları gıttı (tema,vidyo,resim vb.) bunları nasıl temin edebilir tel hafızası bombos
  • Révølvér hocam bu hangi kuzen
    sen bunları sattıkça içim cız ediyor
    elimde olmasa gözüm kapalı alırdım vallaha
    quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

K810 almayı düşünenler, elimizde 2 haftalık, full kutu, 1 gb kartlı, KVK lı ve faturalı, toz-çizik v.s bir şeyi olmayan, hpm70 kulaklıklı sıfır denilebilecek bir ürün var. PM atın, görüşelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Macıllı

Farukkk bir kaç gün içinde k810 alacağım. Yorumların epey yardımcı oldu. Hele şu koyduğun örnek video kararımı netleştirdi. Kutu içeriği olarak kablo veriliyor değil mi? Yada telefonu bluetoth ile bağladığımızda setuldan her hangi bir şey atamıyor muyuz telefona, illaki kablo ile mi bağlanacağız.

kutu içriğinde usb kablo ve bütün aksesuarları çıkıyor

yukarıda verdiğim dosyaları setolden direk at çok basit

quote:

Révølvér Tarih 6 Ocak 2008; 20:30:00
    K810 almayı düşünenler, elimizde 2 haftalık, full kutu, 1 gb kartlı, KVK lı ve faturalı, toz-çizik v.s bir şeyi olmayan, hpm70 kulaklıklı sıfır denilebilecek bir ürün var. PM atın, görüşelim

selam hocam

konunu ikinci el bölümüne taşı yada mesajını editle

şikayet ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 6 Ocak 2008; 21:48:37 >

• farukkk yukarıdaki menü k810 için mi yani görüntülü konuşma ve track id var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildwolft

farukkk yukarıdaki menü k810 için mi yani görüntülü konuşma ve track id var mı

evet arkadaşım yukardaki menü gördüğün k 790 dan çekildi

görüntülü konuşma ve track ıde yukarıdaki menüde gözükmüyor.

ama bu menüyü k 810 na atınca yukarıdaki menünün kamera kısmında 2 ikon daha beliriyor bunlardan biri

görüntülü konuşma ikonu diğeri track ide uygulaması toplam kamera menüsünde k 810 da 6 ikon beliriyor k

810 nada bu menü 100/100 uyumlu bende k 790 ve k 810 iki telefonda mevcut ikisindede bu menüyü kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 7 Ocak 2008; 0:38:23 >

• @farukkk,
    arada reklam geçtik lem

Şaka bir yana da, zaten birkaç gün sonra ilanı açacağım.
  • bu telefonlara acilen çok sağlam bir kamera sürümü çıkması lazım böyle olmaz 3.2 mp sözde ama 1 metre ötesini bile flu çekiyor..k750nin 2mpsi daha iyiydi şuanki kamera sürümünden k810un
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.