Şimdi Ara

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi) (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
0
Favori
81.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz Resim, yeni aldığım tel den, Alel Acele Genel olarak herşey otomatik

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi)

http://img100.imageshack.us/img100/8951/dsc00016eq1.jpg

http://img204.imageshack.us/img204/2830/dsc00017ew3.jpg

http://img50.imageshack.us/img50/5469/dsc00027nf6.jpg

http://img212.imageshack.us/img212/8763/dsc00028vc5.jpg

http://img207.imageshack.us/img207/6637/dsc00029ds6.jpg

REsimler devam edecek, ayrıca Joyistik konusunda cidden kullanıma bağlı ve hava su toz çamur şartlarına göre dayanıklılığı değişeceğine inanıyorum

Resim kaliteleri dikkatli ve en az titreşimle çekimlerde ciddi anlamda değişim gösteriyor. telefonu fazla kurcalamayı sevmeyen biriyim bazı özelliklerini kullandıkça çözüyorum

Yanlız dikkatimi çekti normal DJtal foto makinam var KODAK 3,2MP Dosya boyutu 1-2MB ın altına inmezken, bu tel de en babası 860-900Kb boyutunda, bence Yazılım güncellemeleri ile sorunlar giderilebilir SU biraz elini taşın altına soksada kullanıcılar rahat etse

Ayrıca Kamera driver ları ve yükleme programları çok dağınık kafam karıştı, 1 arkadaşımız biraz toparlamış ama, tüm yazılımlar ve yükleyiciler 1 mesaj içine toparlansa iyi olurdu

Herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemali7 -- 10 Ocak 2008; 11:01:35 >

• Bir önceki sayfada hepsini topladım hersey orada hepsini dedigim sekilde yükle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 12 Ocak 2008; 0:01:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: frigotek

İş adamı olarak favori telefonum Nokia 6310 i. İş hayatında fotoğraf çekmek de gerekiyor, 2. makina taşımak yerine fotoğraf çeken
    telefon almak daha uygun;hem ilk telefonun şarjı bittiğinde veya bir yerde unuttuğunuzda eş kart ile 2.ni hemen devreye alabiliyorsunuz.
    Pantech G6000 aldım 2 sene evvel.Fotoğrafı 2 Mp, fakat renkler ve netlik süperdi.
    Aranmadaki polifonik melodileri sanki orkestra yanınızda çalıyor gibiydi.
    Konuşmada kulaklık sesi maalesef Nokia kadar net değildi.

Oğluma verdim, 1 sene evvel hesaplı fiyata N70 aldım.

Menüler çok iyi,konuşma sesi çok güzel, 2MP fotoğraflar netlik ve renk canlılığı olarak mükemmel.
    Fakat benim gibi, sadece ihtiyaç anında telefonu kullananlar için bir illeti var.Symbian....
    Makina açılana kadar ne enstantene kalıyor..nede sabır insanda..Müthiş ağır açılışlı bir telefon..
    Benim gibi tez canlı insanlara uygun değilmiş symbian..

1aydır sadece telefon edip, iyi resim çekebileceğim symbiansız bir telefon araştırıyorum.
    K 810i, Nokia 6500 Slide ve K850 i arasında gidip geldim..İzmirde birkaç araştırmadan sonra karar verip telefonu almaya gittim.

K850i fiyatlı, paramız kıymetli onu almayacağım. Nokia 6500 slide veya K810 i alacağım..
    6500 slide yokmuş, K810i de anlaştık..tam alacağım..
    o ne ..joystik denen bir alet var telefonda..hatırladım ki,K790i internet yorumlarında
    S.Ericssondaki en büyük şikayet konusu...Çok arıza yapıyor deniyordu..
    Olmadı.. vazgeçtim.. Aklımda Samsung G600 de vardı..hanım kız onu gösterdi..
    Müthiş dış görüntüsü var..K810i ile kıyas bile edilmez..
    Elde duruşu falan çok süper..İşadamına yaraşır bir doluluğu var görüntüde...
    5 Mp piksel kamerada var.Fiyat da uygun..Saniyesinde aldım..

Akşam evde telefonu açtım..Açılış gayet hızlı;menükolay, geçişler hızlı.. memnunum..
    Fotoğraf çekeyim dedim,5 Mp ya.. görelim bakalım süperleri..Birkaç fotoğraf çektim..
    Aman yarabbi ;felaket.. Herhalde ayarları yapamadık..
    Halbuki otomatik flaş ve diğer ayarlar da hep otomatik...Yeniden 1-2ayar yaptık..
    Neyse felaket görüntülerden, berbat görüntülere terfi ettik..
    Gece olmuyor bu iş deyip bıraktım ..

Ertesi öğle vakti, güneşte, gölgede, yakın plan, uzak plan, makro vs. değişik 20-25 fotoğraf çektim.
    Ekrandaki görüntü yüzümü güldürdü..Ama gece çekimlerinde de ekranda güzel,bilgisayarda berbattı..
    Hemen bilgisayara yolladım.Bluetooth çok hızla aldı 25 resmi...
    Ama görüntüler... hayret makina 5 MP diyor ama.. 1.5 bilemedin Kayseri pazarlığı ile 1.65 MP..yahu hani bu makina 5 Mp idi...?

Yakın plan çekimlerde merkez görüntü hayal aleminde, bulanık..
    Uzak manzara çekimlerinde gölgedeki görüntü ile arka planda güneş alan yerlerin ayırımı korkunç...
    Önlerde iyi kötü bir renk ayırımı var,arkadaki güneş gören binalar sanki hayalet..bembeyaz bir parlaklık ve pencereler koyu ..
    simsiyah hayalet..

Bin pişman oldum... Az evvel aldığım yerle konuştum..Değiştirmeyi kabul ettiler.
    K 810i alacağım...Bu forumdaki yazılar ve çekilen resimler beni etkiledi.

Bu işin ustalarına soruyorum:
    Telefondan beklentilerim;
    1-Süratli açılsın, menüsü çok uğraştırmasın.
    2-Nokianın2 MP kalitesinden aşağı fotoğraf çekmesin(Netlikde ve renk canlılığında)
    3-Konuşma sesi net olsun.

Sorum şu:K810 i bu isteklerimi karşılayacak mı?

Cevaplayacak genç dostlara şimdiden teşekkürler..

k810i beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacaktır.K810i nin 3.2 mplik kamerası samsungun 5mpindende iyi foto çekiyor.K810 alan 3 kişi var bizim ailede

• Merhaba, ben de 300 ytl den başlayıp k810 lara kadar gelen bir kullanıcı olarak aldığım her telefonu en az 2 yıl kullanmaktayım...

Bu nedenle alırken özelliklerinin mükemmele yakın olmasını beklerim (hiç kimse mükemmel değildir biliyorum ) şu sorularımı cevaplarsanız yakında SE K810 alacağım...

1 - Telefonun tuş takımı gerçekten göz alıcı fakat sertliği nasıl ?
    2- Ben öyle bangır bangır müzik dinlemekten hoşlanmam, ses normalin üstü ancak kaliteli olmalı ses kalitesi nasıl?
    3-Kamera konusunda bazı arkadaşlar biraz yergi yapmış, bazıları ise çok övmüş. Ben de bir DSC W35 kullanıcısı olarak lens kalitesinin iyi olduğunu biliyorum bu konuda son kararı verin
    4- Dışarıya verdiği ses de aynı şekilde kaliteli ve yüksek olursa iyi olur o konudaki görüşleriniz???
    5-Kasadaki gıcırtılardan bahsetmişsiniz.Bunlar çok mu rahatsız edici (kapı kıvamında :P)
    6- Telefon görüşmesinde mp3 dinletme gibi bir özelliği var mı ?
    7- Kulaklık resmini ekleyebilir misiniz?
    8- Son olarak telefonun eksileri nelerdir?
    9-Telefonun fiyatı daha düşer mi ?
    10-Çok mu soru sordum acaba??

Telefonu alan herkese hayırlı olsun iyi günlerde kullanın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34us1905 -- 10 Ocak 2008; 16:48:00 >

• Sorularını tek tek yanıtlayamayacagim ama bütün sorularının cevabı eşittir k 810.yakın zamandada fiyatı düşeceğini sanmıyorum gönül rahatlığı ile alabilirsin.
  • bu telefonunen güzel yanlarından birisi bence tuş takımı..
    kamera olayını diğer tellerle kıyasladığınızda iyimi olur bilmem ama benim k700 ve 750 den sonra beklentilerim cybershot serisinin çok daha iyi olmasıydı..
    ama bu adamlar fotoğraf menusuünü geliştirmişler ve tabiri caiz ise k750 w810 daki 2mp çekimi digital zoom ile yazılımsal olarak 3.2 ye çıkartmışlar.. bu benim kendi gözlemimdir..

Çünkü 2mp fotolardan malesef çok abartı farklar alamadım şuana kadar belkide ince bir fark var ben hissedemiyorum..k850 kullananlarında fotoğraflarından memnun kalmaması benim tezimide biraz olsun doğruluyor...SE geç olmadan bu işe bir el atmalı muhakkak çünkü bizim gibi eski SE kullanıcılarının beklentisiyle örtüşmüyor şuanki fotoğraf performansları

ses kalitesinden bahsetmiş bazı arkadaşlar ses kalitesi en başarılı teller SE den çıkar zaten genelde..Endişe duymadan alabilirsiniz...

K810un beğenmediğim özellikleri beklentimin altındaki fotoğraf kalitesi..ve kolay iz tutan sürekli kirli görünen ön panel...Bunun dışında tasarımı aşık olunacak kalitede kesinlikle.. O arka yüzeyinin dokusu, o rüya gibi nerden geldiği belli olmayan mavi backlight..Akıllı yüzey tasarımları, gömülü tuşlarla 10 numara telefon k810

Joystik olayını herzaman söyledim Ben alırken bilhassa joystikli se almaya özen gösteriyorum çünkü çok kullanışlı birde alıştım..Arıza olayının kullanım kaynaklı olduğuna inanıyorum çünkü okadar se kullandım 1inin bile joystiğini arızalamayı başaramadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 10 Ocak 2008; 21:20:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

Sorularını tek tek yanıtlayamayacagim ama bütün sorularının cevabı eşittir k 810.yakın zamandada fiyatı düşeceğini sanmıyorum gönül rahatlığı ile alabilirsin.

gerçekten olağanüstü bir telefon ancak sorularımı buradaki arkadaşlar sayesinde sormak durumunda kaldım
    Ayrıntıya gidebilirseniz sevinirim...
  • quote:

[Orjinalden alıntı: 34us1905

Merhaba, ben de 300 ytl den başlayıp k810 lara kadar gelen bir kullanıcı olarak aldığım her telefonu en az 2 yıl kullanmaktayım...

Bu nedenle alırken özelliklerinin mükemmele yakın olmasını beklerim (hiç kimse mükemmel değildir biliyorum ) şu sorularımı cevaplarsanız yakında SE K810 alacağım...

2- Ben öyle bangır bangır müzik dinlemekten hoşlanmam, ses normalin üstü ancak kaliteli olmalı ses kalitesi nasıl?
    3-Kamera konusunda bazı arkadaşlar biraz yergi yapmış, bazıları ise çok övmüş. Ben de bir DSC W35 kullanıcısı olarak lens kalitesinin iyi olduğunu biliyorum bu konuda son kararı verin
    4- Dışarıya verdiği ses de aynı şekilde kaliteli ve yüksek olursa iyi olur o konudaki görüşleriniz???
    5-Kasadaki gıcırtılardan bahsetmişsiniz.Bunlar çok mu rahatsız edici (kapı kıvamında :P)

K 800 K 810 MENU DEĞİŞİK MENÜ İSTEYENLER

1-EKOLAYZER MENÜ 240*320
    2-CAMDRİVER 2.8
    3-W800 ACUSTİC
    4-SPLASH MODDED
    5-KD PLAYER
    6-VİDEO MANİAC
    7-WAKLMAN PAKETİ
    8-TEMA

/>

/>

/>

YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER:
    1-PLAYNOW BUTONU YERİNE VİDEO PLAYER EKLENDİ
    2-MP3 ÇALAR YERİNE WALKMAN EKLENDİ
    3-AKUSTİK VERSİONU DEĞİŞTİRİLDİ..SES ARTTIRILDI
    4-KAMERANIN SÜRÜMÜ DEĞİŞTİRİLDİ YENİSİ HARİKA
    5-AÇILIŞ VE KAPANIŞ EKRANLA VİDEOLAARI DEĞİŞTİRLDİ WALKMAN OLDU
    6-TEMA YÜKLENDİ.

Aşağıda Verdiğim K810i_Modded.zip Dosyasını Setolldan Misc file bölümüne Seçi Flasha basıp Yükleyin
    Sonrada Aşağıda verdiğim kurulacak_dosyalar.zip dosyasının içindeki java prolar ve temaları telefonunuza kurun SETOL KULLANIMI NI DAHA ÖNCEKİ SAYFALARDA VERMİŞTİMİÇİNDEKİ KAMERA AKUSTİK VE AÇILIŞ KAPANIŞ İKONLARI DEĞİŞTİRMEYİ BİLMEYENLER DAHA ÖNCEKİ KONULARA BAKABİLİR

K810_Modded.zip
    http://rapid-share.com/files/61267058/K810i_Modded.zip.htm

Kurulacak_dosyalar.zip
    http://rapid-share.com/files/61267299/Kurulacak_dosyalar.zip.html

YANITLAYAYIM

1TUŞ TAKIMI ÇOK GÜZEL VE ÇOK RAHAT KULLANIMA SAHİP
    2SES KESİNLİKLE ÇOK KALİTELİ NOKIA GİBİ BAĞIRMAZ BAS TİZİ AYRI AYRI HİSSEDERSİN TELEFONDA MÜZİK DİNLEMEK BİR KEYİF OLUR
    3KAMERA KESİNLİKLE 1 NUMARA TABİ ÇEKEMYİ ÖGRENMEK İÇİN BİRAZ ALIŞMA SÜREN OLUR KESİNLİKLE BU CİHAZIN ÜSTÜNE KAMERA KALİTESİ TANIMAM
    4BU BİRAZ SORUN OLABİLİR AMA AKUSTİK SAYESİNDE SESİNİ YÜKSELTEBİLİYORUZ KALİTEDEVE SESTE BOZULMA OLMUYOR

5 KASADA GICIRTI BEN GÖRMEDİM
    6BÖYLE BİR ÖZELLİK MEVCUT DEĞİL
    7TELEFONUN EKSİSİ EVET EL İZİ BİRAZ ÇOK TUTUYOIR OLMASI VE GELEN KULAKLIĞIN PEK İYİ OLMAMASI
    9FİYATI 4 YADA 5 AYA KADAR DÜŞECEĞİNİ TAHMİN ETMİYORUM
    10 VET ÇOK SORU SORMUŞSUN YANITLARKEN YORULDUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 10 Ocak 2008; 23:50:58 >

• tek kelimeyle harika saolasın sadece menüye alısmak biraz zor onun dısında cok guzel :)

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

[Orjinalden alıntı: 34us1905

Merhaba, ben de 300 ytl den başlayıp k810 lara kadar gelen bir kullanıcı olarak aldığım her telefonu en az 2 yıl kullanmaktayım...

K 800 K 810 MENU DEĞİŞİK MENÜ İSTEYENLER

1-EKOLAYZER MENÜ 240*320
    2-CAMDRİVER 2.8
    3-W800 ACUSTİC
    4-SPLASH MODDED
    5-KD PLAYER
    6-VİDEO MANİAC
    7-WAKLMAN PAKETİ
    8-TEMA

/>

/>

/>

YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER:
    1-PLAYNOW BUTONU YERİNE VİDEO PLAYER EKLENDİ
    2-MP3 ÇALAR YERİNE WALKMAN EKLENDİ
    3-AKUSTİK VERSİONU DEĞİŞTİRİLDİ..SES ARTTIRILDI
    4-KAMERANIN SÜRÜMÜ DEĞİŞTİRİLDİ YENİSİ HARİKA
    5-AÇILIŞ VE KAPANIŞ EKRANLA VİDEOLAARI DEĞİŞTİRLDİ WALKMAN OLDU
    6-TEMA YÜKLENDİ.

Aşağıda Verdiğim K810i_Modded.zip Dosyasını Setolldan Misc file bölümüne Seçi Flasha basıp Yükleyin
    Sonrada Aşağıda verdiğim kurulacak_dosyalar.zip dosyasının içindeki java prolar ve temaları telefonunuza kurun SETOL KULLANIMI NI DAHA ÖNCEKİ SAYFALARDA VERMİŞTİMİÇİNDEKİ KAMERA AKUSTİK VE AÇILIŞ KAPANIŞ İKONLARI DEĞİŞTİRMEYİ BİLMEYENLER DAHA ÖNCEKİ KONULARA BAKABİLİR

K810_Modded.zip
    http://rapid-share.com/files/61267058/K810i_Modded.zip.htm

Kurulacak_dosyalar.zip
    http://rapid-share.com/files/61267299/Kurulacak_dosyalar.zip.html

YANITLAYAYIM

1TUŞ TAKIMI ÇOK GÜZEL VE ÇOK RAHAT KULLANIMA SAHİP
    2SES KESİNLİKLE ÇOK KALİTELİ NOKIA GİBİ BAĞIRMAZ BAS TİZİ AYRI AYRI HİSSEDERSİN TELEFONDA MÜZİK DİNLEMEK BİR KEYİF OLUR
    3KAMERA KESİNLİKLE 1 NUMARA TABİ ÇEKEMYİ ÖGRENMEK İÇİN BİRAZ ALIŞMA SÜREN OLUR KESİNLİKLE BU CİHAZIN ÜSTÜNE KAMERA KALİTESİ TANIMAM
    4BU BİRAZ SORUN OLABİLİR AMA AKUSTİK SAYESİNDE SESİNİ YÜKSELTEBİLİYORUZ KALİTEDEVE SESTE BOZULMA OLMUYOR

5 KASADA GICIRTI BEN GÖRMEDİM
    6BÖYLE BİR ÖZELLİK MEVCUT DEĞİL
    7TELEFONUN EKSİSİ EVET EL İZİ BİRAZ ÇOK TUTUYOIR OLMASI VE GELEN KULAKLIĞIN PEK İYİ OLMAMASI
    9FİYATI 4 YADA 5 AYA KADAR DÜŞECEĞİNİ TAHMİN ETMİYORUM
    10 VET ÇOK SORU SORMUŞSUN YANITLARKEN YORULDUM

• quote:

freedomfighter Tarih 11 Ocak 2008; 1:11:23
    tek kelimeyle harika saolasın sadece menüye alısmak biraz zor onun dısında cok guzel :)

önemli değil arkadaşlar
  • Samsung G600'ü iade ettim;
    12 taksitte (+240 YTL )daha verdim K 850i aldım.
    Görünüşte karizmatik bir makina.Kurcalamaya başlıyalı 1 saat oldu.

Tavsiye eden gençlere güvenerek aldım; bu versiyon yüklemelerde,
    İzmirde oturan gençlerden yüzyüze yardım istiyebilirim.. :)

Dokunmatik ekran epey ilginç ve modern.
    Yalnız hızlı atamada bir noksanlık var.Tuşa uzun basarak numarayı aramıyor.
    Numara + telefon et tuşlarına sırayla basmak gerekiyor.
    Neyse orası eksik kalsın.

Gündüz fotoğraf çekeceğim,
    zannederim tatmin edici neticeler alacağım; yargılarımı paylaşırım .
    (Siteye yüklemeyi bilmediğim için böyle yapacağım.)

Konuşmadaki kulaklığa gelen ses;çok temiz, net .
    Madeni tiz bir ses değil, bu benim için önemli.
    Menüyü biraz yadırgadım, doğaldır, yılların Nokia alışkanlığı var; ona da alışırız bir kaç güne.

Samsung'dan kurtulmama ve bu modern makinaya sahip olmamda
    yardımcı olan gençlere teşekkürler. :)

• Hayırlı olsun asıl almak istediğim teli almışsınız. k850i çok güzel bir telefon. bir de wi-fi olsaymış tamam olacakmış. yine de çok güzel tel.
  • hayırlı olsun
  • Arkadaşlar telefonu kullananlar memnun mu? Foto Kalitesi baya iyi ama diğer özellikleri ne durumda ses falan? BU arada siyah renk seçeneği var mı? Nette arama yapınca siyah da çıkıyor ama ben şimdiye kadar sadece mavi ve altın rengini gördüm...
  • quote:

Orjinalden alıntı: shona

Arkadaşlar telefonu kullananlar memnun mu? Foto Kalitesi baya iyi ama diğer özellikleri ne durumda ses falan? BU arada siyah renk seçeneği var mı? Nette arama yapınca siyah da çıkıyor ama ben şimdiye kadar sadece mavi ve altın rengini gördüm...

kesinlikle tavsiye ederim ses çok kaliteli basları ve tizleri bu şekilde veren hiç bir model görmedim se telleri dışında

koyu çok güzel lacivert yani senin dediğin mavi rengini öneririm çok daha karizma ve farklı duruyor bende satıcılarda hiç siyahını görmedim
  • Valla Nokia 5610 ve bu K810i arasında kaldım, ikisi hakkındada hep iyi şeyler söyleniyor, fiyatlarıda yakın özellikleride ama k810i nin foto kalitesi daha iyi galiba, bakalım hangisi ağır basacak? :)
  • SEUS ile benim gibi problemi olan arkadaşlar var mı? Bendeki geçerli sürüm CXC1250811 R6BC002 070607 ..
    önceki sayfaları okurken K810_R8BA024_FS_EUROPE_2_RED52 10-24-2007 gibi bir sürümü fark ettim. SEUS kurdum telefon tipini seçiyorum ama hiç bir model karşıma gelmiyor. kapaklı modeli seçince bazı modeller geliyor ama bar tipini seçince yine gelmiyor. Bu yeni sürüm resmi sürüm değil mi? Bir de bar tipini seçince neden SE modelleri karşıma gelmiyor. Telefonun kendisinden sürüm güncelleme yap dediğim zaman zaten en güncel sürüm mevcut diyor. Bir de SEUS ile kontrol edeyim dedim ama orada da modelimi seçemiyorum. Sinir oldum.

Aslında o bu derken kafam da karıştı. Çok fazla firmware güncelleme meraklısı değilim. Sadece daha hızlı resim çekmesi benim için yeterli. Bunun yanında resim ve video kalitesini arttıran ekstra yazılımlar varsa nelerdir belki onları da kurabilirim. Ne neye yarıyor henüz bilemediğimden daha hiç el atmadım o konulara. Kısadan bana özet geçebilecek olan var mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: ZekininYeri

SEUS ile benim gibi problemi olan arkadaşlar var mı? Bendeki geçerli sürüm CXC1250811 R6BC002 070607 ..
    önceki sayfaları okurken K810_R8BA024_FS_EUROPE_2_RED52 10-24-2007 gibi bir sürümü fark ettim. SEUS kurdum telefon tipini seçiyorum ama hiç bir model karşıma gelmiyor. kapaklı modeli seçince bazı modeller geliyor ama bar tipini seçince yine gelmiyor. Bu yeni sürüm resmi sürüm değil mi? Bir de bar tipini seçince neden SE modelleri karşıma gelmiyor. Telefonun kendisinden sürüm güncelleme yap dediğim zaman zaten en güncel sürüm mevcut diyor. Bir de SEUS ile kontrol edeyim dedim ama orada da modelimi seçemiyorum. Sinir oldum.

Aslında o bu derken kafam da karıştı. Çok fazla firmware güncelleme meraklısı değilim. Sadece daha hızlı resim çekmesi benim için yeterli. Bunun yanında resim ve video kalitesini arttıran ekstra yazılımlar varsa nelerdir belki onları da kurabilirim. Ne neye yarıyor henüz bilemediğimden daha hiç el atmadım o konulara. Kısadan bana özet geçebilecek olan var mı?

bir önceki sayfaya bakmanı öneririm bütün anlatımım orada an basit şeklde oraya anlattım örnek videoda mevcut

• quote:

Orjinalden alıntı: shona

Valla Nokia 5610 ve bu K810i arasında kaldım, ikisi hakkındada hep iyi şeyler söyleniyor, fiyatlarıda yakın özellikleride ama k810i nin foto kalitesi daha iyi galiba, bakalım hangisi ağır basacak? :)

5610da çok güzel bir telefondur. Segmentleri farklı ama. 5610 müzik, K810 foto ağırlıklı bir telefon. K810 ve yanına CX-300 veya EP-630 gibi bir kulaklık alırsan gayet tatminkar müzik kaltesi elde edersin. Bir de 5610 daha iyi video çeker K810i' ye göre.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.