Şimdi Ara

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
0
Favori
81.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizin gibi iyi fotolar çekemiyorum. Bunun bir ayarı falan var mı? Çektiğim fotolarda renkler bir tuhaf duruyor. Sulu boya gibi birbirine girmiş. Buraya foto yüklemeyi bilmediğim için atamıyorum da. Yardımcı olsanız diyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Macıllı

Arkadaşlar sizin gibi iyi fotolar çekemiyorum. Bunun bir ayarı falan var mı? Çektiğim fotolarda renkler bir tuhaf duruyor. Sulu boya gibi birbirine girmiş. Buraya foto yüklemeyi bilmediğim için atamıyorum da. Yardımcı olsanız diyorum.

resim nasıl eklenir????

1-bilgisayarda çekilen foto 800*600 boyutuna getirilir
    2-imageshack.us adresine gönderilir ve en alttaki linki kopyalanır
    3-mesaj yazığımız pencerede yukarda "image" düğmesi var ona basılır
    "[simage][/simage]" diye bi yazı ekledi
    4-bu açılan 2 köşeli parantezin ortasına kopyalanan linki yapıştırılır
    [simage]buraya yani [/simage]

<eğer bi programla resmi bilgisayarda 800*600 boyutuna getiremiyorsak 2. yol da;
    resmi direk imageshack.us' ye gönderirken o sayfada browse deyip resmi bilgisayarda seçtikten sonra bi alttaki seçenekte " resize images" kutusunu işaretlemek ve yanındak pencerede de "800*600" boyutunu seçmek ve daha sonra "host it" düğmesine basmak, bundan sonra yapılacaklar yukarda anlatılan "2" numaralı satırdan itibaren aynısı

foto çekme tekniği içinde bu konuyu incele daha önce böyle bir konu açılmıştı

http://forum.donanimhaber.com/m_19025054/mpage_1/key_810%252Cfoto%252Cayarlar%25FD//tm.htm#19025402 tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 13 Ocak 2008; 0:51:00 >

• [simage]
     **K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi)
    [/simage]
    [simage]
    [/simage]
    Umarım başarabilmişimdir. Arkadaşlar fotolara bakarak neyi yanlış yaptığımı söyleyebilir misiniz.

•  **K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi)
  • Farukkk fotoları orjinal büyüklüğünde baktığım zaman renkler karışık görünüyor. Bu normal mi?

• Macıllı

bu boyutlarındada sorun gözüküyor ilk foto hariç diğer 2 foto başarısız

foto çekme tekniği içinde bu konuyu incele daha önce böyle bir konu açılmıştı

http://forum.donanimhaber.com/m_19025054/mpage_1/key_810%252Cfoto%252Cayarlar%25FD//tm.htm#19025402 tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 13 Ocak 2008; 1:27:53 >
  • Macıllı ikinci resmi çekdiğinde flaş açıkmıydı.
  • resimlere bak sanji dijital fotoğraf makinası gibi çekmiş
  • quote:

Macıllı ikinci resmi çekdiğinde flaş açıkmıydı.

Sanırım açıktı. Zannediyorum bu iş biraz bizi zorlayacak. Fotoğraf çekerken elin titremiyecek ışığı iyi ayarlayacaksın. Tabi zamanla bazı şeyleri öğrenceğiz.

quote:

resimlere bak sanji dijital fotoğraf makinası gibi çekmiş

Şaka yapmıyorsun herhalde
  • resimler kötü cikmis bence K810i ile cok daha net ve kaliteli fotolar cekilebilir biraz ayar lazım sadece ve kamera driveri fotolar yanıltmasın cok daha kalitelidir normalden...
  • Arkadaşlar bu nasıl ayarları şöyle floresan, belge modu, kırmızı göz. Bu işi yavaş yavaş öğreniyorum galiba
  • şu anda bu sitede telefonun fiyatı diğer sitelere göre inanılmaz düşük. ayrıca sony ericssonun resmi sitesinde bile bulunmayan renk tercihi red pulse var bu sitede. doğrusu pek güvenemedim. ürünün fiyatı en yakın sitedeki fiyatdan 70 ytl kadar daha düşük. ne dersin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: finansmen1

şu anda bu sitede telefonun fiyatı diğer sitelere göre inanılmaz düşük. ayrıca sony ericssonun resmi sitesinde bile bulunmayan renk tercihi red pulse var bu sitede. doğrusu pek güvenemedim. ürünün fiyatı en yakın sitedeki fiyatdan 70 ytl kadar daha düşük. ne dersin?

Eğer Ereyondan bahsediyorsan ben ordan aldım, iki gün önce geldi. Bence güvenilir, karar senin.
  • quote:

Macıllı

foto biraz daha iyi ama hala yanlış belge modunda 10 cm e kadar gelebilirdin sen biraz uzak kalmışsın ve kırmızı göz engellemeye gerek yok çünkü orada göz

yok hatta odadaki florasanın ışığı yeterlimi tam bilmiyorunm ama belkide flaşa bile gerek kalmazdı flaşı açtığından ve belgeye uzak olduğundan halı

karanlık çıkmış
  • bu gece bi patch yükliyim dedim telefon açılmıyo şimdi başta please wait dedi bi çubuk doldu normal modu secdim pin girme yeri bembeyaz neyse yazdım okeyledim yazdıgım gözükmedigi halde, ondan sonra çıkan uyarı "Configuration error.Please contact your network operator or service center" bunu düzeltmenin yolu nedir yardım edebilirmisiniz? tşkler..
  • başka yolu varmı bilemiyorum ama telefona doğru maini atınca düzeliyordu...
    yanlız bu işler riskli işler beyler...
    oyüzdende telefona tema atar gibi değil daha iyi araştırarak yapmakta fayda var...

quote:

Orjinalden alıntı: freedomfighter

bu gece bi patch yükliyim dedim telefon açılmıyo şimdi başta please wait dedi bi çubuk doldu normal modu secdim pin girme yeri bembeyaz neyse yazdım okeyledim yazdıgım gözükmedigi halde, ondan sonra çıkan uyarı "Configuration error.Please contact your network operator or service center" bunu düzeltmenin yolu nedir yardım edebilirmisiniz? tşkler..
  • Arkadaşlar yok demiştiniz ama kafama takıldı.. Telefon görüşmesi esnasında menüde gezip mp3 bile çalabiliyoruz. Ancak o sesi karşı tarafa mı yolluyor, yoksa bana verip görüşmeyi bekletiyor mu ? Bir deneseniz tam süper olacak ben bu hafta içinde alıyorum...
  • hoca sen hangi telefonla çalıyosun mp3. ben ilk senden duyuyorum, menuye ulaşılamadı uyarısı gelmesi lazım
    quote:

Orjinalden alıntı: 34us1905

Arkadaşlar yok demiştiniz ama kafama takıldı.. Telefon görüşmesi esnasında menüde gezip mp3 bile çalabiliyoruz. Ancak o sesi karşı tarafa mı yolluyor, yoksa bana verip görüşmeyi bekletiyor mu ? Bir deneseniz tam süper olacak ben bu hafta içinde alıyorum...
  • valla ben de çok emin değilim ama sonyericsson.com daki simulatorde bunu yapabiliyorsun herhalde normal cihazda da yapabiliriz diye düşünmüştüm...
  • Yok o demoya bakma sen, orjinalini kıskandığından saçmalıyo arada
    gerçek telefonda o şekil bir olay şuana kadar görülmüş değil..
    hani telefonla kaydettiğin amr. uzantılı bir konumayı dinleyebilirsin konuşma sırasında enfazla.. ama karşısı duymaz onuda ...
    quote:

Orjinalden alıntı: 34us1905

valla ben de çok emin değilim ama sonyericsson.com daki simulatorde bunu yapabiliyorsun herhalde normal cihazda da yapabiliriz diye düşünmüştüm...
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.