Şimdi Ara

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi) (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
0
Favori
81.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • custom dosyasıyla hallettim isi tsk ederim.
  • cx-300 ile k810i kullanan arkadaşlar bu 2li için en iyi acousticin ne olduğunu söyliyebilirler mi değiştirmek istiyorum kendiminkini de...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nightsorrow

cx-300 ile k810i kullanan arkadaşlar bu 2li için en iyi acousticin ne olduğunu söyliyebilirler mi değiştirmek istiyorum kendiminkini de...

imzamda bulunan akustik en güzeli denemeni tavsiye ederim değişik akustiklerde mevcut k 790 k 810 başlığı altında tıkaı
  • 549 Ytl'ye MediaMarkt'ta buldum bu hafta gidip alıyorum. Biraz heyecan var tabii
  • quote:

Orjinalden alıntı: 34us1905

549 Ytl'ye MediaMarkt'ta buldum bu hafta gidip alıyorum. Biraz heyecan var tabii

fiyat çok iyi. ben 600 ytl ye almıştım. heyecanlanman normal...
  • hergeçen gün iyice aşık oluyo insan bu alete
  • Bir de güzel resimler çekebilsem.
  • k810i aldım en sonunda ama problem yasıyorumm yardım edebilirmısınız

1-nokiadakı gibi goruntu dizisi yani ust uste cekımm bolumu var mı goremedımm
    2-fotograf cektıkten sonra on izleme yani cektıgın fotografı gosterıyoo zaman kaybıı onu nasıl gideririmm

3-dikey moduna gecebilir mıyımm
    salak diceksınız ama beceremdım işte
    nokiaya alısmısım cok hızlı ve her zaman hazır ya alısmısımm

onerileriniz, bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: demi@n

k810i aldım en sonunda ama problem yasıyorumm yardım edebilirmısınız

2-fotograf cektıkten sonra on izleme yani cektıgın fotografı gosterıyoo zaman kaybıı onu nasıl gideririmm

onerileriniz, bekliyorum

1 best pic özelliğine al hiç bir telefonun yapamadığını yapar bir foto tuşuna bastığında saniyesinde 9 adet 3 mp boyutunda foto çeker hiç bir tel 3mp çekemez bu özelliğinde

2 tarih saati kapat bu süre daha kısalacaktır

3 ilk açtığında foto dikey moddadır ama tam ekran değildir yatay moda alınca tam ekran olur seçim tuşlarında döndür yaparsan fotoyu istediğin tarafa çevirebilirsin

yeni aldığın için normal biraz kurcalayınca kurdu olursun hayırlı oksun iyi bir seçim olmuş

• Bugün K810i telefonum geldi. Pilini ortalama 2,5 saat veya tam olarak şarj edin diye bir uyarı var. Fakat pil uyarısının ekranda görünmesi yaklaşık yarım saat sürebilir diyor. Oysa benim telefonum şu anda 1 saat oldu şarja takalı, fakat hala pil uyarısı görünmedi ekranda. Bir problem olabilir mi, yoksa bu kadar uzun sürmesi normal midir? Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: finansmen1

Bugün K810i telefonum geldi. Pilini ortalama 2,5 saat veya tam olarak şarj edin diye bir uyarı var. Fakat pil uyarısının ekranda görünmesi yaklaşık yarım saat sürebilir diyor. Oysa benim telefonum şu anda 1 saat oldu şarja takalı, fakat hala pil uyarısı görünmedi ekranda. Bir problem olabilir mi, yoksa bu kadar uzun sürmesi normal midir? Teşekkürler.

yani sarj yapmadığını sölüyorsun anladığım kadarı ile, ben aldığımdan bu yana bi sorun yok takar takmaz şarj edildiğini bildiriyor ve batarya hareketi başlıyor.

Soketlerini kontrol etmelisin, tam oturmuyor olabilir. Sıkıntı devam ederse aldığın yerle irtibata geçmende fayda var yada en yakın SE teknik servisine..
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: demi@n

k810i aldım en sonunda ama problem yasıyorumm yardım edebilirmısınız

onerileriniz, bekliyorum

1 best pic özelliğine al hiç bir telefonun yapamadığını yapar bir foto tuşuna bastığında saniyesinde 9 adet 3 mp boyutunda foto çeker hiç bir tel 3mp çekemez bu özelliğinde

2 tarih saati kapat bu süre daha kısalacaktır

3 ilk açtığında foto dikey moddadır ama tam ekran değildir yatay moda alınca tam ekran olur seçim tuşlarında döndür yaparsan fotoyu istediğin tarafa çevirebilirsin

yeni aldığın için normal biraz kurcalayınca kurdu olursun hayırlı oksun iyi bir seçim olmuş

2 numaralı seçenekte anladığım kadarı ile resim çektikten sonra ön izleme yapıyor, bunu kaldırmak mümkün mü ? şeklinde bir soru galiba, yani resim çektikten sonra ekran yine çekim modunda kalıp tekrar çekim yapmak istiyor. Ben kurcalamadım o konuda

Farukk kardeşimiz daha uzman belki bilgisi vardır.

Bende Faruk kardeşe bişey sorayım, mesajlar kısmında klasör açamıyoruz galiba, mesela ben gelen mesajları çok gelen kişilere veya saklamak istediğim sms leri ayırmak istiyorum. bunu yapmak mümkün mü ?

• quote:

Orjinalden alıntı: frigotek

Samsung G600'ü iade ettim;
    12 taksitte (+240 YTL )daha verdim K 850i aldım.
    Görünüşte karizmatik bir makina.Kurcalamaya başlıyalı 1 saat oldu.

Tavsiye eden gençlere güvenerek aldım; bu versiyon yüklemelerde,
    İzmirde oturan gençlerden yüzyüze yardım istiyebilirim.. :)

Dokunmatik ekran epey ilginç ve modern.
    Yalnız hızlı atamada bir noksanlık var.Tuşa uzun basarak numarayı aramıyor.
    Numara + telefon et tuşlarına sırayla basmak gerekiyor.
    Neyse orası eksik kalsın.

Gündüz fotoğraf çekeceğim,
    zannederim tatmin edici neticeler alacağım; yargılarımı paylaşırım .
    (Siteye yüklemeyi bilmediğim için böyle yapacağım.)

Konuşmadaki kulaklığa gelen ses;çok temiz, net .
    Madeni tiz bir ses değil, bu benim için önemli.
    Menüyü biraz yadırgadım, doğaldır, yılların Nokia alışkanlığı var; ona da alışırız bir kaç güne.

Samsung'dan kurtulmama ve bu modern makinaya sahip olmamda
    yardımcı olan gençlere teşekkürler. :)

Gençler merhaba;

K850i yi 1 haftadır kullanıyorum;
    Nokia ya göre artıları var, eksileri var.Belkide benim SE acemiliğimden kaynaklanıyor.
    Önce fotoğraflar süper, onu söyliyeyim.

Ama;
    Menüler Nokia kadar çok kullanışlı değil.
    Esas sorunumda rehberde isim aramada meydana çıkıyor: A harfine giriyorsun,
    mesela yanına N ilave edip -annem-yazıp arayacaksın; A dan sonra N ye bastığında
    onu 2. harf olarak kabul etmiyor, direkt N lere geçiyor.

An' a ulaşmak için tektek tarıyorsun,
    büyük eksiklik ve eziyet.
    Temenni ederim bu fonksiyon vardır da,
    ben SE acemisi olduğum için bilemiyorumdur.
    Yok ise, büyük maskaralık ve eziyet; bu konu çözümsüz ise bu telefonu satarım.

2. büyük eksiklik, çağrı sesinde.Birincisi pek fazla güzel seçenek yok.
    Zil sesi olarak klasik telefon sesini seçtim;
    mak. 8 seviyesinde; fakat kuvvetli olmadığından kalabalıkta duyulmuyor.
    Dış mekan v.s her alternatifi denedim, sonuç tatmin edici değil.

İyi kötü menüsüne alıştım,fotoğraflar mükemmel,
    fakat bu 2 noksanlık beni düşündürüyor.

Genç dostlar;
    fazla tekniğe girmeden, adım adım adres tarif eder gibi
    yapılacakları bana tarif ederse sevinirim.
    Yoksa içinizden biri yakında;
    "Sahibinden az kullanılmış hesaplı fiyata SE K850i" sahibi olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frigo -- 20 Ocak 2008; 14:07:03 >

• Rehber dediğin şekilde çalışmıyor. Ya ben anlamadım, ya da bi değişikilk falan yapmak gerekiyor seninkinde.
    ben iki gündür kullanıyorum telefonu. W800i görünümlü k750i telefonum çalınana kadar, yani bir hafta öncesine kadar eski telefonumdan da çok memnundum. K810i K750i nin biraz daha geliştirilmiş hali. Fakat çok daha şık bir telefon. Birincisi lacivert renk çok güzel olmuş. Tasarım açısından ise en güzel yanı arka kapak kısmının çok değişik, kaliteli bir plastik kaplanmış olması. Telefona dokunmak bile hoşuna gidiyor insanın.

Fakat yüksek kalitede bir resim çektiğinizde kaydedip tekrar kamera moduna geçmesi çok uzun sürüyor. Daha önce sorulan bir sorunun cevabını ben de merak ediyorum. Yani peş peşe (best pic özelliğinden bahsetmiyorum, farklı kareler) fotoğraf çekmek istediğimizde bunu nasıl yapacağız. Direkt kamera moduna geçmiyor mu kaydetme işlemini erteleyip?

• Benim k810i'nin de yön tuşu yukarıya doğru zor basmaya başladı!
    Sağ, sol ve aşağı işlemlerde sorun yok fakat yukarı işlemlerde biraz bastırmak gerekiyor.
    Servise de götürmek istemiyorum.
    Ama bu durum biraz moralimi bozdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: frigotek
    Menüler Nokia kadar çok kullanışlı değil.
    Esas sorunumda rehberde isim aramada meydana çıkıyor: A harfine giriyorsun,
    mesela yanına N ilave edip -annem-yazıp arayacaksın; A dan sonra N ye bastığında
    onu 2. harf olarak kabul etmiyor, direkt N lere geçiyor.
    sonynin menüsüne alışmadığından dolayı sana kullanışsız geliyor olabilir mesala banada nokianın menüsü kullanışsız geliyor isim aramaya gelince k850 yi bilmiyorum ama k810 da yaptığımda sizin dediğiniz gibi birşey olmuyor k850 dede bi sorun olacağını zannetmiyorum
  • mutlaka o rehber olayının bi çözümü vardır.K810 ların hepsinde bırak 2. yi 4. ve 5. harflerde bile aglılama yapıp buluyor bi ayarı fln vardır ama bende tam bilmiyorum bilen biri çıkar mutlaka..
  • tşk ederim bende alacağım

çok ama çok saol

k850 daha güzel tabi ama çok yüksek fiyatı k810 alcağım...

fakat k750i kullanıyordum 3. sene teli 50 cm yükseklikten düşürdüm ve port yüklenmeli diyorlar yapamıyorlar yapsalarda sanırım çok tutacak...ne yapmalıyım yaptırayım mı oyuncak olarak yeğenlere mi vereyim...
  • güzel telfonmuş bu arada ben daha yeni w810i aldım da şu makro tam olarak ne işe yarıyo çözemedim
  • 10cm kadar yakından fotoğraf çekebilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.