Şimdi Ara

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.307
Cevap
0
Favori
81.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • minunum hangi boyutlarda resim çekilebiliyor....1024*768 e çekilebiliyormu..
  • Telefon dört farklı çözünürlükte fotoğraf çekebiliyor.

3MP=2048x1536 piksel
    2MP=1632x1224 piksel
    1MP=1280x960 piksel
    VGA=640x480 piksel
  • arkadaşlar telefonla bir video çekip yollayabilirmisiniz video kalitesi kötü diyolar.
  • Telefonun video kalitesi K750i/W800i/W810i ile yaklaşık aynı.
  • süper bir inceleme..açıkçası 6 mplik nikonum bile kötü gibi gözüktü bana şu anda çok güzel bir inceleme..teşekkürler paylaşımın için...
  • Arkadaşalar yaklaşık 1 buçuk aydır K790i'yi takip ediyorum.bu telefonu görünce fikrim tamamen değişti gibi.Benim merak ettiğim acaba "joystic" sorunu olur mu?konu çok güsel olmuş.ellerinize sağlık.
  • Sony Ericsson K790i'nin çıkalı artık 1 sene oldu, olacak, şu ana kadar kullananlar hiçbir problemle karşılaşmadılar.
  • Sağol Katze.bu telefon gel beni al diyor.
  • Peki son versiyonu nedir?Bilen var mı acaba?

bide Bakırköy'de eski belediye sanat tasarım kursunun yanındaki yerde 600 YTL ye buldum.acaba fiyatı daha da düşer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa_Caliskan -- 11 Eylül 2007; 20:40:49 >
  • k810 sesini 6233 ile kıyaslarmısınız merak ettim de
  • quote:

Orjinalden alıntı: ali6233

k810 sesini 6233 ile kıyaslarmısınız merak ettim de

6233 ün sesini bilmiyorum ama k810 nun kini hiç beğenmiyorum hatta sesi yüzünden telefondan neredeyse nefret edecem.k750 nin yarısı kadar diyebilirim
  • K810i'yi hem uygulama açısından hemde ses kalitesi açısından daha başarılı buluyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Katze

K810i'yi hem uygulama açısından hemde ses kalitesi açısından daha başarılı buluyorum.

k810 nun sesini nasıl başarılı buluyorsunuz anlamadım gitti arkadaşlarım telefonun sesi yüzünden dalga bile geçiyorlar o kadar para verdin telefondaki sese bak diyiyorlar
  • Ben K790i kullanıyorum yanında ise HPM-70 kulaklık kullanıyorum, telefondan aldığım ses yeterli geliyor bana.

Bundan önce de K750i vardı...
  • Arkadaşlar K810i bu sitede 596 YTL. Daha ucuz satan başka bir firma göremedim. K790i telefonumu bu siteden almıştım. O zamanda en ucuz bu firmaydı. Kesinlikle tavsiye ederim. Gönderim hızı ve ilgi hepsiburada dan kat kat daha iyi. Bilginiz olsun...

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=44732
  • oncelikle incelemeyi yapan arkadasa duyarliliindan dolayi tesekkur etmek istyorum...
    Ben bu telefonu saece kamerasi icin aliorum diebilirimyani benim icin ses o kdr da onemli diil Ipod da dinlerim zaten muzigimi onun disinda disariya ses verme gunleride okulla birlikte son buldu benim icin hani derste tenefuste iki makara olsun diye aciyodukArkadaslardan Bir sey orenmek istiyorum bu telefonun disa werdii sesi 6680 le karsilastirabilirmiyiz...
    YAnitlar icin simdiden tesekkurler iyi forumlar...
  • ARkadaslar bir sey daa sorucaktim unuttum telefonun zoomu kac x
  • Telefon maksimum 16x zoom yapabiliyor.
  • sesi 6680 e göre kısık.en yakın arkadaşımın telefonu olduğu için iyi biliyorum
  • Ben K790i ile Nokia 6230i'den fazla ses alıyorum...
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.