Şimdi Ara

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
0
Favori
81.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi hoş da teleonun tuş takımı çok itici olmuş yahu..
  • Bütün telefonları hemen hemen aynı ikidebir değiştirmeye gerek yok diye düşnüyorum. bu arada inceleme için tşk.
  • beyler bende teli yeni aldım.Bence gayet şık bir telefon.Emin olun tuş takımı resimlerden görüldüğü gibi kötü ve kullanışsız değil. Yanlız bende bu cx300 kulaklıktan almak istiyorum.Ama bu kulaklığı kullanmak için bahsettiğiniz dönüştürücüyü nereden satın alabilirim?..
  • ee yok mu gelişme
  • quote:

Orjinalden alıntı: paTRon

ee yok mu gelişme

k810i sahipleri k790i/k800i forumuna kaydık hep beraber
  • hemen bi k810 almaya gidiyorum.........
  • hayırlı olsun güzel telefon
  • K810i daha ayrıntılı çekmiş sanki,yazıların okunabilirliği vb.
  • yalnız telefonda sim kart ı taktıktan sonra çıkartmak biraz zaman alabilir!!

Ama o kadar hata bende de var
  • arkadaşlar biraz makro koyabilirmisiniz?
  • yaaa arkadaslar k810i ye navigasyon programı yuklenıyomu bilen var mı
  • Buraya yükledim orjinal hallerini...

http://dosyam.net/?id=4qagsf

quote:

Orjinalden alıntı: Quattro_tr

@Noxco rica edersem resimlerin orjinal halini bir yere upload edebilirmisin.

Bugün daha dikkatli olarak tekrar inceledim. K810 özellikle şişe sigara kutusu vs. objeleri daha iyi yakalamış. Sanırım bende K810 cu olacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Buraya yükledim orjinal hallerini...

http://dosyam.net/?id=4qagsf

quote:

Orjinalden alıntı: Quattro_tr

@Noxco rica edersem resimlerin orjinal halini bir yere upload edebilirmisin.

Bugün daha dikkatli olarak tekrar inceledim. K810 özellikle şişe sigara kutusu vs. objeleri daha iyi yakalamış. Sanırım bende K810 cu olacağım

sağol hocam inceliyorum hemen.

• Fotoları inceledim. K810 bariz daha net çıktı. K790ın foto boyutu daha büyük olmasına ragmen (825 Kb) K810(552Kb) çok daha net bir foto çekmiş.
  • bugün arkımın kardeşi almış bu telefonu
    yakından görünce ben pek beğenmedim açıkçası
    isterse 10mp olsun veya manyak ses kalitesi olsun
    dizaynı olmayınca beni bozuyor

mühendis telefonu tam
    işlev var estetik yok
  • arkadaşlar bu telefonun hoperlör ses çıkışını k750 ile karşılaştırırsak sonuç ne olur
  • yaklaşık 5 aydır telefon arayışı içerisindeyim..

K810, w850, n72, d900i, 6288 telefonları arasında ve bir kaç tane daha tlf üzerine yoğunlaştım.

K810i gerçekten hem özellik olarak hem işçilik kalitesi olarak çok iyi bir telefon...

Dün teknosada inceleme fırsatım oldu ve çok beğendiim.. İzmirde bir yerde de 690 ytl ye kadar indirim yaptılar...Fiyat olarakta iyi seviyelere geldi.. Sizce daha düşer mi ?

ön dizayn ve tuş takımı diğer telefonlardan biraz farklı,heralde ona da alışılır...

bir arkadaş geri tuşuyla ilgili problem yaşamış ...

Acaba kullanıcılar telefonun her yönüyle artı ve eksilerini (Kullanım kolaylığı, menüleri, sağlamlığı vb.) yazabilirler mi.. artık bir seçim yapmak istiryorum.

İzmirden Selamlar...

• quote:

Orjinalden alıntı: muallim35

yaklaşık 5 aydır telefon arayışı içerisindeyim..

K810, w850, n72, d900i, 6288 telefonları arasında ve bir kaç tane daha tlf üzerine yoğunlaştım.

K810i gerçekten hem özellik olarak hem işçilik kalitesi olarak çok iyi bir telefon...

Dün teknosada inceleme fırsatım oldu ve çok beğendiim.. İzmirde bir yerde de 690 ytl ye kadar indirim yaptılar...Fiyat olarakta iyi seviyelere geldi.. Sizce daha düşer mi ?

ön dizayn ve tuş takımı diğer telefonlardan biraz farklı,heralde ona da alışılır...

bir arkadaş geri tuşuyla ilgili problem yaşamış ...

Acaba kullanıcılar telefonun her yönüyle artı ve eksilerini (Kullanım kolaylığı, menüleri, sağlamlığı vb.) yazabilirler mi.. artık bir seçim yapmak istiryorum.

İzmirden Selamlar...

k810i 3-4 ay içinde 500-550 ytl civarına kadar ucuzlar.bu arada telefonu izmirdeki hangi teknosa da denedin.bende izmirdeyim.

• ben izmirdeyim.k810 i yi deneyeceğimiz bir telefon satan bir yer var mı.(teknosa gibi)hemen cevaplarsanız sevinirim.
  • Mimar Kemalettin caddesinin arkasındaki bulvarda yeni açılan bir Teknosa var. orada K810i yi inceledim...

Ancak telefonda sim kart yoktu.. Sadece demosunu izleyebiliyorsun...

690 ytl fiyatı da Çankayadaki vodofone bayisi verdi..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.