Şimdi Ara

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
0
Favori
81.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: nolamaz

arkadaşlar cyber shot tam manasıyla ne anlama geliyor ve ne işe yarıyor artı bir özellik ne katıyor bu telefona inanın hiçbir bilgim yok bu cyber shot ile ilgli

Cybershot serisi telefonlar daha detaylı kamera menüsü sunuyor. (Alacakaranlık modu, kar ve plaj modu, manzara modu vb)
  • pininfarina ve kızıl baron telefonu aldınız forumu unuttunuz heralde...

tuş takımında renk atma yada kararma olur mu kullandıkça, cevaplarsanız sevinirim zamanım az kaldı çünkü...
  • quote:

Orjinalden alıntı: htuna

pininfarina ve kızıl baron telefonu aldınız forumu unuttunuz heralde...

tuş takımında renk atma yada kararma olur mu kullandıkça, cevaplarsanız sevinirim zamanım az kaldı çünkü...

Öyle bir kaygin olmasin zira tuşlar metal ve hemen altindaki malzeme ise resimlerde gordugun uzere sert ve seffaf plastik. Yani rengi atacak-soyulacak-kaklacak bir malzeme yok ve cihazin işçiligi tek kelime ile mukemmel
  • quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

arkadaşlar cyber shot tam manasıyla ne anlama geliyor ve ne işe yarıyor artı bir özellik ne katıyor bu telefona inanın hiçbir bilgim yok bu cyber shot ile ilgli

CyberShot belli bir teknik veya teknoloji ismi degil sony'nin digital cameralarina vermiş oldugu "konsept" in genel ismidir. Cybershot ibaresi taşiyan her digital cameranin patenti sony'e ait birçok üstün teknolojiyi ve belli bir kaliteyi bunyesinde barindirdigi anlamina gelir.

Toparlamak gerekirse çekim teknigi, perfonmans, menu systemi, batarya ömrü, kullanim kolayligi vs gibi hemen her konuda sony'e has teknolojilerin o cihazda var olduguna dair bir ETİKET'dir CyberShot. Tipki intel'in isimlendirdigi "centrino" platformu gibi. Kisaca belli bir teknoloji veya teknigi degil sony'nin digital cameralarda geliştirdigi birçok üstün teknolojiyi bir arada en iyi şekilde harmanlamiş haline verdigi genel bir isimdir CyberShot...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 13 Haziran 2007; 17:06:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

quote:

Orjinalden alıntı: htuna

pininfarina ve kızıl baron telefonu aldınız forumu unuttunuz heralde...

Öyle bir kaygin olmasin zira tuşlar metal ve hemen altindaki malzeme ise resimlerde gordugun uzere sert ve seffaf plastik. Yani rengi atacak-soyulacak-kaklacak bir malzeme yok ve cihazin işçiligi tek kelime ile mukemmel

teşekkürler pininfarina, o zaman karar verilmiştir bu haftasaonu inşallah ben 3. olurum bu forumda, biraz da zenginleşmiş olur hem forum. baksana daha alan 2 kişi var heralde

• bende kararımı verdim bir kaç güne alıyorum
  • Hadi bakalim en iyi fotoyu kim çekecek yarişma duzenleyelim ve forumda k810i sahibi olmayan arkadaslar tarafsizca degerlendirme ve puanlamada bulunsunlar

Kazanana 2Gb memory stick micro hediye
  • Selam Arkadaşlar,Ben Donanım Haber'in oldukça eski üyelerindenim.Çok fazla mesaj yazmışlığım yoktur ama Donanım Haber'i sürekli izlerim ve de faydalanırım.Herhangi bir elektronik malzeme alacağım zaman buradaki yorumları mutlaka okurum.
    Geçen sene eşime SE W800İ hediye etmiştim.Telefon geldiğinde hayran kalmış ve kendime de ileride bir SE almaya karar vermiştim.Geçtiğimiz günlerde Altılı Ganyandan bir miktar ikramiye kazandım ve de telefonumu değiştirmeye karar verdim.Oldukça uzun bir araştırmadan sonra N95 ile K810İ arasında kaldım.En sonunda Pininfarina arkadaşımızın da incelemesini okuduktan sonra K810İ'de karar kıldım.
    Telefon dün elime geçti.Kutusunu açıp elime aldığımda ki duyguyu anlatması çok zor.Ben telefonu daha çok işlevleri ve de N95'e göre olan fiyat avantajından ötürü seçmiştim ama telefonu elime alınca ne kadar şık ve alımlı bir telefon olduğunu daha iyi anladım.Bir anda telefonuma aşık oldum,tutuldum.Kasasının sağlamlığı da cabası.Sanırım uzun yıllar kullanabileceğim.İşlevlerini daha tam olarak bilmiyorum ama bu gidişle iki üç gün içerisinde herşeyini öğrenirim.
    Burada sevgili Pininfarinaya çözemediğim bir problemi sormak istiyorum.Başka arkadaşlarında yardımına açığım.
    Telefonla bir türlü Bluetooth'tan bilgisayara bağlanamadım.PC SUITE'İ kurdum.Yeni aldığım bluetooth aparıtını bilgisayarıma bağladım,cd!den gelen yazılımı kurdum,bütün yönergeleri takip ettim ama bir türlü başaramadım.Bilgisayar telefonu görüyor ama telefon bilgisayarı görmüyor.Telefonun bluetooth menüsünde cihazlarım kısmında bilgisayarımın ismi var bağlan komutu verdiğimde "Bağlantı hatası.Data hesabı listesi dolu.Hesabı sil"şeklinde bir uyarı alıyorum.Aynı uyarıyı telefonumu ilk açtığımda yaptığımız ayarları indirme anında da yapmıştı.Tam Türkcell!in GPRS VE WAP ayarlarını indirdiği zaman.Acaba sim kartımdaki eski telefonumun bilgileri var da ondanmı yapıyor.
    Ayrıca hadi vedeki bilgisayarımda olmadı,dükkandakinde deneyeyim dedim.Aynı şekilde dükkandaki bilgisayarımda da olmadı.Bu sorunuma bir cevap verirseniz çok sevineceğim.Haa,şu ana kadar telefonumu USB'den de hiç bağlamadım.Biraz sonra usb'yi deniyeceğim.Şimdilik kalın sağlıcakla.

• Bluetooth bazen problem olabiliyor. USB ile problemsiz bağlanabilirsiniz. Ama BT ile K810 dan bilgisayarı uzaktan kontrol etmek te bir başka oluyor
  • Evet,biraz evvel USB'den bağladım,direk gördü,dosyalarımı bilgisayara taşıdım.Bu arada çektiğim fotolar ve video filmlerini beğenmedim.Ama bu makineden değil tamamen benim acemiliğimden kaynaklanan bir durum.Bundan eminim.Çünkü daha usta olan yeğenimin çektiği iki tane resim varki hakikatten şahane.Videouyu da gece çektiğim için(çok karanlık ortamda) berbat bir çekim olmuş.Ama dediğim gibi çok acemiyim.
    Yalnız makinemi bluetooth'dan bağlamak istiyorum.Beceremiyorum.Hatanın ben deolduğunu biliyorum çünkü bu işleri hayatımda ilk defa yapıyorum.Ayrıca eşimin W800İ'si ile de bağlanamadım.Yarın yeğenimin bluetooth aparatı ile deneyeceğim.Onnunki ile olursa o zaman benim bluetoothta problem var.İkisinide yeni almıştık.Yeğenim kendisininkini hiç sorunsuz kullanmakta.Sizin de yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cam_erol

Evet,biraz evvel USB'den bağladım,direk gördü,dosyalarımı bilgisayara taşıdım.Bu arada çektiğim fotolar ve video filmlerini beğenmedim.Ama bu makineden değil tamamen benim acemiliğimden kaynaklanan bir durum.Bundan eminim.Çünkü daha usta olan yeğenimin çektiği iki tane resim varki hakikatten şahane.Videouyu da gece çektiğim için(çok karanlık ortamda) berbat bir çekim olmuş.Ama dediğim gibi çok acemiyim.
    Yalnız makinemi bluetooth'dan bağlamak istiyorum.Beceremiyorum.Hatanın ben deolduğunu biliyorum çünkü bu işleri hayatımda ilk defa yapıyorum.Ayrıca eşimin W800İ'si ile de bağlanamadım.Yarın yeğenimin bluetooth aparatı ile deneyeceğim.Onnunki ile olursa o zaman benim bluetoothta problem var.İkisinide yeni almıştık.Yeğenim kendisininkini hiç sorunsuz kullanmakta.Sizin de yardımlarınızı bekliyorum.

Öncelikle K810i hayirli olsun, gule gule kullanin

Bluetooth ile ben sorunsuzca pc ve cihaz arasinda baglanti kurabiliyorum. Anlattiginiz işlemlerin hiç birinde cihaz pc'ye tanıtılırken ortak bir sifreden bahsetmemişsiniz bu ortak grilmesi gereken sifreyi öncelikle belirlediniz mi? Akabinde data hesaplarının dolu olduguna dair bir uyarı aldiginiza gore ayarlar->data hesaplarından kullanmadiginiz net profillerini silerek bu sorunu cozebilirsiniz. Kisaca ciddi bir sorun olmadigi ve basit nedenlerden bir sorun yasadiginiz aşikar.

Bluetooth ile herhangi bir dosya aktarmak nispeten uzun ve zahmetli bir iştir. Bu iş için en ideali k810 kendinden usb data stoger destegi oldugundan DCU60 data kablosu veya bir card reader ile dataları pc'nize aktarmanızı tavsiye ederim. Bu sekilde aktarım hızınız hem çok daha yuksek hemde daha guvenli olacaktir. Yok bluetooth'da israrci olursaniz bu durumda size pc suite yerine blutooth modulunun KENDİ ARAYUZ YAZILIMINI kullanmanızı tavsiye edecegim. Zira pc suite o denli kullanişli bir yazılım degil bana göre. Secim/tercih sizin..

Son olarak cihazin foto kalitesi incelememde vermiş oldugum fotograflarin "orjinal linklerine tiklayarak" görebilir ve fikir sahibi olabilirsiniz. Cekmiş oldugunuz kareler cihaza henuz aşınma turlarında yapilan cekimler oldugundan zamanla dogru ışık, beyaz dengesi ve diger ayarları kullanmayı ogreneceksiniz. Bu noktada tavsiyem "auto" beyaz ayarından ziyade ortam ısıgına göre "manuel" olarak beyaz dengesini kendiniz secmeniz yonunde olacak (floresan, gün ısıgı, ampul, kapalı hava vs gibi) Ayrıca ayarlardan foto kalitesini normal'den "iyi" ye almanızıda öneririm. Kisaca buyuk oranda deneyim ve tecrube ile alakadar bir durum. Cihazin fotograf perfonmansi örnek fotograflarda gorulecegi uzere ortada. Sinifinda referans kabul edilen ve foto konusunda çok ses getiren k750'den bu yana altyapi ve teknolojisi geliştirilmiş (xenon flash gibi) kendini "ispatlamış", oldukca kaliteli fotolara imza atan bir cihaza sahipsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 15 Haziran 2007; 6:39:34 >

• Dostum,Öncelikle ilgine çok teşekkür ederim.Evet cihazı pc'ye tanıtırken ortak bir şifre verdim ve cihazla pc'yi eşleştirdim.Bluetooth yazılımında K810İ belirdi yani tanındı.Ama pc suıte yazılımında bu gerçekleşmedi ve K810i'yi birtürlü bağlıyamadı.COM port 'u da hem pc suite yazılımından hem de bluetooth yazılımından com 4 seral'e ayarladım.PC Suite yazılımındaki "nasıl bağlanılır"sihirbazındaki bütün yönergeleri uyguladım.Ama nafile.
    Sizin mesajınızı okuduktan sonra data hesaplarındaki telsim ve avea hesaplarını sildim.Çünkü benim kisi Türkcell.Bir Türkcellinkileri bıraktım.Şimdi birde bu şekilde deniyeceğim.Sonucu buraya bildireceğim.
    Cihazın foto kalitesi hakkında ise hiçbir şüphem yok.Yeğenimin çektiği fotolarda kaliteyi açıkça görüyorum.Ben de alıştıkça daha iyi fotolar çekeceğimden eminim.Şimdilik görüşmek üzere,hoşçakalın.

• hocam eline saglık,güzel inceleme. bi sorum var. verdigin orijinal boyuttaki resimlerde,fotoyu çekerken resim kalitesini en yüksekmi seçtin? çünkü resim 450-500 kb ve bence çok kaliteli degil. hepinize kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

Hadi bakalim en iyi fotoyu kim çekecek yarişma duzenleyelim ve forumda k810i sahibi olmayan arkadaslar tarafsizca degerlendirme ve puanlamada bulunsunlar

Kazanana 2Gb memory stick micro hediye

olsa çekerdimde yok ki

• quote:

Orjinalden alıntı: uzunoglan

hocam eline saglık,güzel inceleme. bi sorum var. verdigin orijinal boyuttaki resimlerde,fotoyu çekerken resim kalitesini en yüksekmi seçtin? çünkü resim 450-500 kb ve bence çok kaliteli degil. hepinize kolay gelsin

Evt iyi kalitede cektim. Boyut enstanteneye gore degisebiliyor..
  • K790i kullanıcısı olarak şunu sormak istiyorum;

Müzik playerde video açılıp liste oluşturulabiliyormu???
  • Arkadaşlar merhaba;
    bir arkadaşım K790 ile K810 arasında kaldı. K810 un aradaki fiyat farkına değecek yazılımsal artısı/artıları var mıdır ? Var ise nelerdir ?
    Aydınlatırsanız çok memnun olurum.
    Saygılarımla.
  • SE K790i'de EDGE desteği,SE K810i'de 3G mevcut.Bunun dışında K810i'de TrackID uygulaması var ve telefon daha ince 17mm.Yazılımda ise ufak tefek değişiklikler yapılmış.Bunun dışında aynı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

Arkadaşlar merhaba;
    bir arkadaşım K790 ile K810 arasında kaldı. K810 un aradaki fiyat farkına değecek yazılımsal artısı/artıları var mıdır ? Var ise nelerdir ?
    Aydınlatırsanız çok memnun olurum.
    Saygılarımla.

İncelemin ilk sayfasında gerekli her turlu ayrıntıyı bulabilirsin...
  • çiçekler biraz solmuş ama idare edin...

çiçeğin üzerindeki böcek bile çıkmış... az önce farkettim bende..

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.