Şimdi Ara

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
0
Favori
81.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkadaslar telefonu almayı düşünüyorum fakat yurtdışına ilkdefa çıkacağım için bir sorum olacak. acaba burada alacağım telefonu yurtdışında kullanabilirmiyim, 3-4 gündür telefonsuz kaldım ve acilen telefon almam lazım, d900i u600 ve bu telefonu kıyasladım, açık ara farkla geçti
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemcevre

quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

quote:

Orjinalden alıntı: Business

peki sitesinde mp3 öalma kısmında tik işareti yok mp3 çalma, uçuş mod ve arka planda müzik çalma olayları war değil mi k810 da

Sadece mp3 degil mp4, aac, aac+, eaac, eaac+ ve amr formatlarinin hepsini destekliyor. Cihaz multitasking yazılıma sahip oldugundan ayni an'da bir çok farkli işlem yapabiliyor arka planda muzik vs çalabiliyorsun. Evt uçuş modu var

Peki K810i'nin içerisinden çıkan kulaklıkla ekoly. V şeklinde ayarladığını düşündüğümüzde, K750i'nin Megabasslı ses kalitesini ya da W810-880 gibi telefonları karşılaştırdığında sence ses kalitesinde az da olsa fark varmı? Ne gibi farklılıklar var?

Ben oldum olasi zaten MegaBass'i K serisi olsun W serisi olsun hiçbir modelde kaliteli olduguna inanmadım ve etrcih de etmedim zaten dinlerken. Zira hangi kulakligi kullanirsaniz kullanin neticede megabass'i actiginizda SES İNANILMAZ BOGULUYOR, BOZULUYOR VE BASS'LAR HADDİNDEN FAZLA BASKIN OLARAK ÖN PLANA ÇIKARAK DİNLENEN MUZİK, KURU GURULTUDEN İBARET ANLAMSIZ BİR SEY OLUYOR!

Bu yuzden megabass hiç bir zaman tercihim olmadi ve gerek oldugunada inanmiyorum zaten. (Hatta belkide sony bu yuzden koymuyor olabilir artik) Kisaca K810i'yi V seklinde keyfe keder ayarlanmiş bir ekolayzer eşliginde yuksek kaliteli bir kulaklikla dinlediginizde ne samsung, ne de piyasadaki benim diyen bircok mp3 çalar yanına dahi yaklaşamiyor. Bass'lar oldukca derin, tiz'ler nispeten doygun (ama cok fazla degil) ve dip gurultu (distortion) yok denecek kadar az.

Dedigim gibi W850i ile aralarinda bir fark yok ses kalitesinde...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: erdemcevre

quote:

quote:

peki sitesinde mp3 öalma kısmında tik işareti yok mp3 çalma, uçuş mod ve arka planda müzik çalma olayları war değil mi k810 da

Sadece mp3 degil mp4, aac, aac+, eaac, eaac+ ve amr formatlarinin hepsini destekliyor. Cihaz multitasking yazılıma sahip oldugundan ayni an'da bir çok farkli işlem yapabiliyor arka planda muzik vs çalabiliyorsun. Evt uçuş modu var

Peki K810i'nin içerisinden çıkan kulaklıkla ekoly. V şeklinde ayarladığını düşündüğümüzde, K750i'nin Megabasslı ses kalitesini ya da W810-880 gibi telefonları karşılaştırdığında sence ses kalitesinde az da olsa fark varmı? Ne gibi farklılıklar var?

Ben oldum olasi zaten MegaBass'i K serisi olsun W serisi olsun hiçbir modelde kaliteli olduguna inanmadım ve etrcih de etmedim zaten dinlerken. Zira hangi kulakligi kullanirsaniz kullanin neticede megabass'i actiginizda SES İNANILMAZ BOGULUYOR, BOZULUYOR VE BASS'LAR HADDİNDEN FAZLA BASKIN OLARAK ÖN PLANA ÇIKARAK DİNLENEN MUZİK, KURU GURULTUDEN İBARET ANLAMSIZ BİR SEY OLUYOR!

Bu yuzden megabass hiç bir zaman tercihim olmadi ve gerek oldugunada inanmiyorum zaten. (Hatta belkide sony bu yuzden koymuyor olabilir artik) Kisaca K810i'yi V seklinde keyfe keder ayarlanmiş bir ekolayzer eşliginde yuksek kaliteli bir kulaklikla dinlediginizde ne samsung, ne de piyasadaki benim diyen bircok mp3 çalar yanına dahi yaklaşamiyor. Bass'lar oldukca derin, tiz'ler nispeten doygun (ama cok fazla degil) ve dip gurultu (distortion) yok denecek kadar az.

Dedigim gibi W850i ile aralarinda bir fark yok ses kalitesinde...

Açıklaman için çok saol ;)

• geldiiiii.... sonunda bende K810uma kavuştum!!!
    arkadaşlar gerçekten mükemmel bi telefon ancak bi özelliği hiç hoşuma gitmedi.. telefon parmak izlerini çok gösteriyo.. yani, ekran, sağı solu, tuşların yanı parmak izi oldu.. sürekli silmek lazım..

ama onun dışında mükemmel bi telefon...

• quote:

Orjinalden alıntı: Kızıl Baron

geldiiiii.... sonunda bende K810uma kavuştum!!!
    arkadaşlar gerçekten mükemmel bi telefon ancak bi özelliği hiç hoşuma gitmedi.. telefon parmak izlerini çok gösteriyo.. yani, ekran, sağı solu, tuşların yanı parmak izi oldu.. sürekli silmek lazım..

Kızıl Baron hayırlı olsun benim de aklıma takılacak tek sorunu belirtmişsin.parmak izi sorunu.Ama gayet şık gösteriyor telefonu yine de.Tekrar hayırlısı olsun

@pininfarina çekimler için teşekkürler.Gündüz güneş ışığını arkaya alarak çekilen dış mekan fotolarını da bekliyorum. Diğerleri için tekrar teşekkürler

• quote:

Aramiza hos geldin dostum

• quote:

quote:

Kızıl Baron hayırlı olsun benim de aklıma takılacak tek sorunu belirtmişsin.parmak izi sorunu.Ama gayet şık gösteriyor telefonu yine de.Tekrar hayırlısı olsun

@pininfarina çekimler için teşekkürler.Gündüz güneş ışığını arkaya alarak çekilen dış mekan fotolarını da bekliyorum. Diğerleri için tekrar teşekkürler

Dostum şu ana kadar forumda k810i örnek resimleri koyan sayılı (belkide tek sahis olarak) bundan sonra bayragi artik yeni k810i'cu kardesimiz Kizil Baron'a teslim ediyor ve kendisinden kaldigi yerden devam ederek istemiş oldugun gunesli hava çekimlerini merakla beklyirouz

• bu bayrağı şerefimle daha ileriye taşıyacağıma söz veriyorum devir teslim gibi oldu beee
    güneş bi açsın da istanbul'da... bakarız... 1 haftadır hava kapalı..

• quote:

güle güle kullan resimlerını beklıoruz

• Renkler daha önceki modellere göre daha güzel görünüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Renkler daha önceki modellere göre daha güzel görünüyor.

k790i den mı bahsedıyorsun knıght.
  • quote:

Orjinalden alıntı: thompson

quote:

k790i den mı bahsedıyorsun knıght.

Renkler K790i'ye göre biraz daha doygun gibi...
  • Öğretici güzel bir paylaşım.Ellerin dert görmesin

Güle güle kullan
  • quote:

Renkler ve akabinde keskinlik epeyce arttirilmiş...
  • herkese slmlar... bugün telefonu biraz daha kurcaladım ve şunu belirtmek istiyorum ki, gün geçtikçe daha da beğeniyorum telefonu.. herşeyden önce ben 2 senelik S700i kullanıcısıyım. k810a alışmak biraz zaman alacak diye düşünmüştüm başlarda.. ama o kadar güzel bi telefon yapmış ki adamlar, şimdiden 1 senelik k810 kullanıcısımışım gibi geliyor bana.. gerçekten büyülendim...

müzik kalitesi kendi dış hoparlöründen mükemmel olmasa da, kendi orjinal kulaklığınla dinlemek gerçekten çok keyifli. süper bi ses kalitesi var!! (s700i'ye ve benim mp3 çalarıma göre, "w" serisi diğer SE telefonları bilemiyorum).. gerçi s700i'nin ses kalitesinden de şikayetci değildim ama bunu duydukdan sonra, "aman allahım.. ben senelerce ne dinlemişim" dedim kendi kendime..

parmak izi olayı da kısmen çözüldü.. evde belirginleşen parmak izleri, dışarda açık havada gayet zor farkediliyo.. bunu nasıl bi teknolojidir ööle yaww..

şarj süresi ile ilgili faydalı bi yorum yapamicam ne yazıkki.. çünkü dün akşam doldurduğum şarj şuan % 26... amaaaaaa, telefon neredeyse hiç elimden düşmedi, bluetooth'umla pc'ye uzun bi süre bağlandım, 2-3saat mp3 dinledim, oyun, program, çağrı, mesaj, fotoğraf vs. vs... yani şuan normal die kabul ediyorum..

birkaç tane foto eklemek gerekirse;
    sevgili Business ilk foto senin için (güneş arkadan alınmış)

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi)

2ncisi manzara modunda çekilmiş bi foto

3üncüsü de az biraz zoom yaparak çekilmiş bi foto (açıkcası zoom yaparken foto'da oluşacak bozulma tahminimden daha az çıktı....)

• Gerçekten çok güzel bir inceleme. Ama üzüntüm bu telinde tüm SE ler gibi fiyatının çok hızlı düşeceğidir.
    Şu an 437 EURO 790 ytl eylüle kadar 650 e düşeceğini tahmin ediyorum. Yeni bir model çıkarsa 600 e bile inebilir. (İşte o zaman ben alırım)
  • @Kızıl Baron fotolar için teşekkürler
  • arkadaşlar benim sorum olacak size konu k750 ile ilgili tel ne oldu ise msj geldiğinde ekranda uyarı çıkmıyor sebebi ni bulamadım bilen var ise yardımcı olabilirmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: degerbal

arkadaşlar benim sorum olacak size konu k750 ile ilgili tel ne oldu ise msj geldiğinde ekranda uyarı çıkmıyor sebebi ni bulamadım bilen var ise yardımcı olabilirmi

• bende k750i vardı onun dısarıya ses verimiyle değerlendirirsek ben mp3 çalarda mp3 dinlerken onun sesini duyuyordum.(creative muvo c100 orj. creative standart mp3 çalar yanında gelen kulaklık) bundada duyabilirmiyim tel çaldığında.. yarın almayı düşünüyorum bu teli..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.