Şimdi Ara

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
0
Favori
81.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam valla bnm ogatech 6.6 mp kadr ii çekio
  • güzel inceleme olmuş
    bazı yorumlar ise şaka gibi
    adam emek vermiş vaktini harcamış
    nerden nerelere gelinmiş, wallaha allah ıslah etsin

foto örnekleri gerçekten beni çok şaşırttı nokianın canlı fotolarına benzemiş sanki
    canlı dediğim abartılı renk olayı
    ben severim ayrı ama öncesinde daha doğaldı renkler sanki k serisinde
    güzel telefon güle güle kullan
    ben u600 aldım, bi ara buna da bakıodum ama dizayn ağır bastı
    inceleme için teşekkürler pininfarina
  • Güle Güle Kullan Dostum
    Sade Bilgilendrici Güzel Bir İnceleme Olmuş....
    Eline Sağlık!
  • bu telefonun haddınden fazla kırmızıya deger vermes garıp bana öle gozuktu bırde sız bakın ıstersenız özellıle kırmızı tondakı nesnelerı cok abartmıs
  • Telefonda, incelemede gayet güzell, ellerine sağlık, Telefonunda hayırlı olsun...

Yanlız pilin 1 gün gitmesi iyi olmamış. Bu arada Sony bu cihaza ufakta olsa bir değişiklik yapsaydı keşke, mesela mpeg4 video... süper olurdu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Telefonda, incelemede gayet güzell, ellerine sağlık, Telefonunda hayırlı olsun...

Yanlız pilin 1 gün gitmesi iyi olmamış. Bu arada Sony bu cihaza ufakta olsa bir değişiklik yapsaydı keşke, mesela mpeg4 video... süper olurdu...

Sevgili noxco, K810i'nin bataryasi 1 gün gitmiyor yanliş anlamişsin Yuıkarda bir arkadaş samsung D900 ile K810 arasinda gidip-geliyorum demisti bende d900'a istinaden "bataryası bir gun gidiyor" dedim.

Yoksa K810'u alalı bugun 3. gunum ve hala ilk gunku 1 saatlik şarj ile batarya çeyrekten biraz fazla durumda

• quote:

Orjinalden alıntı: thompson

bu telefonun haddınden fazla kırmızıya deger vermes garıp bana öle gozuktu bırde sız bakın ıstersenız özellıle kırmızı tondakı nesnelerı cok abartmıs

Evt bana da alet biraz kirmiziya abaniyor gibi geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

Sevgili noxco, K810i'nin bataryasi 1 gün gitmiyor yanliş anlamişsin Yuıkarda bir arkadaş samsung D900 ile K810 arasinda gidip-geliyorum demisti bende d900'a istinaden "bataryası bir gun gidiyor" dedim.

Yoksa K810'u alalı bugun 3. gunum ve hala ilk gunku 1 saatlik şarj ile batarya çeyrekten biraz fazla durumda

Pardon. Mesajları sabahın 4'ünde okuyunca öyle anlamışım :)
  • Evet, bu telde iki şekilde farklılık yapabilirdi SE ve k810 satışlarını ikiye yakın katlayabilirdi.

Birincisi kamerayı 5 olmasa da, 4 mpegapiksel yapabilirdi. Ha megapikselin ne önemi var büyüklükten başka, o tartışılır; fakat insanımızın megapiksel hastalığı ortadadır. Aynı kalitede çekip 4 megapiksel olabilirdi. Hem 4 mp li tel de hiç yokken güzel olurdu.

İkincisi de Noxco'nun dediği gibi bu tel şöyle 320x240 çözünürlükte 20 fps ve mpeg-4 bir video ile çıkabilirdi.

SE bu telde sadece tasarım değişikliğine gitmiş...
  • Otomatik mod, flashsiz ev içi çekimleri. K810i flashsiz ev içi çekimelrinde oldukca tatminkar sonuçlar üretiyor. Cihazin renk doygunlugu bana göre biraz fazla olmasinin yaninda detaylar ise üst seviyede...

Orjin Boyutlar;
    http://img505.imageshack.us/img505/4311/dsc00167hx3.jpg
    http://img505.imageshack.us/img505/7836/dsc00177lh7.jpg
    http://img166.imageshack.us/img166/8038/dsc00178hz9.jpg
    http://img505.imageshack.us/img505/4053/dsc00187qq1.jpg
    http://img505.imageshack.us/img505/9870/dsc00201oe5.jpg

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 6 Haziran 2007; 11:17:00 >

• Ve bu yüzdende, sırf dış görünümü dışında bir albenisi yok maalesef. Sadece sıfır tel alacaklar için bir alternatif olmuş.

quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

Evet, bu telde iki şekilde farklılık yapabilirdi SE ve k810 satışlarını ikiye yakın katlayabilirdi.

Birincisi kamerayı 5 olmasa da, 4 mpegapiksel yapabilirdi. Ha megapikselin ne önemi var büyüklükten başka, o tartışılır; fakat insanımızın megapiksel hastalığı ortadadır. Aynı kalitede çekip 4 megapiksel olabilirdi. Hem 4 mp li tel de hiç yokken güzel olurdu.

İkincisi de Noxco'nun dediği gibi bu tel şöyle 320x240 çözünürlükte 20 fps ve mpeg-4 bir video ile çıkabilirdi.

• quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Ve bu yüzdende, sırf dış görünümü dışında bir albenisi yok maalesef. Sadece sıfır tel alacaklar için bir alternatif olmuş.

quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

Evet, bu telde iki şekilde farklılık yapabilirdi SE ve k810 satışlarını ikiye yakın katlayabilirdi.

diş gorunumu dısında telde degıslık yok ama yenı cyber-shot lar bu video olayını cozmus sanırımk850i ve k890i

• hocam eline sağlık güzel çalışma olmuş, burdaki fotoları inceledim daha iyi görünüyor ve kaliteli, foto için ideal bir tel ama yinede azda olsa bir sarı-kırmızı durumu var gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 6 Haziran 2007; 13:46:29 >
  • bu telefonun tarih saat imza rengi yeşilken daha güzeldi niye kırmızıya döndüler ki

bu arada gece flashlı çekimler bekliyorum bir de dışarıda güneşi arkaya alarak çekilen fotografları eklerseniz çok makbule geçer
  • vaLLa eLLerine sagLik , cok muthis bir inceLeme , tebrikLer , tesekkurLer
  • incelemeniz gayet basarili.
    telefonunuzu iyi gunlerde kullanmaniz temennileriyle.
  • İnceleme için teşekkürler....
  • @ megaturk

@[cLone]

@aLex20

Hepinize tek tek çok tesekkurler dostlar. Baska incelemelerde gorusmek uzere
  • quote:

Orjinalden alıntı: Business

bu telefonun tarih saat imza rengi yeşilken daha güzeldi niye kırmızıya döndüler ki

bu arada gece flashlı çekimler bekliyorum bir de dışarıda güneşi arkaya alarak çekilen fotografları eklerseniz çok makbule geçer

@Business

Birazdan gece flashli ve zifiri karanlik cekimler geliyor

Flash + Zifiri Karanlik, Auto Mod;

Zifiri Karanlik + Flash + Portre Mod;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 6 Haziran 2007; 23:45:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

quote:

Orjinalden alıntı: Business

peki sitesinde mp3 öalma kısmında tik işareti yok mp3 çalma, uçuş mod ve arka planda müzik çalma olayları war değil mi k810 da

Sadece mp3 degil mp4, aac, aac+, eaac, eaac+ ve amr formatlarinin hepsini destekliyor. Cihaz multitasking yazılıma sahip oldugundan ayni an'da bir çok farkli işlem yapabiliyor arka planda muzik vs çalabiliyorsun. Evt uçuş modu var

Peki K810i'nin içerisinden çıkan kulaklıkla ekoly. V şeklinde ayarladığını düşündüğümüzde, K750i'nin Megabasslı ses kalitesini ya da W810-880 gibi telefonları karşılaştırdığında sence ses kalitesinde az da olsa fark varmı? Ne gibi farklılıklar var?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.