Şimdi Ara

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
0
Favori
81.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm... öncelikle bikaç gündür sorduğum ama tam olarak cevabını alamadığım bi soru sormak istiyorum. k810i nin sms kapasitesi nedir? sabit bi hafızası ve limiti mi var? yoksa kart hafızana bağlı bi limit kapasitesi mi var??

ayrıca telefonun işletim sistemi java değil mi?? "RKG001" demişsin o ne?
    teşekkürler
  • cx300 kulaklığı hpm-70 in dönüştürücüsü ile mi kullanıyorsun ? son seste performans nasıl ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

quote:

Orjinalden alıntı: Business

peki sitesinde mp3 öalma kısmında tik işareti yok mp3 çalma, uçuş mod ve arka planda müzik çalma olayları war değil mi k810 da

Sadece mp3 degil mp4, aac, aac+, eaac, eaac+ ve amr formatlarinin hepsini destekliyor. Cihaz multitasking yazılıma sahip oldugundan ayni an'da bir çok farkli işlem yapabiliyor arka planda muzik vs çalabiliyorsun. Evt uçuş modu var

yine de sorayım dedim

sağolun hayırlı olsun bu arada

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ricardocruz14

karşı komşunu bizle tanıştırmana gerek yoktu izin aldınmı internete resmini koymadan önce?

Son olarak, "tamamen iyi niyetle dile getirmiş oldugunu dusundugum" uyarin için teşekkurler...

Rica ederim
  • güle güle kullan güzel inceleme
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kızıl Baron

slm... öncelikle bikaç gündür sorduğum ama tam olarak cevabını alamadığım bi soru sormak istiyorum. k810i nin sms kapasitesi nedir? sabit bi hafızası ve limiti mi var? yoksa kart hafızana bağlı bi limit kapasitesi mi var??

ayrıca telefonun işletim sistemi java değil mi?? "RKG001" demişsin o ne?
    teşekkürler

Cihazın sms kapasitesi 500 ve gelen tum msj'lar tel hafızasında saklanıyor. İstedigin takdirde sms'leri sim kartının kapasitesi ile sınırlı olarak sim kartta save edebiliyorsun. Akabinde cihazin rehber hafizasi 1000 adet ve kayıtlı tum dataları (rehbere girmiş oldugun tum datalari) memory stick'e yedekleyebiliyorsun. Boylece cihaza format atsan dahi daha önce yedegini almiş oldugun datalara istedigin zaman geri yukleyerek ulaşabiliyorsun. İşletim systemi java R1KG001 ise bu işletim systeminin versiyon numarası oluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 5 Haziran 2007; 2:29:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

cx300 kulaklığı hpm-70 in dönüştürücüsü ile mi kullanıyorsun ? son seste performans nasıl ?

Daha önce K790'da kullandigim adaptorle kullaniyorum. İki tane var birini kendim yaptim, digeri kız arkadasımın pek kullanmadigi w810'un orjin adaptoru. Mp3'leri fazla sıkiştirmam arşivimdeki tum mp3'ler min 192Kbit'te ripli. Yukledigim parcaarı önce mp3 gain programi ile db oranlarini ortalama 98db yapiyor oyle yukluyorum. Son sesde kesinlikle bozulma, çatlama, islik sesi vs yok.

Tabii son seste beş dk. dinleyebilecek kulaklarin varsa ne ala
  • K810İ ALAN TÜM ARKADAŞLARA HAYIRLI OLSUN...BENİM MERAK ETTİĞİM VİDEO ÇEKİM KALİTESİ NASIL?PİKSELİ KAÇ? CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM(D900İ İLE K810İ ARASINDA KALDIM)
  • quote:

Orjinalden alıntı: alican60

K810İ ALAN TÜM ARKADAŞLARA HAYIRLI OLSUN...BENİM MERAK ETTİĞİM VİDEO ÇEKİM KALİTESİ NASIL?PİKSELİ KAÇ? CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM(D900İ İLE K810İ ARASINDA KALDIM)

Video 176*144 ve memory card kapasitesi kadar sinirsiz cekebiliyorsun. D900'u daha önce kullandim dahası KULLANAMADIM! Cihazın tuş takımı oldukça kullanişsiz, mp3 kalitesi sony'nin hiçbir serisine rakip dahi degil, foto kalitesi ortalamanın uzerine cikamiyor ve batarya NORMAL BİR KULLANİMDA MAX BİR GUN (1 GUN) GİDİYOR benden söylemesi
  • nası yani cx300 de son ses dinlenemeyecek kadar yüksek ses mi çıkıyor? hpm70 ile kıyaslarsak kalite bi kenara, benim için şuan önemli olan kulaklığın sağır edecek şekilde yüksek ses çıkarması olayı cx300 de var mı?

e61 kullanıyorum ve bu telefon anlaam veremedim ama ses çıkışını bi miktar kırpıyor. hpm70 ile son seste , aldığım max sesi duydukça saç baş yolacak duruma geliyorsun( az çıkıyor ses). iyi hoş wi-fi için aldık ama ses kaliteside iyi olsun, aynı zamanda bangır bangır mp3 de dinleyelim.. ama yok.

eğer cx300 alırsam max ses yüksekliği anlamında ciddi fark yaşarmıyım. şuanda bende pederin w810 daki hpm 70 kulaklığı kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 5 Haziran 2007; 10:26:40 >
  • çok güzel inceleme olmuş, güle güle kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

nası yani cx300 de son ses dinlenemeyecek kadar yüksek ses mi çıkıyor? hpm70 ile kıyaslarsak kalite bi kenara, benim için şuan önemli olan kulaklığın sağır edecek şekilde yüksek ses çıkarması olayı cx300 de var mı?

e61 kullanıyorum ve bu telefon anlaam veremedim ama ses çıkışını bi miktar kırpıyor. hpm70 ile son seste , aldığım max sesi duydukça saç baş yolacak duruma geliyorsun( az çıkıyor ses). iyi hoş wi-fi için aldık ama ses kaliteside iyi olsun, aynı zamanda bangır bangır mp3 de dinleyelim.. ama yok.

eğer cx300 alırsam max ses yüksekliği anlamında ciddi fark yaşarmıyım. şuanda bende pederin w810 daki hpm 70 kulaklığı kullanıyorum.

E61'i hiç kullanmadim perfonmansi nedir bilmiyorum ama symbian ile calişan (N serisi hariç) hemen tüm nokia'larin ses perfonmanslarinin vasat hatta vasatin altindadir. Her kulakligin kagit uzerinde belirtilen teknik perfonmansa ulaşması için belli bir alişma suresi vardir ve buna "burn-in" denir. Bu sure kulakliktan/kulakliga farkliliklar gosterir ve cok degişkendir. Bir cihazin (cep telefonu olsun, mp3 calar olsun fark etmez) önemli olan max sesten ziyade o cihazin kaliteli ses vermesidir. Yani yüksek ama berbat bir sesi, kaliteli ama az bir sese kesinlikle tercih ederim. Elbet bu benim şahsi gorusum ve sanirim sen kaliteden ziyade yuksek sese daha çok önem veriyorsun. Öncelikle hpm70'i çok tawsiye etmem evt piyasadaki cogu kulakliktan daha kaliteli bir sese sahiptir AMA EN İYİSİ KESİNLİKLE DEGİLDİR. İncelememde belirttigim ve k810'u test ettigim kulakliklar sennheiser cx300 ve px100 modelleri. Sana tavsiyem hpm70 yerine bu modelelrden birini kullanmak olacak. Sennheiser pmx60'da oldukca iyi ve kaliteli bir alternatifdir bu arada.

Yukarda bahsetmiş oldugum kulakliklar + min. 192Kbit rip + Mp3Gain ile seviyeleri 98 db'e yukseltilmiş mp3'leri bu cihazda dinlediginde ses seviyesi hem oldukca yuksek vol'de ama bozulmayan, zengin, derin ve mukemmel kalitede bir sesi kulaklarinda rahatlikla işitebilirsin..

Konu ile ilgili olarak daha önce yazmiş oldugum "Dünyanın En İyi Kulakliklari Ve Tavsiyeler" isimli topigime göz atarsan oldukca faydali olacak bilgilere ulaşabilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_11040324/mpage_1/key_koss%2Cksc75/tm.htm

• quote:

quote:

K810İ ALAN TÜM ARKADAŞLARA HAYIRLI OLSUN...BENİM MERAK ETTİĞİM VİDEO ÇEKİM KALİTESİ NASIL?PİKSELİ KAÇ? CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM(D900İ İLE K810İ ARASINDA KALDIM)

Video 176*144 ve memory card kapasitesi kadar sinirsiz cekebiliyorsun. D900'u daha önce kullandim dahası KULLANAMADIM! Cihazın tuş takımı oldukça kullanişsiz, mp3 kalitesi sony'nin hiçbir serisine rakip dahi degil, foto kalitesi ortalamanın uzerine cikamiyor ve batarya NORMAL BİR KULLANİMDA MAX BİR GUN (1 GUN) GİDİYOR benden söylemesi

hocam ne deyorsun sen

• quote:

Orjinalden alıntı: Erd_M

quote:

quote:

hocam ne deyorsun sen

Gerçekleri diyorum hocam hayirdir ne oldu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam ne deyorsun sen

Gerçekleri diyorum hocam hayirdir ne oldu?

ne oluyor yaww

• bence k790 varken bu tel bu kdar pr verılmez....artısı on kamersı odaurkıye sartlarında bı rtı degıl....tıp olarak k790 cok daha hos gelıyor bna...fıyatta cok pahalı....kıme gosterdıysem o tus tkımı ne dıyor...bence olmamıs...yenılık yok....
  • quote:

quote:

quote:

hocam ne deyorsun sen

erdemcim arkadaşın yaşadığı olumsuzluklar d900 ile ilgili!!!...k810 da böyle problemler olacağını sanmıyorum!!!

• az önce k810i siparişimi verdim.. 2gün sonra elimde olurum umarım.. hade hayırlısı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kızıl Baron

az önce k810i siparişimi verdim.. 2gün sonra elimde olurum umarım.. hade hayırlısı...

hayırlı olsun!!!...
  • quote:

w810 çıkalı henüz bi yıl oldu, ilk çıktığında 1100 ytl civarı bişeydi yanılmıyorsam, şimdi 450 YTL den satılıyor.

oysa bu cihaz, 750 ytl den piyasalara düştü, bi yıl sonra 350-400 arasında bi fiyatla satılacak görürsün...

Sony Ericsson W810i, 830-850 YTL civarında piyasaya sürülmüştü. Telefonun fiyatı döviz kurlarından ciddi oranda etkilendi.

@ Pininfarina

İnceleme için teşekkürler. Telefonunu güle güle kullanman dileğiyle...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.