Şimdi Ara

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
0
Favori
81.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun çok isabetli bir seçim yapmışsın dizaynı gayet güzel k810un
    bilindiği gibi k790 biraz itici gelmişti bazı kişilere tip olarak böyle daha şık olmuş
    incelemende güzel tebrikler
  • kasa yapısı olarak sanki k790 a göre daha sağlam duruyor.katılıyor musunnuz bilmem buna ama diğer bir yorumum da k790 ın foto çekiminde daha iyi olduğu belki arakdaşın çekiminden kaynaklanıyordur ama ilk izlenim olarak bana bunları verdi
  • Güle güle kullan arkadaşım

Bu arada, ellerine sağlık; güzel bir paylaşım...bizi aydınlatmış oldun

Fotoğraflar da gayet güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: Business

kasa yapısı olarak sanki k790 a göre daha sağlam duruyor.katılıyor musunnuz bilmem buna ama diğer bir yorumum da k790 ın foto çekiminde daha iyi olduğu belki arakdaşın çekiminden kaynaklanıyordur ama ilk izlenim olarak bana bunları verdi

Kasa yapisi ve işçiligi K serisinin en iyisi
  • Hayırlı olsun arkadaşım..Güzel günlerde kullanman dileğiyle...
    Ayrıntılı incelemen için de saol..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n-boy -- 4 Haziran 2007; 23:14:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kursat2705

quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

bende seneye bu aylarda 350-400 ytl / 12 taksit bi tane k810 almayı planlıyorum

acı ama gerçek..

yok daha neler!!!...k750i 2 sene sonra öyle oldu!!!...2009 da alırsın!!!...

ne diyosun sen ya . arkadaş gelsin ben ona neredeyse sıfır aleti 400 kağada satıyım . illa da sıfır alacak diye birşey yok ki

• quote:

quote:

acı ama gerçek..

w810 çıkalı henüz bi yıl oldu, ilk çıktığında 1100 ytl civarı bişeydi yanılmıyorsam, şimdi 450 YTL den satılıyor.

oysa bu cihaz, 750 ytl den piyasalara düştü, bi yıl sonra 350-400 arasında bi fiyatla satılacak görürsün...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 4 Haziran 2007; 23:21:55 >

• Dostum elıne saglık güssel ıncelemecyber-shot
  • quote:

quote:

quote:

acı ama gerçek..

w810 çıkalı henüz bi yıl oldu, ilk çıktığında 1100 ytl civarı bişeydi yanılmıyorsam, şimdi 450 YTL den satılıyor.

oysa bu cihaz, 750 ytl den piyasalara düştü, bi yıl sonra 350-400 arasında bi fiyatla satılacak görürsün...

e sen öyle diyorsan öyledir!!!...öyle olmadığında kursat2705 demişti deme!!!

• Guzel inceleme olmuş sağol.
    Bende K790i veya K810i alacaktım ama geçen gün babam Samsung D900 almış. Samsungdan memnunum ama aklım K810i de kaldı.
  • Saolasn hocam Ellerine sağlık çok güzel bir inceleme olmuş
  • ya arkadaşlar k810 un resmini n95 ile kıyasladım ve k810 ezip geçti. üstelik n95 de carl zeiss lens var. bilmem yanlış mı düşünüyorum
  • karşı komşunu bizle tanıştırmana gerek yoktu izin aldınmı internete resmini koymadan önce?
  • @kursat2705

pazar artık bi iki firmanın rekabet ettiği, nokya tekelinin hüküm sürdüğü pazar değil...

telefon pazarında güç kazanan LG, Asus, Motorola, Toshiba, Eten, Hp, Qtek, General Mobile.... yani artık bi iki firmanın at koşturduğu bi pazar yok.

hepsini geçtim, telefonun yanında artık PPC ve smartphone faktörü de devreye girmiş durumda.. insanlar w850, k810 yada u600 almak varken bi anda karar değiştirip asus p525 yada g-smat i300, eten m600+, i-mate pdal gibi modellere yönelebiliyorlar.

bu kızgın rekabet ortamında hem telefonlar piyasaya eskiye oranla daha ucuz giriyor hemde kısa sürede pozisyonlarını korumak adına ucuzluyorlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ricardocruz14

karşı komşunu bizle tanıştırmana gerek yoktu izin aldınmı internete resmini koymadan önce?

Degerli ve dunya tatlısı komşumu burada KİMSEYLE TANIŞTIRMADIM ve latife dahi olsa BİR FOTOGRAF İLE TANIŞILABİLECEGİNİ DUSUNUYORSAN O SADECE SENİN HAYAL DUNYANDAN İBARET OLUR. İzin kendisinden ELBET VE MUTLAKA ALİNDİ zira hemen akabinde kendisi de bakti ve çok begendi. Burası BİR İNSANIN FOTOGRAFININ KOYULMAYACAGI SIRADAN, BASİT, DUZEYSİZ VEYA UCUZ BİR PLATFORM KESİNLİKLE DEGİL. Düşüncen kişisel olarak beni çok rahatsız etti ve bu yuzden az önce fotografi kaldirdim.

Son olarak, "tamamen iyi niyetle dile getirmiş oldugunu dusundugum" uyarin için çok teşekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 5 Haziran 2007; 2:40:11 >
  • usta gözüne batan şu yanı kötü dediğin bir yanı war mı k810 un ?
  • güzel inceleme
    teşekkürler
  • quote:

usta gözüne batan şu yanı kötü dediğin bir yanı war mı k810 un ?

Şimdilik yok hatta bir cogunun begenmedigi radikal tuş takımının tasarımına alişmam en kolayi oldu. Beş dk içinde saat gibi sms yazar hale geliyorsunuz ve k790'in çok kucuk tuş takımına inat aralık ve yuksekligi iyi ayarlanmış bu ergonomik tuş takımı ile yazmak ciddi olarak çocuk oyuncagi

Ve aslina bakacak olursan çift kamera hariç cihaz k790'ın update edilmiş hali. Fakat gerek tasarımı, gerek yazılmsal geliştiremelerinden dolayı telefon sanki bambaşka ve yeni bir K serisi gibi duruyor...
  • peki sitesinde mp3 öalma kısmında tik işareti yok mp3 çalma, uçuş mod ve arka planda müzik çalma olayları war değil mi k810 da
  • quote:

peki sitesinde mp3 öalma kısmında tik işareti yok mp3 çalma, uçuş mod ve arka planda müzik çalma olayları war değil mi k810 da

Sadece mp3 degil mp4, aac, aac+, eaac, eaac+ ve amr formatlarinin hepsini destekliyor. Cihaz multitasking yazılıma sahip oldugundan ayni an'da bir çok farkli işlem yapabiliyor arka planda muzik vs çalabiliyorsun. Evt uçuş modu var
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.