Şimdi Ara

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
0
Favori
81.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ..Knight..

quote:

w810 çıkalı henüz bi yıl oldu, ilk çıktığında 1100 ytl civarı bişeydi yanılmıyorsam, şimdi 450 YTL den satılıyor.

oysa bu cihaz, 750 ytl den piyasalara düştü, bi yıl sonra 350-400 arasında bi fiyatla satılacak görürsün...

Sony Ericsson W810i, 830-850 YTL civarında piyasaya sürülmüştü. Telefonun fiyatı döviz kurlarından ciddi oranda etkilendi.

@ Pininfarina

İnceleme için teşekkürler. Telefonunu güle güle kullanman dileğiyle...

o etkilenenlerde birisi de sizdiniz yanlış hatırlamıyorsam

• quote:

Orjinalden alıntı: Business

quote:

quote:

w810 çıkalı henüz bi yıl oldu, ilk çıktığında 1100 ytl civarı bişeydi yanılmıyorsam, şimdi 450 YTL den satılıyor.

oysa bu cihaz, 750 ytl den piyasalara düştü, bi yıl sonra 350-400 arasında bi fiyatla satılacak görürsün...

Sony Ericsson W810i, 830-850 YTL civarında piyasaya sürülmüştü. Telefonun fiyatı döviz kurlarından ciddi oranda etkilendi.

@ Pininfarina

Bir daha bir cep telefonuna o kadar bütçe ayırmamaya and içtim desem...

• Güzel inceleme emeğinize&zamanınıza sağlık
    İyi günlerde kullanın.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Business

quote:

quote:

@ Pininfarina

Bir daha bir cep telefonuna o kadar bütçe ayırmamaya and içtim desem...

en güzeli

ortalama 700-800 civarı ayırılabilir ama 1100 lü fiyatları bulmamak lazım

• doğru , ilk giriş yaptığı fiyat 850 -900 civarıydı.. ( ereyon gibi fiyatları saymıyorum, o zamanlar teknosa gibi yerlerde 900 ü rahat geçmişti..

sonra döviz bi ara fırladı, cihazın teknosa gibi yerlerde fiyatı 1100 ytl yi görmüştü , iyi hatırlıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kursat2705

quote:

Orjinalden alıntı: Erd_M

quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

quote:

Orjinalden alıntı: alican60

K810İ ALAN TÜM ARKADAŞLARA HAYIRLI OLSUN...BENİM MERAK ETTİĞİM VİDEO ÇEKİM KALİTESİ NASIL?PİKSELİ KAÇ? CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM(D900İ İLE K810İ ARASINDA KALDIM)

Video 176*144 ve memory card kapasitesi kadar sinirsiz cekebiliyorsun. D900'u daha önce kullandim dahası KULLANAMADIM! Cihazın tuş takımı oldukça kullanişsiz, mp3 kalitesi sony'nin hiçbir serisine rakip dahi degil, foto kalitesi ortalamanın uzerine cikamiyor ve batarya NORMAL BİR KULLANİMDA MAX BİR GUN (1 GUN) GİDİYOR benden söylemesi

hocam ne deyorsun sen

erdemcim arkadaşın yaşadığı olumsuzluklar d900 ile ilgili!!!...k810 da böyle problemler olacağını sanmıyorum!!!

he ya şimdi düşdü jeton bende diyorum bi gün içersinde bi insan bu kadar mı fikir değiştirir diye

• bence çok sabırsız değilseniz ve paranızın değerini biliyorsanız bir telefonu ilk çıktığında almak bana mantıklı gelmiyor 5-6 ay sabredince fiyatlar hatırı sayılır ölçüde düşüyor zaten ..:)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

quote:

Orjinalden alıntı: alican60

K810İ ALAN TÜM ARKADAŞLARA HAYIRLI OLSUN...BENİM MERAK ETTİĞİM VİDEO ÇEKİM KALİTESİ NASIL?PİKSELİ KAÇ? CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM(D900İ İLE K810İ ARASINDA KALDIM)

Video 176*144 ve memory card kapasitesi kadar sinirsiz cekebiliyorsun. D900'u daha önce kullandim dahası KULLANAMADIM! Cihazın tuş takımı oldukça kullanişsiz, mp3 kalitesi sony'nin hiçbir serisine rakip dahi degil, foto kalitesi ortalamanın uzerine cikamiyor ve batarya NORMAL BİR KULLANİMDA MAX BİR GUN (1 GUN) GİDİYOR benden söylemesi

hocam ne deyorsun sen

erdemcim arkadaşın yaşadığı olumsuzluklar d900 ile ilgili!!!...k810 da böyle problemler olacağını sanmıyorum!!!

he ya şimdi düşdü jeton bende diyorum bi gün içersinde bi insan bu kadar mı fikir değiştirir diye

• ben k810i nin gece ve sıfır ışık resimleriyle gündüz güneşi arkaya alıp çekilen fotograglarını merak ediyorum.Acaba telefon sahibi bize bir kıyak geçebilir mi bu çekimleri yaparak
  • bide genelde yeni çıkan tellerde yazılımsal sorun da çok oluyor bu sefer onca parayı verip bide kullanamayıp servislerde sürünmesi telefonun iyice insanı kahrediyor
    quote:

Orjinalden alıntı: dost..:)

bence çok sabırsız değilseniz ve paranızın değerini biliyorsanız bir telefonu ilk çıktığında almak bana mantıklı gelmiyor 5-6 ay sabredince fiyatlar hatırı sayılır ölçüde düşüyor zaten ..:)
  • Kapali ve bulutlu bir havada (bugün) yaptigim çekimler. Çekimler esnasinda güneşin bir açip, bir kapatması bazı karelerde kendini belli ediyor.
    K810i diger kardeşleri k750 ve k790'e göre kapali havalarda renkleri oldukça canli ve tüm dogalligi ile çikarmasi dikkatimi çekti! Giriş seviyesi digital cameralarin (özellikle ne idigü belirsiz sözde 5mp çin mallarinin) devri artik kapanmiştir

Güneşli ve parlak bir günde yapacagim çekimleri ise en kısa zamanda koyacagım.

Tüm fotolar 800*600 re-size yapildigindan NORMALDE OLMAYAN BOZULMALAR OLUŞUYOR. Bu yüzden orjinal boyutlarina tiklayip görmenizi tavsiye ederim..

Orjinal boyutlar;

http://img524.imageshack.us/img524/7672/dsc00125ti8.jpg

http://img503.imageshack.us/img503/2365/dsc00126ll5.jpg

http://img503.imageshack.us/img503/9788/dsc00127pt2.jpg

http://img524.imageshack.us/img524/6929/dsc00128vx9.jpg

http://img518.imageshack.us/img518/7016/dsc00130kv2.jpg

http://img503.imageshack.us/img503/8539/dsc00142za8.jpg

http://img524.imageshack.us/img524/1295/dsc00144im0.jpg

http://img503.imageshack.us/img503/6863/dsc00148gy9.jpg

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 5 Haziran 2007; 22:12:36 >

• eline sağlık @pininfarina hocam güzel bilgiler paylaşmışsın, iyi günlerde kullan telefonunu.

sorduğun exif deki iso bilgisi K790 dada mevcut. exiflerini karşılaştırdım aynı bilgiler mevcut ikisindede.

bu arada sanırım K810 K790a göre biraz daha renkleri canlı veriyor.(en azından sizin fotolarınıza göre bana öyle geldi) ama bunun dışında bence iki telefonun fotoğraf kaliteleri birebir aynı. ikiside çok başarılı.

tekrar iyi günlerde kullanmanız dileği ile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEITGEIST -- 5 Haziran 2007; 17:25:24 >
  • hakikaten güzel fotolar!!!...hakikaten telefon mu kamera mı belli deil!!!...
  • quote:

hakikaten güzel fotolar!!!...hakikaten telefon mu kamera mı belli deil!!!...

Telefonlu kamera

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 5 Haziran 2007; 19:06:44 >
  • ya arkdaşlar ben şimdi hpm 70 kulaklığı (yada kendi kulaklığı) bu telefona taksam w serisi gibi kalite ses alabilirmiyim ses benim iin çok önemli bu beni çok düşündürüyor?
  • quote:

ya arkdaşlar ben şimdi hpm 70 kulaklığı (yada kendi kulaklığı) bu telefona taksam w serisi gibi kalite ses alabilirmiyim ses benim iin çok önemli bu beni çok düşündürüyor?

vaay erdem bey almaya karar verdin mi???...incelemede yazıyo okumadın heralde!!!...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheValoran -- 5 Haziran 2007; 21:02:53 >
  • okudum kütşat bey okudum ama se walkmanlerde kamreayı kötü koyuyor, cybershotlarda da müziğimi götürüyor diye şüpheliydim. :)
  • quote:

okudum kütşat bey okudum ama se walkmanlerde kamreayı kötü koyuyor, cybershotlarda da müziğimi götürüyor diye şüpheliydim. :)

K serisinde muzigin bir yere gittigi falan yok için rahat olsun
  • k790'a hpm-70 takınca w serisi gibi ses veremiodu bunda durum farklı galiba?
    @pininfarina
    hayırlı olsun güzel inceleme eline sağlık
  • sağolasın hocam teşekkür ederim :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.