ama ben bu tele bu paraı vermem neden mi cunku cok tipsiz geliyo bana tuslar rezalet
quote:
Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté
mukemmel inceleme ellerine sağlık
ama ben bu tele bu paraı vermem neden mi cunku cok tipsiz geliyo bana tuslar rezalet
Yok gorundugu gibi degil eline alip gercegini gordugunde gorundugu gibi olmadigini anliyorsun
quote:
Orjinalden alıntı: ..Knight..
quote:
Orjinalden alıntı: thompson
quote:
Orjinalden alıntı: ..Knight..
Renkler daha önceki modellere göre daha güzel görünüyor.
k790i den mı bahsedıyorsun knıght.
Renkler K790i'ye göre biraz daha doygun gibi...
evt özellkle kırmızı ya cok kacıoo k810i.
Gerçekten güzel resimler.Zoom yaparken bile nerdeyse hiç bozulma olmamış bu zoom olayını sevdim.
quote:
Orjinalden alıntı: Emre654
Gerçekten güzel resimler.Zoom yaparken bile nerdeyse hiç bozulma olmamış bu zoom olayını sevdim.
evet zoom olayı güselmiş
beyler belki bana kızacaksınız ama k790 k810 dan daha iyi foto çekiyor .tamam biliyorum aynı merceği aynı lensi herşeyleri aynı ama yazılımsal mı bilmiyorum k790 ın gece çekimlerinde noise yok gibiydi bunda farkedilir ölçüde noise ler gördüm bir de gündüz çekimlerinde o 2. sayfada verilen resimlerdeki renkleri hiç gözüm tutmadı çok kırmızı çekmiş.yazılımsal bir sorundur inşallah da düzeltilir çünkü k790 belirgin ölçüde lensleri aynı olmasına rağmen daha iyi foto çekiyor diye düşünüyorum bilmem katılır mısınız bu yorumuma katılmaz mısınız.bir de bu alttaki tarih ve saat imza rengi neden yeşilken w800/810i serisindeki kırmızı renge çevrildi cyber-shot olduğu belli oluyordu yeşil renk ayrı bir hava katıyordu mantıklı bir açıklamasını bilen var mı acaba
quote:
Orjinalden alıntı: Business
beyler belki bana kızacaksınız ama k790 k810 dan daha iyi foto çekiyor .tamam biliyorum aynı merceği aynı lensi herşeyleri aynı ama yazılımsal mı bilmiyorum k790 ın gece çekimlerinde noise yok gibiydi bunda farkedilir ölçüde noise ler gördüm bir de gündüz çekimlerinde o 2. sayfada verilen resimlerdeki renkleri hiç gözüm tutmadı çok kırmızı çekmiş.yazılımsal bir sorundur inşallah da düzeltilir çünkü k790 belirgin ölçüde lensleri aynı olmasına rağmen daha iyi foto çekiyor diye düşünüyorum bilmem katılır mısınız bu yorumuma katılmaz mısınız.bir de bu alttaki tarih ve saat imza rengi neden yeşilken w800/810i serisindeki kırmızı renge çevrildi cyber-shot olduğu belli oluyordu yeşil renk ayrı bir hava katıyordu mantıklı bir açıklamasını bilen var mı acaba
K810i'nin gece çekimlerinin k790'dan daha fazla noise barindirdigi konusunda haklisin fakat gunduz cekimlerinin k790'dan daha kötü oldugu fikrine katilmiyorum. Evt renklere biraz abaniyor ama bir nokia n73 veya 95 kadar abartili morumsu goruntuler cikmiyor.
Tarihi neden yeşil degilde, kirmizi attiginin ise mantikli bir aciklamasi olmaz adamların canı öyle istemiş öyle yapmişlar ne yapabiliriz
quote:
Orjinalden alıntı: pininfarina
quote:
K810i'nin gece çekimlerinin k790'dan daha fazla noise barindirdigi konusunda haklisin fakat gunduz cekimlerinin k790'dan daha kötü oldugu fikrine katilmiyorum. Evt renklere biraz abaniyor ama bir nokia n73 veya 95 kadar abartili morumsu goruntuler cikmiyor.
Tarihi neden yeşil degilde, kirmizi attiginin ise mantikli bir aciklamasi olmaz adamların canı öyle istemiş öyle yapmişlar ne yapabiliriz
gündüze çekimi sizndi sanırım salıncaklı olan fotolar kıpkırmızı resim ben beğendiğimi söyleyemeyeceğim vallahi kusura bakmayın ama yeni versiyonda giderirler inşallh hem gece çekimindeki o hatayı k790 la aynı seviyeye getirsinler bir de sıfır çekimlerindki noise i kaldırsınlar bir de yazı rengini yeşil yapsınlar vallahi k790 dan buna terfi ederim ama şu anda k790 daha başarılı versiyonla alakalı kesinlikle
Hocam eline sağlık inceleme için.
Üf ya şu K790/800/810 telefonlarının fontları bitiriyor beni. Hastayım yazı tiplerine yav.
Telefonun tipi çok hoşuma gitti.
benimde hoşuma gitti baya
telefonun hayırlı olsun...benim 2 tane sorum olacak...video kaydı güzel mi ? ben şu an nokia 6288 kullanıyorum ve değiştirmek istiyorum se modellerinde böyle güzel video çeken bir model bulamadım...birde tuş takımları kullandıkça kararmaya başlarmı se lerin joystickleri kararıyor zamanla onun için sordum...
quote:
Orjinalden alıntı: erbay6288
telefonun hayırlı olsun...benim 2 tane sorum olacak...video kaydı güzel mi ? ben şu an nokia 6288 kullanıyorum ve değiştirmek istiyorum se modellerinde böyle güzel video çeken bir model bulamadım...birde tuş takımları kullandıkça kararmaya başlarmı se lerin joystickleri kararıyor zamanla onun için sordum...
video kaydı diğer sony ericsson modelleriyle aynı kalitededir
inceleme süper olmuş eline emeğine sağlık
KUMLANMA VAR BİRAZ. SİZDE 800 YTL Yİ YATIRIYORSUNUZ HIRLI MI HIRSIZ MI DİYE , ŞUNU GÜNCELLESELER DE BİŞEYE BENZESE . BU ARADA MESAJ ARASI İKİ TANE KÖFTE ARASI SÜRESİNİ KINIYORUM BİRAZ DAHA DÜŞÜK OLMALI .
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: erbay6288
video kaydı diğer sony ericsson modelleriyle aynı kalitededir
şu video kaliteleri bi 6233 gibi oldu mu başka bişey istemiyecem SE'den
evet kullanan arkadaşlar, sizce tuş takımının kullandıkça rengi atarmı yada üzerindeki metal atar mı? ben de haftaya telefon alıcam, büyük bir ihtimalle bu k810i olucak ama kafama bu takıldı işte...
arkadaşlar cyber shot tam manasıyla ne anlama geliyor ve ne işe yarıyor artı bir özellik ne katıyor bu telefona inanın hiçbir bilgim yok bu cyber shot ile ilgli
quote:
Orjinalden alıntı: nolamaz
arkadaşlar cyber shot tam manasıyla ne anlama geliyor ve ne işe yarıyor artı bir özellik ne katıyor bu telefona inanın hiçbir bilgim yok bu cyber shot ile ilgli
cyber shot kendisini genelde hareketli objeleri yakalarken kendisini belli eder ve görüntü kaybına uğratmadan cyber shot sayesinde o kareyi yakalayabilirsiniz.En azından genel hatlarıyla ben böyle biliyorum
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: nolamaz
cyber shot kendisini genelde hareketli objeleri yakalarken kendisini belli eder ve görüntü kaybına uğratmadan cyber shot sayesinde o kareyi yakalayabilirsiniz.En azından genel hatlarıyla ben böyle biliyorum
ee peki auto focus ? aynı şey mi bana mı öyle geldi bir nevi aynı sanırım