Şimdi Ara

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi) (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
0
Favori
81.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 34us1905

quote:

Orjinalden alıntı: Katze

quote:

Orjinalden alıntı: 34us1905

k810i de video çekimi hafıza kadar mı yoksa dakika sınırı mı var ? Bir de ekranı uygulamalarda yatay hale çevirebiliyor muyuz? (tıpkı nokialardaki gibi.)

Telefon tek seferde 60 dakikaya kadar video kaydı olanağına sahiptir.

çok teşekkür ederim....

Rica ederim.
  • ????????
    quote:

Orjinalden alıntı: majestic23

sayın k810i kullanıcıları.....

kapalı ortamda (ev içi vs.) gündüz foto çekerken hangi ayarı kullanıyosunuz acaba... bide beyaz dengesini neye ayarlıyorsunuz???

cevaplarınızı bekliyorum..
  • arkadaşlar bu k810i de dosya şifreleme war mı yani fotoğraflar yada mesajlar klasörüne falan şifre koyuluyomu veya tuş kilidinden sonra güvenlik şifresi warmı? bu konu hakkında bişey bilen warsa yazarsa sewinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: vince13

arkadaşlar bu k810i de dosya şifreleme war mı yani fotoğraflar yada mesajlar klasörüne falan şifre koyuluyomu veya tuş kilidinden sonra güvenlik şifresi warmı? bu konu hakkında bişey bilen warsa yazarsa sewinirim...

www.getjar.com da file lock uygulaması ile foto video ve dosyalara şifre koyabilirsin
  • Arkadaşlar G600 ile K810i arasında kaldım. Arada pek fiyat farkı yok. G600'ün 5mp kamerası var diye sizce G600 alınır mı? Çünkü telefonu uzun yıllar kullanacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haji

Arkadaşlar G600 ile K810i arasında kaldım. Arada pek fiyat farkı yok. G600'ün 5mp kamerası var diye sizce G600 alınır mı? Çünkü telefonu uzun yıllar kullanacağım.

Evet ikiside fiyat olarak birbirine cok yakin ama sanirim g600 de 3g yoktu buna karsin 5mp kamerasi varzor bir secim.
  • sonyericcson un sitesinden telefonunuzu güncellemeyin arkadaşlar ben güncelledim inglizce oldu türkçesi yok
  • Arkkadaşlar şarjım çok az dayanıyor. Sadece konuşursam 1 gün anca yetiyor.
    Bu nasıl iş anlamadım:)Bu sorun sizde de varmı. ?
  • daha yenidir alet ondandır ilk bir hafta az gdiyor sonra çok rahat 3-4 gün gider
  • Dün kulaklık olarak hpm-70 aldım.
    Çok memnun kaldım.
    Kulakiçi kulaklık çok kullanışlıymış, kulağımı hiç rahatsız etmedi.
    Kulağınıza tam oturduğu zaman bass'lar mükemmel çıkıyor.
    Eğer hpm-62 kullanan varda değiştirmek isteyen olursa hpm-70'i güvenle alabilirler. Hem de fazla masraflı olmamış olur:)
  • Nihayet aldım, 1 haftadır kullanıyorum çok memnunum diyebilirim... Tema arıyorum (özellikle evanescence teması bulan arkadaşlar ) yardım ederseniz sevinirim.
  • Güncel fiyat listesi (23.02.2008):

Ereyon.com: 569 YTL / 557 YTL (Havale ile)
    Genpatech.com: 569 YTL / 546 YTL (Havale ile)
    Hepsiburada.com: 579 YTL / 561 YTL (Havale ile)
  • Bu cihazda, EDGE yok, yerine UMTS 2100 var. Yani 3G teknolojisini kullanıyor. Bilindiği gibi 3G de henüz ülkemizde kullanıma geçmedi.

Acaba internete erişimde, dosya gönderip almada (download-upload) EDGE'i kullanan K790i bundan daha mı hızlıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızıbeyaz -- 28 Şubat 2008; 15:51:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kırmızıbeyaz

Bu cihazda, EDGE yok, yerine UMTS 2100 var. Yani 3G teknolojisini kullanıyor. Bilindiği gibi 3G de henüz ülkemizde kullanıma geçmedi.

Acaba internete erişimde, dosya gönderip almada (download-upload) EDGE'i kullanan K790i bundan daha mı hızlıdır?

EDGE: 236 kbps
    3G: 384 kbps
  • Arkadaşım sorumu ben ifade edemedim.

Şu an K810i ile 3G özelliğinden istifade edebiliyor muyuz?

Zira 3G de denilen UMTS 2100 sistemi şu an Ülkemizde kullanılmıyor. Bundan dolayıda bu özellik telefonda kullanılmamakta diye biliyorum.

Yanlışsam düzeltir misiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızıbeyaz -- 28 Şubat 2008; 18:27:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kırmızıbeyaz

Arkadaşım sorumu ben ifade edemedim.

Şu an K810i ile 3G özelliğinden istifade edebiliyor muyuz?

Zira 3G de denilen UMTS 2100 sistemi şu an Ülkemizde kullanılmıyor. Bundan dolayıda bu özellik telefonda kullanılmamakta diye biliyorum.

Yanlışsam düzeltir misiniz.

doğru söylüyorsun arkadaşım
  • Teşekkürler...
  • bende bugün k810i aldım 450 ytlye 2 yıl telpa garantili altın renginde.daha önce k750i kullanıyordum ve ilk telefonumdu çok memnundum kamerası ses kalitesi bana göre süperdi.müzik dinlerken şarkıcının nefes alıp vermesini ve en ince ayrıntısına kadar enstrümanların sesini duyabiliyordum.yüksek seste bile gürültü kirliliği yok denecek kadar azdı ve tiz değildi.k810i nin kulaklık modeli nedir acaba ses kalitesi k750 gibi mi yoksa daha iyi mi.hpm-82 kulaklık almak istiyorum onunla müzik dinlersem belirgin bir fark olur mu.sorumu cevaplarsanız çok memnun olacağım :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Azizim

bende bugün k810i aldım 450 ytlye 2 yıl telpa garantili altın renginde.daha önce k750i kullanıyordum ve ilk telefonumdu çok memnundum kamerası ses kalitesi bana göre süperdi.müzik dinlerken şarkıcının nefes alıp vermesini ve en ince ayrıntısına kadar enstrümanların sesini duyabiliyordum.yüksek seste bile gürültü kirliliği yok denecek kadar azdı ve tiz değildi.k810i nin kulaklık modeli nedir acaba ses kalitesi k750 gibi mi yoksa daha iyi mi.hpm-82 kulaklık almak istiyorum onunla müzik dinlersem belirgin bir fark olur mu.sorumu cevaplarsanız çok memnun olacağım :)

hayırlı olsun arkadaşım iyi bir tercih yapmışsın 450 ye iyi almışsın nereden aldın

hpm 70 al belirgin fark olur kulaklıkta iyidir ama dış seste k 750 den azdır

akustik atarsan tele çok güzel sonuç elde edebilirsin imzamdaki k 790 konusunu iyice incele orada telefonuna yapacağın

bütün değişiklikleri yazdım

• gittigidiyordan aldım satıcı telefonu altividen almış biraz demagoji yaparak 450 ytl den aldım .sıfır 2 yıl telpa garantili.hpm-82 kulaklık alsam belirgin bi fark olur mu acaba.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.