Şimdi Ara

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi) (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
0
Favori
81.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Azizim

gittigidiyordan aldım satıcı telefonu altividen almış biraz demagoji yaparak 450 ytl den aldım .sıfır 2 yıl telpa garantili.hpm-82 kulaklık alsam belirgin bi fark olur mu acaba.

hpm 70 tavsiye edrim fark olur tabi

kendi kulaklığı çok kötü
  • hpm-82 ile hpm-70 arasında fark var mıdır.
  • Ses kalitesi açısından benzerdir. HPM-82 modelinde ayrıca özel müzik tuşları bulunuyor.
  • yani ses kalitesi açısından aynı mı.model olarak daha yüksek olunca insan daha kaliteli ses çıkarır diye düşünüyor.sennheiser x300 kulaklığı çok övüyorlar mesela hpm-82 ile karşılaştırıldığında x300 müziği daha ayrıntılı ve en ufak sesi bile daha net mi çıkarıyor.bütün enstrümanların sesi net geliyor mu.bass özelliklerden hiç hoşlanmıyorum kafamı ağrıtan bir ses.uğultu gibi geliyor benim için önemli olan çok net ve canlı bir ses çıkarması en ince ayrıntısına kadar enstrümanları duyabilmek çok yüksek seste bile tiz olmaması ve gürültü kirliliği olmaması benim kulaklıktaki aradığım özelliklerdir.
  • sadece şunu merak ediyorum sennheiser cx300 ile hpm-82 arasında dağlar kadar fark mı var yoksa az da olsa cx300 hpm82 den iyi mi.sonuçta sony de ses konusunda çok iyi... o kadar yüksekten uçmanın anlamı yoktur herhalde dimi.
  • bişi soracam ben mp3 gain programında db oranını 99 yaptım bişi olur mu ses kalitesinde.ayrıca seviyeyi nasıl arttıracağız acaba.
  • quote:

bişi soracam ben mp3 gain programında db oranını 99 yaptım bişi olur mu ses kalitesinde.ayrıca seviyeyi nasıl arttıracağız acaba.

İMZAMDAKİ SES YÜKSELTME KONUSUDA PROGRAMIN DETAYLARI MEVCUT
  • onu yaptım akustik programını yükledim mp3gain programında db oranını 99,9 yaptım ses aşırı yüksek çıkıyor hpm82 kulaklık alsam ses kalitesi çok daha iyi çıkar ve yüksek seste kirlilik olmaz dimi.
  • quote:

onu yaptım akustik programını yükledim mp3gain programında db oranını 99,9 yaptım ses aşırı yüksek çıkıyor hpm82 kulaklık alsam ses kalitesi çok daha iyi çıkar ve yüksek seste kirlilik olmaz dimi.

DENEMEN LAZIM DA KULAKLARINA ZARAR YANE YAPIYORSUN SEN AKUSTİK YETERDİ

ABARTMAYALIM
  • haklısın walla böle olacağını bilmiyordum neyse düşük seviyede dinleriz.
  • quote:

onu yaptım akustik programını yükledim mp3gain programında db oranını 99,9 yaptım ses aşırı yüksek çıkıyor hpm82 kulaklık alsam ses kalitesi çok daha iyi çıkar ve yüksek seste kirlilik olmaz dimi.

onun yerine converter programı varsa mp3 ü m4a ya çevir daha az yer kaplar ve ses daha kaliteli olur
  • indirdim fakat nasıl çalışıyor bilmiyorum bi anlatır mısın resimli olursa daha iyi olur
  • güzel inceleme
  • Telefona müzik yüklüyorum.
    Dinlerken kendi zil seslerini de arada bir çalıyor.
    Kulaklıkla dinlerken bu da hiç hoş olmuyor.
    Bunu engellemek için iki de bir çalma listesi oluşturmam gerekiyor.
    O zaman da her seferinde telefona yüklediğim parçayı unutmadan çalma listesine eklemem gerekiyor.
    Müzik dinlerken telefonun kendi zil seslerini çalmasını engellemenin bir yolu yok mu?
    Onları silmeye de izin vermiyor ki! Silecem...
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalok

Telefona müzik yüklüyorum.
    Dinlerken kendi zil seslerini de arada bir çalıyor.
    Kulaklıkla dinlerken bu da hiç hoş olmuyor.
    Bunu engellemek için iki de bir çalma listesi oluşturmam gerekiyor.
    O zaman da her seferinde telefona yüklediğim parçayı unutmadan çalma listesine eklemem gerekiyor.
    Müzik dinlerken telefonun kendi zil seslerini çalmasını engellemenin bir yolu yok mu?
    Onları silmeye de izin vermiyor ki! Silecem...

Telefonunda yazılımsal bir problem mevcut. SEUS ile güncelleme yapmayı denedin mi?
  • Güncel fiyat listesi (14.03.2008)

Ereyon.com: 569 YTL / 557 YTL (Havale ile)
    Genpatech.com: 592 YTL / 568 YTL (Havale ile)
    Hepsiburada.com: 624 YTL / 593 YTL (Havale ile)
  • k810 telim yuzustu dustu simdi ekrana baktıımda ekran camına alttan yapışmış bir toz oldugunu goruyorum ne yaplayım sizce?on kapak bi şekilde cıkarmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: caution

k810 telim yuzustu dustu simdi ekrana baktıımda ekran camına alttan yapışmış bir toz oldugunu goruyorum ne yaplayım sizce?on kapak bi şekilde cıkarmı?

sen çıkartamazsın servise götür
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: caution

k810 telim yuzustu dustu simdi ekrana baktıımda ekran camına alttan yapışmış bir toz oldugunu goruyorum ne yaplayım sizce?on kapak bi şekilde cıkarmı?

sen çıkartamazsın servise götür

tesekkürler farukkk sence hangi servise goturmeliyim?ve bedeli ne olur sence?
  • Beyler su anda K810 en ucuz nerde bilen varmı?
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.