Sony Ericsson lar için istediğin bir numarayı engellmeye yarayan program var mı?
@kabresığmaz. Ben resim çektikten sonra windosw live ın fotoğraf düzelticisiyle otomatik düzelt diyorum. REsim kalitesi çok daha iyi oluyor:)) Ben çok çok memnunum, verdiğim parayı fazlasıyla hak ediyor!
üstat ona bakarsan bende g600 ile çektiğim fotoları picasa ile düzeltiyorum çok süper oluyo
3.2 ana konusuna eklenen fotolarda oynama yoktur benim eklediğim hiç bir fotodada oynama yoktur @kabresığmaz. g 600 fotolarını çok iyi biliyorum k 790 k 800 k 810 modelleri ile bu telefonun çektiği fotolar kıyaslanamaz
quote:
Orjinalden alıntı: farukkk
quote:
Orjinalden alıntı: KABRESIĞMAZ
quote:
Orjinalden alıntı: metalok
Sony Ericsson lar için istediğin bir numarayı engellmeye yarayan program var mı?
@kabresığmaz. Ben resim çektikten sonra windosw live ın fotoğraf düzelticisiyle otomatik düzelt diyorum. REsim kalitesi çok daha iyi oluyor:)) Ben çok çok memnunum, verdiğim parayı fazlasıyla hak ediyor!
üstat ona bakarsan bende g600 ile çektiğim fotoları picasa ile düzeltiyorum çok süper oluyo
3.2 ana konusuna eklenen fotolarda oynama yoktur benim eklediğim hiç bir fotodada oynama yoktur @kabresığmaz. g 600 fotolarını çok iyi biliyorum k 790 k 800 k 810 modelleri ile bu telefonun çektiği fotolar kıyaslanamaz
hocam yanlış anlaşıldı.ben fotolarda oynama var demedim.arkadaş düzeltıyorum demişte ona cevap vermiştim.oynama olmadıgın biliyorum.ama kıyaslanamaz derken neyi kastediyosun? örnek verebilirmisin?
foto kalitesi k 810 k 790 k 800 modellerinin daha iyidir anlamında söyledim
zifiri karanlıkta herşey otomatik G600 ile sadece flaşlı çekilen bir resim.boyut 3.2 mp.kararı siz verin.bu arada video çözünürlüğü 640x480 ve çok kaliteli çekiyor.
@KABRESIĞMAZ aynı ortamda odayı çeksene bu kadar yakından flaşın etkisini o kadar iyi anlıyamazsın
çektiğin fotoda sigaranın rengi çok soluk ve üst tarafıyla ortasının rengi birbirinden farklı
quote:
Orjinalden alıntı: wildwolft
@KABRESIĞMAZ aynı ortamda odayı çeksene bu kadar yakından flaşın etkisini o kadar iyi anlıyamazsın
çektiğin fotoda sigaranın rengi çok soluk ve üst tarafıyla ortasının rengi birbirinden farklı
hocam oraya flaş vurdugu için oyle soluk çıkıyo çok normal.ayrıca gece zifiri karanlıkta anca bu kadar olur.
KABRESIĞMAZ
pm attım müsait zaman da görüşürüz
quote:
hocam buyur odanın içi.sıfır ışıkta gece modunda
KABRESIĞMAZ
foto konusunda son yorumun ne alalım
quote:
Orjinalden alıntı: farukkk
KABRESIĞMAZ
foto konusunda son yorumun ne alalım
hocam biraz geç oldu yazayım yorumlarımı faruk hocam kanıma girdi gittim sattım g600 ümü 790i aldım
gerçekten haklıymış tabi sizde arkadaşlar.bükemediğin bileği öpeceksin
öncelikle faruk üstada çok çok teşekkur ederım bana herşeyi anlattı.cam driver yükledik beraber
geçen sigara paketi çekmiştim g600 ile şimdide 790 ile çektım buyrun.
gerçektende fark çok ortada şimdi daha iyi anlıyorum.
bu arada telefonu 220 ytl ye aldım oda bize bi lütuf oldu
KABRESIĞMAZ hayırlı olsun doğru yolu bulmuşsun
quote:
KABRESIĞMAZ hayırlı olsun doğru yolu bulmuşsun
eyvallah üstad.ben bu kadar fark olacagını tahmin etmemiştim.çok şaşırttı beni. özellikle chip dergisinin yaptıgı testlerde en iyi kameralı telefon (biz yine de telefonlu kamera diyelim ) oldugunu okuyunca ağzım 3.5 karış açık kaldı.gerçi bu telefonu bulana kadar canım çıktı valla hiç biyerde yok.aman kıymetini bilin.sakın satayım felan demeyın bi daha zor bulursunuz
Tek yol cyber-shot
KABRESIğMAZ telefonuna acoustic font patch falan yüklersen telefonun tadından yenmez k790 /k800 /k810 MENÜ/PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC/YAZILIM /VERSİYON/HERŞEY konusunu iyice oku ve uygulamaya başla
KABRESIĞMAZ
foton güzel ilerki zamanlarda daha iyi olacak 3.2 konusuna fotolarını ekle
tekrar hayırlı olsun
faruk(üstad) bi kıyak ta bana yap be
quote:
Orjinalden alıntı: Kısa Winston
faruk(üstad) bi kıyak ta bana yap be
yaptım
pm attım konuyu daha açık sorsan daha fazla yardımcı olurdum
K810i almak istiyorum ama 3G destegi var mi?
Ve eger bir gün 3G Türkiye'ye gelirse yeterli olur mu?
quote:
Orjinalden alıntı: lupus16
K810i almak istiyorum ama 3G destegi var mi?
Ve eger bir gün 3G Türkiye'ye gelirse yeterli olur mu?
3g desteği var yeterli olup olamdığı konusunda bi fikrim yok
Arkadaşlar K790 mı K810 mu bir türlü karar veremiyorum 100ytl fark vermeye değer mi? K810 çok çekici ve zarif su damlası düğmelerine bittim söylenenlerin tersine çok kullanışlı elime aldığımda düğmelere bastığımda çok güzel yapmışlar ne çok sert, ne çok yumuşak bıçkın delikanlı gibi eril bir görüntü veriyor. Geliş gidiş K810 alacağım galiba. Büyük bir terslik çıkmazsa sonbaharda ben de SE severlerin arasına katılacağım.
quote:
Orjinalden alıntı: kurtar72
Arkadaşlar K790 mı K810 mu bir türlü karar veremiyorum 100ytl fark vermeye değer mi? K810 çok çekici ve zarif su damlası düğmelerine bittim söylenenlerin tersine çok kullanışlı elime aldığımda düğmelere bastığımda çok güzel yapmışlar ne çok sert, ne çok yumuşak bıçkın delikanlı gibi eril bir görüntü veriyor. Geliş gidiş K810 alacağım galiba. Büyük bir terslik çıkmazsa sonbaharda ben de SE severlerin arasına katılacağım.