Şimdi Ara

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi) (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
0
Favori
81.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kabresığmaz sigara paketindeki o kartal kabartmasını yazıların şişkinliği masanın cilasındaki pürüzler o ne ayrıntı o ne netlik. İnanin arkadaşlar evdeki 6MP'lik fot.makinelerinde bile bu netlik, bu renk gerçekçiliği özellikle bu konuya parmak basıyorum bırakın cep tel.lerini ortalama fot.mak. bile bu renk gerçekçiliği yok. Tek kusuru fiyatı o da olmasa tam bir gül bahçesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: kurtar72

Arkadaşlar K790 mı K810 mu bir türlü karar veremiyorum 100ytl fark vermeye değer mi? K810 çok çekici ve zarif su damlası düğmelerine bittim söylenenlerin tersine çok kullanışlı elime aldığımda düğmelere bastığımda çok güzel yapmışlar ne çok sert, ne çok yumuşak bıçkın delikanlı gibi eril bir görüntü veriyor. Geliş gidiş K810 alacağım galiba. Büyük bir terslik çıkmazsa sonbaharda ben de SE severlerin arasına katılacağım.

fiyat okadarda önemli değilse k 810 öneririm

Kardeş haklısın bence de K810. Bir de ben bu teli aldımmı en az 7-8 yıl tel. almam. Huyum kurusun bir malı aldımmı en az 5 yıl kullanırım.
    Aslında emektar 5.5 yıllık Nokia 3510i hala taş gibi sapasağlam ve pili 4-5 gün gidiyor. Ancak, konu başka

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Arkadaşlar K790 mı K810 mu bir türlü karar veremiyorum 100ytl fark vermeye değer mi? K810 çok çekici ve zarif su damlası düğmelerine bittim söylenenlerin tersine çok kullanışlı elime aldığımda düğmelere bastığımda çok güzel yapmışlar ne çok sert, ne çok yumuşak bıçkın delikanlı gibi eril bir görüntü veriyor. Geliş gidiş K810 alacağım galiba. Büyük bir terslik çıkmazsa sonbaharda ben de SE severlerin arasına katılacağım.

fiyat okadarda önemli değilse k 810 öneririm

Kardeş haklısın bence de K810. Bir de ben bu teli aldımmı en az 7-8 yıl tel. almam. Huyum kurusun bir malı aldımmı en az 5 yıl kullanırım.
    Aslında emektar 5.5 yıllık Nokia 3510i hala taş gibi sapasağlam ve pili 4-5 gün gidiyor. Ancak, konu başka

şimdiden hayırlı olsun ozaman

• quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Güncel fiyat listesi (26.04.2008)

Ereyon.com: 566 YTL / 549 YTL (Havale ile)
    Genpatech.com: 585 YTL / 561 YTL (Havale ile)
    Hepsiburada.com: 607 YTL / 577 YTL (Havale ile)

Fiyat farkı hiç fena değil

• hayırlı ola
  • sanırım forumda uçuş modunda yapılabileceklere değinilmemiş. belirtirseniz çok yardımcı olursunuz. bu moda sahip tek telefonum se w700dü. onda da sadece walkman çalışıyordu. kamera çalışmıyordu mesela. bu mod bu modelde nasıldır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kobeiso

sanırım forumda uçuş modunda yapılabileceklere değinilmemiş. belirtirseniz çok yardımcı olursunuz. bu moda sahip tek telefonum se w700dü. onda da sadece walkman çalışıyordu. kamera çalışmıyordu mesela. bu mod bu modelde nasıldır?

oyun oynayabilir müzik dinleyebilir video seyredebilir,resimlere gözatabilir kısacası nerdeyese normal modda yaptığın herşeyi yaparsın(unutmuşum kamerayıda kullanabilirsin )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malcolmx -- 15 Temmuz 2008; 19:12:33 >
  • Kerata bir 500ytl. bile olmadı. W880İ 800 ytl.'den 340'lara indi. K810İ'de tık yok canına yandımının 600'e demirledi kaldı.
  • quote:

Kerata bir 500ytl. bile olmadı. W880İ 800 ytl.'den 340'lara indi. K810İ'de tık yok canına yandımının 600'e demirledi kaldı.

carrefourlarda 499 a satıyorlar sen ne diorsun hala ben carrefourdan aldım 499'a :D
  • quote:

Kerata bir 500ytl. bile olmadı. W880İ 800 ytl.'den 340'lara indi. K810İ'de tık yok canına yandımının 600'e demirledi kaldı.

bu tür başarılı cihazların fiyatlarının düşmesi çok uzun sürebiliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: iö

quote:

carrefourlarda 499 a satıyorlar sen ne diorsun hala ben carrefourdan aldım 499'a :D

Hadi ya!.. Peki maksimum karta vade farksız taksit yapıyorlar mı? Sen İstanbuldan aldın galiba ben İzmirdeyim. Karfur burada Karşıyakada e ben de beri yakadayım iş güç uğrayamadım 2,5 aydır. Karfur yolları farz oldu o zaman en azından bir bakayım. İşin açıkçası W880i'nin bu kütleme düşüşü diğer modellere de bulaşır belki diye beklemedeyim.
  • quote:

quote:

quote:

Hadi ya!.. Peki maksimum karta vade farksız taksit yapıyorlar mı? Sen İstanbuldan aldın galiba ben İzmirdeyim. Karfur burada Karşıyakada e ben de beri yakadayım iş güç uğrayamadım 2,5 aydır. Karfur yolları farz oldu o zaman en azından bir bakayım. İşin açıkçası W880i'nin bu kütleme düşüşü diğer modellere de bulaşır belki diye beklemedeyim.

ben adana carrefourdan aldım maximuma 12taksitle(vade farksız) hala devam ediyor diye biliyorum kampanyayı sen en iyisi izmirdeki carrefourlara bi bak

• k810 kullanıcıları bir sorum var sizlere.. etraf cam driver doldu taştı her gün bir yenisi çıkıyor. sizlerin beğendiği memnun kaldığı driverlar hangileri. ben v3 de deirledim kaldım. daha iyisini bulamadım k810 için.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ben adana carrefourdan aldım maximuma 12taksitle(vade farksız) hala devam ediyor diye biliyorum kampanyayı sen en iyisi izmirdeki carrefourlara bi bak

Arkadaşım dediğin doğruymuş aşağıdaki adres bağlantısında inceleyebilirsiniz 04 Ağustos 2008 tarihine kadar tüm Karfurlarda 489 ytl. hem de aynı fiyatı 12 aya bölüyorlar 40.75 X 12 = 489 ytl. İnternetteki en ucuz fiyat ise 550ytl. o da bir, iki sitede diğerleri anlaşmış gibi 600ytl.'ye satıyorlar. Sözün özü gerçekten iyi fiyat piyasa bu fiyata 6-7 aydan önce vermez gibi.

http://www.carrefour.com.tr/urunler.asp?Cat=37&SubCat=85

• quote:

Orjinalden alıntı: muribbi

k810 kullanıcıları bir sorum var sizlere.. etraf cam driver doldu taştı her gün bir yenisi çıkıyor. sizlerin beğendiği memnun kaldığı driverlar hangileri. ben v3 de deirledim kaldım. daha iyisini bulamadım k810 için.
    2smoke arkadaşın yaptığı süpercam en iyisi diyebilirim onu deneyebilirsin
  • Arkadaşlar bir sitede SE K810i kullanıcısı ''SE K810i kullanıyorum mesajlar bölümünde 'arkadaşlarım' diye bir bölüm var bu bölüm acaba msn gibi birşey mi kullanıcı adı parola falan istiyor bilgilendirirseniz sevinirim yorumlarınızı beklerim şimdiden teşekkürler'' demiş. Bileniniz varsa aydınlatsın lütfen.

--------------------------------------------------------------------------------
  • quote:

Arkadaşlar bir sitede SE K810i kullanıcısı ''SE K810i kullanıyorum mesajlar bölümünde 'arkadaşlarım' diye bir bölüm var bu bölüm acaba msn gibi birşey mi kullanıcı adı parola falan istiyor bilgilendirirseniz sevinirim yorumlarınızı beklerim şimdiden teşekkürler'' demiş. Bileniniz varsa aydınlatsın lütfen.

--------------------------------------------------------------------------------

evet evet bende öğrenmek istiyorum
  • CarrefourSA daki fiyat şuana kadar gördüğüm en uygun fiyat. Acaba bu CarrefourSA daki K810i kaç yıl garantili ve yanında hafıza kartı veriliyor mu?
     **K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi)

http://www.carrefour.com.tr/urunler.asp?Cat=37&SubCat=85

• 2 yıl garanti(zaten vermek zorundalar)-ayrıca benimkinin içinden 256 mb çıktı ama hepsinde varmıdır bilemem
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.