65 den k810 geçeni gördümde k810 dan 65 e geçeni hiç görmedim.stero kulaklık takılabiliyor şuanda kullanıyorum
Selam arkadaşlar ben yeni bir telefon alacagım yanlız model olarak kararsız kaldım. k850'de gözüm var ama fiyatı biraz tuzlu geldi k810 düşünüyorum veya k790 şimdi yaz dönemindeyiz ve yaz sonuna dogur fiyatlarda düşüş olmasını umarak beklemeyi planlıyorum bir iki ay daha
yanlız bu c702 falan ne zaman gelir ve fiyatları ne olur bu modeller geldiginde k810 da veya diger modellerde ciddi bir düşüş olurmu yani 2 ay beklemekle sadece 20 30 lira fark edecekse anlamsız olur benim için ama mesela şu c702 uygun bir fiyata gelirse onuda dşünürüm.
şimdi telefon piyasasını dikkatli takip eden ve azçok se'nin politikalarını bilen arkadaşlara bir sorum var.
Yeni çıkacak ürünlerin durumunu, doların seyrini, siyaseti, hava durumunu, birinci köprüdeki trafigi hepsini göz önüne alarak bu ürünlerin fiyatında düşüş bekliyormusunuz yoksa gidip alayımmı bi k810 ne dersiniz
quote:
Orjinalden alıntı: adgzl
Selam arkadaşlar ben yeni bir telefon alacagım yanlız model olarak kararsız kaldım. k850'de gözüm var ama fiyatı biraz tuzlu geldi k810 düşünüyorum veya k790 şimdi yaz dönemindeyiz ve yaz sonuna dogur fiyatlarda düşüş olmasını umarak beklemeyi planlıyorum bir iki ay daha
yanlız bu c702 falan ne zaman gelir ve fiyatları ne olur bu modeller geldiginde k810 da veya diger modellerde ciddi bir düşüş olurmu yani 2 ay beklemekle sadece 20 30 lira fark edecekse anlamsız olur benim için ama mesela şu c702 uygun bir fiyata gelirse onuda dşünürüm.
şimdi telefon piyasasını dikkatli takip eden ve azçok se'nin politikalarını bilen arkadaşlara bir sorum var.
Yeni çıkacak ürünlerin durumunu, doların seyrini, siyaseti, hava durumunu, birinci köprüdeki trafigi hepsini göz önüne alarak bu ürünlerin fiyatında düşüş bekliyormusunuz yoksa gidip alayımmı bi k810 ne dersiniz
c702 ve c902 çıkınca birmiktar düşüş olacaktır. SE modellerinde bu arlar çokda fazla bi düşüş olacağını zannetmiyorum.ben telefonu alalı yaklaşık 1 sene oldu bluetooth kulaklık hediyeli 650 ytl ye almıştım şimdi aldığım yerde bluetooth kulaklıksız 569 YTL ye satılıyor
quote:
Orjinalden alıntı: wildwolft
c702 ve c902 çıkınca birmiktar düşüş olacaktır. SE modellerinde bu arlar çokda fazla bi düşüş olacağını zannetmiyorum.ben telefonu alalı yaklaşık 1 sene oldu bluetooth kulaklık hediyeli 650 ytl ye almıştım şimdi aldığım yerde bluetooth kulaklıksız 569 YTL ye satılıyor
teşekkür ederim.
ya bu c702 nin fiyatı k810 veya k850'ye göre yüksek olurmu elimde param var ama çıkçası 100 200 far vereceksem c702 tercih edebilirim toza ve suya dayanıklı olması bana çekici geldi net bir satış tarihi hiç bir yerde yok ama ebayda 350 $civarı görünüyor burda 700$ olur diyebilirmiyiz yoksa abartmışmı olurum yada düşükmü kalır.
eger o fiyatlara gelirse zaten k850'ninde düşme ihtimali var ama artık k810'a iyice odaklandım düşündügüm fiyat olarak ve özellik olarak en uygunu artık bir telefona 600 ytl'den fazla vermek istemiyorum çünkü hiç bir telefon o parayı hak etmiyo diye düşünüyorum
quote:
teşekkür ederim.
ya bu c702 nin fiyatı k810 veya k850'ye göre yüksek olurmu elimde param var ama çıkçası 100 200 far vereceksem c702 tercih edebilirim toza ve suya dayanıklı olması bana çekici geldi net bir satış tarihi hiç bir yerde yok ama ebayda 350 $civarı görünüyor burda 700$ olur diyebilirmiyiz yoksa abartmışmı olurum yada düşükmü kalır.
eger o fiyatlara gelirse zaten k850'ninde düşme ihtimali var ama artık k810'a iyice odaklandım düşündügüm fiyat olarak ve özellik olarak en uygunu artık bir telefona 600 ytl'den fazla vermek istemiyorum çünkü hiç bir telefon o parayı hak etmiyo diye düşünüyorum
bence k810 ile k850 arasında bi fiyatta olur.c702 foto konusunda k790-800-810 a göre biraz daha iyi ama telefonda Xenon flaşın olmaması çok kötü olmuş
tşkkrler farukkk ve wildwolft
umarım sorularımla sizi sıkmamışımdır
en yakın zamanda konuya dahil olucam bende k810i alarak
quote:
Orjinalden alıntı: musty578
rica ederim
quote:
ne demek arkadaşım bizde seni aramıza bekleriz
k810'u uzun zamandır kullanan arkadaşlara bir sorum var tuş takımında soyulma falan oldumu malum w810 kullanıcısı olarak navigasyon tuşunun başına gelenleri biliyorum k810 tuşlarına bakılırsa tuş takımı w810'un navigasyon tuşlarının kaplamasına benziyor soyulma oldumu en az 6 ay ile 1 yıl arasıda kullanan arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz okudugum sayflarda böyle bir sorun yazılmamış ama yinede sorayım dedim. şimdiden teşekkürler
quote:
k810'u uzun zamandır kullanan arkadaşlara bir sorum var tuş takımında soyulma falan oldumu malum w810 kullanıcısı olarak navigasyon tuşunun başına gelenleri biliyorum k810 tuşlarına bakılırsa tuş takımı w810'un navigasyon tuşlarının kaplamasına benziyor soyulma oldumu en az 6 ay ile 1 yıl arasıda kullanan arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz okudugum sayflarda böyle bir sorun yazılmamış ama yinede sorayım dedim. şimdiden teşekkürler
8 aydır kullanıyorum tuşlarda soyulma problemi yok
quote:
Bende olacam inş.Bende farukkk arkadaşıma yardımları için teşekkür ederim..o gerçek bir Sony ci
quote:
Orjinalden alıntı: __VaSsiLi__
quote:
Bende olacam inş.Bende farukkk arkadaşıma yardımları için teşekkür ederim..o gerçek bir Sony ci
rica ederim arkadaşım
en yakın zamanda aramıza bekleriz
quote:
benimde tam 1 yıl oldu nokta kadar bi yerde soyulma yok
farukkk ve wildwolft teşekkürler cevaplarınız için
bu gün sadece internetten değil birde canlı canlı magazalarda bakayım dedim 489 liraya bir tane buldum ikinci el falan değil sıfır yanlız teşhir ürünü söyle dıştan baktım çizigi falan yok sadece herkezin şikayet ettiği gibi parmak izleri ile dolu tuş takımının üzeri ekrandaki jelatin duruyor ama çıkartılıp takıldığı belli tabi.(kullanılmış olma ihtimali yok bu arada) onuda hafif kaldırıp baktım altında çizik yok yani sorunsuz gibi tek dert kutu içeriginde olacak oda sanırım sadece bellek kartı olmayacak ne dersiniz başka yerlerde en az 580 ytl ile 630'a kadar çıkıyor acaba bu bahsettiğim telefonu alsammı 100 lira kar edicem diye 500 lira zarar etmeyeyim şimdi sonuçda buda garantili faturası benim adıma olacak tek farkı kutusunun dışında olması. karar veremedim almadım bu gün nasipse yarın da olur ertesi günde dedim yine bana kalır değilse kalmaz zaten
şimdi arkadaşlar sizce alayımmı kutu içerigini çok dert etmiyorum ev se dolu oldugu için şarj cihazları kablolar kart adaptörleri hepsi var bende sadece sarj cihazını verseler kalan paraya birde 2 gb kart alırım üstünede para artar hemde 512 mb yerine 2 gb olur memory böyle bir hesap çıkardım ama yinede tereddüte düştüm siz olsanız alırmıydınız. zaten telefonu kendimede almıyorum o yüzden hem en ucuz hemde en iyisini arayınca dert oluyo
Bu ürünü almak isteyip Carefur 'da indirimin bittiğini düşünenlere müjde.Bugün cihazı alma ziyadesi ile gitmiş bulundum.Chizın fiyatının 489 ytl olduğunu öğrendim.512 mb hafıza kartı içinde veriliyor.Fakat garantisi Telpa. Telpa diye vazgeçip dışarı çıktım Turkcell ' satış noktasında elemandan öğrendiğime göre KvK ile Sony Ericson sözleşmesi fes edilmiş 6 ay önce filan artık telpa veriyormuş.
Ben de bunu duyunca gidip alma kararı aldım sonuçta garantisi var (abimde bu konularda usta her şekilde istediği yaptırır ).Geri döndük cihazı alacağımızı bildirdik fatura yazılacak , adam bir yeri aradı Mavisinin kalmayıp Altın renginin kaldığı söyledi Bela okuyacaktım tam orda ama neyse dedik artık. Bu söylediğim İzmir-Çiğli Carefur da olmuştur.Eğer bu rengi beğenen varsa gidip hemen alsın (512 mb kartı isteyin kesinlikle zaten içinde ama tekrar tekrar söyleğin çünküelemanların hepsi dengesiz bknz:aşağı satır)
Fakat arkadaşlar ilk önce telefonu istedik adam verdi inceledik.Tuşlarıçok küçük filan diye endişelendim ama sonra düşündüm zaten olması gerekende bu SE 'ler yavaş yavaş tuşlar ufalıyor .Ordaki adam sorduk hafıza kartı veriliyor mu diye.Açıp baktı 512 mb çıktı ve evet dedi.Garantisini sorduk.Her üç yerde var dedi.KvK, Başarı ,Telpa.Bende çok sevinmiştim.Fakat tuşların gözüme küçük görünmesi beni endişelendir bir tur atalım sonra yine bakalım dedim sonra telpa dendi son gidişimde de renk yokru .Güliyim mi ağlayım mı elemanları mı lanetlesem bilemedim.
Ama şunu öğrendim umarım bu rengi severler vardır.Çünkü kampanya süreli değil stoklara bağlıymış.Ordaki elemandan aldık bu bilgiyi.Zaten normal indirimsiz fiyatıda 529 ytl yani normalden ve net siteleirnden ucuz. Eğer gold rengini beğenen varsa İzmirde hemen gidin stok bitmeden.489 'dan telefonunuza kavuşun fakat size mantıksız gelsede aynı soruyo farklı elemanlara defalarca sorun
Bu arada yine bir şey öğrendim beğenmeyince geri iade süresi vardı (7 gün).Ordaki elemana sorduk yasa çıktığı ve artık kalktığını öğrendik.
Benimkinin 6 ayda bütün tuşlarının kenarları soyuldu ve parlaklık gitti. Garantiye girer mi?
aldım en sonunda k810i cyber shot ailesindenim artık
telefondan izlenimlerim dış sesi kısık kulaklık sesi muhteşem crative ep630 ile denedim
camera gece çekimi olan üstü.. ama hızlı görüntü çekiminde iyi değil
2 sorum var telefonla ilgili. ben 2. el aldım çok temiz alet
faturası yok bi sorun olurmu telefoncudan aldım kartın arkasına yazdı sadece
garanti merkezi eko gurup bu firma ile sorun yaşayan varmı ben aletin garanti süresine bakabilirmiyim netten
hafıza kartına format atmak istiyorum telefondan menüde bulamadım nerde acaba
quote:
aldım en sonunda k810i cyber shot ailesindenim artık
telefondan izlenimlerim dış sesi kısık kulaklık sesi muhteşem crative ep630 ile denedim
camera gece çekimi olan üstü.. ama hızlı görüntü çekiminde iyi değil
2 sorum var telefonla ilgili. ben 2. el aldım çok temiz alet
faturası yok bi sorun olurmu telefoncudan aldım kartın arkasına yazdı sadece
garanti merkezi eko gurup bu firma ile sorun yaşayan varmı ben aletin garanti süresine bakabilirmiyim netten
hafıza kartına format atmak istiyorum telefondan menüde bulamadım nerde acaba
öncelikle hayırlı olsun
faturası olsa iyi olurdu ama aldığın yer güvenilirse pek bi sorun olmaz. hafıza kartına formatı dosya yöneticisinde seçeneklere gir hafıza kartını biçimlendir de. ses içinde telefona acoustic at sesi düzelir.
ya arkadaşlar şimdi 18 sayfa yazı var neyinin iyi neyinin kötü olduğunu anlamadım.Tamam foto iyi ses iyi peki şu gıcırdama meselesi benim içime dert oldu fazla gıcırdıyo mu?