Şimdi Ara

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi) (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
0
Favori
81.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeş ( Musty578 ) hayırlı olsun. Ancak o kadar dedik, yazdık fatura malın sahiplik belgesidir diye ah, ah şu haramzadeleri beslemeyin diye. Neden fatura gösteremedi çünkü yasal yoldan kaynağını araştırmadan aldı da ondan ama sen nasıl aldın onu anlamadım. Umarım başın ağrımaz. Yeni alacaklara çok önemli uyarı faturasız aldığınız mal yasal olarak sizin değildir ona göre...... Faturanızı saklayın satarken de işinize yarar en azından hırsız muamelesi görmemiş olursunuz:-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtar72 -- 12 Ağustos 2008; 22:11:27 >
  • arkadaşlar büyük bir ihtimalle bende k810i ci olacam yakında
  • quote:

Orjinalden alıntı: btrlp92

arkadaşlar büyük bir ihtimalle bende k810i ci olacam yakında

aramıza bekliyoruz arkadaşım
  • Helal Olsun . Bu Sene Alıcam İnş. ;) . Resimlerde On Numara . Tabii 5 Mpixel Kamera Olursa Öyle :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxantihackersxx

Helal Olsun . Bu Sene Alıcam İnş. ;) . Resimlerde On Numara . Tabii 5 Mpixel Kamera Olursa Öyle :D

Hadi hayırlısı kardeşim bekliyoruz almanı..
    Bu arada tel 5mp değil 3.2 mp ama var sen 5.mp bil :) çünkü çektiği fotolar 5 mp dende yukarı N95 den iyi olduğu farukkk arkadaşımızca ispatlandı
  • yaw arkadaşlar bu cihazın kutusundan çıkan kulaklık nasıl?
    w serisinde bulunan kulak içi mi yoksa k 750 deki gibi mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasinnn

yaw arkadaşlar bu cihazın kutusundan çıkan kulaklık nasıl?
    w serisinde bulunan kulak içi mi yoksa k 750 deki gibi mi?

HPM-62 çıkıyor k750 ninki gibi
  • arkadaşlar fiyatlar ne alemde bilen var mı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KABRESIĞMAZ

arkadaşlar fiyatlar ne alemde bilen var mı acaba?

599 ytl

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=16001&productId=telceperick810i
  • peki çekilen resimlerin köşesine görüntünün alındığı tarihi de mi atmıyo?
    k 850 ile k 810 arasında kaldım da.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanky

quote:

599 ytl

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=16001&productId=telceperick810i

çok pahalı bee

• quote:

Orjinalden alıntı: yasinnn

peki çekilen resimlerin köşesine görüntünün alındığı tarihi de mi atmıyo?
    k 850 ile k 810 arasında kaldım da.

fotoğrafa çektiği tarihi ve saati atıyor
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: serkanky

quote:

599 ytl

çok pahalı bee

internette neredeyse hiç düşmemiş hepsiburada 569 ereyonda 605 ytl n73 ün fiyatı ise 400-500 arasında . geçen sene telefonu aldığım zaman n73 100 ytl daha fazlaydı

• wildwolft

bu telefonların başarısında se da haberdar onun için fiyatları düşürmüyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

wildwolft

bu telefonların başarısında se da haberdar onun için fiyatları düşürmüyorlar

Evet hocam Fiyatların düşmemesi benimde dikkatimi çekti..Nokiada teller patır patır fiyat kaybederken Se de öyle değil..Forever SE
  • Arkadaşlar telefonu anneme aldım.Hemde çok ucuz bir fiyata.Sadece 300 ytl ye.Electro World mağzasında indirime girmiş.İlgilenenlere duyrulur.
    Telefonun kamerası süper.
    Sesi biraz kısık geldi ama akustikle daha gider gibi.
    Kısık olmasına rağmen sesi çok kaliteli.
    Kulaklığı oldukça iyi bence.Kendi telefonum olan K750İ ile kullanıyorum.Basslar temiz geliyor.
    İşlemcisi çok hızlı.Resimler arası geçişte hiç bekletme sorunu yaşamıyorum.
    Kutudan 512MB Sandisk hafıza kartı çıktı.Kendi hafızasıda oldukça yüksek tam 80MB :D

Diyeceklerim bukadar.Kesinlikle bu kampanyayı kaçırmayın.Süper fiyat.
  • bu telefonu alıp @farukkk üstadımın paylaşımları ile telefonu bi güzel modladım.. sesi o kadar güzel oldu ki sanki z5500 ama istemeyerek babama verdim.. şimdi bi tane daha arıyorum...
  • arkadaşlar ben uzun zamandır k810 u kullanıyorum ve çok memnunum. fakat son zamnlarda bi sorunla karşılaştım. anlatayım bilen varsa yardımcı olsun lütfen.
    bazen konuşmak için kulağıma yaklaştırdığımda ses gelmediği oluyor, bende hoparlörü açıp konuşuyorum. bu her zaman değil bazen oluyor. bir de sabit telefonlarla görüşme yaparken kendi sesim bana tekrar gelerek yankı yapıyor, bu da sadece sabit numaralarda oluyor. yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.... iyi günler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fmc34

arkadaşlar ben uzun zamandır k810 u kullanıyorum ve çok memnunum. fakat son zamnlarda bi sorunla karşılaştım. anlatayım bilen varsa yardımcı olsun lütfen.
    bazen konuşmak için kulağıma yaklaştırdığımda ses gelmediği oluyor, bende hoparlörü açıp konuşuyorum. bu her zaman değil bazen oluyor. bir de sabit telefonlarla görüşme yaparken kendi sesim bana tekrar gelerek yankı yapıyor, bu da sadece sabit numaralarda oluyor. yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.... iyi günler...

arkadaşım mzamdaki k 790 k 810 konumdan yazılım yükleme bölümünden yazılım yükle sorunun düzelir düzelmezse sorun donanımsaldır servise vermen gerekecek

muratkaan123,serdaraltay

hayırlı olsun arkadaşlar

• teşekkür ederim cevabın için. iyi günler.

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: fmc34

arkadaşlar ben uzun zamandır k810 u kullanıyorum ve çok memnunum. fakat son zamnlarda bi sorunla karşılaştım. anlatayım bilen varsa yardımcı olsun lütfen.

arkadaşım mzamdaki k 790 k 810 konumdan yazılım yükleme bölümünden yazılım yükle sorunun düzelir düzelmezse sorun donanımsaldır servise vermen gerekecek

muratkaan123,serdaraltay

hayırlı olsun arkadaşlar

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.