Şimdi Ara

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi) (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
0
Favori
81.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: fmc34

teşekkür ederim cevabın için. iyi günler.

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: fmc34

arkadaşlar ben uzun zamandır k810 u kullanıyorum ve çok memnunum. fakat son zamnlarda bi sorunla karşılaştım. anlatayım bilen varsa yardımcı olsun lütfen.
    bazen konuşmak için kulağıma yaklaştırdığımda ses gelmediği oluyor, bende hoparlörü açıp konuşuyorum. bu her zaman değil bazen oluyor. bir de sabit telefonlarla görüşme yaparken kendi sesim bana tekrar gelerek yankı yapıyor, bu da sadece sabit numaralarda oluyor. yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.... iyi günler...

arkadaşım mzamdaki k 790 k 810 konumdan yazılım yükleme bölümünden yazılım yükle sorunun düzelir düzelmezse sorun donanımsaldır servise vermen gerekecek

muratkaan123,serdaraltay

hayırlı olsun arkadaşlar

Rica ederim arkadaşım.

• arkadaşım öncelikle telefon hayırlı olsun.ama incelemende k810'i nin k790'iden bazı yönlerinin daha üstün olduğunu söylemişsin.. ben ikisi arasında kaldım hangisini önerirsin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PoLLBuLL

arkadaşım öncelikle telefon hayırlı olsun.ama incelemende k810'i nin k790'iden bazı yönlerinin daha üstün olduğunu söylemişsin.. ben ikisi arasında kaldım hangisini önerirsin?

özellik olarak k 810 modeli 3 g ile k 790 dan üstün ama bir pay çok küçük farkla kıl payı k 790 k 810 dan daha iyi çekiyor

dış seste k 790 k 810 dan daha iyi diyebilirim kulaklıkta aynı

şekil önemli ise k 810 önemli değilse k 790 öneririm

• quote:

Orjinalden alıntı: PoLLBuLL

arkadaşım öncelikle telefon hayırlı olsun.ama incelemende k810'i nin k790'iden bazı yönlerinin daha üstün olduğunu söylemişsin.. ben ikisi arasında kaldım hangisini önerirsin?

İkiside güzel,ikiz kardeşler fiziki olmasada özellik olarak öyleler,Bence ikisinide eline al hangisi hoşuna giderse onu al

• ya ben bu hafta ya k790i yada 810i alıcam ama k810i sırf lens kapagı yüzünden 1 adım önde. ama 790 daha iyi resim cekio diyosunuz amma kararsız kaldım. faruk abi bişey sorucam bu fark sizin verdiginiz cam driverlar yükledikten sonrada devam ediyomu yoksa orjinal driverdamı sadece fark ??
  • bende k810 almayı düşünüyorum.
    izmirde yaşıyorum ve siyah olanını 530 YTL - nakit; 540 YTL - 6 ay vadeli bulabildim.
    Daha uyguna bulabilir miyim yoksa buradan alayım mı? ne dersiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: rakı buzu

ya ben bu hafta ya k790i yada 810i alıcam ama k810i sırf lens kapagı yüzünden 1 adım önde. ama 790 daha iyi resim cekio diyosunuz amma kararsız kaldım. faruk abi bişey sorucam bu fark sizin verdiginiz cam driverlar yükledikten sonrada devam ediyomu yoksa orjinal driverdamı sadece fark ??

para olarak müsaitsen k810 al. fotoda k790 noise konusunda biraz daha iyi buna karşılık k810 renk doygunluğunda daha iyi ama bunlar çok çok az farklar var kurcalamaya değmez
  • wildwolft teşekkürler cvbın icin :) k550i den kurtulmak istiyorum yeter ki :) cyber-shot etiketli aslında 790 ile 810 arasında daglar kadar fark olan sadece cyber-shotum var demek icin fakat cyber-shot kalitesinden uzak bi telefon param var ya biriktirdim tamam 810 alıorum o zaman holey :) haftaya bu topicteyim artık :D

yasinnn bu arada bu fiyatı nereden aldın acaba bende bi araştırayım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rakı buzu -- 20 Ağustos 2008; 10:06:25 >
  • Arkadaşlar ben, bazı sitelerde sırtı kırmızı K810i gördüm. SE resmi sitesinde Soylu Gökçe (Noble Blue) ve Altın Fildişi (Golden Ivory)
    olarak iki renk seçeneği sunuyor. Acaba bu al yazmalım çakma olmasın ne dersiniz çevrenizde kırmızı renkli olanını gören var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kurtar72

Arkadaşlar ben, bazı sitelerde sırtı kırmızı K810i gördüm. SE resmi sitesinde Soylu Gökçe (Noble Blue) ve Altın Fildişi (Golden Ivory)
    olarak iki renk seçeneği sunuyor. Acaba bu al yazmalım çakma olmasın ne dersiniz çevrenizde kırmızı renkli olanını gören var mı?

altın renğini gördüm ama kırmızı olanını görmedim
  • quote:

Arkadaşlar bu site güvenilir mi?

http://www.adresimegelsin.com/pinfo.asp?pid=15510&ref=akakce&v=1.73.4

güvenirliğini bilmiyorum ama fiyatı bana çok uygun geldi
  • quote:

Arkadaşlar bu site güvenilir mi?

http://www.adresimegelsin.com/pinfo.asp?pid=15510&ref=akakce&v=1.73.4

ilk defa duydum şimdide açılmıyor link ggogledende arattım sorun

var herhalde sitede böyle yerlerden alışveriş yapmamanızı öneririm

• Arkadaşlar k810i almayı düşünüyorum ben de , ama telefonun hoparlör sesi ve kulaklık sesi nasıl acaba(akustikle iyileştirilmiş halde iken) , bi bilgilendirebilir misiniz.3 ay öncesine kadar w810i kullanıyordum ondan canavar gibi ses çıkıyordu yaptıgım akustik ayarlarıyla.Peki k810i de nasıl bu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dark_Lord_

Arkadaşlar k810i almayı düşünüyorum ben de , ama telefonun hoparlör sesi ve kulaklık sesi nasıl acaba(akustikle iyileştirilmiş halde iken) , bi bilgilendirebilir misiniz.3 ay öncesine kadar w810i kullanıyordum ondan canavar gibi ses çıkıyordu yaptıgım akustik ayarlarıyla.Peki k810i de nasıl bu ?

w810 a göre söyleyeyim hoparlörde daha kısık kulaklıkta daha iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratkaan123

Arkadaşlar telefonu anneme aldım.Hemde çok ucuz bir fiyata.Sadece 300 ytl ye.Electro World mağzasında indirime girmiş.İlgilenenlere duyrulur.
    Telefonun kamerası süper.
    Sesi biraz kısık geldi ama akustikle daha gider gibi.
    Kısık olmasına rağmen sesi çok kaliteli.
    Kulaklığı oldukça iyi bence.Kendi telefonum olan K750İ ile kullanıyorum.Basslar temiz geliyor.
    İşlemcisi çok hızlı.Resimler arası geçişte hiç bekletme sorunu yaşamıyorum.
    Kutudan 512MB Sandisk hafıza kartı çıktı.Kendi hafızasıda oldukça yüksek tam 80MB :D

Diyeceklerim bukadar.Kesinlikle bu kampanyayı kaçırmayın.Süper fiyat.

indirim bittimi acaba?
  • 300 ytl nasıl oluyor yahu , telefonun 2.elleri 300 ytl civarında.Sıfırını nasıl 300 e aldın ? 300den hala satılıyorsa 5-6 tane alırım.
    Bana pek dogru gibi gelmedi ama ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dark_Lord_

300 ytl nasıl oluyor yahu , telefonun 2.elleri 300 ytl civarında.Sıfırını nasıl 300 e aldın ? 300den hala satılıyorsa 5-6 tane alırım.
    Bana pek dogru gibi gelmedi ama ?

BENDE ANLAMIYORUM BUGÜN TELEFONCUDA İŞİM VARDI DEDİM TELEFONUN FİYATINI ÖĞRENEYİM 573 YTL DEDİ
  • Burda (Kıbrıs'ta) 400 YTL 2 yıl garanti
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.