Şimdi Ara

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi) (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
0
Favori
81.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: farukkk

Mert imzamdaki k 790 konusundan cam driver yüklemeni tavsiye ederim kullanım klavuzu mevcut.daha yenisin alışman lazım.3.2 foto paylaşım konusunda örnek fotoları mevcut bakabilirsin.konumu iyice oku anla öyle basla işlemlere.

Faruk üstat

hangi driver yükleyeceğim o kadar çok patch varki.en güncel olanı hangisi bana direk link verebilir misin
  • ilk sayfada 2 adet cam driver var 2 sinide deneyebilir yükleyebilirsin sayfa sürekli güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 29 Eylül 2008; 9:58:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

ilk sayfada 2 adet cam driver var 2 sinide deneyebilir yükleyebilirsin sayfa sürekli güncel

tamam ben Ultimate Withan Camera Driver v3.1 yükleyeyim.
  • bende driver deniycem 6.2 yi denedim ama siz hangisini tavsiye edersiniz?Ben en iyi performansı alabileceğim bir driver istiyorum.Hem uzak çekimlerde hem makro çekimlerde en iyi performansı almak istiyorum.
  • Resimde kırmızı ile belirttiğim yerlerde kararma oldu.sizlerdede oldu mu?Telefonum lacivert k810i.resimdekinin aynısı...

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi)
  • efege

bende öyle bir kararma olmadı 1 senedir kulanıyorum
  • bende niye oldu ya:/
  • belki kararmaya programlıdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: efege

Resimde kırmızı ile belirttiğim yerlerde kararma oldu.sizlerdede oldu mu?Telefonum lacivert k810i.resimdekinin aynısı...

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi)

• Bugün Ankara'dan Avea bayiisinden 349 Ytl'ye alarak Cyber-Shot kervanına katılmış bulunmaktayım.. İlk iş olarak cam driver atmak olacak. Yarın okula geçince...
  • Güle güle kullanın
  • arkadaşlar merhaba,
    bende k810i aldım
    bu telefona sony maksimum 2 gb kart takılabilir demiş.
    acaba yazılımla filan arttırıldı mı bu ?
  • Peki arkadaşlar bu site nasıl güvenli mi ? Geçenlerde eposta yolladım ama daha bir cevap vermediler.
    Fiyatı: 328,06 YTL gözüküyor.

http://www.hemdebufiyata.com.tr/ShowProduct.aspx?ID=56265&ref=akakce&v=1.23

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsfresh -- 18 Ekim 2008; 11:30:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: itsfresh

Peki arkadaşlar bu site nasıl güvenli mi ? Geçenlerde eposta yolladım ama daha bir cevap vermediler.
    Fiyatı: 328,06 YTL gözüküyor.

http://www.hemdebufiyata.com.tr/ShowProduct.aspx?ID=56265&ref=akakce&v=1.23

Bilmiyorum cevap bu saatten sonra işine yarar mı ama bu siteyi internette kimse önermiyor.En çok sorun çıkaran sitelerdenmiş.(Not duyduklarımı yazdım :))
    Bence Ereyon'dan için rahat bir şekilde al 30-40 lira fazla verip.

• quote:

Orjinalden alıntı: trattataa

arkadaşlar merhaba,
    bende k810i aldım
    bu telefona sony maksimum 2 gb kart takılabilir demiş.
    acaba yazılımla filan arttırıldı mı bu ?

Ben 4gb kullanıyorum. Gayet sorunsuz çalışıyor.
  • Arkadaşlar K810i yi ereyon dışında netten veya mağazadan daha ucuza bulabileceğimiz bir yer veya kampanya var mı? (istanbul)
    K750i yerine çok masraf yapmadan daha kaliteli fotoğraf çekebilmek için düşünüyorum.
  • Bu akşam k850i telefon almak için işimi erken bitirip mecidiyeköy'ü dolaşayım dedim. İlk Teknosa'ya uğrayıp c702'ye son bir kez incelemek istedim, SE utanmasa tuşları saç teli kalınlığında yapacak, Benim çalınan zavallı Nokia6233 kadifemsi tuşlarından sonra alışmam imkansız.

Neyse konu o değil koskoca Teknosa c702 telefonu vitrine koymuş üzerinede Nakit tek çekim 699ytl yapıştırmış. Görevliyi çağırıp web adreslerinde bu telefonun 640 küsürlarda satıldığını söylediğimde ''web sitemizden alın o zaman'' gibi enteresan bir cvp verdi. Sonra gitti geldi size 649 ytl den bırakabiliriz dedi bende zaten alıcı olmadığım mağazadan gıcık kapıp direk çıktım.

Koskoca mecidiyeköyde k850 satan kimseyi bulamazken profilonun içinde DARTY de 600ytl'ye nihayet buldum. O kadar istekli ve kararlı gitmişken tuşları resmen diken gibi geldi bana, Bir de yaw telefona bakıyosun bakıyosun 600ytl etmem diye bağırıyor sana,

Birden gözüme k810 ilişti kaç para diye sordum arakdaş elimizde son kalan k810 dedi ve 347ytl deyince kredi kartımı çıkarmamla mağazadan çıkmam 1-2 saniyemi aldı.

Neyse çok uzattık kısaca beyler hiç aklımda yokken K810i sahibi oluverdim aradan 3 saat geçti hala iyikide olmuşum diyorum:)

• quote:

Orjinalden alıntı: xeon82

Arkadaşlar K810i yi ereyon dışında netten veya mağazadan daha ucuza bulabileceğimiz bir yer veya kampanya var mı? (istanbul)
    K750i yerine çok masraf yapmadan daha kaliteli fotoğraf çekebilmek için düşünüyorum.

Valla ben bu akşam Mecidiyeköy Darty den 347 ytl ye aldım. Diğer Darty'lerde vardır elbet ama Mecidiyeköye gitme sonuncusunu bana sattılar:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ormancı7

Bu akşam k850i telefon almak için işimi erken bitirip mecidiyeköy'ü dolaşayım dedim. İlk Teknosa'ya uğrayıp c702'ye son bir kez incelemek istedim, SE utanmasa tuşları saç teli kalınlığında yapacak, Benim çalınan zavallı Nokia6233 kadifemsi tuşlarından sonra alışmam imkansız.

Neyse konu o değil koskoca Teknosa c702 telefonu vitrine koymuş üzerinede Nakit tek çekim 699ytl yapıştırmış. Görevliyi çağırıp web adreslerinde bu telefonun 640 küsürlarda satıldığını söylediğimde ''web sitemizden alın o zaman'' gibi enteresan bir cvp verdi. Sonra gitti geldi size 649 ytl den bırakabiliriz dedi bende zaten alıcı olmadığım mağazadan gıcık kapıp direk çıktım.

Koskoca mecidiyeköyde k850 satan kimseyi bulamazken profilonun içinde DARTY de 600ytl'ye nihayet buldum. O kadar istekli ve kararlı gitmişken tuşları resmen diken gibi geldi bana, Bir de yaw telefona bakıyosun bakıyosun 600ytl etmem diye bağırıyor sana,

Birden gözüme k810 ilişti kaç para diye sordum arakdaş elimizde son kalan k810 dedi ve 347ytl deyince kredi kartımı çıkarmamla mağazadan çıkmam 1-2 saniyemi aldı.

Neyse çok uzattık kısaca beyler hiç aklımda yokken K810i sahibi oluverdim aradan 3 saat geçti hala iyikide olmuşum diyorum:)

hayırlı olsun

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.