Şimdi Ara

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi) (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
0
Favori
81.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aranıza yeni bir K810i kullanıcı daha eklendi o da benim telefon çok şık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kogan

Aranıza yeni bir K810i kullanıcı daha eklendi o da benim telefon çok şık

sizede hayırlı olsun
  • Arkadaşlar telefona Opera yükledim lakin çalışmıyor neden ola ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ormancı7

Arkadaşlar telefona Opera yükledim lakin çalışmıyor neden ola ki?

gprs ayarlarını kontrol et k 810 opera sorunsuz çalışır opera ayarlarındanda bağlantıyı socket seçmen gerekiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

gprs ayarlarını kontrol et k 810 opera sorunsuz çalışır opera ayarlarındanda bağlantıyı socket seçmen gerekiyor

pardon üstad yanlış yazdım operayı gsm attım ama kuruluyor aşamasında problem veriyor, gprs ayarlarında ıkıntı yok normal cepten internete girebiliyorum
  • quote:

quote:

quote:

pardon üstad yanlış yazdım operayı gsm attım ama kuruluyor aşamasında problem veriyor, gprs ayarlarında ıkıntı yok normal cepten internete girebiliyorum

imzamda bulunan opera linkinden telefon modeline göre jar dosyasını yükle

• arkadaşlar şu an ki fiyatı ne civarıdır? Alacağım da.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PhoenixBurn

arkadaşlar şu an ki fiyatı ne civarıdır? Alacağım da.

350 ytl

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=44732&ref=akakce&v=1.34.9
  • farukkk ayvallah üstad tşk. ederim
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: PhoenixBurn

arkadaşlar şu an ki fiyatı ne civarıdır? Alacağım da.

350 ytl

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=44732&ref=akakce&v=1.34.9

acaba ne kadar süre geçerli
    1 ay kadar sürmez herhalde

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Kogan

Aranıza yeni bir K810i kullanıcı daha eklendi o da benim telefon çok şık

sizede hayırlı olsun

Sağol farukkk böyle giderse epey başını ağrıtacağım bu patch işlerinden hiç anlamıyorum
  • Ya beyler benim internet ayarlarında problem var sanırım. Opera yükledim çalışmıyor. Cep telefonundan internete girdiğimde de google mynet gibi siteler açılırken gazeteler ve donanım haber gibi bazı sitelere giremiyorum gözünüzü seveyim yardım.
  • quote:

Ya beyler benim internet ayarlarında problem var sanırım. Opera yükledim çalışmıyor. Cep telefonundan internete girdiğimde de google mynet gibi siteler açılırken gazeteler ve donanım haber gibi bazı sitelere giremiyorum gözünüzü seveyim yardım.

donanım habere ve bir çok siteye girebiliyorum oparatörüne ait müşteri hizmetlerinden gprs ayarlarını yeniden al

opeerada bağlantı soket olacak cep görünümünü isaretle bu kadar başka ayarı yok yani

• Sıkıntı kuvvetle muhtemel telefonu ilk açtığımda operatörden gelen wap ayarlarında bir sıkıntı oldu çünkü normal ceptende google arama motoru dışında hiç bir yere giremiyordum yani mynet arattığımda arıyor buluyor ama web sitesine girmek istediğimde bembeyaz sayfa çıkıordu. Gec yarısı bozdum kafayı bütün gprs ve wap ayarlarını silip tekrar yüklettim olay çözüldü ama sinir bozuldu biraz hailyle.

İlgilenen bütün arkadaşlara tşk. ederim...
  • Arkadaşlar düşünüp taşındıktan sonra dün istiklal caddesi darty'den k810i mi aldım. 329YTL 5 taksit, arıza yaparsa direk darty'e götürebiliyoruz, tamir olana kadar başka bir telefon veriyorlarmış.
    Telefon çok şık, metal tuşlar çok rahat. joystick etrafındaki tuşlar, ses açma kapama tuşları ve fotoğraf çekme tuşları k750 den sonra biraz zor geldi, basmak hissetmek zor.
    Ses kalitesi k750 den sonra biraz kötü geldi, gerçi k750 de orjinal kulaklıkla çok iyi ses veremiyor. sennheiser kulaklıkla denediğimde karşılaştırabileceğim sanırım.

Fotoğraflar üzerinde çok agresif bir algoritma uyguluyor sanırım, fotoğraflarda pikseller çok garip, düz çizgi yok tırtık tırtık, yada karışık renk kümeleri var. ama sharpen efektine benzer bir etkisi var sanırım, küçltüp normal boyda bakınca düzgün. belki de sensör boyutunun küçük olmasından reseptörler arası manyetik etkileşimden veya bu tür birşeydendir.

Bir sorunum var. diğer az ışıklı ortamlarda da var ama özellikle alacakaranlık portresi modda karanlık ortamda kırmızı beyaz veya mavi pikseller parlıyor aralarda. gece camdan dışarıyı çekiyorum güzel ama arada yıldızlar parlıyor :) bu sizlerde de var mı?

• bu telefona neden flash tema atılamıyor değil mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

bu telefona neden flash tema atılamıyor değil mi

yazılımında böyle bir özellik bulunmuyor daha çok w serilerinde olan bir özellik
  • Ya arkadaşlar gözünüzü seveyim ardım, k810i de joyistik yukarıyı kısa yol olarak ses kayıt olarak ayarladım,
    Lakin telefon görüşmelerimi bu şekilde kayıt yapmıyor. ''SES KAYIT KULLANILAMAZ'' uyarısı geliyor. arama geldiğinde veya arama yaptığımda ancak menüden ses kayıdı kullanabiliyorum ki araç kullanırken menüden bu işlemi yapmak çok zor. Neden olabilir ve sizde de böyle mi?
  • arkadaşlar tuş takımından cok ses qeliyormu msj yazarken?
  • quote:

Orjinalden alıntı: black label

arkadaşlar tuş takımından cok ses qeliyormu msj yazarken?

hayır çok ses gelmiyor 2 günde alışırsın

ormancı7

diğer konuyada eynı soruyu sormuşsun o konuya cevabını verdim
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.