Şimdi Ara

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi) (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
0
Favori
81.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: radyocu

belki önceden defalarca yazılmıştır. ama hiç inceleme fırsatım olmadı. bu telefonu kullanan arkadaşlarımız acaba k810i nin dış hoparlör ses seviyesinin yüksekliği ve kalitesi hakkında bilgi verseler karşılaştırmalı olarak ? teşekkürler.

dış hoparlör sesi kesinlikle yeterli ama çok fazla ses çıkmıyor örnek n73 den hoparlör sesi düşük ama daha kaliteli
  • telefonumun ekranında en büyüğü 1.5 cm den beş kollu çatlak oluştu. çatlağı kapatmak için neler yapmalıyım? garantiye versem sorun çıkarırlar mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: muribbi

telefonumun ekranında en büyüğü 1.5 cm den beş kollu çatlak oluştu. çatlağı kapatmak için neler yapmalıyım? garantiye versem sorun çıkarırlar mı?

eğer çok büyükse servise vermek en iyisi olur çizik gidericiler falan varda pek işe yarıyacağını zannetmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildwolft

quote:

Orjinalden alıntı: muribbi

telefonumun ekranında en büyüğü 1.5 cm den beş kollu çatlak oluştu. çatlağı kapatmak için neler yapmalıyım? garantiye versem sorun çıkarırlar mı?

eğer çok büyükse servise vermek en iyisi olur çizik gidericiler falan varda pek işe yarıyacağını zannetmiyorum

çizik gidericilere bende güvenmiyorum.
    ekranın çatlamasının sorumlusu benim servis bunu bahane yapar mı?
  • Telefonda sim kart takılı değilken uçuş modunda kullanabiliyormuyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 9 Aralık 2008; 15:11:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: akay635

Telefonda sim kart takılı değilken uçuş modunda kullanabiliyormuyuz?

malesef kullanılmıyor
  • ARkadaşlar bu siteden almayı düşünüyorum fiyatıda çok uygun ne diyorsunuz site güvenilir mi ?
    http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=44732&ref=akakce&v=0.39.1
  • evet güvenilir bir sitedir
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

belki önceden defalarca yazılmıştır. ama hiç inceleme fırsatım olmadı. bu telefonu kullanan arkadaşlarımız acaba k810i nin dış hoparlör ses seviyesinin yüksekliği ve kalitesi hakkında bilgi verseler karşılaştırmalı olarak ? teşekkürler.

dış hoparlör sesi kesinlikle yeterli ama çok fazla ses çıkmıyor örnek n73 den hoparlör sesi düşük ama daha kaliteli

Faruk hocam öncelikle, nezaketiniz, bilgi paylaşımlarınız için teşekkürler.

K750 ve W810i kullandım daha önceden. peki bu modellerle kıyaslarsak k810i nin sesi için ne dersiniz?

• quote:

quote:

quote:

Faruk hocam öncelikle, nezaketiniz, bilgi paylaşımlarınız için teşekkürler.

K750 ve W810i kullandım daha önceden. peki bu modellerle kıyaslarsak k810i nin sesi için ne dersiniz?

onlara göre kısık hatta başlarda çok zorluk çekebilirsin kalite olarakta ikisindende daha iyi

• wildwolft kulaklıktada fark yok bunuda ben eklemek istedim
  • quote:

wildwolft kulaklıktada fark yok bunuda ben eklemek istedim

daha iyide diyebiliriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildwolft

quote:

wildwolft kulaklıktada fark yok bunuda ben eklemek istedim

daha iyide diyebiliriz

evet diyebiliriz
  • arkadaşlar bende k810i almak istiyorum bugün turkcell bayinden telpa garantili 380 ytl fiyat aldım, fiyata çok şaşırdım gayet düşük geldi bana ancak yetkili telpanın SE dist. nü bıraktığını ve şuan dist. firmanın yunanlı bir firma olduğunu söyledi bu değişiklik serviste sıkıntı yaratırmı acaba.. konu hakkında bilgisi olanlar bu durumun bize etkisi neler olabilir acaba almaktan vazmıgeçmeliyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fyilmaz

arkadaşlar bende k810i almak istiyorum bugün turkcell bayinden telpa garantili 380 ytl fiyat aldım, fiyata çok şaşırdım gayet düşük geldi bana ancak yetkili telpanın SE dist. nü bıraktığını ve şuan dist. firmanın yunanlı bir firma olduğunu söyledi bu değişiklik serviste sıkıntı yaratırmı acaba.. konu hakkında bilgisi olanlar bu durumun bize etkisi neler olabilir acaba almaktan vazmıgeçmeliyim.

serviste hiç bir sıkıntı yaratmaz gönül rahatlığı ile alabilirsiniz dist değiştirmenin kullanıcıyı etkileyeceğini sanmıyorum
  • arkadaşlar şimdi w810 kulanıcısydım ama telefonum deniz suyuna sevgi gösterisinde bulununca kaybettim.
    şimdi yeni bir telefon almak istiyorum.w810 dan son derece memnundum ama aynısını da almayayım diyorum.
    ve aklımda k810 var.bu yüzden size birkaç sorum olacak yanıtlarsanız sevinirim
    öncelikle ses kalitesi açısından çok fark var mı w810ik810 arasında
    ve sonra k810 da w810 daki gibi bi walkman menüsü var mı.müzik dinleme olayı nasıl ve nerden oluyo.hani dsoyalar bölümğne girip ordan sesler bölümünden mp3leri seçeceksek o biraz sancılı bi yoldu(w810i de de böyle bi olay vardı ama walkman menüsü de olduğundan sorun olmuyodu)
    k810i yi hiç bilmiyorum o yüzden gaf ettiyse affola:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolukabi

arkadaşlar şimdi w810 kulanıcısydım ama telefonum deniz suyuna sevgi gösterisinde bulununca kaybettim.
    şimdi yeni bir telefon almak istiyorum.w810 dan son derece memnundum ama aynısını da almayayım diyorum.
    ve aklımda k810 var.bu yüzden size birkaç sorum olacak yanıtlarsanız sevinirim
    öncelikle ses kalitesi açısından çok fark var mı w810ik810 arasında
    ve sonra k810 da w810 daki gibi bi walkman menüsü var mı.müzik dinleme olayı nasıl ve nerden oluyo.hani dsoyalar bölümğne girip ordan sesler bölümünden mp3leri seçeceksek o biraz sancılı bi yoldu(w810i de de böyle bi olay vardı ama walkman menüsü de olduğundan sorun olmuyodu)
    k810i yi hiç bilmiyorum o yüzden gaf ettiyse affola:)

ses kalitesi olarak değilde yükseklik olarak w810 un gerisinde kalite olarak aynı hatta iyi bir acousticle daha iyi olacaktır.media player telefonda var w810 dakinin aynısı değil
    burdan telefonu inceleyebilirsin

http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/k810i?lc=tr&cc=tr#layerid=trythephone_k810i burdan telefonu inceleyebilirsin

• Arkadaşlar telefonu bugün itibariyle aldım. Sabahtan beri iyice karıştırma imkanım oldu. Çok ama çok akıcı bir telefon, görüp görebileceğim en güzel telefon. Gerçekten herkese öneririm. Maalesef heryerde bulunmuyor. İzmir'de 15 tane mağaza gezdim yok yok yok . Ama ısrar ettim buldum. Alıcak arkadaşlar için şu an sahibinden.com'da bir adet sıfır ve ereyon.com.tr de satışı bulunmakta. Ben ereyon dan aldım. Tekrar söylüyorum herkese öneririm, kolay gelsin.
  • quote:

quote:

Peki k810i 'ye acustic atılınca n73 ile kıyaslanırsa sonuç ne olur
  • Yukarıdaki birkaç soruya cevap:

1) Ereyon güvenilir bir site. Alışverişlerim oldu, fiyatlar piyasanın çok altındaydı. Fakat Darty de daha ucuz. farklı zamanlarda 2 adet k810i aldım 329 YTL 5 taksit. İnternet sitesinde stokta yok diyebilir ama mağazada bulunabiliyor. mağazanın birini arayıp hangi mağazada stokta olduğunu öğrenebilirsiniz.

2) K750i nin ses kalitesi bana daha iyi gibi geldi ama onu uzun süre sennheiser kulaklık ile kullanmıştım tizler çok netti (orjinal kulaklıkla onda da tizler çok net değil ve baslar biraz sert). Bunu kendi kulaklığı ile kullanıyorum tizler çok iyi değil, baslar biraz daha yumuşak olabilirdi. Orjinal kulaklık çok kaliteli değil, daha iyi bir kulaklıkla K750i den iyi de kötü de sonuç verebilir. Yalnız mp3 playerını beğenmedim. k750 de şarkı çalarken playlist de ekranda olduğu için şarkılara bakabiliyorsun, K810 da sadece çalan şarkı ekranda görünüyor birkaç fazla tık yaptırıyor.

3) Dış ses k750 kadar yüksek değil zannedersem çok açınca zıngırdayabiliyor. Ama yeterli seviyede ve kaliteli. Baslar, gitar sesleri, sarkı fonuna konulan hışırtılar ve yardımcı sesler çok net geldi bana

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.