Şimdi Ara

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi) (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
0
Favori
81.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: uzman1994

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: radyocu

belki önceden defalarca yazılmıştır. ama hiç inceleme fırsatım olmadı. bu telefonu kullanan arkadaşlarımız acaba k810i nin dış hoparlör ses seviyesinin yüksekliği ve kalitesi hakkında bilgi verseler karşılaştırmalı olarak ? teşekkürler.

dış hoparlör sesi kesinlikle yeterli ama çok fazla ses çıkmıyor örnek n73 den hoparlör sesi düşük ama daha kaliteli

Peki k810i 'ye acustic atılınca n73 ile kıyaslanırsa sonuç ne olur

n 73 kesinlikle dış ses hoparlör sesinde daha fazladır ama kulaklıkta k 810 daha iyidir

ama ses kalitesi olarak kulaklık ve hoparlörde k 810 daha iyidir

• arkadaşlar 5 taksit 348 ytl ye alıyımmı bu telefonu ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Collezione

arkadaşlar 5 taksit 348 ytl ye alıyımmı bu telefonu ??

fiyat gerçekten iyi
  • k750 den sesi düşükse artık bişey diyemicem ne güzel heveslenmiştim 2.telefon olarak alıcam diye
  • peki seste (hoparlör) k810i mi k790 mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: delta1

peki seste (hoparlör) k810i mi k790 mı?

kulaklıkta aşağı yukarı aynılar dış seste hoparlörde k 790 bariz önde
  • o zaman 2.tel olarak bana k790 yolu gözüktü c.tesi alıyorum ;)
  • acaba müzik çalarken telefonda başka işler yapabiliyormuyuz?
  • müzik dinlerken msn + resimlere bakma + hatta resim bile cekebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cooldown -- 25 Aralık 2008; 12:20:09 >
  • ocak ayının sonlarına doğru almayı düşünyorum umarım alırım
  • kamerasi cok basarili geldi bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: YagmurGokdemir

kamerasi cok basarili geldi bana

Evet ayrıca çeşitli cam driverlar atarak kameradan daha da kaliteli fotoğraflar elde etmek mümkün
  • Arkadaşlar ben de almayı düşünüyorum halihazırda Philips X800 kullanıyorum onu kardeşime verip K810i alacağım aslında telden genel olarak memnunum çok akıcı ve mükemmel video çekimi var. Zaten kardeşim bu video çekimine hayran olduğu için alıyor dersanede çekim yapıp evde tekrar ediyor. İyi de sen neden K810 alacaksın derseniz ben de fotoğraf meraklısıyım gelgelelim X800 fotoğrafta çok ağır ve gece çekimi rezalet. K810'un en sevdiğim özelliği zifiri karanlıkta bile sana çekim olanağı sunuyor bu gerçekten müthiş. Bu ortalama bir fot. mak.'de bile olmayan bir özellik. Ancak ben deyim yerindeyse kurda yatıp fiyat aralığı 250-300tl. olduğunda almayı düşünüyorum. Çünkü bir arkadaş Bimeksten kampanyası olduğunda 222tl.'ye almış demek oluyor ki bu tel rahatlıkla 250tl.'ye satılabilir. Eh n'apayım artık indirim olana kadar gece foto çekmeyiveririm.

• Arkadaşlar 2 aydır kullanıyorum bu telefonu ve sağ menü tuşu ile # tuşunda sorun yaşıyorum.Bastığım halde işlemiyor bazen 3-4 kere basmak zorunda kalıyorum, bazen 7. 8. denememde işliyor.Kullanan arkadaşlardan böyle bir sorun yaşayan var mı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bullshi7

Arkadaşlar 2 aydır kullanıyorum bu telefonu ve sağ menü tuşu ile # tuşunda sorun yaşıyorum.Bastığım halde işlemiyor bazen 3-4 kere basmak zorunda kalıyorum, bazen 7. 8. denememde işliyor.Kullanan arkadaşlardan böyle bir sorun yaşayan var mı acaba?

1 senedir kullanıyorum böyle bir sorun ile karşılaşmadım servise vermenizi tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Arkadaşlar 2 aydır kullanıyorum bu telefonu ve sağ menü tuşu ile # tuşunda sorun yaşıyorum.Bastığım halde işlemiyor bazen 3-4 kere basmak zorunda kalıyorum, bazen 7. 8. denememde işliyor.Kullanan arkadaşlardan böyle bir sorun yaşayan var mı acaba?

1 senedir kullanıyorum böyle bir sorun ile karşılaşmadım servise vermenizi tavsiye ederim

Garantili almıştım iyi ki başka çare kalmadı servise vereceğim, zira baya rahatsız edici bir durum.Sadece bende olmuş sanırım, şanssızlık.

Cevap için teşekkürler.
  • Arkadaşlar size K810i ile ilgili iki sorum olacak:
    1) 8 GB kartı destekliyor mu?
    2) Filim yükleyip izlenebiliyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kurtar72

Arkadaşlar size K810i ile ilgili iki sorum olacak:
    1) 8 GB kartı destekliyor mu?
    2) Filim yükleyip izlenebiliyor mu?

1. 4 gbyta kadar kullandım sorun yok
    2 filim 3 gp ve mp4 formatında atılır ise izleyebilirsiniz.
  • quote:

Sağ menü tuşu benimkinde de problemli artı joystik bozuk yarın darty götürüp servise verdiricem. Telefon birazda şans işi sanırım. Zaten ilk aldığımda da mağazadaki son telefonu almıştım o da vitrin malıydı neyse 1 sene kullanalım darısı c905'e artık
  • Herkese selamlar. Yıllarca K750i kullandım. Şimdi K810i almayı düşünüyorum. Ancak bugün bir Turkcell bayisine sordum, bana 550YTL fiyat söylediler, şok oldum.
    Burada 300-400 YTL arası aldığını / bulduğunu söyleyen arkadaşlar nereden buldular acaba? Ereyon'da 400 YTL ancak internetten almak istemiyorum. İstanbul içinde telefonu 300-400 arası bulabileceğim bir bayi var mı? Ve distribütör değişikliğine gidilecek olması kullanıcıları etkiler mi?
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.