Şimdi Ara

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi) (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
0
Favori
81.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • temizse belki ama garanti olursa daha iyi olur
  • Garantili olarak simdial.com da buldum 389 TL ye, şimdi bunu düşünüyorum
  • bana biraz pahalı gibi geldi ama sen bilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

bana biraz pahalı gibi geldi ama sen bilirsin

Milletin 2. ellerine istediği uçuk kaçık fiyatları göz önüne alırsam bu fiyat uygun hemde 2 yıl garantili. Bugün satın almış bulunmaktayım. Umarım memnun kalırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

quote:

Milletin 2. ellerine istediği uçuk kaçık fiyatları göz önüne alırsam bu fiyat uygun hemde 2 yıl garantili. Bugün satın almış bulunmaktayım. Umarım memnun kalırım.

Hayırlı olsun sorunsuz çıkarsa kesin memnun kalırsın. Önceden çıkan bir telefon olduğu için pahalı diyenler olabilir ama piyasada satılan t700 gibi bir telefonla aynı fiyat olması zaten iyi fiyata almış olduğunun göstergesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ok1907

quote:

quote:

Hayırlı olsun sorunsuz çıkarsa kesin memnun kalırsın. Önceden çıkan bir telefon olduğu için pahalı diyenler olabilir ama piyasada satılan t700 gibi bir telefonla aynı fiyat olması zaten iyi fiyata almış olduğunun göstergesi.

Bende senin gibi düşünüyorum arkadaşım. zaten ilk başta t700 düşünüyordum aslında, ama sonra baktım ki K810İ almak çok daha mantıklı. Hem daha kaliteli hem cybershot ve üstelik de Xenon flash var. Bir de araştırdığıma göre K810i nin müzik performansı nerdeyse walkman telefonu aratmıyormuş. Bass ları güzelmiş, bakalım inşallah denildiği gibi olur. Eski telefonum W810i nin tadını versin yeter.

Bir de bu telefon video formatı olarak MP4 destekliyor mu ve 512Kbps bit oranlı videoları oynatabiliyor mu ve 20FPS video da destekliyor mu? Yada en kötü ihtimalle 320Kbps bit oranlı olanları da oynatsa bana yeter.

• quote:

Garantili olarak simdial.com da buldum 389 TL ye, şimdi bunu düşünüyorum

kardeş son telefonu mu aldın yoksa sana stokta yok mu dediler sonradan? şimdi bakıyorum da yok orada, ben de dün var görmüştüm gözümü kararttım alayım dedim de
  • http://www.tgar.com.tr/pinfo.asp?pid=2647&ref=efiyat

Stok Durumu : Stoklarımızda
    Güncelleme Tarihi : 12.03.2009 23:29:00

güncelleme tarihi yazıyor da ona güncelleme demek için bin şahit gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif

quote:

kardeş son telefonu mu aldın yoksa sana stokta yok mu dediler sonradan? şimdi bakıyorum da yok orada, ben de dün var görmüştüm gözümü kararttım alayım dedim de

İnanırmısın çok ilginç bir tesadüf, telefonu aldıktan sonra ürün sayfasına bi baktım ki "stoğa girince haber ver" butonu vardı fiyatın yerinde. ozaman anladım ki heralde son telefonu almışım. Şans işte

telefonu alırken de çok kararsızlık yaşadım ama aldık sonuçta bakalım. Yarın ya da ertesi günü elime geçer heralde. Şu anda kargo bilgilerini göremiyorum tahmin ediyorum yarın görebilirim. Gerçi bu firmayla da ilk kez alışveriş yapıyorum o ayrı bakalım...

• quote:

quote:

quote:

İnanırmısın çok ilginç bir tesadüf, telefonu aldıktan sonra ürün sayfasına bi baktım ki "stoğa girince haber ver" butonu vardı fiyatın yerinde. ozaman anladım ki heralde son telefonu almışım. Şans işte

telefonu alırken de çok kararsızlık yaşadım ama aldık sonuçta bakalım. Yarın ya da ertesi günü elime geçer heralde. Şu anda kargo bilgilerini göremiyorum tahmin ediyorum yarın görebilirim. Gerçi bu firmayla da ilk kez alışveriş yapıyorum o ayrı bakalım...

inşallah sorun çıkmazsenin adına çok sevindim fiyatı da çok iyi, ben de daha önce görmüştüm ama inanmamıştım site sağlam gelmemişti

• Site sağlam arkadaşlar. İnternetten almadım ama sitenin satış yaptığı büroyu biliyorummve oradan gidip bizzat alışveriş yapmıştım zaten küçük bir firma değil vestel'in ana bayisi aynı zamanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ok1907

Site sağlam arkadaşlar. İnternetten almadım ama sitenin satış yaptığı büroyu biliyorummve oradan gidip bizzat alışveriş yapmıştım zaten küçük bir firma değil vestel'in ana bayisi aynı zamanda.

Eğer dediğin gibi sağlamsa ve memnun kalırsam bu siteden alışveriş yapmaya devam ederim. Çünkü bazı ürünlerde gerçekten fiyatlar HB gibi sitelere göre çok iyi. Özellikle telefonlarda
  • Telefon az önce elimde geçti. Gerçekten güzel bir telefon, ekranı büyük, sadece joystiği bana küçük geldi ama oda belki benim parmaklarımın büyük olmasındandır.

Bunun dışında kutusu eksiksiz geldi. Eğer 4GB lık M2 hafıza lartı bulabilirsem alıcam. Henüz müzik performansını da test etmedim

Bu arada 8GB lık kart buna uyar mı? eğer uyarsa 8 lik alıcam yoksa mecburen 4 GB lık alıcaz artık.

EKLEME: Telefonun müzik performansı beklediğim gibi çok iyi hele fotoğrafı söylemiyorum bile. çok harika fotoğraflar çekiyor. Ayrıca en çok istediğim şeyi de bu telefonda yapabilmek güzel. En çok merak ettiğim konus ise bilgisayardan recode ettiğim 320*240 piksel 522 Kbps bit oranı ve 25 FPS lik MPEG4 videoları oynatıp oynatmayacağıydı ve sonuç Oynattı. Ah bi de şu 8GB lık kart konusunda iyice bir bilgi alsam tam süper olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 3 Ağustos 2009; 20:54:36 >

• bu telefonun mobiltv uygulamasını desteklemediğini biliyormusunuz? 3g olayı tamam da suan bu telden vodofone veya turkcell den tv izleyebilen yok sanırım cünkü vodofone 'mobiltv desteklemiyor' mesajı gönderiyor ve turkcell kulananlarda aynıymış ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIRKY

bu telefonun mobiltv uygulamasını desteklemediğini biliyormusunuz? 3g olayı tamam da suan bu telden vodofone veya turkcell den tv izleyebilen yok sanırım cünkü vodofone 'mobiltv desteklemiyor' mesajı gönderiyor ve turkcell kulananlarda aynıymış ..

avea'nın destekleyenler listesinde yazıyordu aslında ama k790i de yazıyor orada 3g olmamasına rağmen

quote:

Telefon az önce elimde geçti. Gerçekten güzel bir telefon, ekranı büyük, sadece joystiği bana küçük geldi ama oda belki benim parmaklarımın büyük olmasındandır.

Bunun dışında kutusu eksiksiz geldi. Eğer 4GB lık M2 hafıza lartı bulabilirsem alıcam. Henüz müzik performansını da test etmedim

Bu arada 8GB lık kart buna uyar mı? eğer uyarsa 8 lik alıcam yoksa mecburen 4 GB lık alıcaz artık.

EKLEME: Telefonun müzik performansı beklediğim gibi çok iyi hele fotoğrafı söylemiyorum bile. çok harika fotoğraflar çekiyor. Ayrıca en çok istediğim şeyi de bu telefonda yapabilmek güzel. En çok merak ettiğim konus ise bilgisayardan recode ettiğim 320*240 piksel 522 Kbps bit oranı ve 25 FPS lik MPEG4 videoları oynatıp oynatmayacağıydı ve sonuç Oynattı. Ah bi de şu 8GB lık kart konusunda iyice bir bilgi alsam tam süper olacak

senin adına gerçekten çok sevindim, gerçekten çok şanslısın gittigidiyorda adamın birisi 688 lira istiyor

bu fiyata buursan bana da habe et gerçi ikinci el aldım şu anda il sınırlarına girdi 1 yıl daha garantisi var inşallah sorun çıkmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 4 Ağustos 2009; 13:07:31 >

• quote:

quote:

bu telefonun mobiltv uygulamasını desteklemediğini biliyormusunuz? 3g olayı tamam da suan bu telden vodofone veya turkcell den tv izleyebilen yok sanırım cünkü vodofone 'mobiltv desteklemiyor' mesajı gönderiyor ve turkcell kulananlarda aynıymış ..

avea'nın destekleyenler listesinde yazıyordu aslında ama k790i de yazıyor orada 3g olmamasına rağmen

malesef izlenmiyor vodafone unda sitesinde yer alıyo izleniyo diye ama en iyi listeyi turckcell vermiş yani izlenmiyor ve üye olamıyosun sana operatör tarafından 'telefonunuz mobiltv uygulamasını desteklemiyor' mesajı geliyo..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIRKY -- 4 Ağustos 2009; 14:13:47 >

• quote:

quote:

quote:

malesef izlenmiyor vodafone unda sitesinde yer alıyo izleniyo diye ama en iyi listeyi turckcell vermiş yani izlenmiyor ve üye olamıyosun sana operatör tarafından 'telefonunuz mobiltv uygulamasını desteklemiyor' mesajı geliyo..

iyi o zaman avea'ya şikayet yazayım destekliyor dediniz telefon aldım ama desteklemiyormuş diye,

cihaz da az önce geldi ikinic el ama hiçbir sorunu yok sadece 3g çekmiyor :) o da avea'dandır sanırım. konya'nın ennnn merkezi yerinde oturuyorum bu arada nalçacı nene hatun parkı içindeyim bilenler için söyleyeyim dedim

• quote:

senin adına gerçekten çok sevindim, gerçekten çok şanslısın gittigidiyorda adamın birisi 688 lira istiyor

bu fiyata buursan bana da habe et gerçi ikinci el aldım şu anda il sınırlarına girdi 1 yıl daha garantisi var inşallah sorun çıkmaz

Maşallah ozaman bende 1000 TL isteyeyim . Şaka bir yana telefondan gerçekten çok memnunum. Zifiri karanlıkta bile flaşıyla çok güzel fotoğraf çekebiliyor. Şimdi ihtiyacım olan 2 şey var o da hafıza kartı ve EP830 almak. Bunların ikisini de aldımmı işlem tamamdır benim için.

Senin için de hayırı olsun diyeyim dostum güle güle kullan

• peki kimse bu telefon niye mobil tv servisini desteklemiyor hiç bir operatörde diye sormuyor.? operatör sayfalarında destekleniyor diye yazdıgına kimse aldanmasın suanda bu telde TV izleyen biri yok..Yeni teli alacakların dikkatinden kaçmasın bu negatif ve bence cok büyük eksiklik olan bu unsur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIRKY -- 5 Ağustos 2009; 2:44:56 >
  • quote:

peki kimse bu telefon niye mobil tv servisini desteklemiyor hiç bir operatörde diye sormuyor.? operatör sayfalarında destekleniyor diye yazdıgına kimse aldanmasın suanda bu telde TV izleyen biri yok..Yeni teli alacakların dikkatinden kaçmasın bu negatif ve bence cok büyük eksiklik olan bu unsur

Yani sırf bi mobil TV yüzünden telefona demediğini bırakmamışsın. Zaten bu telefonu alacak olan adam ne için alacağını gayet iyi biliyordur. Açıkçası ben daha bu telefonda mobil tv olduğunu bile bilmiyordum ki çok da önemli değil benim için. Benim istediğim bütün özellik ve fonksiyonlar mevcut bu telefonda. Demekki ona gerek görülmüyor ki kimse de sormuyor arkadaşım

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.