senin adına gerçekten çok sevindim, gerçekten çok şanslısın gittigidiyorda adamın birisi 688 lira istiyor
bu fiyata buursan bana da habe et gerçi ikinci el aldım şu anda il sınırlarına girdi 1 yıl daha garantisi var inşallah sorun çıkmaz
Maşallah ozaman bende 1000 TL isteyeyim . Şaka bir yana telefondan gerçekten çok memnunum. Zifiri karanlıkta bile flaşıyla çok güzel fotoğraf çekebiliyor. Şimdi ihtiyacım olan 2 şey var o da hafıza kartı ve EP830 almak. Bunların ikisini de aldımmı işlem tamamdır benim için.
Senin için de hayırı olsun diyeyim dostum güle güle kullan
sağol dostum, bugün önceki telefonum olan k790i'den bilgisayara yedeklediğim rehber ve ajanda kayıtlarını pc suite 5 yardımıyla k810i'me aktardım. temaları fotoları müzikleri de attım 2gb sandisk karta, cillop gibi oldu, bir ay kadar sonra lcd, kamera driverlarını oynama olayına girerim sanırım
Hocam o driver olayına hiç girmicem artık bu telefonda çünkü eskisini bu yüzden gümletmiştim ve Allahtan garanti kapsamına aldılar telefonu ve servis bile yapamamıştı.
O yüzden dilim yandığı için artık bu işe bulaşmak istemiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: darbelux
Hocam o driver olayına hiç girmicem artık bu telefonda çünkü eskisini bu yüzden gümletmiştim ve Allahtan garanti kapsamına aldılar telefonu ve servis bile yapamamıştı.
yazılım arızaları ganti kapsamında, kullanma kılavuzuna aykırı bir durum var mı? akustik atmayın yazıyor mu
zaten öyle çok abartı değişiklikler değil, patch falan değil, akustik cam driver, operatör logosu kaldırma, lcd ekran driver'ı falan benimkiler far manager'la daha önce sorun yaşamadım
quote:
Orijinalden alıntı: crazyarif
quote:
Orijinalden alıntı: darbelux
yazılım arızaları ganti kapsamında, kullanma kılavuzuna aykırı bir durum var mı? akustik atmayın yazıyor mu
zaten öyle çok abartı değişiklikler değil, patch falan değil, akustik cam driver, operatör logosu kaldırma, lcd ekran driver'ı falan benimkiler far manager'la daha önce sorun yaşamadım
Aslında ben w810 iyi patch manyağı yapmıştım ama ne olduysa ekran saatinin fotnuyla oynarken oldu. Bitane patch bulmuştum onu attım ve telefon gümledi 2 gün uğraştım ama yapamamıştım.
Açıkçası bende sadece cam ve acoustic driver atmayı istiyorum ama yine de korkuyorum
k810 telefonumu alalı 11ay oldu joistiği bozuldu şuan garantide..329 lira'ya DARTY'den almıştım alırken birde kasko yaptırmıştım 29liraydı sanırım adı CEPPLUS (suya düşse,kırılsa,yansa,kaybolsa)15 gün içerisinde çözüm garantisi veriyor..acaba diyorum telefonumu denize düşürsem;) yenisini verirlermi? bu cepplus hakkında bilgisi olan varmı?
bence böyle cakalliklara hic gerek yok kardesim.. ugrasmaya deymez.. bu arada zamaninda bende kullandim bu telefonu cok sik bir telefon gecen sene satmistim joystigi bir süre sonra takilma yapiyor..
quote:
Orijinalden alıntı: corolla_team
k810 telefonumu alalı 11ay oldu joistiği bozuldu şuan garantide..329 lira'ya DARTY'den almıştım alırken birde kasko yaptırmıştım 29liraydı sanırım adı CEPPLUS (suya düşse,kırılsa,yansa,kaybolsa)15 gün içerisinde çözüm garantisi veriyor..acaba diyorum telefonumu denize düşürsem;) yenisini verirlermi? bu cepplus hakkında bilgisi olan varmı?
bence ufak bi sebepten git sigortanı sorgula ben bu sigortalar yüzünden dava açıyordum cepkask.a elimde poliçem oldugu halde kaskon yoktur dediler bana şerefsiz bu kaskocular
Sıfırdan farksız full kutulu garantili faturalı az kullanılmış sorunsuz tamir görmemiş kapağı değiştirilmemiş cihazı olan varsa pm atsın.
nolur nolmaz garantili alın
iyi akşamlar ben k810i telefon aldım.telefon şarj ettiğini göstermiyor.normalde sony ericssonlarda hızlı şarj yazar ama bunda hiçbir hareketlilik yok.ama telefonu şarja taktığımda şarj göstergesi %100'e kadar çıkıyor.bu modeli şarj ettğini göstermiyor mu yoksa benim telefon mu arızalı.yardımcı olursanız sewinirim arkadaşlar.şimdiden teşekkürler...
telefon modlanmış olabilir. sony ericssonlarda bu tip şeyler için yamalar var. zaten bataryanın dolup dolmadğını kullanınca anlarsın. şarjda bir sıkıntı yaşamıyorsan telefona bir patch kuruludur büyük ihtimal. biraz araştırırsanız ne demek istediğimi çok iyi anlarsınız.
ben buna komple yazılım atsam düzelirmi aceba telefondan fabrika ayarlarına döndüm olmadı.bana yardımcı olursanız sevinirim...
eğer modlama yapıldıysa tümden yazılım atarsan düzelir. ama uğraşma bence. öyle bir patch var mı onu araştır önce. eğer bulursan patch atma işlemini tekrar yaparsan düzeltebilirsin. bulamazsan yazılım at tabi ama kafaya takacak bir durum değil gibi geldi bana
bu cihazın sıfırını bulsam , alırım
iyi akşamlar arkadaşlar.k.bakmayın biliyorum bu sony ericcson bölümü ama nokia yazacak yer bulamadım.
benim nokia n95im var ve uydudan kapandı arkadaşım kredili program varmış onunla açılabiliyormuş sizce doğrumu böyle bişey.açılabiliryormu????
Arkadaşlar merhaba 2. el k810i için 100 lira + 70 liralık takas değer mi?
quote:
Orijinalden alıntı: forumcu17
eğer telefonun arızası yoksa (çizikten bahsetmiyorum, mesela fotograf kalıtesinde problem yoksa düğmeleri normak işlevlikteyse, radyo, mp3 vs.vs.) bence değer.. güzel telefon memnun kalırsın.. ben 4. yıla girdim çok memnunum.. hee bide joistiğini kontrol eteyi unutma...
Eski bir kullanici olarak yaziyim dedim, 4 seneyi devirdi hala kullaniyorum, tas gibi telefon... Masallah deyin.. Cok da memnunum... yasinin getirdigi bazi ihtiyarliklari var tabi (Joystik tuslar falan) ama pili hala sahane.. Helal olsun Sonyericcson abi bee ;)
Herkese iyi Selamlar
quote:
Orijinalden alıntı: forumcu17
Bahsettiğim telefonu aldım arkadaşlar. 100 lira nakitle 3 tane sorunlu telefon verdim. Telefonda kamera flaş mp3 hoperlör joistik sorunsuz çalışıyor. Kasa biraz sorunlu onu da yeni bir kasayla hallederim herhalde.
Arkadaşlar k810 a swf saat yükleyebilir miyiz bid de 8 gb hafıza kartı uyar mı?