Şimdi Ara

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi) (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
0
Favori
81.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: iö

quote:

Orjinalden alıntı: kurtar72

Arkadaşlar bir sitede SE K810i kullanıcısı ''SE K810i kullanıyorum mesajlar bölümünde 'arkadaşlarım' diye bir bölüm var bu bölüm acaba msn gibi birşey mi kullanıcı adı parola falan istiyor bilgilendirirseniz sevinirim yorumlarınızı beklerim şimdiden teşekkürler'' demiş. Bileniniz varsa aydınlatsın lütfen.

--------------------------------------------------------------------------------

evet evet bende öğrenmek istiyorum

arkadşlar klasör sadece resimlerinizi oraya atabilmeniz için bu dosyayı siliniyor patch le siliniyor

gereksiz bir dosya

• quote:

2 yıl garanti(zaten vermek zorundalar)-ayrıca benimkinin içinden 256 mb çıktı ama hepsinde varmıdır bilemem

o zaman bu fiyata bu telefonu kaçırmamak gerek yarın Armoni parkta bulunan Carrefour gidip yakından k810 u incelemem lazım (bakalım fiyatlar doğrumu)

• quote:

2 yıl garanti(zaten vermek zorundalar)-ayrıca benimkinin içinden 256 mb çıktı ama hepsinde varmıdır bilemem

Ürünü ne zaman aldın herhangi bir sorun oldumu ya da paketinde eksik birşeyler çıktımı. Çünkü piyasa fiyatının bayağı altı, insan ister istemez kuşkulanıyor. Herhangi bir sorun varmı diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalorgu -- 23 Temmuz 2008; 23:26:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sanalorgu

quote:

Ürünü ne zaman aldın herhangi bir sorun oldumu ya da paketinde eksik birşeyle çıktım. Çünkü piyasa fiyatının bayağı altı, insan ister istemez kuşkulanıyor. Herhangi bir sorun varmı diye.

alalı 3 ay oldu ve şimdilik sorun yok ve inşallah olmaz
  • quote:

quote:

quote:

Ürünü ne zaman aldın herhangi bir sorun oldumu ya da paketinde eksik birşeyle çıktım. Çünkü piyasa fiyatının bayağı altı, insan ister istemez kuşkulanıyor. Herhangi bir sorun varmı diye.

bende 9 aydır kullanıyorum hiç bir sorun yok arkadaşım

• N73 ile K810i arasında kalmıştım genel olarak K810i ile ilgili yorumlar iyi bu yüzden K810i alacağım Carrefourdan... Hem N73 herkes de var bizimki farklı olsun dimi

S-E K810i

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

quote:

quote:

bende 9 aydır kullanıyorum hiç bir sorun yok arkadaşım

• Şansa bak yaa tam Carrefour dan almayı kararlaştırdım kampanya bitti

http://www.carrefour.com.tr/urunler.asp?Cat=37&SubCat=85
  • quote:

Şansa bak yaa tam Carrefour dan almayı kararlaştırdım kampanya bitti

nasip değilmiş
  • quote:

Bunlar ( Karfur ) ne üç kağıtçı düzenbaz işletme ya... Daha üç-dört gün önce kampanya 04 Ağustos 2008 tarihine kadar sürecek dediler şimdi kıvırıyorlar. Bir de bu ucuzluk konusu açılmışken ''pricerunner'' sitesinden izleyebilirsiniz bizim ucuz diye balıklama atladığımız bu fiyat avrupadaki en kazık fiyat varın siz utanmadan sıkılmadan 600-650 ytl. satanları kınamayın. Avrupanın, Asyanın kısacası dünyanın enayisi biziz herhalde. Petrol şeyhleri galiba bu ülkede ya da ben yanılıyorum. Bu durumda şu sözü tek geçerim kardeşler: '' Her ne olursa olsun, HARAMI ZIKKIM OLSUNNNNNNN........ ''

http://www.pricerunner.co.uk/pl/1-893982/Mobile-Phones/Sony-Ericsson-K810i-Compare-Prices

Yani 350 - 500 ytl. arası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtar72 -- 25 Temmuz 2008; 2:35:10 >

• quote:

quote:

Bunlar ( Karfur ) ne üç kağıtçı düzenbaz işletme ya... Daha üç-dört gün önce kampanya 04 Ağustos 2008 tarihine kadar sürecek dediler şimdi kıvırıyorlar. Bir de bu ucuzluk konusu açılmışken ''pricerunner'' sitesinden izleyebilirsiniz bizim ucuz diye balıklama atladığımız bu fiyat avrupadaki en kazık fiyat varın siz utanmadan sıkılmadan 600-650 ytl. satanları kınamayın. Avrupanın, Asyanın kısacası dünyanın enayisi biziz herhalde. Petrol şeyhleri galiba bu ülkede ya da ben yanılıyorum. Bu durumda şu sözü tek geçerim kardeşler: '' Her ne olursa olsun, HARAMI ZIKKIM OLSUNNNNNNN........ ''

http://www.pricerunner.co.uk/pl/1-893982/Mobile-Phones/Sony-Ericsson-K810i-Compare-Prices

Dünyanın enayisi bizmiyiz yahu.İnternet ,telefon,elektrik ,su ,petrol ne ararsan en pahalı bizde.

• quote:

quote:

Avrupadaki fiyatlar buradaki fiyatlara göre sudan ucuz

Örneğin; Amazonda 145 Euro (Yani 275 YTL) Burada ise en 600 YTL ben böyle işi...
    Bir de dediğin gibi kampanya 4 ağustosa kadar sürecek diye yazıyordu carrefourda ama şimdi kaldırmışlar.

• Karfur - SAAAAAAAAA

Düşünün bir kez biri gelecek benim kardeşimin kafasına kurşun sıkacak ve öldürecek; onu öldürenleri kendi ülkelerinde bal, börek besleyecekler yetmeyecek bir de sizde adalet yok diye dalgasını geçip öldürenleri teslim etmeyecekler, sonra ben bu adamlarla ortak mağaza açacağım. Soranlarada iş başka sevgi başka diyeceğim. Yerim ben öyle işi Allah yazdıysa bozsun. Sözün özü ben bu dünyayı anlayamadım kardeşler anlayan varsa beri gelsin.
  • arkadaşlar ben nokia 6300 kullanıcısıyım

k810i ye geçişi düşünüyorum tavsiye edermisiniz ?

geçş nednlerim 6300 kamerası çok dandik 2 mp olmasına ramen

size sorularım olucak

1 sesi nasıldır 6300 a göre çok yada az

2 şarjı kaç gün gidiyor kullandığımız zamn müzk resim konuşma ile

3 en uygun nereden alabilrim

4 videoda flas kullanma imkanımız varmı ışık şeklindemi..

siz bayadır kullanıcısınız eksilleri neler

ilginz için tşkkrlr
  • quote:

Orjinalden alıntı: musty578

arkadaşlar ben nokia 6300 kullanıcısıyım

size sorularım olucak

ilginz için tşkkrlr

1.6300 un sesini bilmiyorum ama k810 un sesi orjinalde kısıktır acousticle iyi bir duruma geliyor
    2.şarjı 3-5 gün gidiyor
    3. bilemiyecem internette araştırma yapman gerekiyor
    4.maalesef yok

eksilerine gelince sesi biraz kısık ekranda çok fazla parmak izi çıkıyor video kötü (tüm sonylerdeki gibi) başkada sorunu yok

• quote:

Orjinalden alıntı: wildwolft

quote:

arkadaşlar ben nokia 6300 kullanıcısıyım

size sorularım olucak

ilginz için tşkkrlr

1.6300 un sesini bilmiyorum ama k810 un sesi orjinalde kısıktır acousticle iyi bir duruma geliyor
    2.şarjı 3-5 gün gidiyor
    3. bilemiyecem internette araştırma yapman gerekiyor
    4.maalesef yok

eksilerine gelince sesi biraz kısık ekranda çok fazla parmak izi çıkıyor video kötü (tüm sonylerdeki gibi) başkada sorunu yok

tşkkrlr

ses konusu benim için önemli daha önce w810 sesini duydum hiç beyenmedim şu telefondan üstün denebilecek bir model varmı

birde k790i ile k810i arasında kaldım aralarında byk rakamlar var ama ben pekbi önemli özellk göremiyorum siz hangisini tavsiye edersiniz

• görünüş pek önemli değil ise k 790 modelini öneririm
  • quote:

tşkkrlr

ses konusu benim için önemli daha önce w810 sesini duydum hiç beyenmedim şu telefondan üstün denebilecek bir model varmı

birde k790i ile k810i arasında kaldım aralarında byk rakamlar var ama ben pekbi önemli özellk göremiyorum siz hangisini tavsiye edersiniz

w810 un sesini beğenmediysen ne k790 nede k810 seni tatmin etmez

faruk un dediği gibi görünüş önemli değilse k790 al
  • quote:

görünüş pek önemli değil ise k 790 modelini öneririm

görünüş önemli hojam yaa :( 6300 la k790i yi yan yana koydum k790i kalıp sabun gibi duruyo çok hantal cihaz

k810 kibar sanırım biraz daha elime almak nasip olmadıda :)
  • quote:

quote:

görünüş pek önemli değil ise k 790 modelini öneririm

görünüş önemli hojam yaa :( 6300 la k790i yi yan yana koydum k790i kalıp sabun gibi duruyo çok hantal cihaz

k810 kibar sanırım biraz daha elime almak nasip olmadıda :)

ozaman geriye k 810 kalıyor

• şimdi bide 6500 slide takıldı kafama

k810i kullananlar 65 e geçiş yapıo neden acaba yaw

birde arkadaşlar stero kulaklık yokmu takılmıyormu stede baktım yazmıyorduda
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.