Şimdi Ara

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi) (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
0
Favori
81.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: caution

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: caution

k810 telim yuzustu dustu simdi ekrana baktıımda ekran camına alttan yapışmış bir toz oldugunu goruyorum ne yaplayım sizce?on kapak bi şekilde cıkarmı?

sen çıkartamazsın servise götür

tesekkürler farukkk sence hangi servise goturmeliyim?ve bedeli ne olur sence?

rica ederim bence kvk dan ziyade genpaya götür fiyatını bilemiycem

• quote:

Orjinalden alıntı: zarici

Beyler su anda K810 en ucuz nerde bilen varmı?

Bu günlerde fiyatlar arttı.Döviz artınca fiyatlarda yükseldi.
    Bence biraz beklemelisin almak için.
  • Güncel fiyat listesi (26.04.2008)

Ereyon.com: 566 YTL / 549 YTL (Havale ile)
    Genpatech.com: 585 YTL / 561 YTL (Havale ile)
    Hepsiburada.com: 607 YTL / 577 YTL (Havale ile)
  • arkadaşlar kısmet oldu bayıla bayıla SE k810i aldım (İLK SE'm) telefon harika bir şey super foto çekiyor, tek sorunum ekran kendi kendine stand by(boş ekran) a cok kısa surede geçiyor internette cok aradım ama bunun nasıl ayarlanacagını bulamadım.Video izliyorsunuz biter bitmez ekran kararıyor yada başı boş bırakıyorsunuz belirli tuşlarla sadece açılıyor bunun suresini uzatmayı biri gösterirse minnettar olurum...

Bu arada U700 almayın aldırmayın kimseye o kadar tel kullandım bu kadar dandik servisten cıkmayan tel görmedim

• @pininfarina hocam

bende K750 var, K810 a geçmemi önerirmisin ? Yada K750 ile K810 arasında onca fiyat farkına değecek radikal özellik var/yok diyebilir misin ? (tabii bu sorum daha önce K750 kullanıp sonradan K810a geçen herkese )
    Açıkcası K750den hala çok memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 18 Mayıs 2008; 4:17:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

@pininfarina hocam

bende K750 var, K810 a geçmemi önerirmisin ? Yada K750 ile K810 arasında onca fiyat farkına değecek radikal özellik var/yok diyebilir misin ? (tabii bu sorum daha önce K750 kullanıp sonradan K810a geçen herkese )

k750 ye göre sesi dışında herşeyinden memnun olabilirsin
  • quote:

@pininfarina hocam

geçmeni tavsiye ederim

• quote:

@pininfarina hocam

Eğer K810i'ye geçersen,

+ Ekran kalitesi
    + Fotoğraf kalitesi
    + İşlemci hızı
    + Bluetooth stereo profili desteği (A2DP)
    + 3G desteği
    + Malzeme kalitesi

gibi kazancın olacaktır.

• quote:

@pininfarina hocam

ayrıca k810i nin java desteğide çok daha iyidir ve tasarım bu telefon sadece tasarımı için bile alınır ama sana tavsiyem gidip teknosa gibi yerlerden alma bi çok yerde daha ucuza satıyorlar ayrıca zarici arkadaşta "Beyler su anda K810 en ucuz nerde bilen varmı?" demiş carrefoura bi bak derim dövizin en yüksek olduğu zamanda indirimde 499 a aldım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malcolmx -- 18 Mayıs 2008; 12:33:19 >

• Sizce K790 mı yoksa K810 mu?
    Bir de K810'da müzik çalarda albüm kapaklarını görebiliyor muyuz?
  • 3. nesil altyapı ülkemizde henüz olmadığından, K810i'nin sırf bu özelliği yönünde tercih edilmesinin gereksiz olduğunu düşünüyorum. Diğer özellikleri itibariyle K790i ile aynıdır. Albüm kapağı görüntüleme özelliği maalesef yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: olkancan

Sizce K790 mı yoksa K810 mu?

eger görüntüye çok önem veriyorsan k 810 önem vermiyorsan k 790 öneririm
  • K750 inde malzeme kalitesi iyi aslında.Ben cihazı 11/2006 da almıştım,ne bir renk atması ne de bir soyulma oldu.

Ayrıca " Bluetooth stereo profili desteği (A2DP) " bu özelliği merak ettim.Bir bakayım.Yorumlarını esirgemeyen herkese teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: olkancan

Sizce K790 mı yoksa K810 mu?

k810 kullanıcısıyım. çok yakın bir arkadaşımda k790 var . k810 nispeten daha küçük boyutlara sahip . ayrıca arkadaşımın k790 daki en büyük şikayeti arkadaki objektif kapağının bir "çanta" gibi çok fazla dışarı çıkmış olması . cebe sokup çıkarırken açılabiliyor objektif kapağı. ben 810 da böyle bir sıkıntı çekmedim .. daha gizli ve görüntüyü bozmayan bir biçimde tasarlanmış. onun haricinde arkadaşların dediği gibi görüntü farkı var .. içerik ve özellikleri aynı .

• k750i malzeme kalitesi kötü mü? bunu öğrendiğim iyi oldu k750i almayı düşünüyordum
    quote:

Orjinalden alıntı: Katze

quote:

@pininfarina hocam

Eğer K810i'ye geçersen,

+ Ekran kalitesi
    + Fotoğraf kalitesi
    + İşlemci hızı
    + Bluetooth stereo profili desteği (A2DP)
    + 3G desteği
    + Malzeme kalitesi

gibi kazancın olacaktır.

• merhaba arkadaslar.bu bolumu bastan sona okudum resimleri inceledim.cogu insan k serisi sonyleri özellıkle fotograf çekmek için alııyor.fakat inanın resımlere bakınca hayal kırıklıgına ugradım.hatta bi arkadaş demişki samsungun 5 megapikselli telinden daha iyi çekiyo demiş.
    bende g600 var.sonyye geçmeyi düşünüyordum resim kalitesi için fakat vazgeçtim.g600 başlığında koydugum resimler mevcut bi gözatın.aradaki farkı anlayın.se aşırı derecede noise li çekiyor.50 milyon daha fazla verip g600 almak daha mantıklı geliyor bana..

ayrıca bu telefon sony gibi bi firma için tam bir fiyasko olmuş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: KABRESIĞMAZ

merhaba arkadaslar.bu bolumu bastan sona okudum resimleri inceledim.cogu insan k serisi sonyleri özellıkle fotograf çekmek için alııyor.fakat inanın resımlere bakınca hayal kırıklıgına ugradım.hatta bi arkadaş demişki samsungun 5 megapikselli telinden daha iyi çekiyo demiş.
    bende g600 var.sonyye geçmeyi düşünüyordum resim kalitesi için fakat vazgeçtim.g600 başlığında koydugum resimler mevcut bi gözatın.aradaki farkı anlayın.se aşırı derecede noise li çekiyor.50 milyon daha fazla verip g600 almak daha mantıklı geliyor bana..

arkadaşım k 790 k 800 k 810 fotolar için bu konuya bakabilirsin biraz daha arşatırırsan

n 95 k 850 karşılaştırmalarını görebilirsin kararını ondan sonra vermeni öneririm

• quote:

Orjinalden alıntı: KABRESIĞMAZ

merhaba arkadaslar.bu bolumu bastan sona okudum resimleri inceledim.cogu insan k serisi sonyleri özellıkle fotograf çekmek için alııyor.fakat inanın resımlere bakınca hayal kırıklıgına ugradım.hatta bi arkadaş demişki samsungun 5 megapikselli telinden daha iyi çekiyo demiş.

önyargılı yaklaşıyorsunuz 3,2 mp fotoğraf paylaşım arenasına girin ve oradaki fotoları inceleyin birde kendi çektiklerinizle karşılaştırın derim tabiki :D

• Sony Ericsson lar için istediğin bir numarayı engellmeye yarayan program var mı?

@kabresığmaz.
    Ben resim çektikten sonra windosw live ın fotoğraf düzelticisiyle otomatik düzelt diyorum.
    REsim kalitesi çok daha iyi oluyor:))
    Ben çok çok memnunum, verdiğim parayı fazlasıyla hak ediyor!
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalok

Sony Ericsson lar için istediğin bir numarayı engellmeye yarayan program var mı?

@kabresığmaz.
    Ben resim çektikten sonra windosw live ın fotoğraf düzelticisiyle otomatik düzelt diyorum.
    REsim kalitesi çok daha iyi oluyor:))
    Ben çok çok memnunum, verdiğim parayı fazlasıyla hak ediyor!

üstat ona bakarsan bende g600 ile çektiğim fotoları picasa ile düzeltiyorum çok süper oluyo
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.