Bir senedir kullanıyorum joystıkte sorun yok çizilme olmuyor ama parmak izi olabiliyor.
K810i her türlü
quote:
Orjinalden alıntı: itsfresh
Arkadaşlar güzel yorum yazmışınız ama hala kararsızım, K810i nin joistiği beni korkutuyor çünkü K810i daha pahalı bir telefon sonuçta daha fazla para verip arıza yapma olasılığı oluşursa can sıkıntısı yapar pahalı olmanın avantajıda kalmıyor.
Kullanan arkadaşlar hiç bu tip sorun yaşadılar mı?
Aslında C702 bana hitap eden bir telefon ama hem pahalı olur, hemde sanırım şuanda Türkiyede yok.
Sonucda sık telefon değiştirmem aldımı en az 3-4 yıl gitmesi gerekir.
K810 bu fiyat aralıgında bulabileceğin en iyi telefondur. Başka bir telefona bakmana gerek. yok. Piyasada 300-350 ytl ye satılıyor K810.
c702 daha saglam bir telefondur. Bu demek değil ki K810 kötüdür. K810 da baygı saglam bir telefon.
C702 teknosada satılıyor. Daha baska yerlere gelmedi yakında baska yerlerdede satılır. fiyatı 600 ytl. Asagıdaki link te
W610'da flash menuler bakımından mod olayı biraz daha gelişmiş. K810'un joysticki eski modellerdeki kadar hassas ve sorunlu değil. Ancak içiniz rahat etmezse bilemem, size kalmış. Bana sorarsanız düşünmeden K810'u seçerdim
k810 tabiki, iki telefonu da elime aldığında teknik özelliklerini bir yana koyup düşündüğüm için, doğal seçilim sürecinden aktardım bu hissi..
W610i'nin hoparlör sesinden feragât edebilirsen K810i daha mantıklı bir seçim olacaktır.
stil ve şekil itibarı ile k810i w610'a göre kıyaslamayacak seviyede çok iyi bir telefodur.eğer upgrade işlemleri ile fazla uğraşmayacaksan k810i harika bir tercih olacaktır.
k810i fiyatı ile w610i fiyatı bazı shoplarda nerdeyse aynı oldu
W810i mi daha iyidir K810i mi?
quote:
Orjinalden alıntı: Hocam?
W810i mi daha iyidir K810i mi?
k810i
konu 25 EYLÜL de açılmış
quote:
Orjinalden alıntı: .:c:E:E:E:m:.
konu 25 EYLÜL de açılmış
olabilir , zaten yardım almak isteyen arkadaşta farklı aynı konudun defalarca niye açılsın
sesi bir şekilde elde edersin ayrıca ben K810i kullanıyorum ve süper telefon joystiğindede hiçbir problem olmadı 1 yıldır kullanıcıyım içine su kaçırdım telefonun hala taş gibi maşallahı var ayrıca seside arkadaşların dedikleri kadar vahim değil birçok telefona nazaran daha yüksek ses veriyor
bu söylediklerimin hepsi patchsiz kullandığım K810i nindir resmini çekemiyorum malum K810inin kendisini çekmek zor olsa gerek demek istediğim kamerasi süper ekstra bi foto makinasına ihtiyacın olmaz
KESİNLİKLE K810İ...
hort k810
Bende Aynen senin gibi w810i ve w610i arasında kalmıştım. Yaklaşık 4 ay önce W610i aldım.İki defa wc ye bir defa lavaboya düştü. yani sulu ortamlar :) ve hiç bir sorun olmadı.Sayısız kere yere düştü. Canavar gibi maşallah. Hiç bir çizilme soyulma olmadı telde. Kamera yönünden sadece karanlık ortamlarda W810i daha önce karşılaştırdım.Ses vs yönünden ben w610i. w810i de aynen w610i gibi yapabilirsin ancak. İşlemlerden geçirmek lazım patch gibi.Zaman kaybı ve uğras.Tip yönünden W610i daha kibar daha ince.Günde yaklaşık 150 msj atan biri olarak tuşlarında hiç bir sorun yaşamıyorum kolaylıkla kullanıyorum.Ayrıca W610i daha yeni bir model. Bence w610i. Kesinlikle pişman olmazsın.Saygılar....
İstediklerinin cevabı K810i Fakat W610i de kötü cihaz değil
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme