Şimdi Ara

K810i vs W610i Sizce hangisi alınmalı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum ama bu ilk mesajımda yardımcı olursanız sevinirim.

Özellikle w610i ile k810i arasında sıkıştım kaldım.

Benim için önemli olan özellikleri sıralayım sizlerde uzun zaman kullandığınız bu modellerden birini öneriverin.
    - Telefonun tipi önemli değil.
    - Sağlam ve çizilmeye karşı dayanıklı .
    - Kulaklıkda ve dışarıya verilen ses yüksek çıksın.
    - Kamerası güzel çeksin.
    - Boyaları soyulmayan.

Bu sıralamaya uyan yada yakın olan model hangisidir.
    Karşılaştırmaları yama atılmamış olarak cevaplayın.
    İkiside yaramaz diyorsanız ikisindende vaz geçerim.

Benim kullandığım model t630 2003 de almıştım hala kullanıyorum sedece bir defa joistiki arızalandı.
    Bataryası hala çok konuştuğum halde ortalama 3 gün gidiyor.
    SE yi tekrar almak istememin nedeni bunlardı.

Ayrıca w610i nin sesinin w550 ye yakın olduğunu okumuştum doğru mu?

K810i ninde joistiği tutukluk ve tuşlarının boyaları atmış bu problemler başkalarının başına geldimi?

Konuyu yanlış yere açmamışımdır umarım.
    Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsfresh -- 25 Eylül 2008; 11:40:19 >

• Ses olarak W610i hem hoparlörde hem de kulaklıkta daha iyidir.. Ama kamerada K810i daha iyidir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pohuman

Ses olarak W610i hem hoparlörde hem de kulaklıkta daha iyidir.. Ama kamerada K810i daha iyidir...
    k810i ye acoustic ve eq patch yaparsan walkman kadar kaliteli kulaklık sesi alabilirsin, mega bass özelliği bile kazandırırsın. dış seste w610i nin hoparlörü çok daha kaliteli ve yüksek. kamerada zaten k810i çok daha iyi. k810i nin 240x320 çözünürlükteki ekranı daha cazip.

k810i de yapamayacağın şeylerin başında flash tema desteği olmaması geliyor. normal menü ve tema yükleyebilirsin.

her iki telefonud teraziye koyarsan k810i daha ağır basıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phileo Sophia

k810i ye acoustic ve eq patch yaparsan walkman kadar kaliteli kulaklık sesi alabilirsin, mega bass özelliği bile kazandırırsın. dış seste w610i nin hoparlörü çok daha kaliteli ve yüksek. kamerada zaten k810i çok daha iyi. k810i nin 240x320 çözünürlükteki ekranı daha cazip.

k810i de yapamayacağın şeylerin başında flash tema desteği olmaması geliyor. normal menü ve tema yükleyebilirsin.

her iki telefonud teraziye koyarsan k810i daha ağır basıyor.

Alıntıları Göster
    k810i k810i k810i k810i k810i k810i k810i k810i k810i k810i k810i k810i k810i k810i

• quote:

Orijinalden alıntı: pohuman

Ses olarak W610i hem hoparlörde hem de kulaklıkta daha iyidir.. Ama kamerada K810i daha iyidir...
    - Kamerası güzel çeksin.
    - Boyaları soyulmayan.

k810i için ideal seçim olur ses konusunda emin değilim. k810 tavsiye ederim ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: telefonda hassasiyet

- Kamerası güzel çeksin.
    - Boyaları soyulmayan.

k810i için ideal seçim olur ses konusunda emin değilim. k810 tavsiye ederim ;)

Alıntıları Göster
    k810i tam senin aradığın cihaz... w610i yi değerlendirmeye sokma bile...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahEser

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

Arkadaşlar artı ve eksilerini cok iyi anlatmışlar k 810 i cok daha iyi bir tescih olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukkk

quote:

Arkadaşlar artı ve eksilerini cok iyi anlatmışlar k 810 i cok daha iyi bir tescih olur.

Alıntıları Göster
    Önerilerinizi dikkate alıp k810i ye odaklaştım bu ay alamayabilirim ama gelecek ay avuclarımda olacağına eminim.

Yalnız bu patchler telefona zarar vermezler mi? Bu yüzden abimin sx1'i uçmuştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsfresh -- 25 Eylül 2008; 18:41:22 >

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    k810i
  • quote:

Orijinalden alıntı: nervium

k810i

Alıntıları Göster
    Kıyaslamak bile yanlış. K810i ağır basar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: empire_loups

Kıyaslamak bile yanlış. K810i ağır basar.

Alıntıları Göster
    K810i bencede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Figure

K810i bencede.

Alıntıları Göster
    k810i daha mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

k810i daha mantıklı

Alıntıları Göster
    herkes söylemiş ama bende soylıyım k810i
  • quote:

Orijinalden alıntı: itsfresh

Önerilerinizi dikkate alıp k810i ye odaklaştım bu ay alamayabilirim ama gelecek ay avuclarımda olacağına eminim.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: itsfresh

patchler telefona zarar vermez patchler daha iyi ve kolay kullanım içindir

ama patch atma işlemlerini iyice anlamak öyle işlemlere başlanılması gerekiyor

• quote:

quote:

patchler telefona zarar vermez patchler daha iyi ve kolay kullanım içindir

ama patch atma işlemlerini iyice anlamak öyle işlemlere başlanılması gerekiyor

Alıntıları Göster
    Sizlerden öğrenmem gereken daha çok şeyler var, yardımlar ve önerileriniz için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsfresh -- 26 Eylül 2008; 0:51:16 >

• k810i
  • quote:

Orijinalden alıntı: geexer

k810i
    Arkadaşlar güzel yorum yazmışınız ama hala kararsızım, K810i nin joistiği beni korkutuyor çünkü K810i daha pahalı bir telefon sonuçta daha fazla para verip arıza yapma olasılığı oluşursa can sıkıntısı yapar pahalı olmanın avantajıda kalmıyor.

Kullanan arkadaşlar hiç bu tip sorun yaşadılar mı?

Aslında C702 bana hitap eden bir telefon ama hem pahalı olur, hemde sanırım şuanda Türkiyede yok.

Sonucda sık telefon değiştirmem aldımı en az 3-4 yıl gitmesi gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsfresh -- 4 Ekim 2008; 15:43:14 >
  • quote:

1- Telefonun tipi önemli değil.
    2- Sağlam ve çizilmeye karşı dayanıklı .
    3- Kulaklıkda ve dışarıya verilen ses yüksek çıksın.
    4- Kamerası güzel çeksin.
    5- Boyaları soyulmayan.

K810i sağlam sayılır zımparalamayacaksan öyle kolay kolay çizilmez boyasının soyulma derdi olmaz ama aşırı derecede parmak izi yapıyor . Dışarıya verdiği ses az en basit nokianın sesi bile daha yüksek kalıyor. Kamerası iyi Cyber Shot özelliği sayesinde çok hızlı haraket eden şeyleri eğer telefonu sabit tutabilirsin çok iyi yakalıyor mesela pc fanını dönerken çek haraket etmiyormuş gibi yakalarsın ve üzerindeki yazıyı okursun . w610 u kullanmadım onun hakkında ne dersem bos ama klasik sonydir oda.Diğer markaların telefonlarınıda incele derim sadece sonye takılma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilsultan -- 4 Ekim 2008; 17:04:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kizilsultan

quote:

1- Telefonun tipi önemli değil.
    2- Sağlam ve çizilmeye karşı dayanıklı .
    3- Kulaklıkda ve dışarıya verilen ses yüksek çıksın.
    4- Kamerası güzel çeksin.
    5- Boyaları soyulmayan.

K810i sağlam sayılır zımparalamayacaksan öyle kolay kolay çizilmez boyasının soyulma derdi olmaz ama aşırı derecede parmak izi yapıyor . Dışarıya verdiği ses az en basit nokianın sesi bile daha yüksek kalıyor. Kamerası iyi Cyber Shot özelliği sayesinde çok hızlı haraket eden şeyleri eğer telefonu sabit tutabilirsin çok iyi yakalıyor mesela pc fanını dönerken çek haraket etmiyormuş gibi yakalarsın ve üzerindeki yazıyı okursun . w610 u kullanmadım onun hakkında ne dersem bos ama klasik sonydir oda.Diğer markaların telefonlarınıda incele derim sadece sonye takılma.
    k810i

• quote:

Orijinalden alıntı: PreLiator

k810i

Alıntıları Göster
    k810
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.