Şimdi Ara

K850i Icin Programlar Ariorum...Yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben Sonyericcsson Kulaniorum ilk telefonum K700 de ve K larda Devam ediorum En Son Telefonum K800i di simdi K850i aldim ama simdi bunun icin program bulamiorum bu telefona uygun guzel programlar nerede bulurum ful paketler..ve bu telefonla hagi telefonun yazilimlari ayni bir birini destekler bilgilerinizi bekliorum telefonu almanyada aldim almanyada yasiorum..en son 15 gun once gunceleme yaptim Herkese Saygilar Ve Selamlar

Yardimlariniz Icin Simdiden Herkese Tsk Ederim

Simdiye Kadar Baktim Akli Basinda K850 Icin akli Basinda Bir Baslik Bu Baslik Altinda Toplanmis Bisey Bulamadim....??

• quote:

Orjinalden alıntı: AsiL27

arkadaslar ben Sonyericcsson Kulaniorum ilk telefonum K700 de ve K larda Devam ediorum En Son Telefonum K800i di simdi K850i aldim ama simdi bunun icin program bulamiorum bu telefona uygun guzel programlar nerede bulurum ful paketler..ve bu telefonla hagi telefonun yazilimlari ayni bir birini destekler bilgilerinizi bekliorum telefonu almanyada aldim almanyada yasiorum..en son 15 gun once gunceleme yaptim Herkese Saygilar Ve Selamlar

Simdiye Kadar Baktim Akli Basinda K850 Icin akli Basinda Bir Baslik Bu Baslik Altinda Toplanmis Bisey Bulamadim....??

imzamda bulunan yazılım depomda uygun oyun ve programlar mevcut

• quote:

AsiL27

arkadaslar ben Sonyericcsson Kulaniorum ilk telefonum K700 de ve K larda Devam ediorum En Son Telefonum K800i di simdi K850i aldim ama simdi bunun icin program bulamiorum bu telefona uygun guzel programlar nerede bulurum ful paketler..ve bu telefonla hagi telefonun yazilimlari ayni bir birini destekler bilgilerinizi bekliorum telefonu almanyada aldim almanyada yasiorum..en son 15 gun once gunceleme yaptim Herkese Saygilar Ve Selamlar

arkadaşım K800i de kullandığın uygulamaları K850i dede kullanabilirsin zaten. K850i ile yazılımları uyuşan başka bi model yok bildiğim kadarıyla. ama yakında ücretsiz flash programları çıkınca cam driver acoustik flash tema gibi şeyleri atabilirsin telefonuna...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolyo -- 23 Eylül 2008; 18:56:04 >

• Cevap Veren Arkadaslara tsk ederim..inanki guzel oldu boyle ...elinizde program varsa burada paylasa bilirmisiniz....ve..bir arkadas demisti ic ice bir kac program var java uygulamali telefonu saladikca calan sarki degisiomus bilginiz varmi bununla ilgili birde ben buna flas yada yazilim atmak icin hangi programi nasil kulana bilirim sanirim K850 lere Setool kulanilmiyormus..??

Herkese Cok Tsk Ederim....?

Buldukca Paylasicam..Programlari sizde buldugunuzu bu konu altinda paylasin
  • quote:

Cevap Veren Arkadaslara tsk ederim..inanki guzel oldu boyle ...elinizde program varsa burada paylasa bilirmisiniz....ve..bir arkadas demisti ic ice bir kac program var java uygulamali telefonu saladikca calan sarki degisiomus bilginiz varmi bununla ilgili birde ben buna flas yada yazilim atmak icin hangi programi nasil kulana bilirim sanirim K850 lere Setool kulanilmiyormus..??

bütün programlar bu linkte ayrıca dediğin telefonu sallayınca değişen müzük program değil telefonun özelliğinde olan bir özellik böyle bir program hiç duymadım

k 850 için bütün programlar burada

http://www.4shared.com/account/file/60487493/ee61f8b3/programlar.html

bütün oyunlarda burada

http://www.4shared.com/account/file/48158293/6b18884f/oyunlar.html tıkla indir program ve oyunları telefonun other klasörüne at ve telefonda oyunların jar dosyasının üzerine gelerek kur okadar

bundan sonra sorularınızı isteklerinizi üst bölümde bulunan java konusuna yapabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 23 Eylül 2008; 20:15:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Cevap Veren Arkadaslara tsk ederim..inanki guzel oldu boyle ...elinizde program varsa burada paylasa bilirmisiniz....ve..bir arkadas demisti ic ice bir kac program var java uygulamali telefonu saladikca calan sarki degisiomus bilginiz varmi bununla ilgili birde ben buna flas yada yazilim atmak icin hangi programi nasil kulana bilirim sanirim K850 lere Setool kulanilmiyormus..??

bütün programlar bu linkte ayrıca dediğin telefonu sallayınca değişen müzük program değil telefonun özelliğinde olan bir özellik böyle bir program hiç duymadım

k 850 için bütün programlar burada

http://www.4shared.com/account/file/60487493/ee61f8b3/programlar.html

bütün oyunlarda burada

http://www.4shared.com/account/file/48158293/6b18884f/oyunlar.html tıkla indir program ve oyunları telefonun other klasörüne at ve telefonda oyunların jar dosyasının üzerine gelerek kur okadar

bundan sonra sorularınızı isteklerinizi üst bölümde bulunan java konusuna yapabilirsiniz

CEVAP

Type of file: File
    Size: 55 KB
    Uploaded: 2008-08-26
    Last downloaded: 2008-09-24

Arkadas Tsk ederim Paylasimin icin bunlar 4 kb programlar bunlari nasil telefona aticam ne ise yarar bunlar biraz bilgi verirmisiniz bende su anda hic program yok setool2 sadece indirdim oda K850i desteklemio siz bana gerek dokumanlari saglarsaniz rica ederek bende bu dediklerinizi ins yapicam

Herkese Konuya Ozen Gösterip Yardim Etigi icin Cok Tsk Ederim

• AsiL27

rica ederim ama yukarıda nasıl atılacağınıda yazdım mesajımı dikkatli okumanı tavsiye ederim

usb kabloyu telefonuna tak dosya aktarma modunu seç program ve oyunları telefonun other klasörüne at ve telefonda oyunların jar dosyasının üzerine gelerek kur okadar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.