Şimdi Ara

K850i? N95 8 gb ? yada ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkLar teLefonu deği$tirmeye karar verdim yeni ylLa girerken ama $imdiden sormak istiyorm..
    N95 mi aLlylm yoksa k850i yi mi bekLym yada aLternatif oLarak ne önerebLrsnz mümkünse + - $ekLinde yazarsanlz..
    TeLefon hem görseLLik hem de i$LevseLLik ta$lmaLl benim için..
    ÖneriLerinizi bekLiyorm...

• İşlevsellik açısından K850i de olup da N95de olmayan sanırım bir özellik yok..Artı olarak N95 de GPS,WiFi var ve bunların yararı kesinlikle gözardı edilemez..Görsellik tabi ki kişiseldir bn N95 kullanıyorum ama K850i resimlerinde gördüğüm kadarıyla N95 den tasarım olarak bir adım önde gibi geldi..Ama ikisindn birisi seçilcekse bence bu N95 olmalı
  • Görselliği de içine kattığın için Samsung g800 de düşünülebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: qraff

İşlevsellik açısından K850i de olup da N95de olmayan sanırım bir özellik yok..Artı olarak N95 de GPS,WiFi var ve bunların yararı kesinlikle gözardı edilemez..Görsellik tabi ki kişiseldir bn N95 kullanıyorum ama K850i resimlerinde gördüğüm kadarıyla N95 den tasarım olarak bir adım önde gibi geldi..Ama ikisindn birisi seçilcekse bence bu N95 olmalı

Ya N95 duydukLarlma göre çok yava$ geçi$ yaplyorm$ dosyaLar yada oynLar-menü arasl ben çabuk deLiren bi insan oLarak bi 5 6 saniyeden sonra hatta ykLediqim/çektiqim fotoLarn boyutune baqLl oLarak 10 15 saniye bi gecikme iLe fLn açlLlrsa çok yksektir deLi oLma ihtimaLim bunun doqruLuk payl nedir diye sormam Lazlm yava$ml deqLmi ?
    Bide açlkçasl çok özeLLikLi teLefon kuLLanamlyorm ne bLym karma$lk geLiyor yada ihtiyaclm oLmuyor beLki WiFi ama Gps asLa yaramlcaktlr bana :)
    SaoL açlkLadlqln için yinede..

• Bide upLasam yerLerde sürünüyo konu :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sweet Tears

Bide upLasam yerLerde sürünüyo konu :)

• Bide n82 ekLendi $imdi hadi haylrLlsl :G
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence N95 8GB en iyi seçim olacaktır
  • Nokia N82'nin piyasaya sürülmesini bekleyebilirsin. Nokia N95 8 GB da kağıt üzerinde gayet iyi teknik özelliklere sahip.
  • n95 8gb
  • Kağıt üzerinde iyi ama (n95 ve N95 8gb) çoğu Symbian yerlerde sürünüyo hız konusunda
  • Ben symbianı gereksiz ve can sıkıcı bulduğum için k850i yi tercih ederdim.Ama ondada wifi olmadığı için büyük ihtimalle yeni çıkacak olan modelleri beklerdim
  • Wi Fi kullanmayacaksan K850
  • N95 8Gb
  • N95 hız konusunda çok kötü sayılmaz. Ben kullanıyorum ve diğer symbianlara nazaran çok daha hızlı olduğunu söyleyebilirim. Ama üst model bir java ile kıyaslarsanız tabiki symbian daha yavaş işler ve bu da normaldir bence.
  • N95 8gb
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.