Şimdi Ara

KABLO GİZLEME ÖZELLİĞİ OLAN KASADA MODÜLER YADA NORMAL PSU FARK EDERMİ YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar.yeni bir psu almak istiyorum.kablo gizleme özelliği olan bir kasada görüntü kirliliği açısından modüler yada normal psu fark edermi.teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: @ehlikeyf

selamlar.yeni bir psu almak istiyorum.kablo gizleme özelliği olan bir kasada görüntü kirliliği açısından modüler yada normal psu fark edermi.teşekkürler

Çok bir fark olmaz.
    Sadece psu nun kablo çıkış kısmı biraz karışık görünür.
  • quote:

selamlar.yeni bir psu almak istiyorum.kablo gizleme özelliği olan bir kasada görüntü kirliliği açısından modüler yada normal psu fark edermi.teşekkürler

Kasa modifiyesi işine girmeyeceksen eğer ( ben sonradan başladım ve suanda tx750 m corsair psuyu satmaya calısıyorum ) gerekmez ama modlarım diyorsan EVGA Supwer nova tavsiyemdir 850 w tamamen sökülüp takılabilir kabloları bulunmakta.iyi geceler.
  • Kasanın arkasında yeterli boşluk varsa pek farketmez. Bende de normal psu var ve fazla kabloları kasanın arka kısmına sakladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Örnek vermesi açısından biraz özenerek yaparsan güzel ve temiz bir kasaya sahip olursun
  • arkadaşlar çok teşekkür ederim cevaplarınız için.tüm parçalar tamam,şuan kasa ve psu alma aşamasındayım.truvatek phalanx full tower kasam var ama kablo gizleme özelliği yok.aşağı yukarı tüm parçalarım siyah-kırmızı renkte.cooler master haf 942x yada corsair obsidian 750d kasaya resimdeki gibi bir sistem kurmak istiyorum.

• Bende kablo gizleme var ama psu modüler değil, gıcık oluyorum! Mod yapıp kendim modüler yapacak kadar rahatsızım. Mümkünse kesin modüler al derim. Kablo saklama yoksa mümkün değilse bile ne yap ne et modüler al!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @ehlikeyf @ kullanıcısına yanıt
    Kasa tamamen senin zevkine kalmış bu seçim ben sade kasaları pek sevmediğim için haf942 seçerdim mesela
  • evet modüler bir psu almaya karar verdim.kasada haf 942 olacak.
  • @ehlikeyf @ kullanıcısına yanıt
    İmkan varsa modüler olması daha iyi tabi her anlamda
  • modüler kablonun en güzel ve tek avantajı fazladan sata ve molex kablolarını istemezsen takmama seçeneğidir. ilk zamanlar makinanda 2 tane disk vardır bütün sata güç kablolarını çıkarırsın.. aradan 1 sene geçer 3 disk daha koyduğunda çıkarır kutudan bir kablo daha takarsın psuya..
  • modüler olmasının dışında kablolarınında uzun olması gerekiyor sanırım.sahibinden.com dan bir güç kaynağı aldım bozuk çıktı.600w benim eski güç kaynağımın kabloları kısa geldi.yine düz taktım.
  • modüler psu nimettir nimet kesinlikle modüler almaya çalışın.
  • quote:

modüler olmasının dışında kablolarınında uzun olması gerekiyor sanırım.sahibinden.com dan bir güç kaynağı aldım bozuk çıktı.600w benim eski güç kaynağımın kabloları kısa geldi.yine düz taktım.

Evet en önemli olan şey bu.
    Kablo yönetimi olan kasalarda kabloları uzun psu lazım.
  • aykutx kullanıcısına yanıt
    Hiç fark etmiyor bende iki güç kaynağından da var. Seasonic modüleri arızası için garantiye gönderdim. Yedekte duran Aerocool takılı bütün kabloları arkaya sallayıp dolandırdım kullanmadıklarım da arkada duruyor hatta modüler psulara göre kablo çıkışları daha derli toplu çünkü bütün kablolar tek bir yerden çıkıyor. Ayrıca modüler PSU'lar modüler olmayanlara göre daha uzun olur kablo giriş soketleri sebebi ile tabi kasanın boyutuna bağlıdır ancak altta fan yuvasını kapattığı için aşağıya fanda takamazsınız. Modülerin avantajı kablo toplama kanalı olmayan kasalarda kablo kalabalığı yapmıyor ve kabloları modlayabiliyorsun. Zaten artık kaliteli güç kaynaklarının tamamı da modüler neredeyse.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.