Ben 2006'dan beri superonline superadsl 4mbit kullanıcısıyım. Türksatın sitesinde kablo internet ile 10mbit hız verdiklerini görünce hemen superonline'dan çıkıp oraya geçmeye karar verdim 3 gündür bu işle uğraşıyorum. Evim'de kablo tv var fakat hizmet numarasını bilmiyordum abone kayıtlarına girmeleri için lazımmış neyse bu akşam buldum hizmet numarasını. Şuan sistem'de güncelleme var 7'de arayın abone işlemlerini yapalım dediler. Sadece kablo internet için. Bu sabah 7'de arayacam ve abone olacam. 2 gün önce'de mecidiyeköyden docsis 2.0 f çıkışlı kablo tv modem aldım, o lazımmış bu iş için. Sabah 7'de inşallah kablo internet 10mbit hizmeti almak için kablo internete abone olacam. Fakat kafam'da bazı çözemediğim sorular var bu konu ile ilgili.
1) 10mbit hızı nasıl veriyorlar?
2) 10mbit hızı full verebileceklermi?
3) Kablo tv kordonu modem'in olduğu odanın baya uzağın'da ordan burayamı çekilecek yoksa yenimi yapılacak?
Ben içerenköy'de oturuyorum..Geçen yaz test bölgesiydi burası..Ben stabil olarak saniyede 1.8 mb ile download yaptığımı hatırlıyorum.. 16 megabite denk geliyordu hızım,geçen sene 16yı verebilen şuan 10 megabiti çok rahatlıkla verebilmesi lazım diye düşünüyorum 3. sorunu tam bilmiyorum ama bizim evde 2 kablo tv çıkışı var biri salonda diğeride arka tarafta,arka taraftakinden 10-15 metrelik bir kablo döşediler istediğimiz 3 odayada modemi koyabiliyoruz,mutlaka bir şekilde hallederler sorun çıkmaz
quote:
Orjinalden alıntı: utkuakın
Ben içerenköy'de oturuyorum..Geçen yaz test bölgesiydi burası..Ben stabil olarak saniyede 1.8 mb ile download yaptığımı hatırlıyorum.. 16 megabite denk geliyordu hızım,geçen sene 16yı verebilen şuan 10 megabiti çok rahatlıkla verebilmesi lazım diye düşünüyorum 3. sorunu tam bilmiyorum ama bizim evde 2 kablo tv çıkışı var biri salonda diğeride arka tarafta,arka taraftakinden 10-15 metrelik bir kablo döşediler istediğimiz 3 odayada modemi koyabiliyoruz,mutlaka bir şekilde hallederler sorun çıkmaz
yorumun için sağol evet 16mbit verebiliyosa 10 mbit verir ozaman. İçimi biraz rahatlattın inşallah en az 980kb/s 1mbit/s alırım
Turksat'ın 10 Mbit verebileceğini düşünüyorum. Aslında daha yüksek hızları da verebilirler ama Türk Telekom gibi bir şirket olunca maalesef diğer şirketler de belli bir yerde takılıyor.
Bence pişman olmazsınız, ben 3 senedir kablo internet kullanıyorum. Şu anki tarifem 512/128 ama neredeyse mükemmele yakın alıyorum hizmetimi.
Hız testimi koyuyorum. Siz de interneti alınca görüşlerinizi belirtin lütfen.
Bu arada kablo internet ile ilgili çok aktif bir konumuz var. Orada sorularınızı yazarsanız daha iyi cevaplar alabilirsiniz.
Turksat'ın 10 Mbit verebileceğini düşünüyorum. Aslında daha yüksek hızları da verebilirler ama Türk Telekom gibi bir şirket olunca maalesef diğer şirketler de belli bir yerde takılıyor.
Bence pişman olmazsınız, ben 3 senedir kablo internet kullanıyorum. Şu anki tarifem 512/128 ama neredeyse mükemmele yakın alıyorum hizmetimi.
Bu arada kablo internet ile ilgili çok aktif bir konumuz var. Orada sorularınızı yazarsanız daha iyi cevaplar alabilirsiniz.
bi 10mbit bağlansın koyucam testi gun gun turktelekom gibi sorun ustune sorun çıkıcağanı sanmıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: 241