Şimdi Ara

Kablo Modem Ve Adsl Modem Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar daha önce de belirtmiştim ben istanbul haznedar tarafında oturuyorum...

elimde netmaster cxc150 kablo modemim ve usr 9106 kablosuz adsl modemim var....

forumda söylenenleri uygulayarak bu modemleri birbirine beğladım ve ayarlarını defalarca yaptım...

sorun ise bilgisayarda internete girerken sık sık kopmalar oluyo ayrıca hız hiç stabil kalmıyo sürekli oynamalar yapıyo bunun üzerine bi kaç kere kablonet elemanları gelip bu sistemin sağlıklı olmadğını ve router almam gerektiğini söylediler ama ben bunun yerine forumdan aldığım tavsiyeler doğrultusunda statik ip aldım yaklaşık 1.5 ayldır statik ip kullanıyorum o statik ip de bu süre içinde bi kere değişti ama sorun etmedim...

statik ip ye rağmen yine kopmalar devam ediyo aşağıdaki resimde gözüken sorun sürekli var...

modeme direk bağlantı yaptığımda yada kablosuz modeme kabloyla bağlantı yaptığımda sorun yok hız stabil kopma yok...

adsl modemi adsl ile beraber 3 yıl sürekli kullandım hiçbi soru çıkartmadı onda da sorun olacağını sanmıyorum...

sonuç olarak bu konuda sizin görüşlerinizi almak istiyorum...

illa bi router mı almam gerek yoksa bu yolda başka çözümler mi aramam gerek...

Kablo Modem Ve Adsl Modem Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sergy -- 10 Mart 2010; 17:08:11 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.