Şimdi Ara

Kablo Net Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şu ana kadar hep turkcell vınn kullanıyordum ama sınırsıza geçmeye karar verdim.
    Araştırma yaptım ve en uygun olanın kablo net olduğuna karar verdim ama yine de danışmaya karar verdim. Kablo Net önerir misiniz?
    Düşündüğüm kampanya:https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,446,sadece-internet-kampanyasi-2017

• Binada altyapısı varmı ?
  • bulunduğunuz bınada veya yerde kablonet altyapısı varsa hiç düşünmeden geçin derim
  • 6 aydır kullanıyorum, aynı kablo üzerinden uydu yayını almama rağmen hiç kopma problemi yaşamadım. Gayet güzel aldığın internetin hızını tam veren ucuz ve kaliteli bir sağlayıcı. Kesinlikle öneririm.
  • lnsane kullanıcısına yanıt
    online oyunlarda (battlefield gibi) ping durumu nasıl?
  • mortarxl kullanıcısına yanıt
    battlefield oynamıyorum ancak ets mp de 90ms civarında ping veriyorum ama ben erzincandayım batıya doğru ping azalır büyük ihtimal. battlefield sunucu ip varsa ping yapıyım gönderde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lnsane

6 aydır kullanıyorum, aynı kablo üzerinden uydu yayını almama rağmen hiç kopma problemi yaşamadım. Gayet güzel aldığın internetin hızını tam veren ucuz ve kaliteli bir sağlayıcı. Kesinlikle öneririm.

Merhaba Insane bende almak istiyorum kablonet, hem uydu hemde kablo tv yi ayni kabloda nasil yapoiyorlar.bizde merkezi uydu var. ucretlimi yapiyorlar .ilk kurulumda ucretsiz mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablo Net 100 Lü Blok Nedir ??
    5 yıl önce açıldı
    Kablo en iyi nasıl bağlanır ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bursalı963 kullanıcısına yanıt
    Hocam bizde alt yapı yok nasıl çektirebiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAEC

Hocam bizde alt yapı yok nasıl çektirebiliriz?

https://online.turksatkablo.com.tr/KampanyasizYeniAbonelik.aspx
    buradan bakabilirsiniz muhıtınızde alt yapı varmı
    yakınlarınızda varsa gidip dilekçe vericeksiniz onlar gelip kontrol ediyorlar olumlu olumsuz cevap veriyorlar
  • Öneri ne için kullanacağınıza göre değişir. Online oyun oynamam, ip tv izlerim ve çok memnunum korka korka almıştım.

Bir de eden o tarifeyi seçtiniz?https://www.turksatkablo.com.tr/Tum-Kampanyalar,445,konusturan-hd-ve-sinirsiz-kampanyasi-2017 mesela bu rastgele baktığım bir tane TV ile beraber ve daha ucuz. Taahhüt korkutuyorsa 2 sene çok dert etmeyin devir alan çok bulunuyor çünkü başkaları da kısa taahhüt vermek istiyor. Artı şebeke olmayan yere taşınma durumunuz olursa ikamet adresi değişikliği ile birlikte başvurur ve cayma bedeli ödemeden kapattırırsınız. Daha cazip fiyatlar var. Seçtiğiniz tarife bence yanlış.

• quote:

Orijinalden alıntı: vendercan

quote:

Orijinalden alıntı: lnsane

6 aydır kullanıyorum, aynı kablo üzerinden uydu yayını almama rağmen hiç kopma problemi yaşamadım. Gayet güzel aldığın internetin hızını tam veren ucuz ve kaliteli bir sağlayıcı. Kesinlikle öneririm.

Merhaba Insane bende almak istiyorum kablonet, hem uydu hemde kablo tv yi ayni kabloda nasil yapoiyorlar.bizde merkezi uydu var. ucretlimi yapiyorlar .ilk kurulumda ucretsiz mi?

Oldukça enteresan bir iddia. Aynı kablodan hem uydu hem internet hem kablo tv?
  • engunaydin E kullanıcısına yanıt
    Uydu ile ilgisi yok isim öyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam buyur video ben yaptım. ve çalışıyor tabiki ben yaptım derken ben sadece olan bişeyi uyguladım :) buyur videohttps://youtu.be/Y-ptKI66vA0.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam siz anlıyorsunuz ben acemıyım buarada işlerde.

Bende kablonet için dün başvuru yaptım.

Ben 10 Mbps 50 Akk olan 39 tl lik tarifeyı aldım. Aynı fiyata 25 Mbps 25 Akk vardı onu almadım. Bu fiyatlara modem ve Hd kutu dahil.

49,99 tlye diye söylediğim Hayatı kaçırma diye kampanyalı paket de

25 Mbps 75 Akk

Modem ve Hd kutu hediye yine

Hd yayın 160 kanallı kablo tv temel paket

Vizyon sinema paketi var farklı olarak.

Birde Mayıs.2017 de btk kararıyla Akk sonrası hızlar değişecek Ben bu 10 Mbps alırsam akk sonrası hiz 5 Mbps olacak

25 Mbps 75 Akk 49,99tl olan paketi secersem Akk sonrası hız 8 ya da 16 Mbps olacak. Bu da önemli

10 tl fazla vermeye değer mi

Ne dersiniz 39 tl lik paket yerine 50 tl lik paket daha avantajlı kanal olsun Hız.olsun Akk olsun sinema paketi de var 10 tl fazla vermeye değer mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ellekem

Hocam siz anlıyorsunuz ben acemıyım buarada işlerde.

Bende kablonet için dün başvuru yaptım.

Ben 10 Mbps 50 Akk olan 39 tl lik tarifeyı aldım. Aynı fiyata 25 Mbps 25 Akk vardı onu almadım. Bu fiyatlara modem ve Hd kutu dahil.

49,99 tlye diye söylediğim Hayatı kaçırma diye kampanyalı paket de

25 Mbps 75 Akk

Modem ve Hd kutu hediye yine

Hd yayın 160 kanallı kablo tv temel paket

Vizyon sinema paketi var farklı olarak.

Birde Mayıs.2017 de btk kararıyla Akk sonrası hızlar değişecek Ben bu 10 Mbps alırsam akk sonrası hiz 5 Mbps olacak

25 Mbps 75 Akk 49,99tl olan paketi secersem Akk sonrası hız 8 ya da 16 Mbps olacak. Bu da önemli

10 tl fazla vermeye değer mi

Ne dersiniz 39 tl lik paket yerine 50 tl lik paket daha avantajlı kanal olsun Hız.olsun Akk olsun sinema paketi de var 10 tl fazla vermeye değer mi?

Özelden de yazdım ama bir de buradan yazayım.

Öncelikle kullanmak istediğiniz hızı veya hızları belirleyin. Sonra da size en uygun gelen kampanyaya bakın daha sonra da o kampanyadaki en alt paketi alın ki ilerde yükseltme ve yükseltmeden sonra aşağı indirme de yapabilesiniz. Yalnız 10 mbs sizin tarifede bence daha iyi, 25 alacaksınız da ne olacak 25 gb zaten en geç 1 hafta da dolacak sonrası eziyet. 10 mbs olsun 50 gb olsun idareli giderseniz 2 hafta dayanır, ip tv ve you tube açmadan 27 gün dayanıyor. Ama tam da eziyet oluyor yani.

Benim hız 25 mbs ve fazla bile geliyor. Hatta limitsiz 10 mbs'ye ya da 250 gb akk'ye geçmeyi düşünüyorum ama dediğiniz 5 mbs olayı gerçekten olacaksa değiştirmeye gerek yok.

Bu arada nedir tam anlatır mısınız bu hız düşmesi konusu? 10 mbs 5'e düşecek 25 mbs 8 veya 16'ya demişsiniz. Biraz kafam karıştı, 25 3 yerine 5'e bile düşse 2 tane ip tv aynı anda açmaya yetecek bir hız anlamına gelir ki gayet yeterli bir hız benim ihtiyacıma göre.

Kablo Net Nasıl?

02:00-08:00 arasında AKK kalkacak düzenlemesini de tekrar ele alarak bu saatler kotaya dahil edilmeyecek ayrıca kota bitse dahi kullanicınin hızı neyse o hızla kullanacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellekem -- 30 Ocak 2017; 13:21:40 >
  • quote:

Kablo Net Nasıl?

02:00-08:00 arasında AKK kalkacak düzenlemesini de tekrar ele alarak bu saatler kotaya dahil edilmeyecek ayrıca kota bitse dahi kullanicınin hızı neyse o hızla kullanacak

Bugün şikayet nedeniyle teknik bir eleman gelip bütün kablo ve sinyallerimi ayrıntılı kontrol etti. Onlara üstlerinin söylediği bu internet hızlarının geçerli olmayacağı ve erteleneceği şeklinde bilgilermiş. Yani Türksat AŞ taşeronu değil kendi teknik elemanı bu hızların uygulanmayacağını söylüyor maalesef. Bakalım, Türkiye'de her an her şey olabilir. Teknik sebeplerle 6 ay erteledik deseler kim ne diyecek?

Neye göre öyle dediler bilemem. Ama açıkça btk nin kararı var. Herkesi bağlıyor bütün Iss leri.

Ama sermaye sahipleri tt ve Superonline devlette btk da etkin kişilere baskı yapıp kararın uygulanmasını ertelettırebilirler. Bu olabilir. Buna güvenip demiştir belki. Herşey.olur. Rüşvet vs bile dönebilir bu işlerde. O kadar paranın döndüğü bir alan maalesef Öyuzden kesin olmaz demiyorum bu ülkede hersey olur

• quote:

Neye göre öyle dediler bilemem. Ama açıkça btk nin kararı var. Herkesi bağlıyor bütün Iss leri.

Ama sermaye sahipleri tt ve Superonline devlette btk da etkin kişilere baskı yapıp kararın uygulanmasını ertelettırebilirler. Bu olabilir. Buna güvenip demiştir belki. Herşey.olur. Rüşvet vs bile dönebilir bu işlerde. O kadar paranın döndüğü bir alan maalesef Öyuzden kesin olmaz demiyorum bu ülkede hersey olur

Vardır haberleri ikisi de devlet kurumu. Önce dedikodusu çıkar sonra da ISS'lere kıyaklarını yaparlar. Umarım 1 Mayıs'ta güzel günler göreceğiz :)
    Büyük bir rant ve soygun düzeni var. Tt zaten başlı başına bir vaka. Özelleştirilmesi karı, hükümete yakın kanallara ve gazetelere maddi destek reklam yoluyla.

Ayrıca Telefona taksit yasağının bu ve bu gibilerın daha fazla halkı sömürmeaı soyması için yapılmadı mi?

Bu paralar bu kirli ilişkiler ağı yok olmadan hicbirsey düzelmez. Bu durumda tt deki hükümet sayesinde getirilip yönetim kurulunda olan vehükümet sayesinde oraya.koyulan yüksek maaşla çalışan insanların olduğu bir soyguncu hırsız bir şirketten bahsederken Bu kirli şirket sizce paramız soymaktan calmaktan nasıl vazgeçecek. Trilyonluk milyon dolarlık bir tt şirketi nasıl izin verir buna. Bütün herşeyini bu sisteme borçluyken.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.